Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
dejavu
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 11:33
- Nahlásit

Mám zájemkyni o Gáju, která se však již udala, nemáte na bulls v nouzi něco podobného, co byste jí mohli nabídnout? Její otázky byly: Má ráda děti a ostatní pejsky? Může být v bytě? Je zvyklá cestovat autem?

Takže asi nic, kromě Gájat (štěňat Gáji) já pro ni nemám.

Pokud vy ano a znáte některého psa, napište ji a doporučte k.kunstova@tiscali.cz

reneeska
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 11:42 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit

dejavu
těžko bude něco podobného ve smyslu v kterém zájemce žádá, chce to aby si sama prošla ten web, a kdo ji zaujme na toho se informovala ...
Sama nevím o nikom kdo by mě napadal hned, možná Meggy z Lysé nad Labem

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 11:50
- Nahlásit

dejavu
v nabídce jsou psi s pp z Nymburka, pošli mi mejl na apbt@apbt.cz, pošlu ti jejich fotky.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 11:59
- Nahlásit

dejavu
Jo, nebo malého čeného psa od feťáků, vyměněného za tři fernety, asi roční. Prý je hrozně hodný a nepotřebuje ani vodítko, nyní k prodeji za 500-za náklady.

rain
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 12:22
- Nahlásit

Marki

Chmmm, tak to ti závidím, když jsme si ho přivezli, člověk si nemohl ani dojít na záchod bez šíleného řevu a hromádek, to bylo fakt příšerný. Navíc jsem ještě bydlela u mamky, takže nehrozilo že bych ho tam nechávala samotného a šla třeba do práce. Většinou spí s náma ale když nechci, jde do klece a je to taky bez problémů.

V těch 4 měsících jsme taky ještě neměli 100% odvolání od něčeho co ho zrovna zajímalo. Ale hodně zabírá schovávat se mu, po přivolání pamlsek a pohrát si. Teď už není problém ani tam, kde občas potkáme psy nebo lidi, ale to ho stejně dáváme na vodítko, nejenom kvůli němu, ale ne každému to musí být příjemné že... Ale u cesty bych to asi neriskovala nikdy.

Koko
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:12 - Změnil/a: Koko
- Nahlásit

Marki
No my už základní povely zvládáme - sedni, lehni, štěkni, pac, místo....
téda holky vy jedete Chilli učím zatím jen přivolání a sedni. Teď se rozštěkala na sekačku, tak trénujeme "štěkej". Ještě přidávám "plaz" , protože sama krásně plazí, když se protahuje. Coffee se snad plazila ještě víc než Chilli. Nohy natáhla dozadu a už jela. Chilli tak plazí i první dva schody, než přejde do normálního hopsání

Marki
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:57
- Nahlásit

Koko
jééé to nám se Coffee teda neplazí vůbec - ještě jsem to nepostřehla . Ale to učení jí jde fakt rychle. Kdo ví po kom to má . Teď začneme chodit do té školky tak jsem zvědavá jak se jí tam bude líbit. Bude tam i s Airinkou tak asi holky nebudou dávat moc pozor

Marki
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 13:59
- Nahlásit

Koko
jo a taky už je venku první zub.... ale zatím jen jeden

Koko
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:02
- Nahlásit

Marki
Ono to není klasické plazení, ale natáhnou nohy dozadu a jedou po břiše
My máme venku taky jen horní jedničku, to je v pořádku

Marki
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:08
- Nahlásit

koko
no coffee spí tak že leží na přiše a nohy má natáhnuté dozadu - už je přes celou pohovku, tak budeme asi muset koupit větší ať se tam všichni vlezeme - No s těmi zuby nám dává pěkně zabrat - už ani nevím jak vypadá když nemá nic v puse Utíkám domů z práce, prší tady takže dneska se budeme asi válet na pohovce

rain
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:19
- Nahlásit

Marki

Tyr leží taky takhle, akorát se mu pak babička směje, že vypadá jak stažený králík

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:19
- Nahlásit

Marki
nechodila jsi na stafordy? mám pocit, že pes pod jménem,které uvádíš tam byl nedávno) jako krásný mímo( tedy ještě,když stafordi byly ve starém drezu)

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:21
- Nahlásit

Budete někdo příští víkend v Rychetech? (asi dotaz spíš pro Prahu a okolí)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:26
- Nahlásit

žanda
Já chtěla, ale OPĚT nemám povolenou výměnu směny!!!!!!!

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:28
- Nahlásit

Mucholabka
co to máš za blbou práci? je to víkend,kruci fix)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:32
- Nahlásit

žanda
No co asi, O2. Kdbyy lidi nebyli blbí a nepotřebovali řešit cipoviny o víkendu, tak o víkendu nedělám!

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:36
- Nahlásit

Mucholabka
no doufám,že jsem ti nevolala taky někdy)) ale asi možná i jo) sorry,už nebudu, rovnou s tím bacím o zem)

11111
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:51
- Nahlásit

žanda:
já budu v rychetech )))

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 14:56
- Nahlásit

žanda
Nejhorší je, že o víkendu jsou samé zlomyslné hovory, ožralci a lidi nevalné inteligence. Nedá se nic řešit, nejsou z toho žádné prodeje...
Ale jedna kolegyně píše, že mi to vymění za jiný den, to by asi prošlo, tím pádem bychom přijeli. Bude to drsné, pojedeme Formanem a psy budeme mít v klecích, ať se nepožerou, brácha bere i Drakouša. Kdyby se někdo chtěl přidat, nabereme po cestě.

redhead
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 15:03
- Nahlásit

žanda
my jdeme taky, nějak nás to začalo bavit, nejdřív Křivonoska, teď výstava v Kunraticích a hlavně zjištění, že pes se dokáže chovat jako inteligent a nechce požírat všechno kolem sebe

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 15:06
- Nahlásit

11111
Mucholabka
redhead

Já jdu tedy určitě,ale bohužel bez psa, jelikož pořád marodí a nevypadá to, že míní přestat.(ale už by mohl, jinak si beru hypotéku na veterináře) Tak se mi ukažte na nějaké fotce,ať můžu podrbat vaše miláčky))

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 15:07
- Nahlásit

redhead
ty jsi byla v Kunraticích? co máš za psa? Tam jsem byla taky a tentokrát tam bull a spol bylo málo, tak že bych tě mohla identifikovat))

reneeska
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 15:08
- Nahlásit

dejavu
ještě třeba Kiara ze Skalice (SK) ...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 15:10
- Nahlásit

žanda
mně poznáš snad podle psů-myslím, že Draka tam nikdo jiný mít nebude , takový druhý v čr není.

redhead
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 15:12
- Nahlásit

žanda
jj, v Kunraticích jsem byla se svým megastafíkem, žíhanej s bílými znaky a s kámošem, co měl mladou černobílou stafordku.

reneeska
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 15:13
- Nahlásit

Co to bude za akci?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 15:14
- Nahlásit

reneeska
Staffbull show od Lucky Bull team.

redhead
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 15:14 - Změnil/a: redhead
- Nahlásit

Tak to je ten můj pesan

reneeska
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 15:15
- Nahlásit

Mucholabka
ahaaa jsem v obraze ... tož to si užijte

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 15:17
- Nahlásit

redhead
no jasně a byla jsi tam s klukem,co měl černobílou fenku,že .......tvého psa jsem si drbala a říkala ti, že je krásnej,přesto že žíhaný nemusím)) omlouvám se ještě jednou. ..tvůj drobek mě vyvedl z omylu)).........jo te'd to čtu, o fence píšeš výš,než je fotka........

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání