Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / APBT, AST, SBT + vše jim podobné :-)
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 157 . 158 . >>
Autor Zpráva
redhead
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 15:26
- Nahlásit

žanda
jasně, už vím! Bavily jsme se o nemocech našich psisek, že je máme nějaký kulhavý Tak my jsme byli včera na krvi a pes má sníženou funkci štítné žlázy, takže jdeme pro prášky a asi už budu tu hypotéku na veta potřebovat taky

žanda
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 15:33
- Nahlásit

redhead
bingo) my u veta byly, hned jsem zaplatila v lékárně prášečky a i s vetem to byla zase bomba......ale hlavně aby to už zabralo,nebo letos roleží" doma na sedačce((
Na štítnou žlázu ale jsou léky -sice se musí užívat dlouhodobě,ale fungují.........držím palce a podrbej ho za mě krasavce!

redhead
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 15:41
- Nahlásit

žanda
nás čeká ještě RTG, tak jsem zvědavá, co mu zjistí. Už se to taky vlíkne hrozně dlouho, prachy jen lítaj a pořádně nevím, co mu je
Briťáka určitě podrbu, pádíme ven, tak zatím...

11111
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 16:56
- Nahlásit

kdyby někdo neměl odvoz i pro psa ( my máme našeho v kleci a je zvyklej na společnost jiných pesanů v autě) , tak můžeme nabrat Brno a okolí ))
na staf bull show.

mám zlatého stafbula ( neumím vkládat fotky, takže posílám link na fotky od kamarádky, snad se nebude zlobit )

http://www.ifauna.cz/mdiskuse/foto/48380ea25a23e.j pg

ginová
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 19:26
- Nahlásit

11111
maji zdravím beníka i burrita, jsou to krasavci

ginová
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 19:27
- Nahlásit

11111

Mel
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 19:32
- Nahlásit

11111

Mel
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 19:34
- Nahlásit

11111
a návod na vkládání fotek: http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6532_0.html

ginová
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 19:37
- Nahlásit

11111
já je fakt "žeru"

11111
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 20:00
- Nahlásit

ginová .-))
hele babo, budeš chodit dál na veterinu na výcvik nebo nee?

Mel díky moc ) poučena, přečteno
jdu ven s benulí. je chladněji, tak se jdeme na hodinku prjít.

ginová
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 20:08
- Nahlásit

11111
ráda bych chodila, ale mě teď ginu někdo snad vyměnil, je tak strašně neposlušná, že ji musím napřed trochu dostat zase do klidu , ona je jak neposlušný, hyperaktivní děcko, bubáci a spol. už ji podezřívali, že "něco bere", už jsem ji překřtila na divofenku (od divoženky) a rhodynová říká, že je to ježidítě

11111
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 21:16
- Nahlásit

ginová : je to puberta

šak si pamatuješ bena jak vyváděl na vycházkách..
já ho ted trochu zkrotila i díky tomu, že jsme najeli na režim procházek jenom s paničkou a bez jiných psů. Ben dostává kapky, neustále po něm něco chci, blbnu s ním a on se fakt zlepšil.

Samo, že ho od psů neseparuju, ale už to není 5 krát do týdne vychjdy s milionem psů ... to byl nevychovanec jak blázen. Ted aspon trochu poslouchá ))

Ale jakmile vidí jeho milovanou vykastrovanou, 9 - letou, opelichanou pudlici z baráku, tak můžu se na hlavu stavět, připleskne uši, rozklepe bradu a jde si za svým.....

ginová
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2008 21:22
- Nahlásit

11111
ted přišla z venku a je šťastná - byla se synem a malejma bubákama.- že mě tady našla, já vím , že je to puberťačka, proto taky venčíme víc sólo a já ji "týrám" a hledám to ztracený přivolání

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 07:23 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

Děcka, já jsem upe mega moc šťastná!!!! Stalo se mi včera něco, o čem jsem ani nesnila.

Delinka si poprvé hrála s balónkem. Lítala s ním jak štěně, tahala se o něho a i aportovala.
Když k nám přišla, vůbec nevěděla co je to hra (neměla žádné sociální chování) a včera se ledy prolomily. Málem jsem i brečela

dejavu
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 07:24
- Nahlásit

tak díky, paní už si vybrala na Bulls v nouzi jednu fenku ze Slovenska, prý miluje děti a má ráda pejsky, nepsala jakou, ale vy svou nabídku jistě znáte lépe než já

11111
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 08:00
- Nahlásit

pawLINka:
to je fajn ) vím, jak jsi se asi cítila. Je to super pocit)

Ginová :
nám na přivolání nejlíp zabírá točený salám a v lese stopovačka .-))))))

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 08:08
- Nahlásit

11111
Tj, radovala jsem se i u štěňátek, ale když jde o čtyřletou fenu, kterou mám něco přes dva měsíce, tak je to fakt vítězství!!!

rain
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 08:18
- Nahlásit

pawLINka

Aspoň vidíš jak se u tebe i za tak relativně krátkou dobu spravila, gratuluju

reneeska
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 08:24
- Nahlásit

pawLINka
to je super!!!! Seš dobrá, je to tvá zásluha a Delča si ten život po tvém boku jak se patří užívá

rain
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 08:27
- Nahlásit

Já se budu muset zeptat chovatelů proč nám lhali že máme pita, když nám prodali borderku . Na Křivě byl připo***** z opičí dráhy, chvílema ho nešlo dostat od překážek a od včera má novou nejoblíbenější hračku - frisbee . Akorát, nevíte někdo o nějakém, pitbullím zubům odolném? Tak moc mu vyznával lásku, než pochopil že ho má nosit, až utpělo vážná zranění. Na druhou stranu, aspoň nemáme jednotvárnou zábavu, když ho baví skoro všechno

Mel
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 08:55
- Nahlásit

rain
tady mají spešl pro psy na dogfrisbee, ale nevím, jak moc odolné to bude zubům "borderky"
http://www.dogshop.cz/

pawLINka
a jak jsi to dokázala? Já se o to snažím u Garyho odmalička, ale on z balónku "bleje". Aportování nesnáší a natož, abysme si hráli s balónkem... Teda na place a doma mu ho můžu párkrát hodit, ale že bych šla s ním ven a házela mu míčky jako zábavu, to absolutně neexistuje

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 09:11
- Nahlásit

pawLINka

reneeska
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 09:26 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit

Mel
u nás tohle "místo mozku tenisák" přišlo s věkem ... teď právě jdu a hážu a mám vyvenčeno

rain
My máme vybranej disk od Zogoflexu, páč tvrdej nechci, ale asi taky nebude nezničitelnej, měli jsem gumovej trixie a vydržel týden a to ho jen nosí ...

rain
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 09:43
- Nahlásit

Mel
reneeska

Heh, no vidím že bude možná jednodušší za stejné peníze koupit dvacet obyčejných made in china a podle potřeby obměňovat páč by mě asi nakrklo kdyby takovýhle do týdne zrušil (jakože že by asi určitě zrušil). Nevím no, všechy svoje hračky už rozebral takže teď dostává pet flašky - hrozně ho baví, není jich škoda a aspoň odpadá sešlapávání při vyhazování.

reneeska
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 09:49
- Nahlásit

rain
mu to nesmíš nechat, je to jen na házení a nošení, jinak je fakt lepší koupit x obyč disků ... hele a tobě nosí i ty plastový tvrdý?

rain
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:22
- Nahlásit

reneeska

Yop, jenom tak na zkoušku jsem doma popadla jeden, normal obyč plastový co jsem měli snad někde z dovolené, prvně jsme si házeli jenom tak s přítelem mezi sebou, on lítal za ním no a jednou byl rychlejší než příťa a chňapnul mu ho ze vzduchu. Tak jsme mu ho házeli, nadšeně za ním běhal, chytal... On si ho prostě ze začátku musí oslimpat, trochu ohryzat a pak aportuje bez problému - donese pokaždé, ale prostě ze začátku (tak prvních pět minut) se s ním chce trochu "blíž seznámit"

reneeska
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:26
- Nahlásit

rain
zo máš dobrý, mi to nechytá ze vzduchu zatím .. takže by se jí to blbě bralo ze země, ale zkusím, taky tu mám nějakej šunt

rain
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:29
- Nahlásit

reneeska

Já jsem to chtěla jenom tak zkusit a když ho prostě poprvé, bez našeho záměru z toho vzduchu popad tak co už no. Taky se to ale musím naučit pořádně házet, tak aby se mu to dobře chytalo... Ne vždycky se mi to povede.

reneeska
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 10:31
- Nahlásit

rain
jj my se taky snažili, než disk padl za vlast

arwen
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2008 12:13 - Změnil/a: arwen
- Nahlásit

rain
vyzkoušeli jsme s Arwen všechno na frisbee, ale nejdýl drží "čelisti" "jawz", zogo když špatně spadnou, tak je packou chce otočit a poškrábe to a nebo vykousne díru uprostřed. Je to celkem měkká guma

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 157 . 158 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání