| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 19:33
- Nahlásit
reneeska
je fajn že se udal
No jooo, no...se do toho musí vždycky někdo vložit-jsem už předtím říkala, že velký hlídací pes, který není černý, se udá brzo. Navíc byl pěkný a hodný.
A psi říkají, že děkujou. Oni spali asi týden odděleně, aby se nepohryzli, jen když jsem je měla pod dozorem, byli spolu, tak si to užívají.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 21:36
- Nahlásit
Se vám musím pochlubit parádním ftípkem.
Mám okna u do ulice u chodníku a mám na nich takový ty těžký dřevěný rolety. Dvoje. Jedny větší přes velký okno a jedny poloviční, přes malý okno. A když se to rychle spustí, upe brutus to zarachotí a dá ránu jako svině. Večer večer jsem přišla k oknu, že spustím ty velký, páč malý okno jsem ještě měla otevřený, ať se vyvětrá ten psí smrádek. A teď slyším nějaký mařenky, jak si povídají a jdou směrem k tomu oknu. Taxem počkala a jak došly, spustila jsem ty rolety. Mařky zaječely a prej: "Kurwa jsem se lekla...." a jak to slyšel Máfo, tak skočil do toho otevřenýho okna a začal na ně řvát. Kujwa ty se chytly za ruce a zdrhaly pryč a já seděla pod oknem a řvala tak deset minut smíchy.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 21:47
- Nahlásit
bullvnouzi
Já šla s Ži (i s Ar) kolem hloučku lidí, a jak procházíme, tak nevím co udělali, ale Ži se lekla, poskočila a začala na ně štěkat, tos měla vidět jak se nahrnuli na jednu stranu, od psů, ale úplně takový to podlomení kolen a pryyyč
Ale naštěstí nic neříkali, bych jim ještě vysvětlila, že si za to můžou sami
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2008 22:01
- Nahlásit
reneeska
To dělá Mamba tak. Rašple jedna. A ne a ne se to odnaučit.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 08:40
- Nahlásit
bullvnouzi
Taxem počkala a jak došly, spustila jsem ty rolety
Gábinta je škodolibá
Ale dobře jsem se zasmála
Mucholabka
Z Ferdy je vyžránek
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 08:54
- Nahlásit
pawLINka
Gábinta je škodolibá
Kujwa ani bych nespočítala, kolikrát mě takle v Kokotíně lidi vyděsili. Aspoň jim to můžu vrátit.
Ale dobře jsem se zasmála
No, a to buď ráda, žes nebyla u toho., Já doslova "chcala smíchy"...
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 09:06
- Nahlásit
bullvnouzi
teda nevím, proč ses divila, jak pawLINka "zastavuje" stopařům. Dyť ty si to samý!!!
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 09:10
- Nahlásit
Koukněte, krásný psí známky, ale docela pálka 250+40 poštovný za jednostrannou
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 09:15
- Nahlásit
Mucholabka
hele, my máme doma jako nezničitelnou gračku toho nezničitenýho konga - toho největšího černého... a kupodivu Garyho i celkem bavi A pak klasika - míčky Gappay, to se mu podařilo zatím popravit jeden, ale trvalo mu to asi rok Akorát to není pro dva...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:01
- Nahlásit
Sijes
jak pawLINka "zastavuje" stopařům
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:03
- Nahlásit
Mel
Akorát to není pro dva...
Ale je, Aaron ho vždycky drží za balonek a Jessa mu tahá šňůrku. dokážou se tak honit celej den
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:06
- Nahlásit
reneeska
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:08
- Nahlásit
bullvnouzi
dokonalýýýýýýý
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:13
- Nahlásit
pawLINka
A neurvou to? Oni u toho totiž i škubou celým tělem...už nevím, co jim dát. A ať mají při držení oba rovné podmínky
No, nějak se zakulatil, hověz a to jim dávám light grancle a maso na potravinové lístky
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:14
- Nahlásit
pawLINka
tak u nás má šňůrka velmi krátkou životnost... na hraní nechávám balónek bez šňůrky a ten se šňůrkou je jen na cvičení
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:15
- Nahlásit
reneeska
Pěkné známečky, čanané, akorát ti moji hajzli mají několik obojků a většinou nenosí žádný. Ale už jsou všichni čipovaní, předevčírem jsme píchli i Ferunu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:16
- Nahlásit
Mel
Jak má cokoli šňůrku, Buca ji vezme do tlamy a zadníma zubama žmoulá, dokud ji neustřihne-včetně vodítek, takže šňůry u nás moc e e balónky se šňůrkama jsou marné
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:20
- Nahlásit
Mucholabka
jo, Gary to vezme do huby a udělá to cvak a je po šňůře... ale pak ten samotnej balónek používá na trénování kousacích svalů, takže si s ním hajne do pelíšku a žvejká a žvejká... a míčky zatím drží a drží - fakt výborné, nejsou duté, je to prostě koule z tvrdé gumy, takže to vydrží. Takové ty obyč míčky na šňůrce bývají duté a to má Gary rozkousané během 10 minut...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:22
- Nahlásit
Mucholabka
taky je mám čipovaný, ale neregistrovaný. A obojky nosí, známky i mají ale už se ošoupaly, tak chci nový, nějaký hezký, nepřeplácaný a přitom originální ... ale 300 ....
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:27
- Nahlásit
reneeska
ale ten bulík, co sem dala bullvnouzi je božííí... kdybych měla bulíka, jdu do toho
Jinak já mám psa čipovaného i registrovaného, ale naivní fakt nejsem, že by mě dohledali podle čipu... takže známka mi přijde naprosto nejlepší, je to nejlepší a nejrychlejší řešení... když najdu psa bez známky, tak s ním samo na tu veterinu zaskočím a obvolám patřičné instituce, ale když má pes na krku číslo, je to bez práce
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:28
- Nahlásit
Mucholabka
No já jsem jim ukousávání šňůrek zakázala a kupodivu to pochopili. jen žmoulají balonek. A nejvíc milujou velkej - taky od Gappay - je totiž dutej a parádně se žvýká.
A když se tahají, tak taky celým tělem, ale šňůrku mi občas vyrvou, ale není problém ji zase nasadit.
Nejraději se ale stejně tahají o peška, nylonové kolečko a nebo o klín na obranu.
Mel
balonek bez šňůrky zásadně nenechávám, protože se kámošce udusila tenisákem fena... Takže pro sichr zásadně se šňůrkou.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:36
- Nahlásit
pawLINka
taky znám psa, co se udusil tenisákem... jenže tenisák neklouže a tomuhle psu se prostě zasekl v krku.
A já nemám balónkovýho magora, on mi celkem dost dlouhou dobu z balónků "blil", takže teď jsem jakž takž dosáhla třeba toho, že po stopě mu můžu párkrát balón za odměnu hodit, ale že by to pro něj byla nějaka úchvatná odměna - to ne...
Navíc ten bez šňůry má akorát doma, kdy si s ním v klidu lehne a posiluje a posiluje
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:43
- Nahlásit
Mel
To Buca z balónků blila, dokud nepřišel magůrek Ferda, ten pro balónky, pešky, kosti a takové věci zabíjí. Tak ji donutil, aby občas vzala do tlamičky kopačák nebo tak z vlastní iniciatuvy. Což je fajn, třeba začne i aportovat navíc aportuje z vody, třeba se k tomu v pokročilém věku dopracujeme i na suchu. No, a s přetahováním jí jako obranářce vyloženě kápl do noty, žádný jiný pes se s ní tahat nechtěl, Diana to vůbec nechápala a když jí Buca na hračku sáhla, tak hračku pustila a šla po psovi. Takže se mi tím Buca i trošinku zkazila, ale zas to je lepší. Pešky jsou fajn, ale musí mít náladu.pawLINka
kámošce udusila tenisákem fena
Tenisáků jsem měla pro psy hafo...pak přišel Ferda a všechny sežral.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:45
- Nahlásit
Mucholabka
tak to musíme někdy nechat s Buckou přetahovat Garyho, jeho to taky děsně baví, ale nemá parťáka
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:47
- Nahlásit
Mel
No, spíš by to bavilo Ferdu, Gary je na Bucu dost těžký a ona fyzicky sotva zvládá Ferunu. Ale zas Feru by se asi víc staral o Garyho, než o peška nevím, no ale jo, s Bucou by to šlo, jen ji musí někdo nažhavit
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:59
- Nahlásit
Mucholabka
se psem by to Garyho taky nebavilo, taky by měl jiný zájem
Navíc je děsný gentleman, takže on by nechával Bucku vyhrát a pak by za ní běhal a honil jí.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 12:59
- Nahlásit
když má pes na krku číslo, je to bez práce
Asi tak, navíc víc udělat nejde, když ho budou chtít vrátit, tak zavolají, když ne, ani čip mi nepomůže ...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 14:15
- Nahlásit
reneeska
Ale zas můžeš kdykoli dokázat, že je tvůj-kdyby se někde náhodou objevil...
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 14:52
- Nahlásit
uff, takže po pěti hodinách vytrvalého čtení jsem došla až sem. Nyní můžu říct, že vím, co se ten necelý rok točilo kolem bullů. Fakt skvělé počteníčko...teď musím vymazat historii internetu, aby se nikdo nedozvěděl, co dělám v pracovní době. Užijte si víkend a já zase někdy příjdu.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2008 15:01
- Nahlásit
Mucholabka
to je fakt
|