| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 22:25 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Petra_ruza
Nj, ale to podle vzhledu nemůžeš takhle soudit, ne? Picbula nedělá picbulem jeho vzhled... Staford má přesnej standard, ale pit ee. A vo tom to je, ni?
Jako takhle - rodiče neznám, protože "chovatel" je kretén. Tvrdil nám, že oba rodiče jsou registrovaní (on jako množitel psů uzaných FCI nám popsal registrák pita, takže mu věřím) a navíc si nechali jejího bratra (a měla u nich zůstat i Jessa, ale je údajně agresivní) a to je dostatečná záruka toho, že nekecal aspoň v tomhle...
Ale na ty druhý dva mám fakt papír, že jsou to picbumové.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 22:27
- Nahlásit
Petra_ruza
Jo, tu fenu si tam pamatuju.
Ale Jessa má úplně jinou postavu - je taková soudkovitá a oblá. Jak Buca od Mucholabky. Je to stejný typ psa...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2008 22:28
- Nahlásit
stalo se ji to dodavanim kalcia v mladi
Jako fakt? Jsem myslela, že tohle je i dědičný a tak... Jako dá se to ovlivnit vylepováním nebo naopak slepováním dolů a masážemi, ale vždycky jen částečně..
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 08:05
- Nahlásit
pawLINka
Picbula nedělá picbulem jeho vzhled... Staford má přesnej standard, ale pit ee. A vo tom to je, ni?
Picbuma dělá picbumem srdce a ne vzhled...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 08:22
- Nahlásit
bullvnouzi
Kukalas na vídejó, jak se Delinka drbe?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 08:36
- Nahlásit
Picbula nedělá picbulem jeho vzhled... Staford má přesnej standard, ale pit ee. A vo tom to je, ni?
Picbuma dělá picbumem srdce a ne vzhled..
A proč já debil do pšech papírů píšu, že je to kříženec? Dyk von je to nejpravější picbum....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 08:47
- Nahlásit
Mel
a víš na 100 % ,že je kříženec? )
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 09:55
- Nahlásit
pawLINka
To tam tak vyje Lála? To je hyena.
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 10:01
- Nahlásit
Mel
A proč já debil do pšech papírů píšu, že je to kříženec? Dyk von je to nejpravější picbum....
Abys mohla treba do Chorvatska
pawLINka
Jako fakt? Jsem myslela, že tohle je i dědičný a tak... Jako dá se to ovlivnit vylepováním nebo naopak slepováním dolů a masážemi, ale vždycky jen částečně..
Urcite jen castecne. A pokud to podchytis vcas. Ja jsem treba nejdriv nasemu pulpitbulovi lepila usi dopredu jako jezevcikovi, pak jsem zjistila, ze to nemam cenu, protoze se ouska porad skladaly po pitbulsku. Hlavne, ze ma obe stejne.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 10:01
- Nahlásit
bullvnouzi
A tos ho neslyšela co dělá, když visí na stromě. Sijes slyšela
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 10:04
- Nahlásit
pawLINka
Neslyšela. Ale živě si to umím podle Máfa představit.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 10:09
- Nahlásit
Petra_ruza
Urcite jen castecne. A pokud to podchytis vcas
Právě na to moc nevěřím. Sestřenka lepila kníračce ucho od štěňátka, protože jí stálo, masírovali jí ho a nic... Tak má jedno nahoru a jedno dolů
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 10:15
- Nahlásit
Petra_ruza
no, bohužel ani to Chorvatsko neklapne... tam mají zákaz všech bullů bez PP i jejich křížencům. Sice nevím, jak celníci poznaj, že jde o křížence bulla, ale abych se tam vypravila a zkoušela to - to se na to radši vykašlu
Když bude Gary nutně potřebovat k móři, pojedem třeba do Itošky
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 10:47 - Změnil/a: Petra_ruza
- Nahlásit
Mel
myslis, ze by to treba na tom nasem - viz vyse - poznali? Ma psano jen "krizenec" Oni si to v tom Chorvatsku vubec posr... asi nestojej o turisty cico. My ted budeme muset podepisovat, ze souhlasime, aby nas syn jel s dedou a nebudou si moc s sebou vzit ani rizek
|
Petra_ruza
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 10:51
- Nahlásit
pawLINka
Právě na to moc nevěřím. Sestřenka lepila kníračce ucho od štěňátka, protože jí stálo, masírovali jí ho a nic... Tak má jedno nahoru a jedno dolů
Ja jsem svemu prvnimu rtw lepila ouska taky a pravda je, ze je mel, tak jak je mel mit, ale obcas se mu stejne slozilo spatne. Ale nezustavalo tak stale, takze tam jsem uspesni byli. I kdyz netrvdim, ze lepeni a masirovani zarucuje 100% uspesnost...
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 11:10
- Nahlásit
Mel
Abys mohla treba do Chorvatska
No nevím esivá by mě tam pustili, i když v pase je kříženec, to je pita a bulíka už sice ne ... ale ....
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 11:53
- Nahlásit
Budu cvičit jedno naše štěnítko - Ambru. Mi ji budou vozit
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2008 12:55
- Nahlásit
Petra_ruza
na tom vašem by to asi nepoznali... resp. těžko by vám to mohli tvrdit... Ale u Garyho bych asi neukecala, že je to nepovedenej bígl
reneeska
no, ty to taky asi ztěží ukecáš . Jako mechanismus, podle čeho budou celníci posuzovat čeho je to kříženec, se asi těžko někdo dozví, ale asi bych to nezkoušela.... Jo, kdyby jsme s Chorvatskem sousedili, tak asi i jo, ale takhle, abych se hnala 700 km na hranice a tam mě poslali dom - na to kašlu.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 08:11 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit
Návod na lepení uší....
http://www.zkatu.eu/CZ/usi.htm
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 14:46
- Nahlásit
Kujwa se mi dneska už dvakrát servali psi. Arčí s Máfem. Ale na drsno. Je asi zabiju. A Mambu taky, ptž ta za to může. Asi bude hárat. No potěš koště.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 21:58
- Nahlásit
pawLINka
Ve výsledkách z přeborů z Ru udělali staforda.....už i oni mě prokoukli
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 22:06
- Nahlásit
Sijes, pawLINka
Na kolik teda zítra.....?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 22:09
- Nahlásit
Sijes
wow, tak to je dobrýýý
Je příště sprdnem.
bullvnouzi
Těm dvum uřež koule a máš klid, ne? Ti půjčíme kastrovací kroužky - zrovna dnes jsme se vo nich bavili
Zítra ve 3 na cvič.
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 22:16
- Nahlásit
pawLINka
Těm dvum uřež koule a máš klid, ne?
Jeden není můj, tže nemůžu. A navíc nikde není psáno, že to po kastraci nebudou dělat... To radši šmiknu čubku.
Ve tři dorazím.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2008 22:38
- Nahlásit
bullvnouzi
Jsem si dělala prdel, ne? Já dobře vím jak to s kastrací je, neboj
Vono jde totiž o naučené chování když už je to tak chorobný jak u Máfa nebo třá u Toma...
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2008 00:09
- Nahlásit
pawLINka
Vono jde totiž o naučené chování
Já mu dám 220 elektriky do p*dele a bude mít po naučeném chování.
|
11111
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2008 08:03
- Nahlásit
Děcka jak je to s bull pesany v chorvatsku? Chystáme se tam - mám sbt s PP , tak nevím jetsli nás tam pustí.
a mohu se zeptat jako laik jak poznáte u psa - třeba u křížence bull, že je to pit? To děláte game nebo jak ? A na něm pak i chováte? Prostě se vám pes líbí povahově, vypadá jako bull pesan , tak ho prohlásíte za pita a hotovo ?? tohle mi z příspěvků a chování některých vyplývá....
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2008 08:30
- Nahlásit
11111
S PP můžou
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2008 09:00
- Nahlásit
11111
K tomu prvnímu - http://www.apbt.cz/BSL_CR.htm ...
A k tomu druhému:
Pita má problém kolikrát poznat i odborník. Ptž pita nedělá pitem vzhled, ale povaha. I když samo některý proporce mívají v určitých chvílích výhodu.
To děláte game nebo jak ? A na něm pak i chováte? Prostě se vám pes líbí povahově, vypadá jako bull pesan , tak ho prohlásíte za pita a hotovo ??
Pokud tohle vztáhnu na sebe, tak ano. říkám de facto to samé. Ale z prostých důvodů - věta "Je to pit, možná šmrnclej ovčákem" je na mě moc dlouhá a je jednodušší říct, že je to pit. A to také proto, že od lidí, kteří tomu rozumí jsem se dozvěděla, že by to pit klidně mohl být. A navíc ta povaha...
A k tomu chovu - nechovám. Ani nemám zájem mršit chov pitů tím, že bych Máfa nechala někde vrznout...
|
11111
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2008 09:26
- Nahlásit
bullvnouzi :
díky
já se v pitech nevyznám. Právě protože na venek může vypadat každý pit úplně jinak než druhý.
Jak se tedy pozná, že je to ten "pravý "pit a ne jenom pes, co vypadá jako pit nebo amstaf ,ale není to ani jedno ani druhé?
Fajn povaha. Jak ji ale odzkoušíte?
Vžydt může být pes kříženec bůhvíčeho a vypadá to jako bull hlava a je to pit podle povahy? Co když pak dá štěnata, co budou vypadat zpola jako nějaký kříženeček? Delší srst .. třeba?
Všichni bull musejí milovat lidi, jsou odolní, mají velké srdce a jsou odhodlaní a pokud něco milují, tak do toho jdou i přes sebe sama ( únava, zranění, bolest ....) tohle je snad pro všechny bull hlavy stejné...
rozdíl bych viděla třeba v vztahu k jiným psům ,ale znám i pity ( dle jejich majitelů ) , kteří si psů nevšímají a dokáží bez potíží s nimi koexistovat, pokud jiný pes se nepokouší nad nimi nějak dominovat...
asi se ptám hloupě, ale zajímá mě to...
|