| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:30
- Nahlásit
janika
hele a nebereš si toho na sebe tak jako trochu moc?? To je tůhle Franta Vopršálků, pak Pepíno Vomáčkůch - kterej ani nevíš kde, je páč píšeš, že s ním NĚKDE něco máš. To se pak holka nedif, že se nevyspíš a seš v klubu Astrálů
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:42
- Nahlásit
janika
na hrady se asi nedostanu, o víkendech jezdíme dost pravidelně na chatu
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:03
- Nahlásit
PetraK
esli to byla dvanáctka, tak dobrý, esli něco jako Benešovskej Ferdinand, tak v tom lítáte zas
Dvanáctka Gambáč bez bublinek!S pěnou jak našlehanou.
janika
mám někde něco s nějakým Vomáčkou...
a je to tady! Vona má něco s Vomáčkou a tady ho cpe nám!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:06
- Nahlásit
Helejte.......
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:21
- Nahlásit
janika
to je náááádhera
jenže já kvůli týhle náááááádheře sedím večer u debilizátoru na židli!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:24
- Nahlásit
janika
a hnedka to mám přišitý
a kolik Ti přišili??A za co? Kam deš sedět?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:31
- Nahlásit
lidi vono se to nezdá,ale uklidit garzonku dá taky zabrat,udělat reciklaci,zamést,vytřít,umejt koupelnu,do toho ohřát polévku,do toho 8 pacek se vám motá,do toho zabalit věci na vejlet a ještě zapnout pračku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:33
- Nahlásit
jablunka
jééééééééééééééé to je krása
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:38
- Nahlásit
jablunka
Dvanáctka Gambáč bez bublinek!S pěnou jak našlehanou
tak to jo, to je lepčí než Lurdy, páč kudy teče, tudy léčí
a tady ho cpe nám
bůhví, proč se ho chce asi zbavit, že jo?
a ty fotky, ty sou teda
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:39
- Nahlásit
janika
do parku na lavičku
deš drobit holubům jo? Tak tydle důchodce mám fakt nejraši. Nadělaj všade s těma pernatcema akurát bordel
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:42
- Nahlásit
PetraK
a ještě to psy sežereou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:44
- Nahlásit
brezen2008
viď !!! To by měli zakázat Janice takovýhle sezení. Páč vona si posedí a vostatní pak jsou zralý na sezení u psícholoka, jak se snažej aby jim pes nežral ze země
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:46
- Nahlásit
PetraK
no měla by brát sebou do práce psa,bo na takové sezení a drobení ptákům by neměla čas
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:53
- Nahlásit
jablunka
Helejte.......
ty ale krásně hajajííííí
brezen2008
už je čas....................... už je duben
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:56
- Nahlásit
janika
si řekni vedle
jendže vedle maj nějaký špatný asi bo na některý zatvrzelý jedince jako sem třá já ty finty ale vůbec nezabíraj
PetraK
pani, tak ať aspoň vyhrajete etapu, když už.
tož to sem suce nevyhrála ,ale taky sem si nenabila držku což je u mě srovnatelný se žlutým tričkem
jablunka
šiš,to je krááása ,taghle nějak si přestavuju tudletu Valnou hromadu ,za kolik je jedna akcyje???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:58
- Nahlásit
Tak už sem vyškolená, dělali sme i test ze znalostí internetu, měla sem 4 chyby ze 12 otázek. V jedné bylo Specifikujte 4P, pod tím čtyři velký písmenka P P P P a měli sme doplnit zbytek slof. Myslím, že jsem udělala chybu, když sem dopsala Pýcha, Pád, Předsudek, Promiň a do závorky Nevim. V každém případě byly bagetky, koláčky, káva a čaj a spousta ubrousků. Pouštěli jsme si nové spoty a hovořili. Já sem teda spíš jedla, protože sem měla, jak už biluška psala, kofíbrejk. U nás ale máme ještě developmenty, brend pozišningy, responsy na direkt mejl, zvýšené rejtingy, epetajzing demosekvence, mandatory briefu, evaluaci kampaně, edukaci klienta a spotřebitele, ASAP zakázky, ad hok zakázky, urgent mesenžry, ký vizuály, louresy, hajresy, ouvrloudid kreativce, fakapy, faking bulšity, plytká klišé atd. Myslim že teď nemusim chvíli ani na oběd.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 11:59
- Nahlásit
janika
co si nadrobim, to si vyžeru
takže nakonec třeba i v tý báni skončíš
brezen2008
Pravda! Beru-li to podle svého máčovky, tak rozhodně ne
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:01
- Nahlásit
PetraK
janika
brezen2008
Benda
Kujííííííííí................
davidkova renata
šiš,to je krááása,taghle nějak si přestavuju tudletu Valnou hromadu,za kolik je jedna akcyje???
Krása to je,ale taky ten gauč dostává slušně zabrat! Na jedno ležení na Valné hromadě stačí tři kolečka nařezanejch vepřovejch pacek.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:03
- Nahlásit
Gerda
máme ještě developmenty, brend pozišningy, responsy na direkt mejl, zvýšené rejtingy, epetajzing demosekvence, mandatory briefu, evaluaci kampaně, edukaci klienta a spotřebitele, ASAP zakázky, ad hok zakázky, urgent mesenžry, ký vizuály, louresy, hajresy, ouvrloudid kreativce, fakapy, faking bulšity, plytká klišé atd
panííí,vy mluvíte nějakou cizí řečí????!!!!! Nerozumim tentokrát ani spojkám bo tam asi žádný ani nejsou
V každém případě byly bagetky, koláčky, káva a čaj
no tak aspon tak...bagetky byly plněný,předpokládám..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:07
- Nahlásit
davidkova renata
držku což je u mě srovnatelný se žlutým tričkem
mám to chápat tak, že máte žlutou držku?? Já jen abych pak při předávce masa nebyla překvapená
Gerda
responsy na direkt - voni tam uspořádali boxerskej zápas i? No ale ty bagetky sou stejně lepčí!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:11
- Nahlásit
Gerda
kofíbrejk. U nás ale máme ještě developmenty, brend pozišningy, responsy na direkt mejl, zvýšené rejtingy, epetajzing demosekvence, mandatory briefu, evaluaci kampaně, edukaci klienta a spotřebitele, ASAP zakázky, ad hok zakázky, urgent mesenžry, ký vizuály, louresy, hajresy, ouvrloudid kreativce, fakapy, faking bulšity, plytká klišé atd.
Paní ste další gdo mě děsí,páč teď sem se vyděsila,že mi něgdo do cz.psa nastavil cizou řeč!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:15
- Nahlásit
jablunka
že mi něgdo do cz.psa nastavil cizou řeč!
PetraK
Já jen abych pak při předávce masa nebyla překvapená
Překvápko vás nemine,to je jistá věc
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:25
- Nahlásit
jablunka
heled,já psům udělala,hlavně tomu velkýmu,suprovou postel,tady když někdo přespává tak spí na psím pelechu,jako velká matrace a na tom takový ty starý 3 matrace,když sem byla malá,tak jsem je měla taky na chalupě,přehodím přes to strarší povlečení a kde myslíte že spěj,v posteli lidské
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:27
- Nahlásit
davidkova renata
Překvápko vás nemine,to je jistá věc
ty jo, pomalu už se začínám bát
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:28
- Nahlásit
heledte lidi,von žije dáreček
937/2008
http://www.datak.cz/utulek/psi.jsp
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:44
- Nahlásit
brezen2008
Naš čokli mají taky svoji postel,ale večer se prostě nasomrujou k telce a je vymalováno!
von žije dáreček
Kterej to je?Já už ho nezažila!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 12:49
- Nahlásit
brezen2008
heledte lidi,von žije dáreček
jéééžiš toho našli tady u nás...ale vůbec ho neznám
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 13:21
- Nahlásit
janika
A vo co, že o víkendu přiletí gerda, zatáhne se to a bude utrum.
Si piš, tohle počasí je děs, vedro jak blázen, už mám zas oteklý nohy. Chci zimu!
Jo a byl tu můj pojistitel, vybírám si peníze ze smluv, který už mám deset let a dostanu z toho jako dost málo a navíc to nemůžu zrušit, bo by mi nedali vůbec nic! Ach jo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 13:24
- Nahlásit
janika
A vo co, že o víkendu přiletí gerda, zatáhne se to a bude utrum.
Na lavičku jsem se posadila, do korun stromů jsem se zahleděla, ptáčky k sobě nalákala, starej chleba jim nasypala.
Ptáčkové se slétli na mne v houfu, jeden přes druhého skákal, prali se, kdo bude dřív u drobečku
Pani a nejste vy teda náhodou Popelka vod Dízneje? Ta to s tím ptactvem měla taky takhle?? . Ale pak už se nám v těch osobnostech v jednom balení dělá kapánek zmatek jako. Ztrácím přehled - to už abychom nechaly vydat knižně něco jako Kdo byl kdo!
A to si pište, že Gerda se přihasí. Řikala to fčera Mníková v tydlevízi. Že v sobotu má Gerda akci a že se hodlá pršet.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 13:25
- Nahlásit
Gerda
bo by mi nedali vůbec nic
tak děte za tím Vláďou a máte klid.!
|