| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 10:38
- Nahlásit
janika
zdá se vám snad paní, že Decibel neumí být potichu?
nikolivěk, nikolivěk, předpokládám, že jsou to bohapustý pomluvy co tady pižou.Asi něco jako kdyby to napsali v Blesku, tak nějak se tomu dá věřit, že jo?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 10:39
- Nahlásit
janika
tak to tady zas pustil
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 10:41
- Nahlásit
PetraK
http://www.youtube.com/watch?v=AaelbxsPJcI&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=irAKQ9yqsC0&feature =related
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 10:44 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
PetraK
http://www.youtube.com/watch?v=0m02-IuKYzs&feature =related
http://www.youtube.com/watch?v=Fqyg0wujPbM&feature =related
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 10:46
- Nahlásit
Dobré ráno lidé páteční, sváteční, víkendní, blátiví a vy všichni, co máte radost, že bude víkend!
Dneska tak suprově pršelo, že sem přišla do práce o hodinu a půl později, bo sme s Mařkou prochajdily po úplně prázdném lese. Nebyly tam ani veverky, snad jen jeden bažant, co na nás kokrhal.
lola1 - co se týká nojbůk,aj á si ho rači vobjednám hned, už vim, že to má být HP pavilijon....řikali tady kucí vod kompů. tak uvidíme. Strááááááášně se na něj tešim, bo pak vás budu číst večer a ráno budu pracovat.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 11:20
- Nahlásit
Gerdanazdar pani!
vcerejsek jsem si nadherne s hajanem uzila,mam fotky,dnesek taky vypada skvele,az budu mit cas poslu fotky zetacka z obrany a reviru,ted mu valim pro granule.
jinak zdravim vsechny co tu jsou i ty co tu nejsou!!!
hele gerda opovaz se prset,u nas je krasne,tak jdu dnes na pivo,beda jestli mi to zkazis!!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 11:32
- Nahlásit
PetraK
http://www.youtube.com/watch?v=jcgraOQovGc&feature =related
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 11:33
- Nahlásit
brezen2008
osoboooo, vy mě hodláte zničit , já musim předstírat úplně vážnej gesicht a kvůlivá vám mi to nende
Gerda
. Nebyly tam ani veverky
a jestli okamžitě nepřestane pršet, nebude ani Gerda
janika
Protože on se podobá téměř plyšové hračce
......která je na baterky a někdo do ní dal ty Duracelový, takže to nejde zastavit
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 11:45
- Nahlásit
PetraK
http://www.youtube.com/watch?v=R0Eq6m8agw0&feature =related
já za to nemohu,já sem dávám pouze to co se mě líbí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:10
- Nahlásit
brezen2008
Tonda mě totálně zničil
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:12
- Nahlásit
Tagže sem doma,samosebou úplně vod bahna a mokrá stejně jako čokl.Svojí kletbu uvaluju eště na Gerdin nojbůůůůk,nemusí hárat celoročně,ale prostě tak nějak každou chvíli nepude Pokud bude lejt i zejtra,celoročně bude hárat i Gerda!!!!
du píct bábofku...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:16
- Nahlásit
davidkova renata
Pokud bude lejt i zejtra,celoročně bude hárat i Gerda!!!!
a co chystáte pani pro případ, že bude lejt i v neděli????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:17
- Nahlásit
davidkova renata
du píct bábofku...
Udělejte jí hodně paní, už se k vám řítím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:19
- Nahlásit
brezen2008
jo a díky za inspiraci - věta Janžurky - byla sem nepořádná, sem nepořádná a budu nepořádná - se mi určo bude hodit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:21
- Nahlásit
PetraK
nevím jak se to stalo, ale takhle nějak vypadá poslední dobou můj život. Furt mám zpoždění a furt nestíhám zastavit
pro všecky co sou na tom jako Petrak a já
http://www.youtube.com/watch?v=jC-nnVOSvQg&feature =related
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:23
- Nahlásit
davidkova renatanazdar pani,odpada mi kremacka,budou palit oba dva dny,tak jsem pysika poprosila o nejakou sichtu,tak mi pustil v sobotu argos,bo bych mela moc malo hodin a tim padem moc malo penez,jinak vcera bylo supr-dupr na cvicaku,dnes je tady taky krasne,varuju pani gerdu,jestli bude lejt tak ji prokleju a nebude jenom harat celej rok,ona i ten celej rok prose.e!!!!jdu k tobe na babovku,jo?postav vodu na kafe,jsem tu zostravska k vam do praglu co by dup.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Biluška
Udělejte jí hodně paní, už se k vám řítím
tak polette,dám tam víc prdopeče at to pjekně vyběhne
PetraK
f tom případě se Mařce narodí 18 psychicky narušenejch štěnat...samý čuby a nigdo je pochopitelně nebude chtět,takže zbydou Gerdě doma a budou hárat celej život imrvére furt.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
to vypadá, že to točili u Bilušky něgde . Jenom tu kouzelnou trupku tam není nikde vidět
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:24
- Nahlásit
davidkova renatanooo,to je presne vono,chvatam,chvatam,jak bych se videla,co????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:25
- Nahlásit
nemethova5
bude lejt tak ji prokleju a nebude jenom harat celej rok,ona i ten celej rok prose.e!!!!j
jo,to by šlo,z toho se už nevylíže!
jdu k tobe na babovku,jo?
pojed,Biluše tě veme autem at se necrcáš pješky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:26
- Nahlásit
davidkova renata
f tom případě se Mařce narodí 18 psychicky narušenejch štěnat...samý čuby a nigdo je pochopitelně nebude chtět,takže zbydou Gerdě doma a budou hárat celej život imrvére furt
akurát mě teď napadlo, že esli se pak následkem toho Gerda tak trochu jako nenaštve? a nebude pršet furt - abychom pak nedopadli jako ten Nóe! Ešus na lodi a s psí babou! nakonec by byla plná loď Ešusích dětí a to taky nejni hezká vyhlídka teda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:26
- Nahlásit
PetraK
Jenom tu kouzelnou trupku tam není nikde vidět
je kouzelná,tagže je neviditelná
du nebo budete vo hladu!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:28
- Nahlásit
PetraK
že esli se pak následkem toho Gerda tak trochu jako nenaštve?
no páč jí prokleje i nemethová bude sedět celou dobu na hajzlu a nebude mít čas škodit
janika
vemeš v neděli kousek?
esi holky fšecko nesežerou..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:28
- Nahlásit
janika
dyž já to neudržim. Moč udržím, ale řehot ne. I když tuhle na školení, dyž mě to popadlo, tak jsem to zkusila zakamuflovat jakože kašlem. Ale nevim zdaliž to bylo úspěšné .
Fšichni ty vážný na mě koukali, jakože co???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:29
- Nahlásit
davidkova renata
bude sedět celou dobu na hajzlu a nebude mít čas škodit
to je fakt, z hajzlu se blbě prší, tam to jde rovnou do kanalizace . Tak to je f suchu tohle řešení by mohlo klapnout
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:32
- Nahlásit
davidkova renatamate pani recht,tak bilusi budu stopovat u silnice jo,bo byste mi vsecko sezrali,nez bych tam dosla,no jo na pani gerdu mam spadeno s tim jejim destem!jeste rekne dest,tak ji umlatim tou kouzelnou trupkou.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:35
- Nahlásit
janika
ještě že já mám krátké vlasy,mě to za 3 minutky uschne
pevně věřím,že to do těch 16 vydrží abysme mohli dojet,kdyžtak bude mít obleček ten můj,malá ho nemá,ale na podzim pořídím,paní mi obědná přesně co máten velkej a bude mít i malá,se těším na podzim,bo budou mít uplně stejný obadva
a ještě dostanu na to 35% slevu
|
leila
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:37
- Nahlásit
Biluška
hele bilu ceš natoič či nafotit psy na parkuru?? jako pumičky nafotím ale ceš taky fotit jak poběžite nebo natočit to bude asi lepčí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:44
- Nahlásit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 12:46
- Nahlásit
janika
já mám pro jistotu slípendplejky už celý den
tak si pro jednou utrhěte od ústy a pošlete nějaou tu slípendplejku nahoru.Ať si to tam zacpou, když se nemá Gerda k tomu to zastavit
|