| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Dub 2008 22:08
- Nahlásit
Neessi
ale mušolabka to nevííííííííí
ale to se jí to nemělo říkat! teď bude mít o překvápko v životě míň, kakra!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 08:37
- Nahlásit
Dobré ráno všem hodným a milým lidem, odemykám foru.
Okna sem včera nakreslila a předala, vše běží. Jdu na ad learning, bude tam snídaně a chlebíčky a káva a čaj a koblížky a bude to trva dvě hodiny, tak se dobře najim.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 08:43
- Nahlásit
Gerda
taky se chci jít školit,páč mám hlad!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 08:44 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus fšicííí hladoví s vybrakovanejma čekuládovejma schofkama i ti co se dnes nažerou na školení a ten zbytek
Je vyjímečně hááásky,asi pudu k rybníčku
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 08:45
- Nahlásit
Dobré ráno všem co jsou stále hladový i nám co raději nejíme abysme si neušpiňili krásné zuby
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 08:45
- Nahlásit
davidkova renata
asi pudu k rybníčku
a co vodník?? Bacha na něj , je jaro.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 08:48
- Nahlásit
Benda
pane a já vám přeju, abyste hlady vomdlel a zuby chytli růžovej odstín. Páč já se fčéra lekla, že jako třeba něco s Bendoj, páč jsem stará důvěřivá labuť a skočila jsem na to.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 08:49
- Nahlásit
PetraK
taky se chci jít školit,páč mám hlad!
Taky mám dilema. U nás na firmě se pořádají xkrát do roka kravaťácké akce. Na nich se nechodí na kafe, ale na coffebreak. Všichni jsou v kravatách, jsou důležití jak lentilka pod kobercem a baví se o ekonomické krizi v júesej a o rpsn. Mě to děsně neba a nejezdím tam. Jelikož je to dobrovolně povinné tak se vždycky musím do krve pohádat s manažerkou. Ta to naopak nechápe, jelikož ona tyto akce zbožňuje.
Nejvyšší šéf se dobře baví mými pokusy zdrhnout z těch kravaťáren a rozhodl se mi vyjít vstříc. Uspořádal akci "ve volném stylu". Můžu se prý zúčastnit třeba v kraťasích. Bavit se můžem o čemkoliv a místo coffebreaku se bude grilovat prase. Jelikož vím, že to dělá extra kvůli mě, aby mě taky jednou za rok viděl tak bych se asi zúčastnit měla. Abych jako ukázala dobrou vůli, že jo? Jenže si jako termín vybral poslední víkend v červnu A to je přece Intercanis Jestli si jako myslí, že nějakému zdechlému praseti dám přednost před závodama tak se teda pěkně plete
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 08:50
- Nahlásit
PetraK
jo to dráma co u nás bylo, no já z toho usnul. Zabil a upálil jsem klíště které s Bendou žilo a byl to jeho kamarád
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 08:56
- Nahlásit
Biluška
Uspořádal akci "ve volném stylu". Můžu se prý zúčastnit třeba v kraťasích
se voptejte esi si s sebou můžete vzít čokly ,abyste jako měla ten frííí styl Uvidíte,že couvne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:04
- Nahlásit
Biluška
No ale hale - esli Tě chce vidět, proč to neuspořádá na tom Intercanisu? V nejhořším ať to posune o týden - po závodech, páč to budete paní vyhládlá
Benda - vám osobo ,tak vám teda už nikdá neuvěřim
- ani kdyby za mnou šlehaly plameny a vy ste křičel, že hoří !!
a chudák Benda, přišel vo kamaráda, takže ste navíc pěkně hnusnej na svýho nejlepčího přítele.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:08
- Nahlásit
isdpch
se vsadim, že tomu ty kravaťáci budou říkat bárbekjůůů
To je docela pravděpodobné . A o rpsn a developmentu v jižní Africe se budou bavit stejně, poněvadž o ničem jiném se bavit neumí Max ještě tak o tom kdo tenhle měsíc udělal víc bodů a honit si trika. Což je ještě větší nuda než ty akcie Asi 29. června budu mít zase chřipku. Ale řeknu ti, už je to nuda
davidkova renata
se voptejte esi si s sebou můžete vzít čokly,abyste jako měla ten frííí styl Uvidíte,že couvne
když bylo Lilátko čerstvě po operaci, ještě jako malinké tak jsem mu ho přivezla na poradu. V Holomócu máme hogofogo sál v hogofogo památkově chráněné vile. Všude jsou tam parkety a zlatý rámy na zrcadlech a je to všechno moc nóbl. Půl hodiny před poradou jsem mu zavolala, že sebou vezu štěně, které je na atb a tudíž nemůže být samo doma. Ujistila jsem ho, že je to štěně vychované, nepočůrá se tam a nebude rušit poradu. Nerad, ale souhlasil . Lilátko bylo nadšené, neboť v takovém hogofogo sále ještě nebylo. Napřed poslintalo zrcadla když sledovalo jak je čanané. Potom poslintalo kalhoty všem přítomným kravaťákům včetně nejvyššího. To mu bylo odpuštěno, protože je takové čany. Když si Lilátko konečně lehlo začalo školení. Uprostřed přednášky o nárustu akcií při stavbě dálnice v jižním Rusku začalo Lilátko chrápat. Strašlivě. Byla to nuda a Lilinka to věděla . Chlapi se napřed nevěřícně dívali jeden na druhého. Tam se teda normálně spí, ale většinou si nikdo nedovolí chrápat. Nejvyšší přestal přednášet a naštvaně kroužil po sále kdo se opovažuje mu takhle okatě dávat najevo nezájem. Chlapi se odmítali přiznat. Dámy nebyli ani obviňovány, protože tak děsný zvuk by prostě dáma v kravatě nedokázala vytvořit . Nakonec jsem teda přiznala, že je to Lilátko, povolala jsem sekretářku Simonku a ta si Lilátko odvedla k sobě do kanceláře, jinak by šéf asi vzteky vyskočil z kůže .
Myslím, že kdybych se teď zeptala jestli smím Lilii vzít na bárbekjů tak mi dobrovolně napíše omluvenku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:10
- Nahlásit
dobré ráno všem,no je krásně,taky někam dneska vyrazím
ale ještě bych spala .....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:13
- Nahlásit
Biluška
Myslím, že kdybych se teď zeptala jestli smím Lilii vzít na bárbekjů tak mi dobrovolně napíše omluvenku
no a máš pořešeno!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brezen2008
dneska vyrazím
já můžu tak akurát vyrazit dveře . Už to vodítkování a nevenčení asi nevydržím
janika
až secvičíš nějaký číslo, nechceš zajet k nám? Máme taky prima sousedy
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:14
- Nahlásit
janika
co děláš večer?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:29
- Nahlásit
janika
né dobrý,ale na zítřek se těším
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:35
- Nahlásit
Brýýýýýýýýýýý ráááááááááánko fšicííííííííí........
Dneska sem fstata plná optimismu,optimistická zůstávám i navzory Bendovi,kterej mě vyděsil a i navzdory Janice a PetřeK,páč mě neustále utvrzujou f tom,že se mnou není něco f pořátku! Tímto si vobjednávám Janiku s kytárou taktéž a s potěšením oznamuju,že vedle nás bude volnej zánovní rodinný dům,páč to už Šmíd nerozchodí!
A ještě jedna dobrá zpráva!Dneska je doma muskej a rozhodl se že bude vařit,budou k objedu palačinky! Tímto ale přestává bejt volnej ten barák vedle nás,páč pravděpodobně vyhoříme!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:38
- Nahlásit
janika
nic,jenom mě to napadlo,ale na hodku je málo,ale chápu tě,mi vyrazíme tak na 3 holky někam
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:39
- Nahlásit
janika
to půjdeš do toho bílého hranatého baráku dříve domu hudebnin ??
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:41
- Nahlásit
janika
jo jestli můžeš,tak mi pošli ten vodkaz se stopama,dííííííííííík
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:46
- Nahlásit
janika
o efektu "podle sebe soudím tebe", takže bych se vůbec na vašem místě neděsila
Teď sem vyděšená eště víc........................
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:49
- Nahlásit
jablunka
Dneska je doma muskej a rozhodl se že bude vařit,budou k objedu palačinky
pani - vy se chcete zasejc ubytovat na záchodě????
janika
a to o efektu "podle sebe soudím tebe", takže bych se vůbec na vašem místě neděsila
Co to je todleto?? Jak to mám chápat?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:54
- Nahlásit
janika
nic já jsem si to spletl a myslel že jdeš do těch hudebnin co jsou za prodejnou Bata dole na václaváku směrem k bývalému máji.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:56
- Nahlásit
Tagže koho to zajímá,nendu k rybníku,ale provozovat cyklyzmus,čus bus
janika
já cííí taky nějaký psííííchologycký matryjály!!!!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 09:59
- Nahlásit
davidkova renata
pani, tak ať aspoň vyhrajete etapu, když už.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:04
- Nahlásit
janika
já ne ale kamarád. Sice se chci vypravit ke škodovi a pazderovi do vodičkový ale nevím kdy se tam dostanu.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:05
- Nahlásit
PetraK
pani - vy se chcete zasejc ubytovat na záchodě????
A proč??? Vyčištěný už sme,fčera sem propláchla potrubí pívem,tagže je fšechno f cajku!
janika
když Pepa Vomáčka se drbe na nose a u toho šilhá do strany, tak to znamená, že ho svrbí nos z nejistoty, kterou jsme v něm vyvolali
Pepu Vomáčku neznám,ale Franta Šmíd f tenhle okamžik 100% kuje ňákou chujovinu!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:12
- Nahlásit
jablunka
propláchla potrubí pívem
esli to byla dvanáctka, tak dobrý, esli něco jako Benešovskej Ferdinand, tak v tom lítáte zas a i bez palačinek .
janika
Jablunka má recht. Já taky žádnýho Vomáčku neznám. Hele -esli Ty to s tím studiem jako nepřeháníš a nezjevujou se Ti z toho nějaký diuný postavy potom??? Už takhle je nás v jednom balení až dost. Ešče k tomu přibrat kdejakýho Vomáčku, to už bychom nemusely ustát
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 10:17
- Nahlásit
janika
mám někde něco s nějakým Vomáčkou
Ty máš něco s nějakým Vomáčkou??? To je ten vod tej limouzíny??
|