Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 990 . 991 . 992 . 993 . 994 . 995 . 996 . 997 . 998 . 999 . 1000 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 13:47
- Nahlásit

PetraK
davidkova renata
nooo,možná by to stálo za uvahu,mohly bysme se na í napakovat,zjistěte podrobnosti a pokud to roste zcela samo,dem do toho.Destruktořííí nám to pak jen vybagrujoutak vylezu ven, trhnu pytlíkem s rejží a mám po zahradničení. Musíte bejt pani flexidebilní
No jo, jenže gde mám jistotu, že nepřijdou sucha?? Znáte to, zasadím rejži, přijdou sucha a je po úrodě. Vláda mi dá pár kaček dotací a jsem zase v pérdeli. A eště kvůli těm dotacím budu vyplňovat tak šílené formuláře, že mi to zavaří mozkový závit Se na to vyprdnu na všecko a jdu pročíst inzeráty jestli někdo konečně nedaruje ty jorky do kravína

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 13:59
- Nahlásit

davidkova renata

tak,že nakonec vůbec nenastalo - tagže Vy vlastně máte takový to nesmrtelný vedení, že jo? Páč kde nic neni, ani smrt nebere

beru s napůl s kolegyňou. Má to ale jeden háčíček - tedy těch háčíčku je hned několik. Kolegyně je mimopražská - takže to je háček první - vozej nám to na Shellku tady kousek od práce (páč k nám se nedostanou). Háčíček druhý je, že já su ešče hroší řidič než všickni, co se tady popisovali. Takže když se nezadaří, že aby prom mě do práce dojel Brtnik sem v průseru a musím zlomit kolegyňu, aby mě jako zavezla domů. A jak to pak f takovým případku dopravíme k vám pani??? Už jste mě i napadla (občas mě něco napadne, ale jen vyjímčně to není bacil), páč jsem si myslela, že nevetamixujete a mohlo by se vám to hodit. Ale je tam ten logistickej problémek. Kdyby to šlo, abych měla velkej mrazák, tak to taky nebude problém, páč bychom to k vám mohli hodit třebas jinej den, ale já mám takový prdítko, že tam toho moc nenarvu. A TEĎ BABO RAĎ!! NO! Kdyby se to pořešilo, není problém se ftírnout. Co bych neudělala pro Nyný návnadu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 14:00
- Nahlásit

janika
a nikdy neni tak blbě, aby nebylo eště hůř.

fuj, todle si odmítám připustit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 14:03
- Nahlásit

Biluška
Vláda mi dá pár kaček dotací

kerej Vláďa?? Dá mi taky??? Moc bych prosila. Děkuji.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 14:08
- Nahlásit

PetraK
Dá mi taky??? Moc bych prosila. Děkuji.
Dá, ale napřed ti musí zdechnout rejže

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 14:10
- Nahlásit

PetraK
páč jsem si myslela, že nevetamixujete
no,v zásadě ne bo mám problém s množstvím,maje malého mrazáku,takže krmim skeletama z krámu a maso jí občas koupim ve zveráči,leč draho,že Eště to promyslíme,mě by stačilo tak 5 kilíček,víc tam nedám...Třá nás něco napadne,krom bacilu,podstatný je,že by to nějak i šlo
Vláda mi dá pár kaček dotací

kerej Vláďa?? Dá mi taky??? Moc bych prosila

Já bych si s dovolením také vzala!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 14:12
- Nahlásit

Biluška
Dá, ale napřed ti musí zdechnout rejže

tak to nebude u mne problémek, dám ji vařit, jako obvykle na to zapomenu, půjdu si sednout ke kompu nebo venčit Zrzavohubce a do půl hodiny je po rejži! To stačí takhle málo a Vláďa dá??

janika
jinými slovy: pokud může bejt blbějš, je blbost, aby mne teď s*alo, že je blbě

tak v podstatě ten samej náhled

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 14:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata
Já bych si s dovolením také vzala

moment! Vláďu si vezmu já!

tak to zkusíme nějak pořešit, určitě něco vymyslíme.Pro mě není problém to objednat a nějak těch pět kilčo dovalit k nám, ale jak je dostat dál, když nebude zrovna aftamabíl, to nefím. . V zimě to nebude problém, páč existuje balkůn. Ale v létě by ti problém byl, páč by se to pak druhý den při předávce hýbalo .
Jo a bereme jednou za mesiac, takže příští dodáftka tak kolem toho dvaadvacátýho květence a v úterý. Páč prej jindy nevozej.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 14:19
- Nahlásit

PetraK
V zimě to nebude problém, páč existuje balkůn.
To teda bude problém,páč by jí to Nýný sežrala při venčení . A vůbec paní, gde ste viděla skladovat jídlo na záchodě

tak to nebude u mne problémek, dám ji vařit, jako obvykle na to zapomenu, půjdu si sednout ke kompu nebo venčit Zrzavohubce a do půl hodiny je po rejži! To stačí takhle málo a Vláďa dá??
Jistě, vyplníš tři miliouny formulářů, že seš zkrachovalej zemědělec a vláda ti dá dotaci. Aby příští rok zase mohli tvoje brambory měnit za brambory s evropskou júnijí. Tady se všude válí prachů, jenom si je vzít

davidkova renata
Já bych si s dovolením také vzala!!!!
NOu problém, ale musíš taky napřed zdechout rýži. Nebo zdechni radši brambory, aby to nebylo podezřelý

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 14:49
- Nahlásit

Prosim vás, jestli tu Vláďové rozdávaj dotace, pak si prosim půl mega, jo? A ne aby mě někdo předběch!!!!!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 15:24
- Nahlásit

Biluška

To teda bude problém,páč by jí to Nýný sežrala při venčení

to vona se Nyný chodí venčit i na cizácký balkůny? Páč já myslela ten náš.

Jistě, vyplníš tři miliouny formulářů, že seš zkrachovalej zemědělec a vláda ti dá dotaci

a nejni von Vláďa tak trochu nahlavu?? Já dyš doma potřebuju money, tak žádný formáláří vyplňovat nemusim! To je nějakej divnej Vláďa. Tak toho asi neci, nechám ho paní Davídkojc, ať si kvůli němu zdechne třeba celou plantáš.

janika
no jasně, že ten samej, ale nezní tak blbě

tak to se mi nelíbí todleto, to se mi nelíbí. Aby jako někdo veřejně vyhlásil, že moje MOJE náhledy zněj blbě: Ešče to promyslim, ale asi se mi to fakt nelíbí

no třá u nás. tak třá já když votevřu špajz, tak je vždycky ale vždycky všechno jídlo v hajzlu
pani to musel bejt náš špajz! Takhle to vypadá v tom našem. Co mi lezete do špajzů???

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 15:26
- Nahlásit

janika
kdyby jako někdo trousil

trousí kde kdo a všude - stačí jít do parku a kdejakej čokl tam trousí svý bobky

Gerda
dyš se dohodneš s paní Davídkojc, tak si ho rozeberte. Vláďu kterej chce abych se naučila kvůli pár korunám psát a vypisovala si ruku kvůlivá formulářům, tak toho nechcu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 15:47
- Nahlásit

janika

je to na pováženou s tou portmnonkou. Taky ale nemusí jít o jednovaječný dvojče, ale o těžkou schízu. Páč co když si tady píše sama se sebou Janiko/PetraK ???????????

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 15:52
- Nahlásit

Čus fšicí..........
Taxem zpět,celá rodinka sme vyčištěná tak na štyry roky dopředu!
Číst to celý nehodlám,tak si prosím stručnej výcuc,páč jediný co vím,že Janika a PetraK sou jedna!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 16:00
- Nahlásit

janika

fuj, romantiku a cukrbliky nebrat!!!!!!!! Znamená to teda jediný - ještě těžší stádium schízy, páč v tom teda musí jet ještě někdo. Ale gdo?? Přiznejte se!!!

jablunka

Janika a PetraK sou jedna

vy ste se pani vytento nejen z podoby ale i z matiky, páč správně to je JEDNA a JEDNA rovná se DVĚPADESÁT - aspoň to tak řikal jeden čišník v hopsodě

jo a do výcucu ještě patří, že je tady k mání jistej Vláďa, kterej, dyž se naučíte psát a vyplníte milion kolonek, tak vám dá.

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 16:03
- Nahlásit

PetraK
vy ste se pani vytento nejen z podoby ale i z matiky
Z matiky sem byla vytento už dříf!
je tady k mání jistej Vláďa, kterej, dyž se naučíte psát a vyplníte milion kolonek, tak vám dá.

Při mým štěstí na chlapy,by mi určitě spíš vzal!

Jo a taky sem přišla na to,že sem vlastně Janika a PetraK,páč mám naprosto stejnou portmonku a špajz!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 16:12
- Nahlásit

janika
tak a ted se budem hádat, kerá je za korunu a kerá za korunu padesát

esli voni nejsou jedna za vosunáct a druhá bez dvou za dvacet

ale esli jsme teda krom Janiky a PetryK taky eše jablunka, tak nám ty počty pěkně haprujou

Tak v tom jede ňákej chlap jako nějakej homosexuál?? Páč teda chlap a curkrbliky... to mi neštymuje

jablunka

vítej f schízoklubu

by mi určitě spíš vzal- no jo! To je fakt voni dvakrát nedávaj

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 16:34
- Nahlásit

PetraK
janika
jablunka
Mášenek vás důrazně žádá, abyste si sebrali svý houna z naší skříňky na čokoládu a odstěhovali si je do vlastních špajzů

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 16:35
- Nahlásit

janika
PetraK
No praveze chlap je na cukrbliky kolikrat lepsi jak zenska

Ste vod včera ňáký monotematický, ne?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 16:36
- Nahlásit

tak se na vás večer těším

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 16:37
- Nahlásit

Biluška
Mášenek vás důrazně žádá, abyste si sebrali svý houna z naší skříňky na čokoládu
Skříňka na čekuládu je to jediný co je tu plný,páč Velikonoce byly přet chvílí,ale ty vaše houna u nás ve špajzu,to už je na pováženou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 17:24
- Nahlásit

Právě sme si s holkama způsobily asi další potíž v práci, jedna nová, mlaďounká kolegyně nás proprudila mailem, jestli sme nezapomněly na to, co nám zadávala na začátku týdne. A my jí svorně odepsaly: "Nezapomněly sme na to, my sme se na to vys*aly." Snad si nepůjde stěžovat....

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 17:29
- Nahlásit

Gerda
"Nezapomněly sme na to, my sme se na to vys*aly." Snad si nepůjde stěžovat....
Tak jestli si to do teď nedělala,tak teď se začni modlit!

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 18:08
- Nahlásit

jablunka
Nedělala, fakt sem se na to vykašlala, nemám na to čas udělám to zítra

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 18:48
- Nahlásit

PetraK
Ale v létě by ti problém byl, páč by se to pak druhý den při předávce hýbalo .
to naopak vidim jako řešení,pakliže to přivezou f úterý a vyčkáme teplotně nadprůměrného měsíce,počítám,že v pátek by masíčko mohlo samo dorazit na Petřiny a máme to vychytaný

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 19:10
- Nahlásit

Nazdárek fšicííííí,co je novýho?Kdo dostal ty prachy vod Vládi?Kam došlo maso?Jablunkojc jsou už vys*aní z podoby?(dyk sem to říkala,že je to jarní očistná kůra a je jednodenní).Do teď jsem makala venku a ještě mě čeká cyklistika s čubinama-bolí mne fšecko,asi se na to vyprdnu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 19:38
- Nahlásit

Biluška

vyřiďtě prosím panu Dášeňkovi, že já naše houna sbírám, dávám do pytliků a do košů. Esli se náhodou naše opytlikovaný houno ocitlo ve vaší skříňce na čekuládu, tak je to bohapustý nedopatření - asi že jako fčera jsem to sbírala a vynášela už ve tmě. A nejni vona ta skříňka zelená?? esi jo, tak je to jasný. Sem se prostě spletla

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 19:42
- Nahlásit

Gerda

Ste vod včera ňáký monotematický, ne?

Dovoluji se ohraditi se. Nejsem žádnej monočlánek!

janika

No praveze chlap je na cukrbliky kolikrat lepsi jak zenska .

Esi to znamená, že umí péct curkoviny, tak dobrý to beru, páč mě to neba. Ale esi ne, tak nebrat, cukrblik je zbytečná zátěž

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 19:43
- Nahlásit

Neessi
a ještě mě čeká cyklistika
no já si to pochvaluju,sem dneska zas bylo bo náááhodou nelilo,je to dobrej urychlovač a vo to dýl tu můžu dřepjet.Jezdila sem skoro hodku a půl a Nyný se pěkně proběhla i byla celkem čilá

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2008 19:50
- Nahlásit

Gerda
jablunka

Nezapomněly sme na to, my sme se na to vys*aly." Snad si nepůjde stěžovat....
Tak jestli si to do teď nedělala,tak teď se začni modlit!

a shánět Vláďu, aby navalil půlmega

<< 1 ... 990 . 991 . 992 . 993 . 994 . 995 . 996 . 997 . 998 . 999 . 1000 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání