| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:57
- Nahlásit
janika
paní a neukrad jí ten pes nějakýmu chlapovi
neděs mě!! Okamžitě jdu volat Brtníkovi, aby si provedl sčítání mozkových buněk!!!
Gerda
Niš!! Žádný vočička nebudu, to si zas Davídkojc či Biluška či kdo objednali obžerstvení na mejdan a chyběj jim ta vočka, co??? .
Já - asi mě těď fšicí zabijou -ale já jsem Ešusa na flexině jako štěndo učila třeba přivolání, nebo aby netahal, aby čekal, aby obcházel stromy,sloupy-přece ho nebudu vymotávat já, že jo a pak se mi to, když jsme chodili za zvěří do terénu hodilo, páč se z křoví vymotával sám, takže já už takhle flexku oblibovala a teď když jsem ji po sto letech vytáhla, tak ji opěvuju zas. I když na venčení to teda fakt neumím používat . Jsem z toho celá vynervená, nechápu, jak takhle někdo může venčit furt???? Dyk je to na makovici? Vím že jinak, flexku fšicí zatracujou, ale já si z ní udělala v počátcích skvělýho pomocníka.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:07
- Nahlásit
PetraK
Ale isdpch taky psal, že Čertoslava učil přivolání na flexině a že ani jemu pes na flexe netahá. Já taky na flexe často venčim a taky mi pes netahá. A taky se naučila obcházet sloupy atd. Takže na flexe nevidim nic špatnýho, teda v případě, že to není jediný způsob venčení a že na ovládání psa používám hlasové povely, nikoli jen rozsah šňůry bez povelu.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:12
- Nahlásit
janika
že mi to připomíná docela běžný a na jaře se vyskytující projev u samečků všeho druhu
Tě trochu opravím, na jaře myslíme na romantické procházky, večeře u svíček a Hlavně naslouchání ženám a jejich problémům.
To o čem jste psaly je fáma nic víc
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:13
- Nahlásit
Gerdanazdarek pani?vy budete kastrovat mařku,jo?tak to budou s hajanem dva v jednom
PetraKtak to je fajn,ze pesa uz je v poho,ta gerda by furt nekoho mucila
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:15
- Nahlásit
PetraKno pani,ja si nedovedu predstavit hajana na flexine,udelalo by to ždrc a flexina by se rozlitla jak by zabralo tech 50kilo,moc tomu neverim,i kdyz videla jsem mastifa v pardubicich na flexine,ale proti gustu zadny dišputat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:18
- Nahlásit
PetraK
když já teď jak vidím, že fšicí ípujete, tak sem asi propadla skepci, že máme takové nestandardní povelování
Tsss.,nevim co je standadního na povelu...pocemktýnozeaneserměužakoukejnaměčumětnebotinamlátimdržku
Jinak Esšálek je veeeelkej fešák ,ani to neukážu rači Nyný aby zas třá nezačla hárat
mac1
hele a vo co ti de????si byla na veterině ,né něgde na plese,takže de vo psy a né vo tebe
isdpch
a já furt, kde jsem udělal ve výcviku chybu
a co se ti na tom nelíbí?Akorát že to neni pro tebe dyš si toho zmetka nabyl až někdy f 8 měsících
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:20
- Nahlásit
nemethova5
nazdarek pani?vy budete kastrovat mařku,jo?tak to budou s hajanem dva v jednom
A co kdybysme je voženili eště než Mařka přestane hárat? By mohli mít aspoň jeden vrch štěňátek, ne? Po taťkovi by byly velký a krásný a po mamce by byly nervózní a přetočený. Mohly by možná trošičku konkurovat Garfielďatům. I když to ne, tomu asi nemůže konkurovat nikdo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:22
- Nahlásit
davidkova renata
pocemktýnozeaneserměužakoukejnaměčumětnebotinamlá timdržku
A to je velmi krásný topkynologický povel. Má spoustu modifikací, zkrácenin, ale základ, ten správný základ je vždy stejný. Mamka je taky velkokynolok jako taťka.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:29
- Nahlásit
Gerdatak ja jdu do toho,to by byli pekny stenatka.
davidkova renatanazdar pani,vecer mi prozvonte,jsem zvedava,jak poplkame.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:40
- Nahlásit
Gerda
Mamka je taky velkokynolok jako taťka.
po mamce by byly nervózní a přetočený
to zní lákavě
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:41
- Nahlásit
davidkova renatanervni a vztekly,to je vono,ne?jo a po hajanovy velky,takze by jsme delali takovy nejaky predchudce baskervilaku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:44
- Nahlásit
Benda
Tě trochu opravím, na jaře myslíme na romantické procházky, večeře u svíček a Hlavně naslouchání ženám a jejich problémům
ale bych si tipla, že na to myslíte v určité zkratce
nemethova5
no fakt to funguje a to nemám ani na tý flexině nějak mocnou karabinku. Ale je pravda, že ho zpomaluju poveleme pomalu! a když vidím, že se k nám řítí jeho kámoška, tak ho posadím. A na to učení to fakt bylo supr dupr. Mohla jsem mu dát určitou svobodu i v místech, kde bych štěndo volně běhat nenechala a měla jsem ho ovladatelného-zrovna čekání u silnice se mi to hodilo skvěle.
Gerda
jupí- to jsem ráda, že v tý flexině nejedu sama. Když se to použije se zapnutým mozkem, tak je to myslím dobrý zařízení
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:50
- Nahlásit
isdpch
by zasloužil Nobelovu cenu
hlasuju pro, kam mám poslat jeho nominaci??
davidkova renata
takže mám-li převážnou část povelů jako: nanos míčky do vany, ukliď to tam, vyhoď to do koše, zavři/otevři a podobně, tak to Pípo taky složím?? Jenže my máme trošku zvláštní přístup ke cvičáku. Nevím proč, Ešus si vytvořil představu, že cvičák je něco jako velký psí hříště a hrozně se tam předvádí. Před babama. Stačí mu k tomu i nějaká psí důchodkyně. Hned zahoří vášní a jme se jí předvádět co by mohla dostat věnem . Je to vůl!
Jinak Esšálek je veeeelkej fešák,ani to neukážu rači Nyný aby zas třá nezačla hárat - no už vim na čem budu vydělávat!! Ešus bude takový rozhárávadlo, aby si mohli ostatní naplánovat zkoušky, tábor a cvičení! Dám si inzerát - potřebujete, aby vaše fenka začala hárat před termínem??? Zavolejte naši firmu, zbavíme Vás starostí! A s radostí!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 12:54
- Nahlásit
PetraK
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:01
- Nahlásit
nemethova5
no pani, vy se smějete, ale víte jak mám těžkej život? Když si ten pes myslí, že je neodolatelnej a musí se před každou svalit na záda a ukazovat jí o co přijde, když s ním nezaloží rodinu??? Dovedete si to představit na zkouškách???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:03
- Nahlásit
janika
máš na mysli zkratku "tvářím se, že poslouchám, abych navodil atmosféru a moje tajné myšlenky byly naplněny
ne mám na mysli přesně tuhle: ..."už aby si docintala a můžem jít na to!"
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:06
- Nahlásit
PetraK
Zavolejte naši firmu, zbavíme Vás starostí! A s radostí!
už to vidím jak přijede krycí pes z Anglie nebo Francie, pan mistr šampion a ono to nepůjde tak zavolají ešusa aby jí dostal do formy a rozvášnil ty woe chudák ešus ten aby pak běhal studeným potokem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:09
- Nahlásit
janika
asi budu chtít štěňátko
vořeši jich maj hodně, myslim, že na tebe zbydou klidně dvě až tři. Zbytek s nemethovejma rozdáme svým nejlepším přátelům.
janika
máš na mysli zkratku "tvářím se, že poslouchám, abych navodil atmosféru a moje tajné myšlenky byly naplněny?"
To neni zkratka, to je pro pány v podstatě dost složitej úkol. Myslim že úplně dostatečný bude když "tvářím se, že poslouchám".
proč se zdržovat romantikou a cintama
jasně, leda by ty romatnický přectavy podložil raálným stavem konta, pak si může cintat do alelujáááááá.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:15
- Nahlásit
Benda
rozvášnit to von umí. Hlavně pak paničku, páč jsem celá vopocená, abych ty jeho pudy ukočírovala . A studenej potok by i tak potřeboval ordinovat min. 3x denně. Ale asi bude fakt funční, páč si díky němu tuhle čtrnáctiletá beaglí babča vzpomněla vo čem to jaro je a nebýt na vodítku, měla jsem hnedle dva psy Jak se Ešus předvedl, lehnul na záda a ukázal podvozek, zaplála jí jiskra v oku a už byla jeho. Panička se nestačila divit . Tak snad jsme psí babče udělali hezký odpůldne, když si mohla říct, že po ní jedou takový štramáci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:16
- Nahlásit
janika
proč se zdržovat romantikou a cintama
no bať! Šak život je krátkej ne??
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:17
- Nahlásit
ahoooooooooooooj
tak jsem byla na veterině a byli jsme vočkovat dastíka
má ted 35 kg,,takže sice žádnej zázrak,ale za ty 3 kg jsem strašně ráda
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:19
- Nahlásit
PetraKnedelej nebo mam zasejc postrikanou obrazovku od compu
Gerdapani co blaznite,rozdat zdarma,no to ne,to je prfektni matros,z toho udelame minimalne raptory!!!!jako chovnej material na dalsi pokoleni a budeme to prodavat za tezky prachy,vy by jste to pani jen tak rozdala
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:22
- Nahlásit
Gerda
janika
děvčata,můžete mi napsat kde a v kolik hodin byste šli zítra? já bych na pivčo došla ráda,jestli byste mě brali abych šla TAKY
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:23
- Nahlásit
nemethova5
zasejc postrikanou obrazovku od compu
můžu já vám pani za to, že děláte víc věcí najednou? nemůžete číst a u toho kropit kytky, či co to tam provozujete
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:24
- Nahlásit
brezen2008
a jak to proběhlo u pana dotóra?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:25
- Nahlásit
PetraKprdlajz kropit kytky,pila jsem muj oblibeny mok kafe turka,ted ta obrazovka vypada jak posr.na,hele tohle se dela u koni,kun zkousi klisnu,jestli teda jo,takze ty budes mit psa-prubíře?????neboli zkousec fen?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:26
- Nahlásit
janika
"a hlavně se mne pak neptej, co tomu říkám
a tahle poučka by měla být zapsána někam zlatým písmem. Páč ta je platná celoročně a za jakékoliv situace. Páč VONI VŮBEC NEVNÍMAJ ani v normálním běžném denním provozu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:28
- Nahlásit
nemethova5
to je prfektni matros,z toho udelame minimalne raptory!!!!
To znamená, že si můžem nechat to jméno, co biluše nechce, toho Zadkiela. Mohli by to bejt všichni Zadkielové. Zadkiel 1-13.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:29
- Nahlásit
Gerdapresne!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 13:30
- Nahlásit
janika
v půl sedmý na Míráku sraz u tramvaje. jdu já, Petr, Radka. Gerda taky?
chceme rezervoár? já mám předtím ještě jednu oslavu narozenin, tak přijdu později. Udělám rezervoár pro 4 lidi.
|