| Autor |
Zpráva |
argosek
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 02:02
- Nahlásit
,.:
janika
Váš příspěvek obsahuje prázdné pole a to je nesprávné!
Návrat zpět
Návrat na seznam for
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 02:48
- Nahlásit
argosek
pane argosek, vy jste se na ten odkaz ode mne ani nepodival a to je necestne a nesportovni
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 08:26
- Nahlásit
dobré ráno všem
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 08:49
- Nahlásit
StaHi
dobry den, slecno stahi, prave naopak, na vas odkaz jsem kouk hned a hned si ho tke pridal do zalozek . akorat mi obcas trva reagovat zde v tematu slecny r., jelikoz to tu jede moc rychle.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 08:54
- Nahlásit
tak dneska možná vyrazím na vychajdu někam
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 08:59
- Nahlásit
janika
s sním je to už ok,je to oficiálně na uřadě
no včera jsem lítala po uřadech,dneska bych někam je vytáhla,pláštěnky sebou a bude to ok
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:11
- Nahlásit
Dobré ráno
včera jsem poprvé použil traverzu (přesněji vařečku) na dceru. Stal jsem se tedy drsným fotrem
Ráno jsem si políčil na bohatou sousedku, nezavázal tkaničky a vzal si MP3 a sluchátka s dlouhou šnůrou a NIC
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:21
- Nahlásit
Benda
a NIC
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:36
- Nahlásit
janika
A jak se cítíš?
drsně
davidkova renata
mi to povídej místo aby mě odvezla do práce mi řekla jestli už nejsem starej na to si hrát na pubeše
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:37
- Nahlásit
Benda
mi řekla jestli už nejsem starej na to si hrát na pubeše
to sme dopadli,draku
du ven,pro změnu je kosa a leje!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:40
- Nahlásit
davidkova renata
du ven
nejdu nikam, je kosa a leje !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:47
- Nahlásit
Benda
Ráno jsem si políčil na bohatou sousedku, nezavázal tkaničky
možná by bylo účinnější ty tkaničky svázat?? To pak člověk padne babě k nohám ani neví jak a baba je ščastná, že jí chlapy padaj k nohám.... a... vodveze Bendu do práce???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:49
- Nahlásit
tady je taky kosa, taky leje, netáhnou mi kamna a sere mě ten otravnej krtek. A to tak že moc Jdu psát inzeráty, aby konečně vypadnul. Nemáte někdo číslo na nějaký výkup?
A pořád nemůžu najít odpovídající jméno pro Borderátko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:50
- Nahlásit
Jo a já sem taky ščastná, páč máme stehy venkůůůůůů a oficiálně jsem si včera potrvrdila, že mám psa magora!!
Páč když se mu tehdy šťourali v tý ráně, tak dobrý, když mu vyndavali stehy, tak taky dobrý - ani jsem nevěděla, že už je po akci. Ale! Jakmile mu pandr. NASYPAL PUDR DO MEZIPRSTÍ!! tak to je asi hrozně bolestivej proces či co, páč se začal mlít a spustil ty svý kantáty zase! A taky jsem přišla na to, jak magora uklidnit v čekárně. Cvičili jsme si piškotý trik a byl pokoj. Celou dobu. Já nevím, proč na něj nemůžou fungovat normální věci?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:53
- Nahlásit
PetraK
Dyby ti na nej fungovaly normální věci, za chvilku se nudíš on se stará o tvou zábavu a ty to nechápeš, je to chuďátko malinkatý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:55
- Nahlásit
Eimy
a to je fakt. Dyk já bych si samou nůďou za chvíli okusala nechty až k zápěstí . Ale kapek divně na nás v tý čekárně koukali, když jsem mu na šňupák servírovala ty půlky piškotů a von pak šmidral očama, aby si to uhlídal . Jen jsem měla obavy, aby nás vzali dřív, než mu to šmidrání zůstane
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 09:57
- Nahlásit
PetraK
A nezůstalo jo? Se jim to nepovedlo, třeba vás tam chtěli držet tak dlouho, abyste tam nepřestali jen tak chodit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 10:00
- Nahlásit
Eimy
no naštěstí nezůstalo, ešče budu chodit s čokle s vočaři. Stačí, že sem slepá já . Ale včera jsme měli za celou dobu rekordně nízkou platbu za ošetření. Enem 120 káčé! Peněžeka si voddychla
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 10:01
- Nahlásit
PetraK
bys mu koupila brejličky a bylo by, měl by je zadělaný vzadu na gumičku, víš jakej by to byl fešák?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 10:05
- Nahlásit
PetraK
Cvičili jsme si piškotý trik a byl pokoj. Celou dobu. Já nevím, proč na něj nemůžou fungovat normální věci
A vo co ti de???Piškoty sou věc naprosto normální ,fungujou bezpečně
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 10:16
- Nahlásit
PetraK
Ale kapek divně na nás v tý čekárně koukali, jsme byla v únoru se psy u veta na stěrech na DNA testy , čekali jsme v čekárně a mně se chtělo stráááášně čurat, tak jsem psy nechala odložené v čekárně a odkráčela si ulevit. Jsme vyšl aven z WC, psi vzorně leželi a já spokojeně naslouchala jak jiní čekající říkají svým psům ,podívej se jak poslouchají....tohle kdybys uměl....no tedy, to já bych ho musela vzít s sebou....no, já frňák nahoře jsem se stavila u automatu pro kelímek s kávou a jak tak člověk pluje v oblacích (někdy ti psi i trochu polechtají ego ) tak mi uklouzla nožka , čekárnu jsem vytírala nějakými papírovými rouškami , psy jsem zbavila kávového přelivu až venku v potoce , nikdo nekoukal divně , někteří se úspěšně dusili, někteří nevdyrželi a zachechtali se, já brečela smíchy
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 10:20
- Nahlásit
janika
ale kloudnej papír k zaplacení tam nebyl
a přitom pohrdáš milijárdářem
mac1
a někteří dodali, vidíš jak hezky poslouchají a přitom panička ani neumí chodit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 10:29
- Nahlásit
Eimy
bys mu koupila brejličky a bylo by
no brejličky my náhodou máme secvičený a nepotřebujem k tomu ani tu gumičku - číhni...
http://hadopasi.profitux.cz/pictures/PetraK/images /Ash_1.jpg
davidkova renata
A vo co ti de???Piškoty sou věc naprosto normální
a to je vlastně taky pravda . No ale když já teď jak vidím, že fšicí ípujete, tak sem asi propadla skepci, že máme takové nestandardní povelování
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 10:33
- Nahlásit
janika
že je naditá samejma ústřizkama, účtenkama, ale kloudnej papír k zaplacení tam nebyl
voni je něgde musej klonovat ty portmonky!! Páč já mám tu samou!!
mac1
no já bych si ho s sebou brát nemusela, páč by odloženej zůstal. Tak cca pikosekundu a pak by se prodral klíčovou dírkou za mnou na záchod. Páč jako od dochtórů prej co nejrychleji a nejdál pryč .
Včera za námi vyběhl pan dochtor až na ulici, že jsme si tam nechali ten pruban (no prostě jsme parta magorů, no ) a jak byl mimo nebezpečnou zónu, tak ho Ešus radostně i přivítal.
Jo a díky za pochvalu toho mýho spisování, jsem ráda, že se líbí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 10:35
- Nahlásit
isdpch
tak to je ovšem velkej mistr
to jo, to von je mistr. Skorem mu už i mistře říkají v Národním, páč tam hrál hlavní roli v Maryše
http://hadopasi.profitux.cz/pictures/PetraK/images /Ash_3.jpg
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 10:40
- Nahlásit
PetraK
no brejličky
to je borec
čokli už jsou v mexiku
buenodias já tam taky du
janika
ale nechci ho
a co kdyby dělal že je chudej ? a nechal si od tebe platit večeře a lístky do kina
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:03
- Nahlásit
isdpch
chybí mi tam úloha 6. od 3 let a úloha 7. od 8 let , co si počnu ?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:16
- Nahlásit
Dobré ráno krasojezdci a kraslice a líní povaleči!
PetraK
Tak von už je pejsek zdravej? A to je dobře, teď bys mu mohla třá vypíchnout vočíčko...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:37
- Nahlásit
Gerda
Tak von už je pejsek zdravej? A to je dobře, teď bys mu mohla třá vypíchnout vočíčko
tak vono nestačí, že tady pršíte osobo, ešče s mučením by začínala Zdravej nejni a ani nemůže bejt s tou svojí mozkovnou vymetenou, kde se otlouká jediná a opuštěná buňka, která dokáže zpracovat akorát jedinou myšlénku a tou je SEX a BABY!!
Ještě týden budeme vodítkovat a já blahořečím vynálezci flexiny!! I když tedy venčit na vodítku neumíme ani jeden (páč buď jde u nohy a nebo má volno), ale furt aspoň nějaký řešení i když se motáme po ulici jako hajzl při povodni
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2008 11:48
- Nahlásit
PetraK
já blahořečím vynálezci flexiny!!
Já teď taky blahořečim, nedám na flexu dopustit, při hárání na sídlišti je to v podstatě jedinej způsob venčení. Ale sem z toho přesně jako ty malinko nervozní, protože nejsem zvyklá mít psa na vodítku furt. Buď je na krátkym, nebo na volno (teď už opět vždy se stopkou). Takže flexinám zdar!!
Co se mučení týká, až budeš vypíchávat vočíčko, měly bychom to sladit s tou naší kastrací in-house, uděláme to u mě, tam se ten operační nepořádek snese.
|