| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 20:17
- Nahlásit
davidkova renata
tak čau,no...
hm,to sem se toho dozvěděla,si rači vemu nějakou encyklopédyji teda.A nebo rači ať nic nevim,bude mi líp!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 20:20
- Nahlásit
Neessi
A nebo rači ať nic nevim,bude mi líp!
To se mi ale ulevilo.....
Du taky ,zamykám foru beztak tu nigdo nejni
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 20:26
- Nahlásit
davidkova renataco kecas,ja tu litam,kdyz nejsu s hajanem venku tak siju,kdyz nesiju tak cumim do compu a furt dokola,skoda,ze nejsem kousek od prahy,bych ti s tou hlidačkou predmetu pomohla a s dalsima vecma.
Neessidobrej vecir pani,moooc pekny fotky,hlavne pani bordžínkova
Gerdafurt v robote,taky zdravim pani i kdyz mate u me vroubek,za a)za to pocasi,za b)za ty zkousky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 20:30
- Nahlásit
nemethova5
Paní dobrý večer!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 20:50
- Nahlásit
Já tu jsem, ale už tu nebudu, půjdu spát.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 21:03
- Nahlásit
nemethova5
moooc pekny fotky,hlavne pani bordžínkova
to myslíte,pani,ty fotky se svojí malinkou mutter?No taky mne to dostalo,páč jsem Charlie rok neviděla.Ale stejně to bylo hezký,když se máma s dcérou po roce potkaly.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 21:05
- Nahlásit
Mucholabka
tak gde jsou výsledky z tý ZVV1?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 21:14
- Nahlásit
Neessijj,presne pani ta fotka,jo cosi jsem slysela,ze se vam libi flanderaci,jak nesezenu hajana2,tak uz mam vyhlidnutou chovku s flanderaka a neni to ode me daleko,jejich odchovy jsem videla a dost slusny a vyrovnany psi,chci zihaneho pejska.
Mucholabkahele tak se snad pochlubim,jako za kolik bodu a kdo byl rozhodci,nebo si schvalne tak tajemna jak hrad v karpatech ci,co?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 21:19
- Nahlásit
nemethova5
ze se vam libi flanderaci
no ,hele-na stopách nebyl nic moc,páč stopovali ve vodě a nechtěl si do toho lehnout na předmětu,ale zato obrany!To byl pohled!Figurantovi se podlamovaly nohy a to nebyl žádnej souška.To byla razance.A ten zákus!
Jinak s Bordžínkou se ten flanderák hned chtěl seznamovat,páč si aspoň koukali do očí.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 21:26
- Nahlásit
Neessijo flanderaci jsou skveli,vsak je to taky ovcak,ale francouzkej,tak pani bordzinka se nam zakoukala jo?pani a videla jste toho zihanyho?ten je taky nadhernej,no uvidime co bude.jj,na obrane jsem je videla taky,nejsou to zadni chudinkove,ba naopak.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 21:27
- Nahlásit
Mucholabkatak co je,se s nama nebavis,nebo co?si to nech teda pro sebe pani tajemna!!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 21:30
- Nahlásit
nemethova5
škoda,že zkazili poslušnost -střelba při odložení,ale to my máme taky.Jak někdo vystřelí,tak jde Bordža do něj,ale to nám zku*vil figurant-po kousačkách vystřelil,blbec.Do tý doby se mohlo střílet vedle čuby a nevadilo jí to,ani se neotočila.Tak teď na tom musím makat pomalu další půlrok,abych to odbourala.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 21:32
- Nahlásit
nemethova5
Mucholabkatak co je,se s nama nebavis,nebo co?si to nech teda pro sebe pani tajemna!!!!
jsme asi pro ni béčka,když má teď tu ZVV1!Ale za kolik to měla to by snad mohla prozradit.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 21:52
- Nahlásit
Neessivis co,ona si asi hraje na tajemnou,jinak si myslim,ze mi s hajanem mame do becek daleko,kdyz mame zkousek tolik nasekanych a muzu ti rict,ze mi nikdy,ale nikdy,zadny rozhodci nic nedaroval,ba naopak,vzdycky rekl,aaa nemethova,to na to poradne predvedete,jak to ma vypadat,ze tech rozhodcich neznam malo,nikdy by me nenapadlo,ze bych dostala neco navic za protekci,spis me zkrouhli,ale jde aspon videt,ze to mame vse poctive,pani,jak vy muzete ze sebe delat becko,vsak jak budou zkousky,tak jim to natrete,ne???no s tim vystrelem to je mi taky povedomi,ale s prvnim psem,to byl jeste vetsi magor na obrany nez hajan,taky jak slysel vystrel sel na prvniho koho videl,prosim te pokud ji za to nestojime,tak tak se s ni nemam o cem bavit!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 22:05
- Nahlásit
janikaje mne se to nechce rozepisovat,je to vsestranost,stopa,poslusnost a obrana,tak nevim,nevim,to uz by se davno pochlapila,byla tam o vikendu,ja ji kaslu tahat to z ni nebudu,at si to necha pro sebe,mne potesi kazdy,co udela zkousky a kazdemu drzim palce,tak snad je slusnost napsat aspon neco,ne?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 22:17
- Nahlásit
janikato je nase vsestrana zkouska,cim vyssi stupen tim vetsi narocnost,treba na zvv2 je na poslusnosti zebrik,a ten mi bohuzel nemame,jinak je na dvojce plazeni,to nam zas jde,jinak stopa na jednicce je vlastni tricet minut stara atd...atd.,vsak nahore jsou zkusebni rady nad diskuzi.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 22:28
- Nahlásit
janikanikdy neni pozde!ja se psem zacala stopovat az v desiti mesicich,jsou takovy co nuti stene uz ve dvou mesicich,hned po odebrani od matky,to jsou u me blazni,tak vzhuru do toho.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 22:35
- Nahlásit
Kurňa lidi, jsem už popisovala zkoušku vedle v tématu apbt. Máme málo bodov, ani se nejni čím chlubit, ale já to říkala, že to nepůjde tak lehce stopa 85, poslušnost 71, obrana 89.
A neotravujte, jo, jsem v práci.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 22:35
- Nahlásit
Neessi
prace je preci krasna slecno nesi.
dneska jsem vrtal dirky
do sloupku od plotu
a predtim jsem si samozrejme koupil vrtacku
a je ze me borek stavitel
ona fakt vrta a dela dirky.
to je fakt dobry.
jen jsem ji dal do zasuvky
nasadil vrtak a pak drzel cuslik
a ono to delalo dirky
do kterych jsem pa daval sroubky a umontoval
k tomu podperu
mam z toho krasny pocit
kdyby nebyla tma
delam dirky do ted
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 22:37
- Nahlásit
nemethova5
Bucanka začala stopovat, sotva jsem ju dotáhla dom. A teď mi na stopě žrala obilí na lomu-ona věděla, kde je, ale potřebovala se nažrat, a místo u aportu mi tentokrát zdrhla na překážce, štěkání super za 8 bodů, to je na ni heroický výkon, že se u štěkání aspoň nepoblila.
Jak se mi sekla na metrofce, tak už se to sypalo až do konce. A při obraně jsem to zdupala já, nedala jsem jí povel k pouštění, páč na mě někdo něco řval, tak musela pustit sama a překousla, páč si nebyla jistá.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 22:39
- Nahlásit
argosek
To já jsem zas dneska srpila srpem. Už jsme se o tom bavili s někým-úžasná zábava, to srpení. Těším se na srpen.
Nemůžu totiž sekat sekačkou, páč by mi sice naši pučili benzínovou, ale optimisticky jsem vysela dvě kila trávy, kdyby náhodou chtěla růst. A ta sekačka by mi to posbírala.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 22:47
- Nahlásit
Mucholabka
stopa 85, poslušnost 71, obrana 89.
co bys chtěla,vždyť to je dobrý,i za 210 bys to měla,tak co.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 22:51
- Nahlásit
argosek
prace je preci krasna slecno nesi.
dneska jsem vrtal dirky
do sloupku od plotu
A proč sis neudělal z pásoviny úchyty s předvrtanými dírkami a tu pásovinu nenavařil na sloupky?Jestli to jsou sloupky z trubek,tak jak tam uchytíš obě pole plotu?Ty jsi mačo!Příště se zeptej,jak se to dělá!
Jinak práce je mrcha mohutná-je jí pořád moc a nikdy nekončí!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 22:54
- Nahlásit
Mucholabkano a co se ti jako nelibi,super ne?tak to velka gratulation,hele a koho jste meli rozhodciho?ty jsi koza s tou obranou?jsi nejak se zasnila,ne?jinak to stekani dobry,oni moc nejsou urvani jak ovcouni,hele,ale to neznamena,ze jsi v robote,ze s nama nebudes komunikovat,jo?ja nevim ani v kterem tematu jsi to psala?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 22:59
- Nahlásit
nemethova5
noo, ta poslušnost, no...jinak chůzi u nohy jsem vypracovala krásně, akorát naše staré známé vstaň a musím něco udělat s tou metrofkou, jinak mě jebne. Když už k tomu aportu mi krásně vyběhla. Rozhodčí byl Strach-taky velice příjemný, potkala jsem asi jenom samé fajné.
janika
No s Buckou přeci!
A to bude mít Buca teprv za mjesíc dva roky jsem moc moc ráda.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 23:03
- Nahlásit
Mucholabkajo jenda,po jeho psovy,hajanuv deda CEAZAR SCANIA,dost dobry znamy a fajn rozhodci,mi rikal,jak jsem byla na Sch1,ze hajan ma hlavu prave jak celej jeho byvalej pes,velice objektivni pan rozhodci,je z petrvaldu a sem-tam prijede do rychvaldu na cvicak,ma fenku ovcandu,taky chlupatici,to je sidlo.hele ona ti neskace prekazky?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 23:08
- Nahlásit
janika
Ale tak to víš, že je holka šikovná, mít za psovoda třeba tady paní nemethova5, tak už to má ze všech zkušebáků udělané trojky však ZOPku Buca dělala, když jsem s ní předtím asi tři měsíce na cvičák nepáchla, páč my na to občas serem.
nemethova5
On prý má právě fenu, která mu taky nedělá metrovku, povídal. Ona mi Bucina totiž jako obvykle na zkoušce zdrhla (ale při nácviku ne e! :mad ale jinak áčko, kladina, to miluje, jen když byla malinká, tak v Brně na cvičáku spadla přímo na slabiny, pak se ještě párkrát netrefila a neštěstí hotovo.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 23:12
- Nahlásit
Ale úplně bychnezachápala, jak se s takovým psem fajně cvičí, se tam na výcvikovém víkendu dřely holky s kníračema a tak, a já vždycky jenom přijdu, hupnu na cvičák absolutně nepřipravená a je to doma Ferdu jsem dneska naučila na lehni-jsem si říkala, jaký to bude oříšek, páč on je samec a lehat přece nebude-ale po třech opakováních s pamlskem už lehá na povel i bez pamlsku, a prý s ním nikdo necvičil, akorát byl v bytě a tam likvidoval, a pak na řetěze-na něm se prý uklidnil.
Akorát kousat asi nebude, páč kousl figuranta do nohy. Ale na stopy bude fajn.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 23:19
- Nahlásit
Neessi
A proč sis neudělal z pásoviny úchyty s předvrtanými dírkami a tu pásovinu nenavařil na sloupky?Jestli to jsou sloupky z trubek,tak jak tam uchytíš obě pole plotu?Ty jsi mačo!Příště se zeptej,jak se to dělá!
Jinak práce je mrcha mohutná-je jí pořád moc a nikdy nekončí!
zenske se budu ptat jak se to dela :-P
no prave proto abych nemusel nic svarovat, tam delam ty dirky. je to mnohem jednodussi a rychlejsi.
zitra me ceka cely plot kolem zahrady - budu k nemu prisroubovavat drzakuy na ostnate draty. tesiiim se
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 23:19
- Nahlásit
Mucholabkano vidis,jak jste čikovny,no jo,ja az budu mit novyho mladyho psa,tak to pojedu po vyrobe jako fretka,same zkousky a zavody,uz se tesim,jinak s hajanem to uz kaslu,je fakt,ze jsem taky buh-vi porad nelitala a nepilovala na cvicaku,slo to tak samo od sebe,jak rikam,nic se nema prehanet,ne?no jinak se ti nedivim,ze jsi chodila na urcity tipy cvicaku s odporem,je to o lidech.honza ma tech fen vic,prave s tou chlupatici jezdi po zavodech,pokud nedela rozhodciho,taky je zatizenej na ovcouny,myslim,ze byl i na mistrakach.
|