| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 15:01
- Nahlásit
davidkova renata
nesmějte se vosobo - přijde Gerda a začne si tu pršet
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 15:03
- Nahlásit
PetraK
chtěl tu někdo déšť? ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 15:04
- Nahlásit
Gerda
chtěl tu někdo déšť?
jedeš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 15:08
- Nahlásit
Gerda
chtěl tu někdo déšť
Sem to řikala, už je tady, rychlá jako Mrakomor!
To by mě zajímalo, esli, dyž se do ní píchne, jestli taky bude cedit jako von , a jestli se vycedí až do suchejch hadrů???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 15:15
- Nahlásit
PetraK
rychlá jako Mrakomor!
esli, dyž se do ní píchne, jestli taky bude cedit jako von
možná z ní jen ujde plyn..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 15:17
- Nahlásit
davidkova renata
možná z ní jen ujde plyn
což je v některých případech horší než zmoknout až na bombarďáky!!!
Tož já valim dom a jak sem řikala, dobře dopadnětě.. při nejhorším aspoň na zem
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 15:22
- Nahlásit
davidkova renatapani,tak ja valim s hajanem na pííívo,gerda dostane na budku za ten dest,pani s tim plynem opatrne,at to neni potom plynova bobmba
PetraKtoz pani,at se psovi co nejvic ulevi,ja pípit nejdu,ja se jdu projit a na to píívo konecne,tak se tu mejte,zas ten kram zapnu večír
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 15:41
- Nahlásit
davidkova renata
http://www.youtube.com/watch?v=CJbWksB81U0&feature =related
to je pro tebe,koukni je fakt pěkný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 15:52
- Nahlásit
brezen2008
to je pro tebe
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 16:00
- Nahlásit
a to pro všecky alkoholiky
http://www.youtube.com/watch?v=GBLUI5LKvxA&feature =related
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 16:01
- Nahlásit
ste tu někdo eště? Sem si právě vyplnila výkaz práce za 14 dnů. Už máme půl hodiny po pracovní době. ještě čekám na klienta....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 16:07
- Nahlásit
Gerda
já tu sem,budu asi ještě hodku a pak hurá na vejlet
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 16:09
- Nahlásit
brezen2008
kam jedeš na vejlet?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 16:10
- Nahlásit
Gerda
za janikou a na západ sluníčka
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 16:28
- Nahlásit
brezen2008
hezký, romantika! já budu ještě v práci a pak si večer pojedu pro auto, doufám, že to bdue hotový, ještě to teď neni. Budete procházkovat v chuchli?
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 18:34
- Nahlásit
Gerda
To je v řiti, vy dete za chvílu dom, březen s janikou dou chuchlit a já su zasejc f práci votfurt dofurt!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 18:46
- Nahlásit
rosnička
no ale já eště nejdu dom, jedu si pro knedlíčka, už má hlavu v motoru a pan doktor mu mění rozvody. Sice nevim, co to je, ale je to drahý a netrvá to dlouho. Právě si čtu o servisu aut na stránkách rover clubu, kde jsem i objevila, že knedlíček může mít prasklý homokinetický kloub, což se nakonec nepotvrdilo, bo v jiném příspěfku psali, že to samé můžou dělat jen klapající ventily, pod které se ale musejí dát nová zdvihátka, jejichž cena vzhledem k jejich počtu je dost vysoká, tak to máme nechat klapat. Jsou tam tak katastrofické scénáře, co všecko se může autovi přihodit, že to už nemůžu dál číst. Pani, jak vy žijete? A jak to, že vůbec žijete? Furt ste ten duch? Duch lesa?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 18:49
- Nahlásit
Gerda
takže knedlíček bude vyléčen??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 19:06
- Nahlásit
sarax
Ano, za chvíli tam mám finálně zavolat, takže hned poté vám dám přesně vědět. Ono už by to mělo být hotové, ale pan doktor si není jistý, jestli to bude fungovat )) Písnu zprávu kolem deváté večer, jestli se mi podařilo dojet dobře domů, jo? Pak bych se ráno dokázala tedy dopravit vlastní osou
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 19:11 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
Gerda
dobrá napiš..at vím esli stačí bejt tam na 8:50 nebo jak
jdu nabít foťák tak vás zdokumentuju
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 19:16
- Nahlásit
PetraK
to je krááááásný ...to povídání.... a ty fotky , kdysi jsme jezdívali na Modravu a do Antýglu , měli jsme tam známého hajného, tak jsme stanovali přímo u Vydry , to byla nádhera . Už strašně dlouho jsem tam nebyla a teď se mi to vrátilo, je tam nádherně, to je úžasný kout ČR, asi bych tam měla zase někdy vyrazit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 19:23
- Nahlásit
sarax
jasná věc, vozvu se hned, jak dorazim domu. Hele a vem sebou picbuma, budeme tam venčit spolu, ne?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 19:29
- Nahlásit
Gerda
Hele a vem sebou picbuma, budeme tam venčit spolu, ne?
no vona by ječela v odkládačce...tak asi ne bude doma..ale vyfotím ti Mařenku jak kouká
|
leila
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 19:34
- Nahlásit
Biluška
hele foto z Ostravy zleva pumi bez PP zapoměla jsem jméno.... česká pumi nepumi Clark s PP, slovenská pumi s PP Hanka Koroščenko a fíííí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 19:40
- Nahlásit
leila
tu pumi bez PP znám. Jednou jsme se potkali na Intercanisu . Ještě když Puma byla malé miminko.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 19:42
- Nahlásit
Biluška
jo?? no tak já její paničce zařizuju mimí ve finsku te´d mi volal další chlápek jestli bych mu nepomohla sehnat šedou pumi myslím že kamila moc zájemců mít nebude
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 19:46
- Nahlásit
kozi kozi kozi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 19:55
- Nahlásit
argosek
kozi kozi kozi
Asi tak...
čus fšicííí i argošek
du vocad,chcíp tu czpes a nemůžu najít vočkovák ,zas sem ho uklidila tak,abysem ho tutově bez problémů našla
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 20:02
- Nahlásit
Gerda
Furt ste ten duch?
Duch rodu ženckého, takže dušice, pani ! A to dušice velmi šikovná- fčéra sem betónovala kus dvorku a mandžel skoukl mé veledílo (něco tak na úrovni Táč Mahálu) a poudá "Teda, mámo, se zednickym hladítkem seš fskutku nepřekonatelná!" "S čímžeto?" "No s hladítkem, s tim, co sem ti támle připravil. Jejda, kurnik.......dyk vono je netknutý, číms to takle uhladila?" Nechtěl věřit, že mi k tomu stačila zednická lžíce (a dlaň). Dušice zručná, toť mé rodové a druhové jméno!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 20:04
- Nahlásit
rosnička
No jo pani dušicová, to ste ale vopravdu kabrňák! Můdr taky dneska betonovala, dnes byl teda zřejmě den betonářů. A copa je to zednické hladítko? nevypadá to jako zednická lžíce, ale nahoře s madlem?
|