Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 972 . 973 . 974 . 975 . 976 . 977 . 978 . 979 . 980 . 981 . 982 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:21
- Nahlásit

janika
[i]aby se voháněl[i]

no jo, ale esli to bude ten VORGÁN, tak ten bude umět tak akurát se vohánět vobuškem a do toho bych teda nešla

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:30
- Nahlásit

janika

vobušku z pytle ven

Jéžiš pani! takhle hnedle po vobědě, jo???? Bacha na to, aby to někdo nevzal za slovo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:31
- Nahlásit

Biluška
zajímá mě jestli jsi je vytáhla
Pochopitelně,víte přece jaxem lakomá
Gerda
vyvíjí se to slibně

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:38
- Nahlásit

janika

a kdooo no právě že jako kdokoliv a natuty by neměl limuzínu

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:39
- Nahlásit

davidkova renata
Pochopitelně,víte přece jaxem lakomá

dyxem to řikala! a pak spotřebovala na Slováči všechnu dezýnfekc na půl roku dopředu

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:42
- Nahlásit

Biluška
aha, jestli se řeší i ti dva bezpapíráci, tak to bude asi složitější. Třeba jsou ty špatně vyplněné přihlášky vrhu kvůli tomu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:52
- Nahlásit

gabifi
Třeba jsou ty špatně vyplněné přihlášky vrhu kvůli tomu.
To asi ne. Ty přihlášky vyplňovala mnohem dřív než jsem na tohle přišla. Taky jí je mnohem dřív poprvé vrátily. Ti bezpapíráci jsou jenom jako přívažek navrch
Osobně si myslím, že ti chudáci majitelé se papírů dočkají nejdřív po letech, možná vůbec.
Zajímavé je, že ač všichni její psi jsou hubení jak lunt, Daisy (Yerseke Vlčí žleb) je bachratá jak koule. Oficiálně nakryto nemá.....

gabifi
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:59
- Nahlásit

Biluška
Oficiálně nakryto nemá.....
no on by jí oficiálně snad ani nikdo chovného psa nepučil. Jsem zvědavá. Na papíry si budou muset potlačit majitelé štěňat společně s majiteli krycích psů. Uvidíme, co se dá dělat. I kdyby Éliška PP dostala a majitelům je nevydala, můžou požádat o duplikáty. Ale dřív jak za 6 měsíců asi papíry neuviděj.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:06
- Nahlásit

PetraK
pani,mám nápat...toho si važte,nebejvá to moc často
f pondělí máme přijímačky na gymplu,tagže do práce můžu dříf a mohly bysme se třá na chvíli něgde vidět.Jak je na tom Essšálek s podřízlou hnátou?

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:19
- Nahlásit

janika

ale prosím pěkně, kdokoliv ne. to zas jako ne

no dyk to řikám, dyk to řikám! To ale nesmíte pani vykřikovat veřejně hesla jako např. Vobušku z pytle ven. To by se Vám mohlo aji vymstít

davidkova renata
Jak je na tom Essšálek s podřízlou hnátou

no právěže jako f pondělí jdeme vyndávat teprve stehy a řikal pan dotóre, že ještě vopatrně. Tak my budem asi muset ještě tak 14 dní koukat na pejsky enem z balgónu . Nemůžete pani to školní přijímání ujímání posunout??? že by jako až třebas za těch 14 dní prověřovali jak je na tom který dítko s KvíKvé????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:26
- Nahlásit

PetraK
pani to školní přijímání ujímání posunout???
to asi nepude
ale mooožná by to šlo třá 1. nebo 8.5. ,to je svátek esi nepojedete kulačit,je to čtvrtek a pak je normál pracovní pátek...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:26
- Nahlásit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:27
- Nahlásit

davidkova renatapani tak jsem vam chtela poslat jaky je u nas jaro,a ono to zas nejde zvetsit,me zas picne

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:29
- Nahlásit

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:30
- Nahlásit

no konecne uz to jde,nevim proc to bylo prvne tak rozmazane,ja chci taky delat kvíkvé,ono by to spis bylo kvíík,kvííík

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:31
- Nahlásit

nemethova5
jaky je u nas jaro
no u nás je jaro takový,že ráno byla mlha,že sem neviděla na barák a paxem vzala Nyný na kolo...ruce sem měla tak ztuhlý,že jsem nemohla vodemknout barák a brněly mě eště půl hodiny Jaro teda vypadá jinak!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:31
- Nahlásit

davidkova renata

Konec války a svátek práce oslavím prací na plantážích. Vzhledem k tomu, že Brtníka čekají porůzny ty dochtoři, domluvila jsem se s šéfem hodným, že oba tyhle dny budu fuč a dělat psíchyckou podporu a tak budem chalupě. Takže já normál pracovní pátek mít nebudu. Je to těžký s náma velkostatkářema . Asi se bude muset vyhlásit stáfka, abychom se mohly sejít. Ale jestli chcete mít představu, jak se bude jednou Nynýnka tvářit, až uvidí Eššálka voko-voko, tak číhněte pani sem http://neviditelnypes.lidovky.cz/psi-esus-marodem- na-dovolene-dg1-/p_zviretnik.asp?c=A080413_184538_ p_zviretnik_dru, ta fenka tam stojí ještě teď

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:32
- Nahlásit

janika
co plánuješ na ty květnový svátky?
nic.Jen že se s Petrou nemáme jinak šanci potkat bo já mám volno přes den a vona zas vodpoledne

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:32
- Nahlásit

nemethova5

jej, tak konečně se mi ten obrázek vyžehlil! Háskýý!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:33
- Nahlásit

davidkova renatano jo pani,u nas taky byla mlha ale teplo,ja nefim,co furt v te praze mate,ja jednou byla tak zmrzla,ze jsem se malem rozlomila jak jsem se chtela ohnout

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:33
- Nahlásit

janika

Já jsem ještě dítě, já znám jenom Vobušku z pytle ven. jako pohádku

no tak to f tom případě - bacha na Pedofíly! a neplést s např. filou brazislkou

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:34
- Nahlásit

PetraKdekuji pani,nevim,co jsem s tim zas porobila,ja budu v kvetnove svatky tradicne na kremacce,ja si tam ty svatky udelam

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:34
- Nahlásit

davidkova renata

Jaro teda vypadá jinak

to je z toho, že ste tuhle vobjesili půlku roku! Pak to takhle vypadá!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:40
- Nahlásit

PetraK
to je z toho, že ste tuhle vobjesili půlku roku! Pak to takhle vypadá!!
Přesně!!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:43
- Nahlásit

davidkova renatato se dela pani to veset?
janikadekuji pani

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:45
- Nahlásit

davidkova renata
Přesně!!!!!

jáák přesně??? Dyk Vy ste se na tom plenění taky hezky podílela! Dokonce i pro můj oblíbený prosí-nec jste navrhovala trest smrdí! A tetkon si teda nestěžujte

janika
no i když možná i do dospělosti je možné takové heslo považovat u některých jedinců za pohádku

bohužel často, přečasto

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:47
- Nahlásit

PetraK
jáák přesně???
no měli sme je vobjesit fšecky paušálně a ne nějakejm dělat milostě

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:49
- Nahlásit

davidkova renata

no měli sme je vobjesit fšecky paušálně a ne nějakejm dělat milostě

no jasně a pak bychom se divili, že nastala doba ledová ! :-D

Tak mě napadá s tím venčením - jestli bude muset Brtník být za nemocnýho, tak si vezmu tutově dofču a pak se dokohátám k Filajce třeba i dopoledne. Ale budu se modlit, klidně i k Nadbůchovi, aby za toho maroda bejt nemusel.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:54
- Nahlásit

Tak lidijové - já mažu skorem dom - jdeme převázat magorovi maďarskýmu podřízlou hnátu a pak fordím na plantáže - takže:

FŠEM CO JDOU PÍPIT DRŽÍM PALCE AŤ DOBŘE ZAPÍPÁTE.
Kdo pípit nejde, tak ať si užije víkend a kdo musí do fachy, tak ať mu to bleskurychle uteče.
A HLAVNĚ AŤ JE HÁSKÝ POČAS, jinak bude pani Davídkojc nakrknutá a pani nemethova5 se zlomí vejpůl

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2008 14:59
- Nahlásit

PetraK
A HLAVNĚ AŤ JE HÁSKÝ POČAS, jinak bude pani Davídkojc nakrknutá a pani nemethova5 se zlomí vejpůl

<< 1 ... 972 . 973 . 974 . 975 . 976 . 977 . 978 . 979 . 980 . 981 . 982 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání