| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 16:12
- Nahlásit
Lidi a hlavně přítomné matky. Se vám musím vypovídat, nebo jinak to děcko dneska zabiju.
Mladá dáma se laskavě neobtěžovala přijet ze školy. Čekáme na ni s Gozérou u autobusu a dáma nikde. Normálně na ni nečekávám, to jenom že jsme šli s Gozérem ven a zrovna jsme se nachomýtli k zastávce když přijížděl ten autobus. Mobil ráno nechala doma v nabíječce. Tak se jdu zeptat k rodičům její Aničky, poněvadž s tou jsou jak siamské dvojčata. Anička se taky neobtěžovala přijet domů. A nezvedala telefon. Její máma se taky patřičně vynervila a šli jsme je hledat. Začali jsme tím, že jsme na netu našli číslo na jejich učitele kreslení jestli se náhodou nesekli tam. Ten svatosvatě odpřísáhl, že je viděl nasedat do autobusu. Ovšem v Liptani z něho jaksi nevystoupili Aniččin tatínek skočil do auta a jel je hledat, jestli náhodou teda nejsou někde na silnici. I když jsme nechápali proč by z toho autobusu vystupovali v jiné vesnici. Vzápětí se dámy objevili za zatáčkou. V poklidném hovoru nic zlého netuše. Alenu jsem zmlátila hned na silnici. Sousedka Aničku nezmlátila, poněvadž sousedka je v osmém měsíci a přes to břicho na ni nedosáhla. Nabídla jsem jí výpomoc, ale prý ji seřeže až doma rákoskou. Mladé dámy se ještě pokoušeli zapírat, že normálně přijeli autobusem a šli se podívat jestli je ve školce Inka, že by ji jako vyzvedli. Dostali další zbuchec za to, že lžou. Obě. Vzápětí z nich vypadlo, že vystoupili na horní zastávce, aby se mohli projít a pokecat. Vystupovat na horní zastávce mají absolutně nejpřísněji zakázané Protože to znamená, že k nám na dolní konec musí projít po hnusné, klikaté, tenké cestě po které jezdí kamiony a náklaďáky na Polsko. Samozřejmě nikdo z nich nedodržuje 50 tku, která tam je. A nikdo z nich by ty děcka neviděl, ta cesta je fakt šíleně nepřehledná. Uvidí je až je budou mít pod kolama, dřív ne. Takže všichni haranti z celé vesnice tam mají zákaz vstupu. Za tohle jsem ji zmlátila traverzou de luxe, kterou mám jinak schovanou pouze pro pumu a ještě na zvláštní příležitosti
Fuj, jsem tak naštvaná, že asi půjdu vařit, abych to ze sebe dostala.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 16:24
- Nahlásit
Biluška
Vzápětí se dámy objevili za zatáčkou. V poklidném hovoru nic zlého netuše. Alenu jsem zmlátila hned na silnici. Sousedka Aničku nezmlátila, poněvadž sousedka je v osmém měsíci a přes to břicho na ni nedosáhla. Nabídla jsem jí výpomoc, ale prý ji seřeže až doma rákoskou. Mladé dámy se ještě pokoušeli zapírat, že normálně přijeli autobusem a šli se podívat jestli je ve školce Inka, že by ji jako vyzvedli. Dostali další zbuchec za to, že lžou. Obě. Vzápětí z nich vypadlo, že vystoupili na horní zastávce, aby se mohli projít a pokecat.
Holka a to tě to nejhorší ještě čeká,až příde ta pořáná puberta!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 16:36
- Nahlásit
jablunka
Do tý doby ji zabiju
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 16:43
- Nahlásit
Biluška
ty ses macecha. sama nevis, kde je i a kde y, ale dceru takhle sikanujes. ty matky, to je des (az na svetle vyjimky).
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 16:46
- Nahlásit
argosek
kde je i a kde y
To náhodou vím docela přesně i je v abecedě v první polovině a y v té druhé
dceru takhle sikanujes
Kdyby nevěděla kde je i a y tak ji zmlátím jenom trošku. Ale když neví, na které zastávce má vystoupit tak si zaslouží zmlátit strašlivě
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 16:49
- Nahlásit
Biluška
no dobre, tak pozice i a y v abecede znas dobre, ale to nic nemeni na tom, ze takto se k dceri chovat...ja znam ty konce - to je porad pevny rezim, pevny rezim a devce nakonec pred rodickou uzavre se a o to vice a tajne uziva si zakazanych ovoci. kdyz takhle budes pokracovat, priste vystoupi o dve zastavky driv - a nechtej vedet, jak to muze pokracovat..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 16:51
- Nahlásit
Biluška
Do tý doby ji zabiju
No jestli né do tý doby,potom jistojistě!
argosek
(az na svetle vyjimky).
To si určitě myslel mě.......
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 16:52
- Nahlásit
argosek
priste vystoupi o dve zastavky driv - a nechtej vedet, jak to muze pokracovat..
Může třá vystoupit vo zastáfku dál!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 16:52
- Nahlásit
argosek
to je porad pevny rezim, pevny rezim
To se teda pěkně pletete pane. U nás je to přesně obráceně. Obě děcka mají hodně volný režim. Ale musím vědět, že se na ně můžu spolehnout. Většinou to bezproblémů klape. Občas holt udělají kravinu a podle všech zákonů přírody za ni musí být potrestáni. Pořád lepší když ji zmlátím já než když ji příště sejme ten kamion. Myslím, že mladá dáma si teď nějaký čas rozmyslí porušovat pravidla.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 16:57
- Nahlásit
jablunka
slecno vas jsem nemyslel, jelikoz vas ani slecnu jablunku juniorku neznam
Biluška
no jen aby...kdybys nekdy potrebovala vychovnou pomoc, zavolej..
tva chuva v akci
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 17:05
- Nahlásit
Kdo je březen?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 17:05
- Nahlásit
argosek
...kdybys nekdy potrebovala vychovnou pomoc, zavolej..
Už volám . Odvez si je obě a vrať je až z nich budou lidi. Nejlíp tak až jim bude dvacet
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 17:06
- Nahlásit
Biluška
a kolikzejimjeted?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 17:07
- Nahlásit
argosek
devět a šest. Počkej, pošlu ti fotky ať víš do čeho jdeš
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 17:09
- Nahlásit
Biluška
to je, pokud me pamet neklame, 15..a kolik je te druhe?
fotku samozrejme posli
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 17:15
- Nahlásit
Tohle je Alenka, ta co jí je devět, nikoliv patnáct. Pane, nemůžete sčítat jabka s hruškama
Alenka je to větší dítě s tou černou šeltií. To menší dítě s druhou černou šeltií k nám nepatří, to sem jezdí akorát trénovat.
V pozadí je udírna (upozorňuji zejména pana argoska, Bendu a Isdpcha), nevím zda je funkční, ještě jsme ji nezkoušeli
Ta ruina úplně vzadu není náš barák jak by možná někoho mohlo napadnout ,ale je to ruina stodoly. Až ji zboříme budou tam stát zcela přepychové kotce. Anebo možná nová stodola. To se ještě uvidí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 17:18
- Nahlásit
Tohle je Inka. Ta je zatím až na vyjímky hodná, poněvadž ještě není v pubertě. Toho bince si nevšímej, není to u nás doma. Je to focené na táboře. Doma bych ji zbila strašlivě, na táboře jsem jí jenom strhla body za neuklizenou chatičku
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 17:20
- Nahlásit
Biluška
pekne dcery mate, pani mamo - a co musim rict - tu travu vam zavidim..takove husta a zelena.
toz my s panem bendou a panem ispdchem prijedeme nekdy navstevou, aby vam ta udirna neposla nudou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 17:27
- Nahlásit
argosek
pekne dcery mate, pani mamo
Děkuji za pochvalu pane
tu travu vam zavidim..takove husta a zelena
to víš, pečlivě hnojená . Bobky z tolika psů holt udělají svoje . A šeltice nezvládnou udělat takový tankodrom jako velcí psi. Na likvidaci čehokoliv je tady jenom Wanda a Lilátko a ty to naštěstí nezvládají
toz my s panem bendou a panem ispdchem prijedeme nekdy navstevou, aby vam ta udirna neposla nudou
Přijďte, přijďte. Pořád vás zvu a pořád tu nikdo není. Třeba příští týden, to se nejspíš pustíme do stavby plotu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 17:31
- Nahlásit
Biluška
a to je Alence teprve devět... počkej na pubertu, to si užiješ
Nestíhám číst tolik stan zpět .... událo se něco zajímavého?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 18:36
- Nahlásit
argosek
no a se mnou se nepočítá?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 18:37
- Nahlásit
brezen2008
Kdo je sakra březen?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 18:39
- Nahlásit
Mucholabka
no kdo asi? mám 2 psy a davídková je moje matinka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 19:04
- Nahlásit
Mucholabka
Kdo je sakra březen?
Měsíc knihy??
brezen2008
proč nemáš aspon aktuálně duben,ty trupko?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 19:09
- Nahlásit
davidkova renata
Kdo je březen? Maixnerka asi ne, co...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 19:09
- Nahlásit