| Autor |
Zpráva |
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 12:08
- Nahlásit
davidkova renata
máš kulaté tkaničky ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 12:10
- Nahlásit
nemethova5
jj,kráááásný fotečky,samí moloscíííí
tamto proberem orálně
mac1
máš kulaté tkaničky
mám sucháče....to je asi chyba,co?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 12:12
- Nahlásit
davidkova renatano to proberem,ale kdy,ja mam dnes volno,jdu az zitra na kremacku,tak stejne mi budes volat,jak bylo na zkouskach ne?
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 12:16
- Nahlásit
davidkova renata
sucháče jsou na nic, miliónky nebudou
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 12:19
- Nahlásit
janika
budou vám padat klíče do hajzlu no než chodit s chlapy na hajzl a házet tam před nimi klíče do hajzlu , to se raději budu živit sama
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 12:19
- Nahlásit
nemethova5
tak stejne mi budes volat,jak bylo na zkouskach ne?
jasně
janika
Ale kdepak, stačí když bedete chodit zasněná a jak vohráblo, nebudete zvedat nohy, budou vám padat klíče do hajzlu a podobné nesmysle .
no to se mi ale děje furt a NIC !!!!!
mac1
miliónky nebudou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 12:30
- Nahlásit
nemethova5
uz se pomalu ztraci
jupí, tak to je tóbsééé!
brezen2008
o a nemáš barel - mám - enemže je umělohmotnej, takže by v něm asi plaval, tak jedině ještě nějakou tu kyselinku k tomu
mac1
zejména, když ty baterky už jsou téměř vybité
jsou-li baterky téměř vybité, je na čase aby byl onen vbrzku zabité
janika
a pak si ho rozeberte - moment, moment - nemůžeme z něj hned udělat puzzle!! To nejde, to by nám těch milijounů moc nedal. Hezky postupně. Nejdřív milijouny, pak puzzle a pak rozebrat - no a nebudem potřebovat ani koberec ani tu jachtu
davidkova renata
klíče do hajzlu a podobné nesmysle .
no to se mi ale děje furt a NIC - musíš je házet asi do pánskýho hajzlu, páč na dámskejch moc normálních chlapůch nebejvá?? Si jako myslim???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 12:37
- Nahlásit
janika
Tak já navrhuju ho nějakou dobu nechat vcelku.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
janika
Hele zencky.me fakt u chlapa prachy neberou
Mě taky ne, stačí když má třá akcie, pozemky, reality, naftu, hotely, restaurace, podíly ve firmách....
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
PetraK
musíš je házet asi do pánskýho hajzlu, páč na dámskejch moc normálních chlapůch nebejvá??
myslíš jo??? No ale abysem tam nebyla jako pjest na voko v nejhorším sbalim toho fízla co mě příjde zatknout pro voajéryzmus
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 12:41
- Nahlásit
davidkova renata
No ale abysem tam nebyla jako pjest na voko v nejhorším sbalim toho fízla co mě příjde zatknout pro voajéryzmus
neboooj, nebudeš . A mně můžeš věřit. Ve svý potrhlosti si dost často spletu panenku s panáčkem a pak se divím, nejen já, kde jsem se to ocitla . A buď si jistá, že nebudeš jediná komu něco do toho hajzlu upadne .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 12:45
- Nahlásit
Gerda
tak jak v práci??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 12:47
- Nahlásit
PetraK
davidkova renata
Dámy, za tímto účelem je zapotřebí pořídit si pumu. Mě kdysi, ještě coby nevycválané robě na brněnském Intercanisu vběhla na pánské záchodky. Tam zvědavě pobíhala mezi pisoárama, vbíhala do kabinek (pod takovýma těma stěnama, co nesahají až k zemi), očumovala pány stojící u pisoárů a totálně mě ignorovala. Já jak trupka stála ve dveřích, snažila se nevidět ono tamto (stejně tam nic pořádnýho, co by stálo za zhlédnutí, nebylo ) a ječela jsem "Bíííííííí, náááááá, Bíííííí ke měěěěě, Belo tak kurva neser mě a pocem" . Bela na mě prděla a zaujatě si prohlížela dotyčné orgány, poněvadž tohle doma neměla Nakonec jsem tam musela vlízt a odchytit si ji, vojažérku jednu . Známost s milijounářem jsem nenavázala, asi tam žádnej nebyl
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 12:53
- Nahlásit
Čék se de najíst a nakrmit rodinu(sry..já vím že bé úplněk ) a vy už to tady máte rozdělený! Zbyl tu na mě ňákej,spokojím se i s multi? A klíďo si ho i nechám,mě už jeden chlap navíc nezabije!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 12:55 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
janika
no vidiš, nepotřebuješ lecitýn, abys přišla na geniální myšlenku
no nevim...sbalit fízla zas neni až tak genyjální myšlénka
krom toho mám zkušenost,že valná většina jich nemyslí ani po úsečce,spíš tak jako bodově
že nebudeš jediná komu něco do toho hajzlu upadne .
mě tam jednou upadlo za totáče skovanejch 100márů dyš sem jela do Jugošky.Měla sem je ftipně ve vložce jakože mám periodu jak by řek váš sprostej fógl .Ty hajzly ale byly už na Slovensku a byly turecký Nechtějte vjedít podrobnostě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 12:56
- Nahlásit
Biluška
Známost s milijounářem jsem nenavázala, asi tam žádnej nebyl
a nebo byl a představa, že TODLE bude mít doma z něj udělala bezhaléřnika
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 12:59
- Nahlásit
janika
Vono takovej VORGÁN vůbec nejni marná partýje
no de vo to ale, v jakej kvalitě TEN VORGÁN ale je!!! Páč jestli je třeba z partýjofky, tak to teda nejni žádná partýje
jablunka no já sem navrhla zatím nerozdělávat - nechat ho nejdříf v celku - může být putovní, jako výstava masa v Sajůzu. A až by se vochodil a vypotřeboval, tak pak teprve ho teda naporcovat. Nevim ale jak vostatni?????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:02
- Nahlásit
davidkova renata
tendle periodickej fígl taky znám. Jenže mi byl stejně naprd jako Vám pani, páč když jsem pak ty prachy vytáhla na světlo bóží, tak mi je nějakej Pšoňdák vyvexloval tak, že mi zbylo asi pjet korun . Taková sem já čičkovná !!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:02
- Nahlásit
Biluška
čus Bilu, zítra v Budějicích bude mimo jiné probíhat schůze Hydra a jak na ní. Pokud bys měla nějaké ouplně nové info ohledně nevydaných papírů k C a D vrhu, sem s nima. Je problém pouze v špatně vyplněných přihláškách vrhu a neuhrazených poplatcích, nebo je v tom ještě něco jiného? Dnes jsem si přečetla návštěvní knihu a holka se asi opravdu přestěhovala na Aljašku a nic řešit nehodlá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:03
- Nahlásit
davidkova renata
Nechtějte vjedít podrobnostě
Prodrobnosti nechci, ale zajímá mě jestli jsi je vytáhla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:05
- Nahlásit
Biluška
Prodrobnosti nechci, ale zajímá mě jestli jsi je vytáhla
a proč myslíš, že pak půl roku nebylo na Slováči k sehnání nic, co by se desinfekčním prostředkům i jen podobalo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:07
- Nahlásit
Tak, co se týče toho fuck upu v práci, vyvíjí se to slibně. Uděláme taková bezpečnostní opatření a kontroly, že už možná vůbec nebudu stíhat chodit domů, budu mít tolik kontrolovacího materiálu, že to odsud bude rovnou zavážet kamion do sběrny a kvůli mě vymřou brazilské pralesy. Vypadá to, že hradit nebudeme nic. V pondělí je ještě schůzka s ředitelem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:09
- Nahlásit
Gerda
Hurááá! Já vim, že to asi bude obsírajda, ale zase, furt lepší než jít na brigádu a vydělávat půl mega!!!! Tak ať to dobře dopadne!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:10
- Nahlásit
PetraK
no právě,však já něco do tý doby seženu a kdybys sehnala barel co neplave + tz kyselinu,tak ti dám z 1 milonu taky ˇ5%
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:11
- Nahlásit
gabifi
holka se asi opravdu přestěhovala na Aljašku a nic řešit nehodlá
HOlka nejspíš o ničem neví, poněvadž jí odstřihli internet. To víš, nezaplacený faktury jsou mrchy
Pokud ví tak hraje mrtvýho brouka.
Jinak žádné nové info než jsem sdělila předsedovi nemám. Teda ne ve vztahu k šeltiím. Ve vztahu ke koním, lidem a králíkům by se něco našlo, ale to klub asi nebude schopen vyřešit.
Možná by je mohlo zajímat, že ve vrhu "A" zemřelo štěně, cca týden po porodu. Ale netuším jestli ho hlásila jako uhynulé, nebo nikoliv. 100% tenkrát zapisovala v jiném klubu, netuším v kterém. Nejpíš v Moravskoslezském, ale s jistotou to nevím.
Ty štěňata, když měli cca týden nechala doma týden samotné, pouze se svým přítelem, který jí jasně sdělil, že nemá čas na péči o štěňata. No a taky tam byla ta fena, aby nedošlo k mýlce. Na základě té nepéče jedno z těch štěńat uhynulo.
Taky by je třeba zajímalo, že její fena polského nížinného ovčáka neplánovaně zabřezla s nějakým voříškem a přišlo se na to až když někde ve stodole porodila mrtvé štěně.
No a do třetice - Hydra si mrtvé štěně i umírající štěně šeltie vyfotila. Nechápu proč, připadá mi to jako těžká úchylka. Každopádně fotky mám a můžu klubu poskytnout. Jenže na nich není nic vidět, jsou tam prostě štěňata a nepoznáš jestli je mrtvé, nebo živé.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:13
- Nahlásit
janika
neumí se vohánět
počkej, počkej - vohánět! Se vožene a Ty jednu koupíš. Vohánět se teda nemusí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:15
- Nahlásit
brezen2008
barel co neplave a kyselinku by mohl mít soused na chalupě, ten má doma takovej bordel, že tam bude mít na tý zahradě někde i tank, tak co by tam neměl barel s kyselinkou. Tohle máme f suchu , takže to můžeš spustit a konečně začít pořádně ten novej život!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:16
- Nahlásit
Biluška
Ve vztahu ke koním, lidem a králíkům by se něco našlo, ale to klub asi nebude schopen vyřešit.
....hm, na uhrazení jejich dluhů asi klub fakt nemá
ok, beru to zatím jako administrativní překážky a ty by se snad vyřešit daly....
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:17
- Nahlásit
Biluška
jinak můj osobní názor je, že je slečna na hlavu.....ale to je irelevantní
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2008 13:20
- Nahlásit
gabifi
Je problém pouze v špatně vyplněných přihláškách vrhu a neuhrazených poplatcích, nebo je v tom ještě něco jiného?
Ve vrhu "C" jí lítají ty dva bezpapíráci. Nahlásila 4 štěňata, ale ve skutečnosti jich bylo 6. O tom klub ví a řeší. Alespoň předpokládám, že to předseda správně pochopil. Ale snad jo.
Ve vrhu "D" nejspíš lítá nějaký bezpapírák taky, ale tam je to složitější. Ona nabízela k prodeji štěně bez PP. Švagr jí zavolal a tvářil se jako zájemce. Jenže telefon nezvedla ona, ale její přítel. Ten na první pokus nabídl modročerného pejska -bikolora. Důvod proč je bez PP - chceme, aby se tak úžasné plemeno jako šeltie dostalo i normálním lidem, kteří nemají prachy na snobského psa s PP.
O dva dny později švagr urgoval zaslání fotek štěněte a bylo mu vysvětleno, že došlo k dezinformaci, že ve skutečnosti se jedná o bluemerle fenku a že má droboučký, absolutně nepatrný předkus. Je bez PP proto, aby nedělala ostudu chovatelské stanici.
Fotky nikdy neposlali, takže krom výpovědi mého švagra jiný důkaz není.
Švára po nich chtěl i fotky rodičů a onen přítel ho odkázal na stránky www.zrisefantazie.wbs.cz kde si rodiče může prohlédnout.
Ale o tomto klub ví.
|