| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 19:36
- Nahlásit
brezen2008
jejda, želvičko, proč jsi najednou březen? Taky jsem tápala, kdo se za tímhle nickem skrývá
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 19:39
- Nahlásit
davidkova renatacaute pani,proc si zelva dala jiny nick?ted bylo ve zpravach o te krave bartu z jarosova,ta bude mit palku jak prase!dobre ji tak mnozitelce zasrane!jinak gerda dostane ode me,za to hnus pocasi co privolala!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 19:44
- Nahlásit
brut
nemethova5
proc si zelva dala jiny nick
no možná má důvod,možná tušim,necháme to bejt jo?
Krávu Bártů jsem viděla
no hlavně že je beztrestná v zásadě!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 19:45
- Nahlásit
Bilušéééééééé
máte sovu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 19:46
- Nahlásit
davidkova renatajo,uz je mi to jasny,me nic dneska pomalu nedochazi,jsem nejaka dost pretazena.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 19:49
- Nahlásit
davidkova renata
jj, necháme ... jen mně překvapil výběr a tápala jsem
Bártů jsem neviděla, ale stačí mi co čtu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 19:51
- Nahlásit
brut
jen mně překvapil výběr
no to nejsi sama ,prej neví proč zrovna tohle
|
brut
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 19:52
- Nahlásit
davidkova renata
ufff, to jsem ráda, že nejen já
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 19:54
- Nahlásit
davidkova renata
brut
jen mně překvapil výběr a tápala jsem
prej neví proč zrovna tohle
Páč je vopožděná.....vo měsíc.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 19:56
- Nahlásit
UFFFF, a mám pokoj, děkuji.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 19:57 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit
davidkova renata
jééžiš,želvička ne?
očekávám písemnou omluvu !!!
Dobrý večer
mladý pán Benda si vyzdobil pokojíček který je hodný obrazu mladého pána
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 19:58
- Nahlásit
LIDI LIDI LIDI LIDI LIDI!!!
Mám radost, pojedu na výcvikový víkend, z prdele a ze zoufalství jsem se kolegyně zeptala, jestli mi vymění směnu teď v sobotu, a jeduuuuuuuuuu!!!!!
Donesu ji krabku cíga, keré jsou nejlepčí?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 20:00
- Nahlásit
Benda
očekávám písemnou omluvu !!!
no tak at si ti březen vomluví,mě to vůbec vadit nebude
Mucholabka
Mám radost, pojedu na výcvikový víkend
kam a s kým?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 20:00
- Nahlásit
Mucholabkazdar!ja pojedu na vikend na kremacku,abych pry vedela do ceho jdu.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 20:11
- Nahlásit
davidkova renata
no tak at si ti březen vomluví,
březen mi nic neudělal
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 20:16
- Nahlásit
Čus lidi, eště smrdim v práci. Pojďte si trochu povídat, za chvilku už zas budu muset jít.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 20:23
- Nahlásit
Benda
březen mi nic neudělal
Mě taky ne!
Gerda
Pojďte si trochu povídat,
taxi eště povídejme,s kým si má člověk promluvit,děděk už neuhlídá ani tu kozu...
nemethova5
máš meyla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 20:24
- Nahlásit
davidkova renata
děděk už neuhlídá ani tu kozu...
no páč ta koza vůbec neposlouchá, ona furt poslouchá jenom rádyjo jedna! Jdu si rači zakouřit na zahradu. Přes plot vidím lidi, co chodí po parku, už dávno nejsou v práci, už se rekreují.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 20:30
- Nahlásit
Gerda
Přes plot vidím lidi, co chodí
no jo,no...to jsou ti normální,ty jako chovanec musíš být za plotem,to se nedá svítit..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 20:38
- Nahlásit
Už musim jít domů, mám domluvený venčení s gerrym - s tim berňákem, co byl s náma na hradech, on na hárafky moc nereaguje a nechá se vyřvat, tak s nim můžeme chodit venčit celý hárání. Jinak sme dnes v práci měli zraněnýho krahujce a volali sme mu záchytku. Narazil chudák při přistání blbě do skleněnejch dveří a měl asi otřes mozku. Než záchytka dojela, uletěl. Už sem si připravovala deku na odchyt, ale nebylo třeba. Snad žije. A ta maličká čivava, co sem vám jí sem dávala, s tim ostnatym obojkem, dnes napadla a zahnala bígla Bertíka. Bišon Fidel už je odvážnější a dostal ke svému životnímu příběhu i hrdinskou příhodu, která se s ním snad potáhne celý jeho život. Je to bišon hrdina, zachránil 4 lidi z hořícího jedoucího vlaku a odvrátil žlezniční katastrofu. Říkáme to vždy, když potřebujem, aby ho s námi pustili do restaurace na oběd.
Sbohem lide volný jako pták.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 20:39
- Nahlásit
janika
ja se vam tak tesim na sobotu
no já už přestávám!Tagže bude zataženo s deštěm,vůbec to nezměnili,v neděli samosebou slunečno,se poseru,fakt že jo
a mám fstek a zamykám foru!!!!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 20:51
- Nahlásit
davidkova renata
Do Hranic s Baileys. Pak tam bude ženská s pitem, co má rád Bucu, a jinak nevím.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 21:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
člověk nestačí valit bulvy! Jeden den musí opravdu pracovat a oni stihnou za těch pár hodin vyvraždit celej rok! Aspoň, že ty Vánoce zůstaly.
davidkova renata
no já už přestávám!Tagže bude zataženo s deštěm,vůbec to nezměnili,v neděli samosebou slunečno,se poseru,fakt že jo
tak přesuňte místo zkoušek k nám na chalupu. Jsme ve srážkovým stínu Doupovských hor, tam nekápne a nekápne. Plocha by se našla, pokud stačí 8000 m2. Jenom sehnat někoho kdo to tam všechno odveze -že by Biluška?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 21:23
- Nahlásit
jenom na skok
Benda
za co se ti mám vomlouvat?
jinač čus všem,jdu spinkat se psema,čau ráno
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 21:32
- Nahlásit
čus fšicííííí , brezen2008 se mi nelíbí,želva bylo lepčí.
Jinak fšechny upozorňuju,že se blíží ouplněk -v neděli-takže kdo chce zhubnout,tak od zítřka nežrat a pít 4 litry vody denně a v pondělí se může svlíkat za teploměrem.
A co jste tu namastili fakt číst nebudu,bo je to jako Jiráskovy spisy.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 21:33
- Nahlásit
brezen2008
já jsem psal, že TY se nemáš za co omlouvat
Ona totiž paní RD napadla mne že já jsem březen2008 a po mém vysvětlení, že tedy nejsem majitelem tohoto nicku mne napadla, že kecám a lž.. nemluvím pravdu
A já chcu omluvu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 21:47
- Nahlásit
Neessi
želva bylo lepčí
to je pravda, takhle v tom bude mít naše andula bordel. Včera prohlásila "to si nechte želvičko!" a teď aby se přeučoval na březen 2008 - to nevim, ešli se mu podaří. Zatím ovšem omračuje s tím, prohlásil "Sem Čunek!" a "Prezident je koucourek!" asi se chystá jít do voleb, nebo co
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 22:22
- Nahlásit
PetraK
v tom bude mít naše andula bordel
ty máš mluvícího fógla?Tak ten f tom mít bordel nebude,páč mají bordel jen pod sebou!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 22:27
- Nahlásit
janika
to by mel Alois radost z takovyho upgradu.
Z tohoto tématu u Davídků by fakt asi radost měl,bo tady to hezky přibejvá a pilnost ve psaní by chválil.
Jinak taky ahooooooooooj.
Já jen nechápu,jak to fšicíííí děláte,že u toho kompu vydržíte celý den?Já to nestíhám-když makám,nepíšu
Je něco novýho?Dostal něgdo zase žlutý ovoce?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 22:45
- Nahlásit
Neessi
ty máš mluvícího fógla?Tak ten f tom mít bordel nebude,páč mají bordel jen pod sebou!
já nemám mluvícího fógla, já mám UKECANÝHO FÓGLA!! Kušnu nezavře jak je rok dlouhej a navíc poveluje čokla (dokonale má zmáknutný kupř. Místo!") naštěstí pes předstírá akutní hluchotu a je maximálně ochotnej mu sloužit coby přibližovadlo, neboli autobus a vozit ho. No u nás mluvěj všechny andulky co se tady objeví . Jen nechápu, kam si pro tu slovní zásobu občas chodí
|