| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 09:36
- Nahlásit
janika
jé ty si to umíš spíchnout sama
s pícháním sem na tom bledě,dyk víš... ale můžu něco zkombinovat ,z domácích zdrojů jako.Muší to bejt ale nenápadný,aby mě nigdo nevodhalil
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 09:37
- Nahlásit
Muší
hi
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 09:49
- Nahlásit
janika
hned v sobotu ukujeme plán a
po lecytýnu jo??? Už se bojim
fakt umíš šít?
neumim přišít ani knoflík
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 09:54
- Nahlásit
Mucholabka
Dej si tam "Muchošpits" to zaručeně nikdo nemá
jablunka
My jsme levnější, u nás je 60,- za kus
Ale k nám pan dochtor rači přijede,povídá vždycky,že by sme mu f tom uďáli bordel s tolika čoklama.
Nás tedlencten pán dochtor ještě nezná. Asi vezmu na tu čumendu fšechny čoklidy, ať se lekne. Jestli nevezme nohy na ramena tak s ním budu kamarádit, poněvadž to znamená, že je odvážnej
davidkova renata
ty voe,to se u vás pěstuje jo?
No, už to tady bylo loni. Jenže to jsme se akorát přistěhovali a ještě jsem neznala místní poměry tak jsem nešla koukat. Letos půjdu Fleka ti pochopitelně podržím. Mohl by tam být i slušný výběr linijového materiálu.
Mimochodem, zjistila jsem, že kousek od nás bydlí chovatel-expert. Jak jsem tu měla místního Břéťu-opraváře praček tak mi vyprávěl kterak tenhle pán měl na dvoře asi 16 psů, všechno příbuzný a všechno se mu množilo mezi sebou. Pak je sežral a už má jenom jednoho psa co se nemnoží, poněvadž je to sameček. Ale mohl by nám poskytnou svoje nouhau ne? Bydlí hned na návsi tak za ním po očkování můžem skáknout.
jablunka
U nás neřvou haranti, u nás řve krtek. V noci se pokusil ukrást a rozkousat fungl nový mobil co dostal Mášenek před týdnem k narozkám. Naštěstí Máša ještě nespal moc tvrdě a slyšel ho. Ve vzteku dotáhl klec a vrazil do ní krtka. Ječel do tří do rána. Krtek, ne Mášenek. Mášenek si nacpal hlavu pod polštář a chrněl
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 09:58
- Nahlásit
Biluška
kousek od nás bydlí chovatel-expert. Jak jsem tu měla místního Břéťu-opraváře praček tak mi vyprávěl kterak tenhle pán měl na dvoře asi 16 psů, všechno příbuzný a všechno se mu množilo mezi sebou. Pak je sežral a už má jenom jednoho psa co se nemnoží, poněvadž je to sameček. Ale mohl by nám poskytnou svoje nouhau ne? Bydlí hned na návsi tak za ním po očkování můžem skáknout.
no toho se musíme držet!Vemu ňákou bábofku abysme jako navodily tu pohodovou atmošku a snad nějaký info pustí Vemte si nějaký lechtivý vobleček at nevypadáte furt jak jézéďák a to by bylo aby nebylo!!
du venčit..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 10:00
- Nahlásit
janika
tak bych mohla vidět nééé za roh, ale po kružnici akorát esli ty po něm budeš taky vidět po kružnici, tak se mušíme sjednotit, abychom měly stejný směry a nesrazily se
Prosim tě,ve vesmíru to koluje už léta daleko složitějš a taky to de hlavně aby se nám do toho nenagestil něgdo kdo vidí jen po úsečce a to veeelmi krátké Ale myslim,že to nehrozí bo bude tuty jinde jaxem četla
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 10:08
- Nahlásit
JEVANENY. Zas mi píše chovatelka od Draka, furt tam má toho Hektora hromského a chce mi ho sem už i nastěhovat, vypadá zoufale.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 10:14
- Nahlásit
davidkova renata
Vemu ňákou bábofku
psím tě k nám taky, jo? Já ti zase prozradím můj recepis na psí gulášek
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 10:20
- Nahlásit
Dobré ráno lidé, co jste taky byli ráno u zubaře, po injekci vám ochrnula hlasifka a mluvíte jak Stanislav Fišer.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 10:20
- Nahlásit
Mucholabka
furt tam má toho Hektora hromského
Další pit loveckého typu?
davidkova renata
Vemte si nějaký lechtivý vobleček at nevypadáte furt jak jézéďák
To je furt něco paní Gdyž ty jezéďácký hadry jsou pohodlný a není na nich vidět špína Ale pro tuto slavnostní příležitost se teda učešu, abyste neřekla
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 10:35
- Nahlásit
Biluška
Spíš tosa inu typu.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 10:39
- Nahlásit
davidkova renata
s pícháním sem na tom bledě,dyk víš...
Já taky. Co nám zrušili píchačky, píšem si docházku do sešitu.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 10:46
- Nahlásit
davidkova renata
ahooj hele mate tendle vikend nakou prochazku domluvenou?? minuej sem musela jet na jih sem tu nebyla ale tendle uz konecne...bude na to cas a uz mam i kosik na toho silence do mhd aby me tam pustiilii
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 10:47
- Nahlásit
jinak vas vsechny zdravim zname i nezname
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 12:06
- Nahlásit
Dobré ráno teda poledne
Gerda
Dobré ráno lidé, co jste taky byli ráno u zubaře, po injekci vám ochrnula hlasifka a mluvíte jak Stanislav Fišer.
Jak já s tebou cítím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 12:19
- Nahlásit
janika
když se mi dostane do záběru pak takový čék, co vidí jenom úsečku, tak to já si pak tropím nemístné žerty
Paní, ale tohle máme společné, že?
no to jistě.leč mě se to stává aji bez alkohólu,sem ftipná praktycky bez ustání
Gerda
a mluvíte jak Stanislav Fišer.
čau Vinetůůůůůů,co dělaj bílý tváře??
rosnička
pícháním sem na tom bledě,dyk víš...
Já taky. Co nám zrušili píchačky, píšem si docházku do sešitu
no tak to je děs,kde si čék má uš píchnout dyš né f práci???!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 12:21 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
ketty
ahooj hele mate tendle vikend nakou prochazku domluvenou??
ahoj,no něco se plánuje,ale já tentokrát nejdu bo f sobotu budu celej den f prd*li,následkem čehož budu v neděli totálně mrtvá a musím do práce místo soboty,ale isdpch něco plánuje aji jiný,tak se můžeš klidně přidat
aktuální staf
http://www.cz-pes.cz/diskuse/9_7723_44.html
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 12:27
- Nahlásit
davidkova renata
kde si čék má uš píchnout dyš né f práci
jak Ti jistě říkala maminka, měla si se lépe učit a mohla jsi být zdravotní sestra. V nemocnici se totiž píchá pořád a v pracovní době.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 12:30
- Nahlásit
Benda
měla si se lépe učit a mohla jsi být zdravotní sestra
dyš esi já něco nesnášim víc než lidi taxou to nemocný lidi ,tak to by asi nešlo bo heparííínovej vrach by proti mě zblednul závistí
mám ti to poslat nebo to máš???
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 12:33
- Nahlásit
davidkova renata
nemám nic
nesnášim víc než lidi
tak sestrou u veta
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 13:07
- Nahlásit
janika
já myslela, že popichuješ bez ustání
to dělám dyš si vemu jenom půlku Vyjágry místo celou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 13:11
- Nahlásit
Tak děti, už nemluvím jako Stanislav, už mohu i polykat. Info ze servisu nemám, začínám o autě pochybovat. Co tu řešíte, Já řešim, že včerejší průserek zví částky vyší půl milionu. Začněte se pomalu skládat.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 13:15
- Nahlásit
Gerda
co máš s autem ?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 13:22
- Nahlásit
Benda
Chybělo těsnění pod hlavou a olej mi tekl do chladiče, kde se špinila voda. Tak výbrus hlavy, nové těsnění pod hlavu válců, rovnou už nové rozvody, brzdy pískaly už při jízdě a odvzdušnění nádrže. A už ho mám skoro 14 dní v servisu. Chudák knedlíček. Špinavej a eště k tomu rozbitej.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 13:26
- Nahlásit
ahojda,co je nového co jsem tu nebyla?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 13:27
- Nahlásit
brezen2008
co tu chceš?A co dělá Blanka Mladá?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 13:28
- Nahlásit
Gerda
takže autíko nebude??a rajčátko taky nebude??
Co máš za průser,vypadá to ,že to myslíš vážně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 13:31
- Nahlásit
davidkova renata
na auto je ještě čas do zítra, zase tam zavolám odpoledne a uvidíme, ještě neházim flintu do žita úplně. Průser je fakt průser, možná přijdu o práci, i když až vám to budu vyprávět, co se stalo, budete se strašně smát, bo v podstatě se nestalo vůůůůůbec nic, jen to stálo víc než půl mega. Prostě v reklamě je důležitý něco úplně jinýho, než v běžném životě.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 13:34
- Nahlásit
Gerda
možná přijdu o práci
bóóže to by tak eště chybělo ,no snad se to urovná ne???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2008 13:34
- Nahlásit
janika
Megaprůser, abych byla přesnější. Až se vrátí ředitel, pořešíme, co se mnou. A jelikož nejsem ročild a mučedník, mileráda se o část průseru podělím s kolegou, se kterým sme to posrali spolu. On si eště furt myslí, že si to nechám sama. Nenechám. Bo sme to podělali oba stejným dílem.
|