| Autor |
Zpráva |
argosek
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2008 22:54
- Nahlásit
Benda
ale holky rikaly ze pank je jindE!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 07:14
- Nahlásit
dobré ráno všem
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 08:23
- Nahlásit
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:05
- Nahlásit
Dobré ráno úspěšní psovodé i Vy (my) obyčejní majitélé psů
janika
Nemáte někdo nějakej trik?
trip ?
Mucholabka
tu holku na fotce znám je to sestřenice mého bratrance
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:22
- Nahlásit
Dobré ráno lidé krásní a dobří!
Co se tu zavíkend přihodilo? Zopkařům sem gratulírung machn vedle, takže tady ještě jednou - gratulace všem ozkouškovaným psům!!!!!!
Jo, už budu mít nojbúka, takže vás počtu i večer. Vščera sem udělala krásný technický výkres byto pro Pardálku, možná se bude hodně smát, pokud vůbec pozná, co jí to posílám. Topení sem nakreslila jako oválky, rozměr 90 je stejný jako rozměr 182, poměry tam moc nejsou, ale trvalo to dvě hodiny a mám každý pokoj zvlášť a ještě jeden celkový. Cítím se technicky. Jak se máte? Marie mi včera v lese zdrhla za maličkym zajíčkem, hnala ho stromečkama, strašlivě sem jí zmlátila a bez stopky se nehne ani na krok. Ze stresu teď asi přestane hárat, bo jí zakazuju se jakkoli vyhnout ze směru, kudy jdeme, tzn nesmí ani čuchat. Kdyby měla jen o kousek lepší kondici, toho zajíčka by chytila!!!!!! Má po srandě, už ani milimetr úlevy nebude.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:27
- Nahlásit
Benda
tu holku na fotce znám je to sestřenice mého bratrance
Já znám toho psa
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:27
- Nahlásit
janika
si měl včéra???
včera, dnes i zítra
včera mi začal zase blbnout nojbůk a tak jsem byl vytočenej až jsem se musel zklidnit povznesenou náladou
Gerda
Jsme potkali zajdu dnes a ten blb koukal na psa co koukal na zajíce
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:43
- Nahlásit
Mucholabka
každej známe někoho
janika
on jde ale asi blbne klávesnice, to jsou pozůstatky nedůsledné výchovy a toho kafe s cukrem. 3 dny jsem ho nezapnul a zase se lepěj klávesy a blbne to.
Co pan dokonalý ženich na útěku III ?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 09:43
- Nahlásit
ahooj lidickove
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:02
- Nahlásit
Benda
to jsou pozůstatky nedůsledné výchovy a toho kafe s cukrem. 3 dny jsem ho nezapnul a zase se lepěj klávesy a blbne to.
Jo, já polila noťas čajem s medem a vyžádalo si to léčbu za 12 tisíc ale stál 25, takže se to ještě vyplatilo.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:10
- Nahlásit
Mucholabka
svačení.cz
před asi 5lety jsem kupoval NB za 30t a po třech letech mi řekli, že oprava bude stát 10t a to bylo v době kdy nejlevnější NB ale pořád lepší než ten můj stál 12
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:11 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Benda
No já ho polila po cca 3 měsících provozu
jj, noťasy jsou na houby, nic nevydrží. Proč do klávesnice nedají gumu, když ví, že tam lidi lejou nápoje?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:17
- Nahlásit
Mucholabka
hold je to pomalu ale jistě spotřební materiál. Druhý NB jsem kupoval s grafikou a dvoujádrovým procesorem kvůli hrám a střihání videa. Příště koupím za 8t a video budu dělat na pc a na hry už má mladá svoje pc.
A nebudu u toho svačit ani pít
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:18
- Nahlásit
Přidám se se svým opožděným dobrým ránem ale hlavně s gratulacema k výkonům a taky k tomu, že ste přežíli ten ceďák co zařídila Gerda. Já jsem seděla u krbu a říkala si, chudáčci malý v tom dešti a teplej čaj .
Gerda
No koukám, že je přezajícováno - já jsem včera kutala na skalce a najednou jsem se hrozně lekla, protože na mě koukalo voko. pak jsem zjistila, že k voku patří ještě dlouhý ušicko a to celý je malej prťavej zajda, co se krčí mezi kamenama. Tak jsem sbalila kýble, nářadí a mazala zjišťovat co s tím prckem tak jako mám dělat, když není jistý, jestli se přes plot k němu dostane máma až se vrátí z nákupu. A v duchu jsem byla blažená, že je Ešus od malička naučený, že do záhonů se neleze a neleze.
DNESKA NÁM V ŠEST BUDOU VYNDAVAT STEHY, TAKŽE AŽ USLYŠÍTE ŘEV UKRUTNÝ A PLÁČ A SKŘÍPĚNÍ ZUBŮCH, TAK TO JE Z VETERINÁRNÍ ORDINACE V ŘEPÁKOVĚ!!! Moc se na to těším. Přemýšlím kde teď seženu Frištenskýho, páč nevim, kdo Zrzavce udrží.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:19
- Nahlásit
janika
heled jdu psát duležitej meil,potřebuji poradit
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:19
- Nahlásit
Benda
tenhle máme taky duo, taky kvůlivá hrám, ale stejně tu nic neběhá pořádně. A nejlepší je tady ta JehoVista, to je tak otravný systém!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:20
- Nahlásit
Benda
A nebudu u toho svačit ani pít
tohle už říkalo po ránu alkahůliků....
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:27
- Nahlásit
Mucholabka
o vistách mi ani nemluv, ty má dcera na pc a než jsem tam rozchodil pár programů tak jsem zešedivěl. Super ale je media centrum, ona má 22palců monitor a přehrávání dvd v media C. je fakt super.
janika
hele Ty máš ideály jako ženy v 50letech
PetraK
tohle už říkalo po ránu alkahůliků..
jojo po ránu se přestává lépe
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:29
- Nahlásit
Benda
já si vždycky po mejdanu říkala, panebože chudáci alkahůlici, mně je takhle jen jednou za čas, ale voni čudinky to maj každej den
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:32
- Nahlásit
PetraK
ještě že já k alkokolikům nepatřím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:35
- Nahlásit
brezen2008
no, bať, dyk to musí bejt hrozná fuška - jen ta dřina strefit se lahváčem do pusy, když se ruce klepou jak motor vod Zetoru
a jak se daříš? Už v novém životě?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 10:50
- Nahlásit
janika
sem ted doscihla ty fotky a peekny nafotil to hezky is.... uz sem to i postahovala no nekde taky vypadam moooc inteligentne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:18
- Nahlásit
isdpch
a dokonce tam nevypadám jako totální magor
taky jsem na tom dřel hodinu ve fotošopu
jen hodinu???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:23
- Nahlásit
čau lidi, mě tak děsně bolej záda, že nemůžu dokonce ani sedět u piškotka. Žádám Isdpcha, aby mi to taky ve fotošopu spravil, jinak jsem úplně v háji
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:23
- Nahlásit
janika
až bude vopravovat tebe
já su nevopravitelná ,taky sem jen asi na 4 fotkách z dálky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:38
- Nahlásit
janika
a tam vypadáš výborně
Hm...to asi teda nebudu já
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:45
- Nahlásit
Čus fšicí,asi na mě leze jaro.......
Ale tak blbje,že sem furt jarně unavená!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:47
- Nahlásit
Biluška
jestli se ve fotošopu spravujou takový věci jako záda, tak by mi tam mohli případně spravit i mozek??, nejsem schopná po víkendu nahodit ani záložní program v mozkovně. Jsem ráda, že zvládnu jít a dejchat zároveň. Cokoliv nad tento limit je pro mě nemožný. Tak jestli by to šlo, tak bych tam ten svůj mozek poslala. Adresa je??
davidkova renata
janika
tož děfčice - jak to dopadlo s tou exhibicí pjoumatiky a volíbaný dolní končetiny?? Kolik se vybralo??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:48
- Nahlásit
jablunka
nedifte se osobo, když na vás furt něco leze, že jste unavená
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2008 11:54
- Nahlásit
janika
takže jsme zase fšichni chudý!! No to sou konce - to si nemohla Davídkojc ty známky v žákajdě nějak vohlídat? nebo dopsat? Tohle jsem zvládala už na prvním stupni, takovoudle banalitu
|