| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 13:33
- Nahlásit
janika
Ptáčkové se slétli na mne v houfu, jeden přes druhého skákal, prali se, kdo bude dřív u drobečku
no tak hlavně dejte bacha aby vám nepos*ali hlavu
Gerda
deš f sobotu na cvičák už?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 13:35
- Nahlásit
janika
ale že bych se jako počmárala celá
esli spíte tak málo, tak se vám to může stát natotata. To máte rychlejc než na nový boty. Já si takhle odličovala hubu zubní pastou
jo paní, ten já už nemám dávno a to nejen v tématu Kdo byl kdo
v tom případě by na to měli vydat nějakou příručku aspoň. Páč to už pak ani neví jeden kde mu hlava a ostatní tělo stojí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 13:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
janika
psýcholoka
no psa mám, včera jsem si lokla , takže ... by to i odpovídalo
oni se mi trefili i do hlavy
každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán. Takhle dopadne každej důchodce, kterej půjde drobit! Tak!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 13:50
- Nahlásit
davidkova renatanazdarek pani,nazdarek vsem!!!!dnes je nadherne a vcera bylo konecne taky,tak byla v robote pohoda,dnes jdu s hajane ííípit,ten bude mit radost,zas po dlouhe dobe na cvicaku se stestim pose.e!pani mate maila,poslala jsem vam i ty stranky cvicaku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:11
- Nahlásit
isdpch
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:13
- Nahlásit
isdpch ,takhle uz mam rezervovanou lavickus dvema babkama,jsou vzdycky nadseny,jak si muzou pomuchlat hajana,jj,uz se vidim na svoje stary roky,jak budeme mit nejake male čoklíky a budeme sedet na lavicce a vyhrivat si svoje stary zada.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:15
- Nahlásit
janika
tak jsem se právě dověděla,že jsem včera nebyla v hospodě ale s nějakým chlapem,no vymlouvat mu to nebudu a nai nechci
a to hovado žárlí na psy
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:15
- Nahlásit
isdpch
hele to je nějaká propagace toho jak se mají důchodci dobře, do ruky jim strčili hroznové víno a jak cvakli fotákem tak jim ho zase sebrali
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:17
- Nahlásit
nemethova5
budeme sedet na lavicce a vyhrivat si svoje stary zada.
na to paní zapomeňte, my nebudeme mít čas vysedávat po lavičkách, páč my scípnem ve frontě na pracáku, jak furt prodlužujou odchod do důchodu
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:18
- Nahlásit
isdpch
že ste se raději nesložili na plzeň
a kde si měl čerta ?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:20
- Nahlásit
PetraKne pani,mi budeme chodit o tech berlickach a vozickach jeste do prace,ja tak maximalne chcipnu na vycerpani,a to uz v padesati,jinak to nevidim,co psoj,uz je to lepsi?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:22
- Nahlásit
anebo budete dělat tohle a vypadat takle
http://www.youtube.com/watch?v=op6HBfRtlhE&NR=1
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
nemethova5
fuj samý chnusný výhlídky tu píšete . Copak pes, ten má dojem že mu nic není - i když včera vyběhl a jak zabrzdil, aby to nenarval hlavou do mrazáku, tak na to asi blbě šlápnul a zaječel, jak když šlápne na připínáček. Pak chodil a ukazoval nožičku zraněnou, nemocnou, umírající. Dvě minuty. Minutu na to už by zas lítal. Od víkendu už ho nechám normálně. Jinak to nervově nevydržíme ani jeden.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:24
- Nahlásit
isdpch
mí přátele stejně jako já jsme abstinenti
jo, tyhle nemoci na starý kolena, to je pech
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:26
- Nahlásit
brezen2008
-my ešče jo. Ale zato vaše generace scípne rovnou uprostřed pracovního procesu, páč to už zrušej důchod úplně. Heč!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:29
- Nahlásit
isdpch
mi nešlo ani napsat, musel jsem to 3x opravovat za pomoci slovníku cizích slov než to bylo správně
hm, takže už i paměť a mozkové centrum vynechává, to je blbý, to je blbý
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:34
- Nahlásit
davidkova renata
deš f sobotu na cvičák už?
Mařena je v úplně nejlepšim, spíš doufám, že začne odhánět, má teprve 15. den dneska. My půjdem na cvičák až tak 10/5. Pak si moc neumim přectavit, jak půjdem na ty závody a na zzo. Se obávám, že to udělala schválně, aby nemusela na žádný zkoušky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:37
- Nahlásit
isdpch
taky chodívám posedět ... s přáteli
a kerej ty seš?
Gerda
Se obávám, že to udělala schválně, aby nemusela na žádný zkoušky.
na to ale zapomeň ,konec vejmluf,je to 3 tejdny a cviky jednodušší než v ZOP
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:44
- Nahlásit
davidkova renata
Hmm, jenže to vypadá, že na cvičák půjdem akorát v době závodů, že dříf nás tam nepustěj kvůli dohárávání.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:46
- Nahlásit
davidkova renatapani jak je,jsem vam psala ze mate meila
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:49
- Nahlásit
Gerdanazdar pani,vy jeste zijete a co marena?uspesne doharava?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:58
- Nahlásit
nemethova5
Nazdar pani, to vite, ted je ocáskové období, stačí, aby jí na zadek fouknul větříček a už má ocásek stranou a jen čumí. Jak se má náš zeťáček? Poštele další fotku, třá takovou velkou, jako dala Můdr Boženku Brožinkovou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 14:59
- Nahlásit
isdpch
drzouni drzí ... brejlatý .... Douchový
se bude divit pan stařík..... s holema...nohama zkroucenýma.... až mu před gesicht padne mříž . že jo Janiko????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:00
- Nahlásit
janika
ten s tou kšiltovkou na třičtvrtě na pět
ten asi. Páč ten to má už za pět minut dvanáct
To je pomsta za ty Douchový
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:03
- Nahlásit
Gerdajak velkou chces fotku?ja tam zas nemuzu dat nejvyssi kvalitu protoze mne to neveme galerie,jo pani nessi ma brdžínku vazne krasnou,jedu na cvicak,tak jak bude cas,tak zas neco poslu,jinak zetacek se ma nadherne,akurat vecer v objektu honil kunu,ja si rikam,co je to za vyzranyho kocura???tri kroky ode me stala,ja rikam,jeeee kde se tu beres?cumela na e jak by vypalila sedm vesnic,hajan se mohl posr.t!jsem mu rekla opovaz se,nebo dostanes traverzou,skoda ze jsem nemela u sebe fotak,to byla pekna selmicka a hlavicka jak makovicka,no chudak marka,ani ji nedoprejes toho sexu,ty ses ale.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:08
- Nahlásit
janika
a dyk je to fučík, stejně už to maj fšicí za pár
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:10
- Nahlásit
nemethova5
No pani, to byla hlídací kuna, to vona určitě ty vesnice vypálila, vy asi nevíte, že se menovala Lída.
Dejte sem pěkně velkej hajanskej ksicht, a´t ho můžu mařeně vytisknout a přinést domů. Už sem našla fotky, kde je mařena jako jeptiška a mařena na obloze a stanoušek (NO s dysplázkou jak prase) zase stylizovanej do impresionistického obrazu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:18
- Nahlásit
isdpch
vám sem zejtra vkydnu maturitní fotku a poznáte mě hned
to už byly foťáky, tehdy???
janika
, já jsem si na tý lavičce s ptáčky trousícími mi do hlavy dneska připadala jako pět minut po dvanácté
no ale zase už víš do čeho deš
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:19
- Nahlásit
Gerdahlidaci jo,no je fakt,ze na hajana zasycela na me tay a jeste ta svina na me vycenila zuby,no zkusim vyfotit ten hajanuv xsicht dneska a dovalim foto,jo a proc se kuna jmenovala zrovna lida?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:23
- Nahlásit
isdpch
- a híml, jak tak rychle vždycky vykouzlíte pane nějakej ten patřičnej obrázek ?
ale spíš mi to připomíná takovou tu histerickou zubní vrtačku. Ale to bude asi tím, že jdu v pondělí k zubafce.
|