| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 22:01
- Nahlásit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 22:25
- Nahlásit
Gerda
Prostě stoka stoka stoka
Plně s vámi souhlasím paní . Čověk je pár hodin v práci a teď aby tady seděl celou noc a louskal co sem naplácali
leila
To fakt teda nevím . Hele, začínáš mi připomínat Hydru. Ta taky jeden týden poletí do Švédska, další týden přiveze štěně z Anglie.... Holt světy bez hranic, to my Husákovy děti nepamatujeme
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 22:59
- Nahlásit
je tu někdo ????????
Biluška
Holt světy bez hranic, to my Husákovy děti nepamatujeme
to že jsme husákovy děti nám nikdo nevezme
si pamatuju jak ve škole nějaká učitelka řekla, že může být rádi za to že máme tak hodného pana presidenta, protože pan Regan nemá rád děti narozdíl od našeho pana Husáka
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 06:11
- Nahlásit
Dobré ráno všem znaveným, co jsou úplně vyřízení a spí ve stoje.
isdpch
Kde je to foto?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 06:18
- Nahlásit
Halooooooo, nespat!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 06:27
- Nahlásit
Benda
si pamatuju jak ve škole nějaká učitelka řekla, že může být rádi za to že máme tak hodného pana presidenta, protože pan Regan nemá rád děti narozdíl od našeho pana Husáka
Nám ve druhé třídě paní učitelka tak srdceryvně vylíčila ošklivý západní kapitalismus, děti-bezdomovce a sociální bídu, že jsem ubrečená došla domů a do největší krabice začala balit hračky a zimní bundy. Když přišla máti z práce měla jsem krabici zabalenou, svázanou obvazem (nemohla jsem najít žádný špagát ) a vlekla jsem ji na poštu. Hodlala jsem se s ubohými, chudými dětmi ze západního Německa rozdělit, aby taky měli nějaké hračky
|
leila
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 07:21
- Nahlásit
Biluška
hele já to připravuju až za rok a jedeme tam aby jsme se naučily s kámoškou po anglicku... tak proč nespojit užitečné s příjemným že a podle mého je to lepčejší než se vydat třá na crufts který přiznávám může být náderný ale možná bych se tam unudila Jinak já štěně dovézt necu to vezeme protu danu s pumou bez PPjá cu dalšího psa tak za 4 -5 let až dostane fííí rozum
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 07:27
- Nahlásit
dobré ráno všem
tak dnes je to přesně rok co jsem uviděla to černé hovádko a vzala si ho domů
dneska uvařím rejžičku a z masa udělám 1 nebo 6,bo má 6 let
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 07:37
- Nahlásit
leila
tak za 4 -5 let až dostane fííí rozum
hele já to připravuju až za rok a jedeme tam aby jsme se naučily s kámoškou po anglicku
To už aby jste začali vyřizovat ti titry protilátek a nevím co všechno angláni chtějí. Asi bych neměla odvahu brát sebou psa zrovna do takovéto země. Někde se ti na hranicích zfamfrní nějaký celník, bude chtít zrovna to razítko, které nemáš a pes povalí na půl roku do karantény....
|
leila
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 07:47
- Nahlásit
Biluška
tak za 4 -5 let až dostane fííí rozum
se tomu nesměj to jako v takových 5letech už snad bude klidnější než teďkom když ho chytla puberta.....
Někde se ti na hranicích zfamfrní nějaký celník, bude chtít zrovna to razítko, které nemáš a pes povalí na půl roku do karantény.
no tak toho se nebojím páč pokud nemáš co potřebuješ tak tě tam hold nepustí...... já sem v kontaktu z lidma co vyjeli na cruft takže snad bude všechno OK
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 08:06
- Nahlásit
leila
no tak toho se nebojím páč pokud nemáš co potřebuješ tak tě tam hold nepustí......
To je ta lepší varianta. Otočíš se na hranicích a pojedeš domů. Ale co když tě nepustí až pojedete zpátky? Zůstaneš dalšího půl roku v Anglii zatímco tam budeš mít psa někde zavřeného v karanténě? Já bych se tedy Anglie docela bála. Jeď se radši zdokonalovat v němčině, tam je to jednodušší
se tomu nesměj to jako v takových 5letech už snad bude klidnější než teďkom když ho chytla puberta.....
nevím jak Alf, ale PUma je čím dál pitomější Jak stárne tak začíná být víc protivná. A to je jí teprve pět, nechci ji vidět v patnácti Rozhodně se nedá říct, že by se uklidnila, nebo nedejbože zmoudřela. Je stejně praštěná, stejně umanutá, stejně rychlá, akorát je navíc protivná.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 08:12
- Nahlásit
Biluška
stejně rychlá,
tak jí pořidtě ten lektrickej trenažer,vím že se prodává,připnete tam psa a mužete dělat jiné věci a pes běhá a běhá
|
leila
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 08:13
- Nahlásit
Biluška
Ale co když tě nepustí až pojedete zpátky?
právě to je to že z anglie nemusíš mít taková potvrzení jako když tam jedeš ze zahraničí, ven pusí kde co.... dovnitř musíš mít složité testy....
Jeď se radši zdokonalovat v němčině, tam je to jednodušší
no německy neumím ani slovo ledatak ještě do šapnělska
nevím jak Alf, ale PUma je čím dál pitomější
no Alf taky teď se mi týden před zkouškou dostal do puberty a ztrhá z parkurů zabít pudly a nezná polovinu povelů takže si tam jedeme pro disk...
Jak stárne tak začíná být víc protivná
to má beztak chudáček z toho ž má kolem sebe skoro samé angličany a žádného maďara
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 08:13
- Nahlásit
Dobrý hnusný mokrý ráno. Nemůžete prosím někdo Gerdě vysvětlit, že to dneska s tím pršením kapek přehnala? Dorazila jsem do práce a krom bombarďáků nemám na sobě nit suchou
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 08:17
- Nahlásit
isdpch
já tě budu hledat večer v lese
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 08:25
- Nahlásit
isdpch
Tak tendle pán na fotce je podle Bendy můj tatínek?????? Máma se mi teda evidentně nezdůvěřila!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 08:28
- Nahlásit
leila
právě to je to že z anglie nemusíš mít taková potvrzení jako když tam jedeš ze zahraničí, ven pusí kde co.... dovnitř musíš mít složité testy....
Slyšela jsem, že ani ven to není tak jednoduché. Ale nevím, nikdy jsem to neřešila. Ti co tam byli to určitě budou mít zmáknuté
teď se mi týden před zkouškou dostal do puberty
On už jeden na závody? Vždy't ještě nemá 18 měsíců, nebo jo?
to má beztak chudáček z toho ž má kolem sebe skoro samé angličany a žádného maďara
Má tady číňana - Lilátko, američana - Wandu a němce - Miu (je teda špic z Německa ne? ) . To jí musí stačit. Dalšího maďara už bych nepřežila
PetraK
Tady sluní svítíčko a je absolutně nádherně, úplné léto
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 08:33
- Nahlásit
isdpch
takže za to třebas moje maminka nemůže?
Biluška
Moc se s tím počasím nekasej!! Počkej až Gerda dorazí i k vám, budeš mít po ydylce a zbudou Ti enem mokrý kalhoty jako mě
Dalšího maďara už bych nepřežila a já si zrovna plánovala, že bych Ti mohla poslat Ešusa na převýchovu
|
leila
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 08:37
- Nahlásit
Biluška
On už jeden na závody? Vždy't ještě nemá 18 měsíců, nebo jo?
néé závody nee to nás čeká až příští rok.... jdeme dělat zkoušku obedience a týden na to ZOP i když to nevím no
Dalšího maďara už bych nepřežila
no jo no co mají říkat chudáci chovatelé pumísků... jinak máDalšího maďara už bych nepřežilam Dalšího maďara už bych nepřežilačerstvou novinku přímo vod zdroje... pokud Tarr prodá všechny štěňátka ( jakože poes už je oid včera v ČR u Betíka) tak končí s chovem pumíků....
|
leila
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 08:39
- Nahlásit
Biluška
jinak nevím jestli to víš ale Klimeška si příští týden doveze mudíka... takže zasejc o maďara více a Barča začíná uvažovat že když se teď klub ma´darů přejmenovává na panonia klub že by nebylo od věci založit klub ma´darů pro ty více sportovní... jako pořádat mistrovství maďarů v agi a tak... no uvidíme se zítra aji s barčou tak uvidíme ....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 08:48
- Nahlásit
leila
Klimeška si příští týden doveze mudíka...
Vím. Štěně po hysterické feně, která pro svou povahu málem ani nebyla uchovněná. Úžasný přínos do našeho chovu
Ale ono je to jedno, Martina ho stejně má jenom na běhání. Jenže jestli ten mudík bude stejně hysterický jako puma tak jí akorát bude dělat stejné kraviny jako puma mě. Ale Marťa ho dokáže uběhnout, takže by to možná mohlo jít. Každopádně se jí divím, já už bych do hysterického chovu nesáhla ani omylem. Rychlý jsou, to jo, ale ty nervy s tím
že by nebylo od věci založit klub ma´darů pro ty více sportovní...
to se jí nepodaří, čmku to zakázala. Pokud vím, tak už se o to jednou pokoušela, nebo o tom alespoň mluvila. Do jakého stádia to dotáhla, to netuším.
jako pořádat mistrovství maďarů v agi a tak
Prosím tě, vždyť tady běhá akorát Puma, Alf, 2x Hrachovci a 2x Bára. To teda bude mistrovství se šesti účastníkama
|
leila
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 08:52
- Nahlásit
Biluška
hele náhodou z
ačnou běhat pulíci od Evy, potom mimíska od barči pumísek z Finska a už máme 10 účastníků pokud teda ještě nezačnou běhat miminka pulíků od Evy jo a ještě asi Sálusová začne běhat a když ne ona tak bych se s ní možná dohodla že bych jí mladého běhala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 09:02
- Nahlásit
isdpch
přesně tak!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 09:06
- Nahlásit
janika
Gerda, co mám udělat pro to, abys to počasí měnila přesně naopak
já nevím proč, ale tahle otázka mi obratem evokovala záběr z večerníčku o krtkovi, jak tam ten zahradník furt mele..."zničit krtka, zničit krtka" a místo slova krtka mi tak nějak samovolně naskočilo - ani nevím jak se to mohlo asi tak stát .... slovo Gerdu. Chápete to někdo???
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 09:11
- Nahlásit
janika
PetraK
nebojte se jakmile dorazí Gerda tak jí to ihned vytmavíme
tady je hrozně a to jsem se těšila ny vychajdu když ten černej je u mě dneska přesně rok
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 09:15
- Nahlásit
PetraK
samovolně naskočilo - ani nevím jak se to mohlo asi tak stát .... slovo Gerdu. Chápete to někdo???
chápu tě jak nigdo!!!
Gerda, co mám udělat pro to, abys to počasí měnila přesně naopak??
zařídit aby Mařka přestala hárat
Abraka dabra...zaklínám Mařku aby hárala už do smrti bez přestání a dožila se 17 let!
a máš to Gerda ,já ti dám furt škodit! Žádnej strom neroste do nebe,děvenko!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 09:21
- Nahlásit
janika davidkova renata
ABSOLUTNĚ!!!
no v tomdle humusu se nedá courat ani po kopcích, ani po rovině. Tak leda v tunelu.!!
inspiroval mě isdpch - jak píše, že máme zařídit, aby Mařenka dohárala - to by Ešus mohl zvládnout zařídit, ne? Co kdybych mu řekla? Že by jako aspoň na víkend se udělalo hezky, když už ten pátek nevyšel???
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 09:22
- Nahlásit
davidkova renata
jedině aby jí vykastrovala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 09:24
- Nahlásit
PRO FŠECHNY:
SEM SE PRÁVĚ DOČETLA ŽE:...
Česko čeká slunečný víkend
Ačkoliv páteční ráno přineslo do České republiky velkou oblačnost a dešťové srážky, o víkendu už bychom si měli užívat slunečného počasí. Zejména neděle potěší polojasnou oblohou a teplotami, které by se mohly vyšplhat až ke 20 stupňům...
ASI NEVĚDÍ CO DOKÁŽE GERDA!!!!! Ne že bych byla nepřející, ale.. ať jí ten nojbůk zaskočí f krku jesli bude takhle humusně i odpoledne. Jako by nestačilo, že mám doma zjančenýho šílence, teď ještě k tomu, abych šla shánět kajak, abych se vůbec dostala domů!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2008 09:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
isdpch
aby si neuhranula i Čerta
on Čert taky jako hárá???
|