| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:23
- Nahlásit
isdpchjezis,co je to za mucici nastroj???to je za dob inkvizice???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:24
- Nahlásit
janika
já jen do pekelných bran
šak tam to není špatný, tam je hezky teploučkooo
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:24
- Nahlásit
PetraKze jo,ja myslela ze je to ta rucni vrtacka,ze zubar musi slapat na ten pedal,aby se mu to vubec rozjelo!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:30
- Nahlásit
nemethova5
aby se mu to vubec rozjelo
šak tady to bude nějakej podobnej princip. Fotograf taky asi musel šlapat (když to byla fotografka, tak si takhle mohla ještě přivydělat ). A ty fotky podle toho budou taky vypadat. Se těším zítra
janika
jako DVĚ stoličky najednou???To je úchylácký, fuj. to by na ty Bohnice vypadal každej, chudáku paní.
tam vám hoří i krev - tak v tom případě jsem v pekle už teď páč dneska mi kvůli ekonomickýmu hořela krev jaksepatří
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:34
- Nahlásit
PetraKpani vy jste chudak!to ja jsem taky u zubare hrozna sra.ka,bojim,bojim,ja si taky necham pichnout vzdycky nejakej ten oblbovak,no myslim,ze ten vyraz by meli asi vsichni po dvojitym lidokainu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:37
- Nahlásit
nemethova5
jo. Já to mám taky tak. Jen vylezu z tramvaje pře ordinací už řvu hodně hlasitě "DROGÝÝÝÝÝ!!!" do ordinace vstupuju menší než trphajzlík, půlky stažený a pídr. už má najblejskanou injekci připravenou. A i tak se na tom blbým křesle zmítám jak vor při bouři.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:38
- Nahlásit
isdpch
Edusrd teď jsem si fšimla tohodle to je krásný méno!! To ste měl navrhnout Bilušce pro Armabetona jůnijóra.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:40
- Nahlásit
isdpch
- hotovej paparázi ste pane, hotovej paparázi. Ste byl dneska u nás tak kolem poledního, kdy se mi vařila ta kref, co? Páč přesně takhle sem vypadala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:42
- Nahlásit
janika
tak teď nevim, jesli jsme jedna a jedna. Páč já sem úchylák. Ale takhle velkej, abych se nechala dobrovolně skorozabít ešče ne. Ale třeba ještě dorostu
ta uvařená kref dneska tomu zase ale nasvědčuje. Někdo f tom furt dělá zmatky! Ze by to byly Jablunka? . Možná, že jak se vyto z podoby, tak teď neví čí je a dělá v tom zmatky!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:43
- Nahlásit
isdpch
Čoveče to snad neni možný, vy ste rychlejší než Jablunky průjem. Jak to dokážete vždycky takhle rychle odněkud vytáhnout?? Ten obrázek teda.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 15:52
- Nahlásit
janika
já taky, furt jsme eště jedna a jedna
hůř bude, až nás budou milijóny - jak se zpívá v jedný budovatelský
šikovnej co
asi nějakej spešl výcvik, či co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 16:57
- Nahlásit
ježišmarjá, to ste jako nemocný, nebo grafomani? Už vůbec nevim, co se tu děje! A ani shrnutí tu neni schopnej nikdo udělat. Prostě stoka stoka stoka. Už abych měla doma ten intronét, todle neni k ničemu.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 17:11
- Nahlásit
Biluška
hele technický dotaz nevíš o nějaké pumi v Anglii hledám hledám ale ani strýček google nic nevyhodil.... možná totiž pojedeme příští rok závodit do anglie tak mě zajímalo jestli se tam s pumíkem střetneme nebo nee
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 17:40
- Nahlásit
takle dopadnem všici
http://www.youtube.com/watch?v=Gy3n57sRaTs
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 18:12
- Nahlásit
davidkova renata
janika
isdpch
takle se vencime sami ale jako s haravou ketty mazec mam psa uchyla a to mu neni jeste rok http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/Kopie_-_24DUBN A/ jen doufam ze stenata ztoho nebudou
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 18:13
- Nahlásit
brezen2008
to nam prejes veci teda
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 18:23
- Nahlásit
ketty
hezkýýýýýýýýýýýýýýýýý
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 18:28
- Nahlásit
Děckááá budu mít nojbůůůůkaaaaaa! Už ho mám vybranýho, bude na něm intronét a vypalovačka a pouštění filmů a teď už mi ho musí jen někdo koupííííít ) A bude to naše DTPko, já jim ho zaplatim ňák pak
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 18:53
- Nahlásit
Gerda
kolik stojí?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 18:54
- Nahlásit
brezen2008
to eště nevim, asi bude ňáká sleva
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 19:07
- Nahlásit
brezen2008
co je hezky ??jako ty fota ??no ty jo a ja sem jen rada ze ten pes je mladoch a nevi jak presne se delaj stenatka hlidat je je mazec chiii
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 19:14
- Nahlásit
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 19:20
- Nahlásit
to sme trojka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 19:40
- Nahlásit
ketty
nevi jak presne se delaj stenatka
bych na to moc nespolíhala
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 19:54
- Nahlásit
davidkova renata
no hele nestras meee ja tu trnu ja myslela ze ho to nezajima a vcera ten hajzlik prisel na co ho ma
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 19:56
- Nahlásit
a kdy ty pujdes na spolecne venceni??,te cii videt kurna taky bad uz je peknej baloun uz
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 20:31
- Nahlásit
davidkova renatacaute pani,dnes to bylo užasnýýýýý,ted jsem prijela ze cvicaku a byla to parada!hajan ípil,super kousal,delal revir,no proste vsecko,ten mel druhy vanoce s velikonocema a silvestrem dohromady!!!jsem byla na tom cvicaku,co jsem ti posilala odkaz,mam i fotky.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 20:33
- Nahlásit
Gerdapani budou fotky,kamarad me fotil,sice z dalky,zkusim to priblizit,jinak pekna fotka marka a spol.jinak tam byl hajan se samyma boxerama,az na dve fenky ovcounu od kamosky.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 21:52
- Nahlásit
Gerda
Děckááá budu mít nojbůůůůkaaaaaa! Už ho mám vybranýho, bude na něm intronét a vypalovačka a pouštění filmů a teď už mi ho musí jen někdo koupííííít
tak daleko jsem došla taky, ale tam to končilo. Tobě přeju pokračování.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 24 Dub 2008 21:53
- Nahlásit
quand tu l'as
ella, elle l'a
ce je ne sais quoi
|