| Autor |
Zpráva |
Darina1
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 13:53
- Nahlásit
davidkova renata
Sem to věděla kam mám v lest. Jináč i já tvrdím, že IQ se dědí půl na půl a ten můj mi to nechce věřit. Říká, že u nás to je 90-10% magořiny. Já su to větší procento.
Tak a jdu ven.
Jinač jste ještě pro změnu neslyšely ode mě, že jako pac a pusu od Biška a Damiška.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 13:56
- Nahlásit
Darina1
Tak a jdu ven.
my taky,beru boty s vokovanou špicí a razíme
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 13:56
- Nahlásit
davidkova renata
Si dovedu přectavit, cejtim s tebou!
nedovedeš.Ty při svý nátuře už bys je dávno vykopala.Obědvat v 5 lidech na 3 etapy není normální-furt něco ohřívat,nebo polívku do" tohodle talíře néééééé,rači do dvojuchý misky a tuhle lžíci nééééééé.........a teď nééééé,až za chvíli"......
Nejdřív řekli,že chtějí odjet po 11h,tak jsem vařila od 7 h a nešla na cvičák.V 10 h změnili plány. A vůbec....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 14:05
- Nahlásit
Zdarec fšicí co nesnášej Jehovisty stejně jako já.........
Právje sem se provinila proti bibli,Bohu a vůbec fšemu co se dá.
Asi před hoďkou mi volala kámoška z druhýho konce vesnice,že tady dneska probjehl výsadek pánbíčkářů a páč ví,jak nesnáším,gdyž mi lezou do baráku,tak sem dostala varování,ať pustím psy(zvonek pro jistotu nevlastníme ).Taxem to udělala a šla f klidu objedvat.Slyšeli sme psy zaštěkat,ale najednou klid,tak sme nereagovali,což byla chyba,páč f tu chvíli už se snažili mi nakrmit čokly čímsi přez plot!!! Ofšem je štěstí,že Ted se cizích bojí a začal na ně řvát!Tak sem vyběhla ven a jestli ste neviděli nigdy Jehovistu lítat,měli ste možnost dneska v Bylanech.
Moje slovní kadence taky nejspíš překonala rekord,ale jehovisti by mohli f okamžiku na Olympyjádu.
Čokli dostali traverzou a slíbili,že už se nigdy nebudou s Jehovistama kamarádit!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 14:07
- Nahlásit
Neessi
A vůbec....
Paní,klíd teď si vemte,že mě to f tom našem pidi domečku čeká se čtyřma!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 16:19
- Nahlásit
jablunka
Tak to úplně vidím,jak valej pryč,já je taky ženu sviňským krokem.
Hele ty jsi přímo z Bylan?Nevíš co je s léčitelem Pithartem?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 16:44
- Nahlásit
Neessi
Projevuji upřímnou soustrast.
Všem,co maj pohodu,návštěvu votravnou,nebo ebrietku maličkou
To my máme za sebou vyšetřování na PČR za vyhrůžky násilím.Ten kretém Továrek(továrek je u nás hóóódně sprostý slovo)podal trestní oznámení na Honzu,protože mu řek"zavolej nám Zuzu,nebo ti rozbiju hubu"je tak posranej,že to musel nahlásit )))
No a jelikož to dcera věděla,tak ať si dělaj jak uměj,prachy co bych do ní investovala si užuji na hoďobožovej dovči...tudíž tu nemůžu sedět a du hubnout...papa
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 17:08
- Nahlásit
Erin
Kdo je Zuza, kdo je Továrek, kdo je Honza? Má to souvislost s tím sebepoškozovačem?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 17:25
- Nahlásit
Mucholabka
Jj Honzík neboli po hantecu Žanek je můj boryš,Zuzu moje malá,blbá naivka dcerka a Továrek je idiot co se řeže kudlou,rádýlkem na pizzu...von má asi fóbii a chce být krájenou potravinou
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 17:25
- Nahlásit
Erin
Hele ty jsi přímo z Bylan?Nevíš co je s léčitelem Pithartem?
Jj,přímo z Bylan.Pitharat už neléčí,sám je dost nemocnej a prý je úplně bez energie.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 17:30
- Nahlásit
jablunka
No,že je nemocnej vím,ale měli jsme strach z nejhoršího.Tak jsme nechtěli otravovat telefonem..Žany je kolega,dík za info..asi tam zajedem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 17:36
- Nahlásit
jablunka
jestli ste neviděli nigdy Jehovistu lítat,měli ste možnost dneska v Bylanech
Záááááááázrak!!!!!
Erin
.Ten kretém Továrek(továrek je u nás hóóódně sprostý slovo)podal trestní oznámení na Honzu,protože mu řek"zavolej nám Zuzu,nebo ti rozbiju hubu"j
Booože,to je hovad a to to s tou holkou nehnulo????Musí vidět co je to za pako,přeci..
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 17:41
- Nahlásit
davidkova renata
Booože,to je hovad a to to s tou holkou nehnulo????Musí vidět co je to za pako,přeci..
Nehlo,bo je to blbka a von je asi v jistém směru čikulka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 17:45
- Nahlásit
Erin
Nehlo,bo je to blbka
Taxe můžeš akorát modlit ,aby prohlídla.Ale nemodli se k Jehovistům
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 18:44
- Nahlásit
Erin
asi tam zajedem
Tak raději nejdřív info po telefonu,není na tom prý nejlíp.Doufám,že pořád k nejhoršímu nedošlo,nevím,že by mu zvonili.
davidkova renata
Záááááááázrak!!!!!
Tagže sem vlastně uďála dobrej skutek......
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 18:56
- Nahlásit
tak jsem zpět
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 19:04
- Nahlásit
dneska jsem byla s janikou + rýša + dastík v Chuchli,krásně vám bylo,lidé všude i kde byste to nečekali ,ríša i dastík furt hulákali a já tedy nevím jak ríša,ale dastík není skoro vorvanej
jak ste se měli vy?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 19:11 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit
želva
aha
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 19:20
- Nahlásit
argosek
jaký aha? tak jsi měl jít snámi
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 19:38 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
janika
Zelva-degen videl u baraku pneusku a vokamzite se sel radit do tazneho postoje.
no však doufám že tam ještě bude až přijedem o víkendu a zapřáhnu dastíka,ale na kšíry,ale je fakt že chvilku by mu to neublíží
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 19:46
- Nahlásit
Neessi
Nejdřív řekli,že chtějí odjet po 11h,tak jsem vařila od 7 h a nešla na cvičák.V 10 h změnili plány. A vůbec....
To znám a cítím s tebou. Je to lautr to samý.
Tento víkend byla pauza, příští něco podobného vypukne.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 19:50
- Nahlásit
Neessi
ahojda,copak je s pitbul,že se dlouho nevozvala?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 20:03
- Nahlásit
janika
budoucna shanim od traktoru,tak kdyby nekdo mel...
tak to ti můžu pomoct ,vim vo skládce kousek vod nás,sou tam už léta(poločas rozpadu asi 5milionů let,tagže f poho ) a sou tak velký,že asi budou vod vesmírnýho plavidla
Neessi
copak je s pitbul,že se dlouho nevozvala?
Správně,gde je pitbul??????????????????????????
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 20:31
- Nahlásit
davidkova renata
brý večír mohla bys mi poslat telefon na pana Sychru??
janika
sem slyšela cosi o trhání stopvaček??
jinak my byli na coursingu heč...bylo fajn počásko,takže jsme fšici momentálně zástupci smazimese.cz..lehce nás to připeklo
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 20:38
- Nahlásit
zástupci smazimese.cz
no já už plánuji zítra vejlet s hafanama a možná taky budu smažená.cz
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 20:50
- Nahlásit
Lola1
To znám a cítím s tebou tak to já neznám , bych jim oznámila, že oběd nebude, že nebudu vstávat v noci, abych vařila , ale moje děti mě znají, byly by v šoku, kdyby to bylo jinak
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 20:50
- Nahlásit
Dala sem na saraxátko pár fotek,tak ať je nedávám na dvje místa.
http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5601_287.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 21:41
- Nahlásit
Konečně mám nějaké nové fotečky, takže posílám vzorek krtečků
Tady Admirál Rotchild a Adam Ray
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 21:44
- Nahlásit
Takhle se u nás chodí ven. Kdo by to náhodou nepoznal - Šagy stojí na okně. Je to její nejoblíbenější východ
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2008 21:49
- Nahlásit
davidkova renata
Správně,gde je pitbul??????????????????????????
včera byla na výstavě ovčounů a něco říkala,že doma maluje-tak má asi dráty k písí off.
|