| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 16:17
- Nahlásit
isdpch
no je mi furt divný, že mě nechce
si furt nemocnej a pořád ti něco je!
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 16:29
- Nahlásit
isdpch
pane isdpch,
pani renata mi psala, ze jste vcera byl na slunci
a pak jste z toho mel nejake erekce, nebo co.
uz je to lepsi?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 16:30
- Nahlásit
davidkova renata
slecno renato, ted mi konecne doslo, co znamena vas nick. nevadi to pana bendy slecne manzelce?
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 16:36 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit
Gerda
http://www.wildangel.cz/index.htm
Paní rada bych Vám něco posala na ukázku, já nic takového nemám jen vím, že holky na sekci Bišonku mají stránky s Havanami tak pokoukejte a vyberte mu něco supr bo vypadá jak holčina a má to byt kluk jak buk.
nemethova5
Paní já tam budu určo bo vystavují v neděli a asi hned v 9hod. bo Bišoni jsou napsáni hned zrána. Tak prosím obětujte kačky a přijeďte a vemte Hajana ať mám blaho na duši než půjdu do kruhu.
Jinak poznávací znamení dlouhá, chudá a paní hrozně škaredá, že se to nedá ani přehlídnout. Mrkněte mi na stránky které mám pod členem a tam mě uvidíte a tím pádem poznáte, ale pozor rozhodla jsem se jít před výstavou se nechat zkrášlit, ale jak to dopadne toť otázka.
Jo a ten kamarád je opravdu zmrd a nebudu se omlouvat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 16:49
- Nahlásit
argosek
slecno renato, ted mi konecne doslo, co znamena vas nick.
ty si vůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůl )))))))))))))))))))))))
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 17:36 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit
nemethova5
nazdar pani!jak je v havirove?ja byla vcera ííípit,ale v detmarovicích,do havirova uz jezdit nebudu,maximalne za vama,figurant co jsem na nej jezdila kousat,prodal mojemu kamaradovy psa,nerekl,ze je ujety v nervach,uz ho 4krat bezduvodne napadl,vet rekl,ze to je tak na pruser a na utraceni,hlavne ze si za psa uctoval 3000kc.za bezpapiraka a jeste v silenym stavu!!!!
at je rad ne? misto toho, aby se venoval ipeňy, se s nim bude ucit davat do pohody psa, co to asi nemel moc lehke. vzdyt je to dobra prilezitost neco noveho se naucit.
gerda
uaiie?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 17:38
- Nahlásit
argosek
uaiie?
to je něco jako urinoterapie?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 17:40
- Nahlásit
Tak děcka, Knedlíček jde v pondělí k panu doktorovi na výbrus hlavy - bude strašně inteligentní - na rozvody a destičky, na odvzdušnění nádrže a vyčištění chladiče. Bude celý týden v lazebnictví, bude to stát strašnejch peněz. Čili opět na vás apeluji - na hypotéku ste se mi nesložili, složte se mi aspoň na opravu auta.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 17:45
- Nahlásit
Gerda
Já topím,ty jezdíš,obje víme kam ty prachy se*eme.........
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 18:02
- Nahlásit
Gerda
jako teda
souhlas s Jablunkou ona topí,ty jezdíš a kam to cpu já????haranti zasr jim dám nový skříně
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 18:18
- Nahlásit
sarax
haranti zasr jim dám nový skříně
No já ne,páč budem šetřit na kotel!!!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 18:24
- Nahlásit
zdravím všecky
dneska nešel až do 13 hodiny upc,bo měli nějakou závadu,i minulej tejden to samí
dneska sme si udělali krásnou vychajdu,jeli jsme do Čimic,tam po polích dolů k potůčků,od potůčku k řece a od řeky do troje a z troje přes stromovku ,asi 10kilásků,krásně bylo,svítilo sluníčko,potkali jsme koně,veverku na stromě,asi 5 cyklistů,asi 3 běhající lidé a koukli jsme se na pejsky v utulku troja,tak jsem si zabulila a šla jsem raději dál ,dastík měl celou dobu v hubě míček,sindynka skákala okolo nás jak magor,i do řeky vlezli,ted tu spěj jak zabití
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 18:33
- Nahlásit
sarax
jablunka
Žencký, jesi vono se to neděje schválně, abysme furt jako neměly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 18:37
- Nahlásit
Gerda
Žencký, jesi vono se to neděje schválně, abysme furt jako neměly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No to určitě děje,jen nevím jak to udělat,aby se nedělo!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 18:42
- Nahlásit
sarax
Gerda
jablunka
No to určitě děje,jen nevím jak to udělat,aby se nedělo!
Nedalo by se to nějak začarovat? Mě už to neba Obracet každý halíř a stejně furt nevycházet . Dneska mi Mášenek s klidem oznámil, že Amálka musí na technickou, že beztak neprojde, protože brzdový kotouč bla bla bla bla bla bla TŘI AŽ ŠEST TISÍC !!!! Můdr, nemohla bys mi nějaký prachy vyčarovat když seš ta vůdů?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 18:50 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Biluška
Můdr, nemohla bys mi nějaký prachy vyčarovat když seš ta vůdů?
Tak prosím čarovat duo,páč já sem před vyhlášením konkurzu!!! (jen nevim,jak se vyhlašuje ,třá obecním rozhlasem?)
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 19:02
- Nahlásit
jablunka
Biluška
jak duo??trio ne????páč tak nějak nás zas zblajznou dědicové
Amálka musí na technickou,
nevyjde levnějc jí utratit??
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 19:08
- Nahlásit
Biluška
jablunka
nemohla bys mi nějaký prachy vyčarovat když seš ta vůdů?
nemohla,neumím-kdybysem uměla,tak už sem bohatá,ne?
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 19:08
- Nahlásit
jablunka
jen nevim,jak se vyhlašuje ,třá obecním rozhlasem?
Já už sem PO VYHLÁŠENÍ! Sem si stoupla pěkně doprostřet kuchyně a SILNYM HLASEM sem ho vyhlásila . Mandželovi jako, aby vjeděl.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 19:14
- Nahlásit
rosnička
Sem si stoupla pěkně doprostřet kuchyně a SILNYM HLASEM sem ho vyhlásila. Mandželovi jako, aby vjeděl
Tak to du zkusit!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 19:15
- Nahlásit
Neessi
Můdr, spočítala bys mi taky minulej život?
Biluška
Nedalo by se to nějak začarovat?
Máš doma kouzelnou trupku ve zdi, tak s tim něco dělej, aspoň s ní zkus zakroutit!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 19:21
- Nahlásit
čus fšicííí co jim můůůdr už tuty ted čaruje lóve
argosek
nevadi to pana bendy slecne manzelce
pane,dyš tý ale vadí úúúúplně fšecko
at je rad ne? misto toho, aby se venoval ipeňy, se s nim bude ucit davat do pohody psa
no než dorazí Dana...von ale vůbec neípí,má psa k práci bo hlídá.A rád teda bohužel fakt neni bo se psem se prý nedá ani cvičit,on ho nebije nebo tak,ale pes vystartí z ničeho nic bez příčiny.Navíc ho doma mít s těmadle moresama nemůže,bo má manželku a haranty a tak,takže se bojí.Nemá asi moc času dávat do pohody psa bo má jiný starosti,musí makat Je to k ho*nu..to jako jo
Jina k ípeňý je mooooc dobrej výraz
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 19:23
- Nahlásit
Gerda
Máš doma kouzelnou trupku
Prosim tě,trupka jí rozmlátila dlaždice dyš na ně spadla poté co jí Armabeton na ně shodil...Biluši to kouzelný prej vůbec nepřišlo,tak asi kouzelná nejni
rosnička
VY eště žijete?????????
|
želva
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 19:28
- Nahlásit
zejtra dávaj deník britnej džousnové
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 19:29
- Nahlásit
davidkova renata
VY eště žijete?????????
Vopčas!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 19:30
- Nahlásit
želva
britnej džousnové
Britnej je Spííírsová, tadleta se menuje Bridžit Džounsová, kolikrát Vám to mám vopakovat, Vy trupko?!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 19:31
- Nahlásit
rosnička
britnej džousnové
Třá je to nějaká novinka...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 19:31
- Nahlásit
rosnička
Vy trupko?!
A 100% taky nejni kouzelná!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 19:33
- Nahlásit
jablunka
A 100% taky nejni kouzelná!
Tadle? Ta ZARUČENĚ kouzelná nejni, spíš zapeklitá!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 19:36
- Nahlásit
Neessi,
co se dnes děje? Hlava mě bolí jako střep, změna tlaku, ééérekce na slunci, či co?
|