Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 882 . 883 . 884 . 885 . 886 . 887 . 888 . 889 . 890 . 891 . 892 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:32
- Nahlásit

Erin
No dobrý znamení dceru mám narozenou 2.11 na dušičky a tu nepochopím snad nikdy
Já se ti nedivím,já se sama občas nechápu........

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:32
- Nahlásit

Neessi
Za co jsem byla v minulém životě já? Co k tomu musíš vědět?

Erin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:33
- Nahlásit

Mucholabka

Jo já 5.7. 1965

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:36
- Nahlásit

Mucholabka
datum narození a pokud možno i den,ať to nemusím přepočítávat

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:42 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Neessi
1.7.1985 pondělí

želva
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:42
- Nahlásit

dobrou noc

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:46
- Nahlásit

Erin

den nar.je pondělí

nar. v r.1825,Švýcarsko,jako muž.Vyráběl oděvy,zpracovával textil.Velmi uznávaný člověk,který hledal pravdu,byl velmi vynalézavý a předvídavý a přesto že byl idealistou,byl většinou lidí respektován.
Nyní se máš naučit poslouchat vnitřní cit,který tě povede správným směrem,i když se ti zdá,že vidíš svět jinýma očima než lidé kolem tebe.

Erin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:51
- Nahlásit

Neessi

Cha cha... asi proto mě při prvním těhotenství doktor nechutně lustroval a tvrdil,že mám mužské hormony v krvi nalezené

Jo a děkuji

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:56
- Nahlásit

Mucholabka

ježkovy voči,ty jsi mladší než moje dcéra

nar.1000,jako muž,jižní část Latinské Ameriky(Chile,Argentina,Uruguay...) -výroba jedů,bylinných lektvarů,šamanismus.Ale taky tvrdohlavý,jednostranný vztah k životu hraničící se zaslepeností.
V nynějším životě je co napravovat větším rozhledem a hlavně pomocí bezbraným.Tak najdeš " PROČ " -to je prvořadý úkol.

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:59
- Nahlásit

Erin
při prvním těhotenství doktor nechutně lustroval a tvrdil,že mám mužské hormony v krvi nalezené

to byl asi krátce po škole,ne!To má přeci každá těhule víc testosteronu v krvi,když má bloklý estrogeny tím těhotenstvímTřá už to dneska ví

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 21:03
- Nahlásit

Erin
Jo a děkuji

není zač-náhodou to máš dobrý,nemusíš nic moc napravovat v tomhle životě.A tvoje dcera je jen zkouška,kterou máš projít.

monika
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 21:08
- Nahlásit

Neessi
můžu taky? 4.7.1970

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 21:10
- Nahlásit

Neessi
za každým keříkem nějakej ten had nebo tygr.....
To beru jako obzvlášť přitěžující okolnost . Někdy ti povyprávím jak jsem kvůli hadovi evakuovala celou stanici přírodovědců včetně psů

Erin
Mášenek vzkazuje, že štíři pochopit nejdou,můžeš prý akorát zatnout zuby a milovat je

monika
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 21:17
- Nahlásit

Biluška
no já mám doma střelce, lva, blížence a ryby. Taky dost hustá kombinace Ač jsem v raku, mám zuby zatnuté imrvére.

Erin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 21:21
- Nahlásit

Neessi

mám za sebou i regresi,docela silný zážitek, tam jsem potkala nynějšího partnera...ale regrese byla násilně ukončena, pak jsem bojovala navzdory přítomností malých dětí 2 měsíce s pokušením odchodu "jinam"

Erin
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 21:23
- Nahlásit

Biluška

Tss a to si moje holka štířice narazila štíra...na blbárnu a pod sedativa půjdou voba

monika
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 21:24
- Nahlásit

Erin
štířice narazila štíra
tuhle kombinaci jsem zažívala coby dítě cca 2 roky. Matka si v deliriu narazila stejného magora jako je ona a bylo to v ....

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 21:25
- Nahlásit

monika

den narození je sobota.
nar.775,jako muž,Francie,jako tesař,truhlář,člověk nespoutaný platným společenským řádem,se schopnostmi stát se mágem a sluhou tajemných sil.
V nynějším životě máš zúročit nespoutanost ve prospěch umění a pomáhat těm,kteří mají méně šťastný život než ty.

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 21:28
- Nahlásit

monika
tuhle kombinaci jsem zažívala coby dítě cca 2 roky
Já sem si tuhle kombinaci kdysi užívala taky 2 roky.Nemohli jsme se snést jinde než v posteli.

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 21:28
- Nahlásit

Erin
...ale regrese byla násilně ukončena, pak jsem bojovala navzdory přítomností malých dětí 2 měsíce s pokušením odchodu "jinam"

hustý,ani nechci vědět,kterej magor za tohle může.

monika
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 23:12
- Nahlásit

jablunka
Nemohli jsme se snést jinde než v posteli
to znám, už dvacet let a vzala jsem si lva

monika
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2008 23:14
- Nahlásit

Neessi
...ale regrese byla násilně ukončena, pak jsem bojovala navzdory přítomností malých dětí 2 měsíce s pokušením odchodu "jinam"

hustý,ani nechci vědět,kterej magor za tohle může.

já prožívala stejné sušky a nejhorší je, když tě k tomuhle dohání vlastní rodič.

ale ted jsem štastná a jen díky té posteli a tomu lvovi

želva
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 06:52
- Nahlásit

dobré ránko všem,co jdou dnes ípit,co jim přijede rodina,co dnes musej sledovat hokej a nido je nesmí rušit a zkrátka všem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 12:44
- Nahlásit

čus fšicííí co je znám z minulejch životůch
Jaxe daří?U mě tradičně na ho*no,no aspon že sem tentokrát Sibiři dál a smrti zase blíž
Erin
Jak to vypadá s dcérou?Si živě vzpomínám na svojí maturu...narazila sem si podobnýho týpka a vymalováno.Na písemky sem nedorazila bo sem s nim byla někde u Šluknova,kde si pronajali putyku.Na ústní sem se rozhodla taky nejít bo sem měla jinou práci.Učitelé volali domů a prosili at přijdu,já nic,frajerka.Byla bych nešla.Až jeho (stejně vypečený) rodiče utrousili moudro,že bych na tu madůůůritu jít snad měla a taxem šla.Mám jí vlastně jen díky jim,jinak se mnou matka nehnula ani bohovi...Doufám,že u tebe to bude mít lehčí průběh bo vim,že někdy přes to vlak prostě nejede

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 12:51
- Nahlásit

davidkova renatanazdarek pani,ja dnes nedelam,ja mam volno,ja se nvalim jak to prase v zite,neee,jedu dnes na chatu,aspon bude sranda,zitra se vracim,jdu vnedeli do roboty,tak si zavolame zitra,jinak nic noveho u me
jinak cus fsici tezce prolustrovani z minuleho zivota,ja to vedet nechci,beztak jsem byla nejaka carodejnice upalena na hranici

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 12:55
- Nahlásit

nemethova5
čus,máte volno jo?????????????????? Co se stalo,proboha???Došel ti ten mail s těma granulema?
Čarodějnice sme ale byly všechny ,tož to neřeš

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 12:58
- Nahlásit

davidkova renata
Čarodějnice sme ale byly všechny
Já né,já byla indiánka.

Jinak čus fšicí,jen procházím,páč je pjekně,tak jedem vyvenčit děti i psy.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 12:59
- Nahlásit

davidkova renatadiky pani,diky,jo dosel a cumela jsem na to a fakt dobry,asi to objednam,jinak mam v uchu kousicek dreva,co s tim,me fakt dneska jebne z toho,na usni kvuli tomu nepoletim,jo mam volno,jedou jen na jednu pec,bo ta jedna se jim rozbila!asi jak palili toho 300kiloveho chlapa!!!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 13:00
- Nahlásit

jablunkapekne????tady leje a je zima jak v mrazirne??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2008 13:06
- Nahlásit

nemethova5
jinak mam v uchu kousicek dreva,co s tim
a jaxe vám tam dostal????no zkuste nasadit dřevomorku,třá vám vod toho pomůže
bo ta jedna se jim rozbila!asi jak palili toho 300kiloveho chlapa
a gde je dokumentace????

<< 1 ... 882 . 883 . 884 . 885 . 886 . 887 . 888 . 889 . 890 . 891 . 892 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání