| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:32
- Nahlásit
Erin
No dobrý znamení dceru mám narozenou 2.11 na dušičky a tu nepochopím snad nikdy
Já se ti nedivím,já se sama občas nechápu........
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:32
- Nahlásit
Neessi
Za co jsem byla v minulém životě já? Co k tomu musíš vědět?
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:33
- Nahlásit
Mucholabka
Jo já 5.7. 1965
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:36
- Nahlásit
Mucholabka
datum narození a pokud možno i den,ať to nemusím přepočítávat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:42 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Neessi
1.7.1985 pondělí
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:42
- Nahlásit
dobrou noc
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:46
- Nahlásit
Erin
den nar.je pondělí
nar. v r.1825,Švýcarsko,jako muž.Vyráběl oděvy,zpracovával textil.Velmi uznávaný člověk,který hledal pravdu,byl velmi vynalézavý a předvídavý a přesto že byl idealistou,byl většinou lidí respektován.
Nyní se máš naučit poslouchat vnitřní cit,který tě povede správným směrem,i když se ti zdá,že vidíš svět jinýma očima než lidé kolem tebe.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:51
- Nahlásit
Neessi
Cha cha... asi proto mě při prvním těhotenství doktor nechutně lustroval a tvrdil,že mám mužské hormony v krvi nalezené
Jo a děkuji
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:56
- Nahlásit
Mucholabka
ježkovy voči,ty jsi mladší než moje dcéra
nar.1000,jako muž,jižní část Latinské Ameriky(Chile,Argentina,Uruguay...) -výroba jedů,bylinných lektvarů,šamanismus.Ale taky tvrdohlavý,jednostranný vztah k životu hraničící se zaslepeností.
V nynějším životě je co napravovat větším rozhledem a hlavně pomocí bezbraným.Tak najdeš " PROČ " -to je prvořadý úkol.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 20:59
- Nahlásit
Erin
při prvním těhotenství doktor nechutně lustroval a tvrdil,že mám mužské hormony v krvi nalezené
to byl asi krátce po škole,ne!To má přeci každá těhule víc testosteronu v krvi,když má bloklý estrogeny tím těhotenstvím Třá už to dneska ví
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 21:03
- Nahlásit
Erin
Jo a děkuji
není zač-náhodou to máš dobrý,nemusíš nic moc napravovat v tomhle životě.A tvoje dcera je jen zkouška,kterou máš projít.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 21:08
- Nahlásit
Neessi
můžu taky? 4.7.1970
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 21:10
- Nahlásit
Neessi
za každým keříkem nějakej ten had nebo tygr.....
To beru jako obzvlášť přitěžující okolnost . Někdy ti povyprávím jak jsem kvůli hadovi evakuovala celou stanici přírodovědců včetně psů
Erin
Mášenek vzkazuje, že štíři pochopit nejdou,můžeš prý akorát zatnout zuby a milovat je
|
monika
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 21:17
- Nahlásit
Biluška
no já mám doma střelce, lva, blížence a ryby. Taky dost hustá kombinace Ač jsem v raku, mám zuby zatnuté imrvére.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 21:21
- Nahlásit
Neessi
mám za sebou i regresi,docela silný zážitek, tam jsem potkala nynějšího partnera...ale regrese byla násilně ukončena, pak jsem bojovala navzdory přítomností malých dětí 2 měsíce s pokušením odchodu "jinam"
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 21:23
- Nahlásit
Biluška
Tss a to si moje holka štířice narazila štíra...na blbárnu a pod sedativa půjdou voba
|
monika
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 21:24
- Nahlásit
Erin
štířice narazila štíra
tuhle kombinaci jsem zažívala coby dítě cca 2 roky. Matka si v deliriu narazila stejného magora jako je ona a bylo to v ....
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 21:25
- Nahlásit
monika
den narození je sobota.
nar.775,jako muž,Francie,jako tesař,truhlář,člověk nespoutaný platným společenským řádem,se schopnostmi stát se mágem a sluhou tajemných sil.
V nynějším životě máš zúročit nespoutanost ve prospěch umění a pomáhat těm,kteří mají méně šťastný život než ty.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 21:28
- Nahlásit
monika
tuhle kombinaci jsem zažívala coby dítě cca 2 roky
Já sem si tuhle kombinaci kdysi užívala taky 2 roky.Nemohli jsme se snést jinde než v posteli.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 21:28
- Nahlásit
Erin
...ale regrese byla násilně ukončena, pak jsem bojovala navzdory přítomností malých dětí 2 měsíce s pokušením odchodu "jinam"
hustý,ani nechci vědět,kterej magor za tohle může.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 23:12
- Nahlásit
jablunka
Nemohli jsme se snést jinde než v posteli
to znám, už dvacet let a vzala jsem si lva
|
monika
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2008 23:14
- Nahlásit
Neessi
...ale regrese byla násilně ukončena, pak jsem bojovala navzdory přítomností malých dětí 2 měsíce s pokušením odchodu "jinam"
hustý,ani nechci vědět,kterej magor za tohle může.
já prožívala stejné sušky a nejhorší je, když tě k tomuhle dohání vlastní rodič.
ale ted jsem štastná a jen díky té posteli a tomu lvovi
|
želva
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 06:52
- Nahlásit
dobré ránko všem,co jdou dnes ípit,co jim přijede rodina,co dnes musej sledovat hokej a nido je nesmí rušit a zkrátka všem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 12:44
- Nahlásit
čus fšicííí co je znám z minulejch životůch
Jaxe daří?U mě tradičně na ho*no,no aspon že sem tentokrát Sibiři dál a smrti zase blíž
Erin
Jak to vypadá s dcérou?Si živě vzpomínám na svojí maturu...narazila sem si podobnýho týpka a vymalováno.Na písemky sem nedorazila bo sem s nim byla někde u Šluknova,kde si pronajali putyku.Na ústní sem se rozhodla taky nejít bo sem měla jinou práci.Učitelé volali domů a prosili at přijdu,já nic,frajerka .Byla bych nešla.Až jeho (stejně vypečený) rodiče utrousili moudro,že bych na tu madůůůritu jít snad měla a taxem šla.Mám jí vlastně jen díky jim,jinak se mnou matka nehnula ani bohovi...Doufám,že u tebe to bude mít lehčí průběh bo vim,že někdy přes to vlak prostě nejede
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 12:51
- Nahlásit
davidkova renatanazdarek pani,ja dnes nedelam,ja mam volno,ja se nvalim jak to prase v zite,neee,jedu dnes na chatu,aspon bude sranda,zitra se vracim,jdu vnedeli do roboty,tak si zavolame zitra,jinak nic noveho u me
jinak cus fsici tezce prolustrovani z minuleho zivota,ja to vedet nechci,beztak jsem byla nejaka carodejnice upalena na hranici
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 12:55
- Nahlásit
nemethova5
čus,máte volno jo?????????????????? Co se stalo,proboha???Došel ti ten mail s těma granulema?
Čarodějnice sme ale byly všechny ,tož to neřeš
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 12:58
- Nahlásit
davidkova renata
Čarodějnice sme ale byly všechny
Já né,já byla indiánka.
Jinak čus fšicí,jen procházím,páč je pjekně,tak jedem vyvenčit děti i psy.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 12:59
- Nahlásit
davidkova renatadiky pani,diky,jo dosel a cumela jsem na to a fakt dobry,asi to objednam,jinak mam v uchu kousicek dreva,co s tim,me fakt dneska jebne z toho,na usni kvuli tomu nepoletim,jo mam volno,jedou jen na jednu pec,bo ta jedna se jim rozbila!asi jak palili toho 300kiloveho chlapa!!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 13:00
- Nahlásit
jablunkapekne????tady leje a je zima jak v mrazirne??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2008 13:06
- Nahlásit
nemethova5
jinak mam v uchu kousicek dreva,co s tim
a jaxe vám tam dostal????no zkuste nasadit dřevomorku,třá vám vod toho pomůže
bo ta jedna se jim rozbila!asi jak palili toho 300kiloveho chlapa
a gde je dokumentace????
|