Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 882 . 883 . 884 . 885 . 886 . 887 . 888 . 889 . 890 . 891 . 892 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 21:52
- Nahlásit

mac1

bych jim oznámila, že oběd nebude, že nebudu vstávat v noci, abych vařila , ale moje děti mě znají, byly by v šoku, kdyby to bylo jinak

Příště jdu na cvičák a pjekně se na ně vybodnu.

želva
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 21:54 - Změnil/a: želva
- Nahlásit

janika,ted bylo na čt1 ve 168 hodin,že u vás je válka mezi sousedi a kočkami,jednomu vadí že chodej ven a ničí mu nějakou zahradní kolonii,a pak ještě nějací starší sousedi si stěžovali

želva
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2008 21:58
- Nahlásit

tak psíci spěj a já jim už vymyslela na zítřek vychajdu aspon na 4 hodky,tak prej má být hezky,tak doufám že bude
přeju dobrou noc

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 09:12
- Nahlásit

Dobré ráno všem lidem dobré vůle, i těm bez vůle, i vůlům všem.
Jak se máte a co ste tady zase naplácali za nesmysly? Včera semi podařila děsně príma věc - na parkovišti sem si zodpovjedně dolejvala vodu do chladiče, jela sem za mamkou na procházku, u mamky sem zaparkovala, z auta se valil světlý dým a pod kapotou to bublalo. Zapomněla sem zavřít nádržku od chladiče, přibouchla víčko pod kapotu a vesele jela. Skoro celá nádržka se vylila na zem, řádně bublala, voda pěkně špinavá, to asi tím, že nemám těsnění pod hlavou. Následně jsem víčko utáhla tak bravurně, že ho již nemohu povolit a dolít vodičky do chladiče. Možná zavařím motor, pokud se mi to nepodaří uvolnit. Víkend byl krááásný!

Benda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 09:29 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit

Dobré ráno

Gerda
hlavně nedolejvej studenou vodu do horkého motoru.

isdpch
čau draku Olda nezklamal, byl vyhlášen nejlepším hráčem a měl největší fanklub. Jinak jsme porazili sbornou 6:3

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 09:47
- Nahlásit

Dobré ráno všem cirkusákům, alchymistům, košíkárům, matematikům, sochařům a všem dalším a ostatním ...ům a dále všem zkouškařům.

A Neesi by měla dostat diplom, grant a otevřít si opravdickou většírnu. Nebo aspoň inzerovat v časopisech, páč narozdíl od tý báby co tam kdysi byla, tohle možná nejsou nesmysle. A proto se radši ptát nebudu, páč bych se mohla dovědět něco úplně fuj a to by mi zkazilo krásný pondělní den v práci

včera jsem byla cvičit u zvířátek a zas mám jednoho zajíce na svědomí. Prvního jsem skoro ubila aportem a tohodle jsem dovedla k infarktu

radkah
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 09:56
- Nahlásit

AHOJ VŠEM...rajčátko nebylo a k tomu 24hodin neintegrace-svět je krásnej-a to mě čeká 12týho minimálně 6090Kč-je to víc než minule, páč mám dost přesčasů Dneska prej hospůdka...zase jako minule-Azalka P10? Kdo de všechno?

radkah
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 10:00
- Nahlásit

Gerda
Ahoj, to je nejlepší zajet k benzínce a běhat bezradně kolem vozu a...:"ježiši, co já teď..., čert aby to vzal...se musí stát zrovna mě, teď...." , Funguje to dokonale...doporučuju benzínku na Průběžný, kde jsem se snažila deštníkem dolomit zbytek výfuku, který jsem táhla až z Vinohrad po vozovce. Spravili, kafe koupili, utěšili a nic nechtěli

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 10:19
- Nahlásit

Benda
hlavně nedolejvej studenou vodu do horkého motoru.
Ale to jsem udělala........

radkah
zajet k benzínce a běhat bezradně kolem vozu a
to dělám pravidelně na šelce, když potřebuju dofouknout kola. Už ale nejsem bezradná, vždy se rovnou zeptám u pokladny - Kde je ten hodný pán, co pomáhá lidem nafukovat kola? - No a buď tam je, nebo jedu pryč.

Benda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 10:22
- Nahlásit

Gerda
tak už to nedělej při troše smůly Ti může prasknout hlava (ta v motoru) a potom i ta na krku až by ti řekli cenu opravy v servisu

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 10:32
- Nahlásit

Gerda
to dělám pravidelně na šelce, když potřebuju dofouknout kola. Už ale nejsem bezradná, vždy se rovnou zeptám u pokladny - Kde je ten hodný pán, co pomáhá lidem nafukovat kola? - No a buď tam je, nebo jedu pryč.
Mě jednou vyfouknul kola nějaký zmetek když jsme byli v Olomouci na závodech. Do auta s úplně prázdnýma pnojmatikama jsem naložila 4 haranty, asi 18 psů, fůru bagážů, sebe a asi tak tunu bahna, protože se celý běhalo na hodně bahnitém terénu. A jeli jsme na nejbližší benzínku. Tam jsem přičísla afinku, rozepla horní tři knoflíčky, vypjala hruď a šla někoho požádat, aby něco udělal s těma pnojmatikama. Hodný pán vylezl ven a nařídil mi, ať zajedu ke stojanu číslo jedna. Jenže sem stála u stojanu č. 5 Couvat sem nemohla, protože cca 25 metrů za mnou stál dost nešikovně kamijón, takže bych se tam nevešla . Tak jsem jela vpřed, prudkou zatáčkou doprava kolem stojanu 4, prudkou zatáčkou doleva kolem stojanu 3, opět prudkou zatáčkou doprava kolem stojanu 2 a konečně ke stojanu č. 1. Puberťáci v autě se řehtali jak pitomí, hodný pán nevěřícně zíral a u stojanu č.6 nějakému pánovi vypadla z ruky taková ta hadice jak z ní teče benzín
Když pán dofukoval třetí pneumatiku tak si Lilátko prdlo, puboši smíchy vypadli z auta, s nimi vypadla ta tuna bahna a šílený smrad, protože když si LIlátko prdne tak to stojí za to . Obávám se, že pán už pneumatiky nikomu nedofukuje a před blondýnama v zelených felicích se schovává pod stůl

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 10:41
- Nahlásit

isdpch
Benda
A jak poznám, že mi praskla hlava? Teda jako ta v autě? Udělá to něco speciálního? Třeba že to nepojede, nebo že to bude téct....

radkah
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 10:46
- Nahlásit

Gerda
no poznáš to docela bezpečně, hlavně budeš vařit...jdeš dneska na POVINNÉ občerstvení?

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 10:48
- Nahlásit

radkah
Pravděpodobně ano, psa tu mám, takže potíž s venčením nemůže být, máma mi volat nebude

radkah
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 10:54
- Nahlásit

isdpch
dorazím...Roman ne, tak mě pak nasměrujte čelem k centru.. nebo předejte prvnímu úchylovi, co půjde kolem, ať si to volno pořádně užiju. Tak se těším a jdu deratizovat byt-o úklid už nejde....bejvávalo

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:00
- Nahlásit

isdpch
Sem nevařila, ráno sem normálně dojela do práce, i včera sme jely s mamkou v normální teplotě - te´d mám stres a hned volám velkomechanika. Jo a sem připravená vyrazit do tý Jungmanky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:03
- Nahlásit

Neessi
Můdr prosimtě taky bys mě spočetla? 5/8 1977, pátek, 12.55

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:25 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

Pozor, pozor. Nová várka Krtečků

Garfield
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:31
- Nahlásit

Biluška
To vypadá jak lítací pes Falko z Nekonečnýho příběhu, když ho vytáhneš ze ždímačky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:32
- Nahlásit

isdpch
ve středu, bude to stačit
Jasná věc, budu moc ráda.

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 11:49
- Nahlásit

A ještě borderátko

Triniti
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:15
- Nahlásit

Ahoj fšichni,
du vás jen tak narychlo posdravit, páč sem f jednom kole ulítaná jak samica. Dělám na závjerečné práci do školy, mám ji odevzdat za štrnást dní, ale práce je tam tak na mjesíc. Pak zas začnou skoušky a do června prostě s baráku nevylezu. Eště že můžu chodit aspoň do práce, nebo bych nat těma kníškama uš zdechla. Uš se těším aš si konečně zasejc s váma pořádně pokecám, ale vidim to tak aš na prásdniny.

Biluško - klášný štěňata, sou to ňunínkové, určitě to máš z extra fajnového spojení.

Můdr - ty děláš vještkyňi?

Jimmi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:25
- Nahlásit

hezký pondělní ráno fšem

Biluška
ty Krtečky přibarvuješ? máš je nějaké do růžova

sou nádhernýýýýý

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:31
- Nahlásit

Jimmi
ty Krtečky přibarvuješ? máš je nějaké do růžova
Tss, to víš. Kvalitní línije jsou kvalitní línije

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:40
- Nahlásit

Biluška
To sou tvoji krtci?????? Dyť vypadaj trochu jako kokři.....kerý to teda sou?????

Walda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:41
- Nahlásit

Biluška

Nová várka Krtečků

Heeeeezký. Ale bejt tebou, ověřil bych si, jestli je poměr hlav, těl, běhadel a ocásků 1:1:4:1. Na tý čtvrtý fotce se ňák nemůžu dopočítat.

Darina1
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:45
- Nahlásit

Biluška
Bilušinko krtci jsou opravdu moc pěkní a s kým to ta holka vlastně má? Jestli se jako můžu zeptat no a jestli to jako víte paní.
A co ta paní s Havířova? Už se neozvala?

Gerda
Paní Gerdo slíbila jste mi, že vyfotíte Fidéla- Havana a kde nic tu nic a já tak poctivě čekám. To není od Vás pěkné.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:49
- Nahlásit

Darina1
Eště je hnusnej, ale něco málo sem šoupnu, pak ho vyfotíme v parku, až bude na hezkém světle, tohle je jen mobilem pod stolem v práci:

nemethova5
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 12:52
- Nahlásit

nazdarek vsem,co tu jsou i ti co tu nejsou a musi harovat!dnes je nadherne,asi s hajanem zajdu na stopy,pac je delal naposledy na zkouskach,takze to bude rok,takhle by mohlo byt furt krasne,myslela jsem si,ze uz se tepla nedockam a na tom argosu umrznu.

Darina1
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:06
- Nahlásit

Gerda
No úplně vypadá v tom účesu jak nějaká fenečka. Prosila bych majitele ať jsou tak moc hodní a s praví s něho psa. Jinak se budu těšit, že na mě paní nezapomenete a šoupnete sem něco lepšího. Ty fotky se dlouho načítají a kvalita pokulhává za nádherou.

<< 1 ... 882 . 883 . 884 . 885 . 886 . 887 . 888 . 889 . 890 . 891 . 892 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání