| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:13
- Nahlásit
Darina1nazdar pani!jak je v havirove?ja byla vcera ííípit,ale v detmarovicích,do havirova uz jezdit nebudu,maximalne za vama,figurant co jsem na nej jezdila kousat,prodal mojemu kamaradovy psa,nerekl,ze je ujety v nervach,uz ho 4krat bezduvodne napadl,vet rekl,ze to je tak na pruser a na utraceni,hlavne ze si za psa uctoval 3000kc.za bezpapiraka a jeste v silenym stavu!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:27
- Nahlásit
čus fšicííí co jim zas nešel a možná eště nepude intronét
nic nestíhám,jako dycky
biluška
panííí,krtečcííí sou moc háááský,ale maj nějaký divný puntíky na čumákách,esipak to nejni nějaká vzácná,genetická chorůpka?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:33
- Nahlásit
Walda
Na tý čtvrtý fotce se ňák nemůžu dopočítat.
To už jsem dávno vzdala. Cílem je přežít a zachránit co nejvíce movitého majetku - drátů, bot, nabíječek a podobně . Je mi naprosto jedno kolik přitom budou mít krtci ocásků, protože to stejně nespočítám
Darina1
s kým to ta holka vlastně má? Jestli se jako můžu zeptat no a jestli to jako víte paní.
Samozřejmě, že to vím paní. Má to s englickým setrem, krásným, línijovým. Poněvadž jsou to čistokrefní engličtí svetříci
Čímž zároveň odpovídám i komusi, kdo je považoval za kokry, už jsem zapoměla kdo to byl. Nejsou to žádní kokři, jsou to engličtí svetříci.
A co ta paní s Havířova? Už se neozvala?
Ne, ta se už neozvala. A Tibetka pojede do Hradce Králové, do domečku se zahrádkou a bude tam mít bíglici, jenom pro sebe na hraní
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:33
- Nahlásit
davidkova renatanazdar,tak jsem byla na te usni a ma dovolenou,me fakt jeb.e,clovek tam jde k dochtorovy po xletech a ma dovolenou,no nic ucho neboli,nic mi tam nebobtna,tak si pockam az tam bude,jinak stejne potrebuju vycistit usi,bo me porad svedi.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:35
- Nahlásit
nemethova5
tak jsem byla na te usni a ma dovolenou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:36
- Nahlásit
nemethova5
Ten pes má zánět f uchu, to je jasný.
davidkova renata
esipak to nejni nějaká vzácná,genetická chorůpka?
Bohužel nejni pani . Voni se tak normálně vybarvujou. Gdyž se narodili tak měli čumáčky růžový
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:47
- Nahlásit
Biluškanazdar pani,krtecci jsou krasni,v uchu mam kus polena ja,ne pes
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:47
- Nahlásit
Biluška
Ten pes má zánět f uchu, to je jasný
To máte popletený,pani,dřevo f uchu má nemethová,né Hajan
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:52
- Nahlásit
nemethova5
davidkova renata
Nic nemám popletený. Zánět f uchu má ten pes co je na utracení a byl koupenej za tři tácy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:53
- Nahlásit
Biluška
Zánět f uchu má ten pes co je na utracení a byl koupenej za tři tácy
jo tééén! Tak to soráč
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:54
- Nahlásit
Biluškajooo tak pani,no to mate pravdu a na utraceni je ten dotycnej co mu ho prodal!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:55
- Nahlásit
janika
mám u tebe obinadlo, mám jich málo, už jen 5 )))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 13:57
- Nahlásit
Gerdanazdar pani,jak je marii?slysela jsem ze jste na cvicaku bodove perlila a vy jste mela takovou starost
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:13
- Nahlásit
Čus fšicí co zas netopjej,páč jim pro změnu prdnul plynovej kotel........
Tak sme si plnárny vychutnali a teď nás vypekl kotel! A to tak kvalitně,že je to na opravu za 10 000,-,nebo novej kotel za 28 000,-,což je úplně fuk,páč nemám ani jedno. Tak jen doufám,že už zůstane hezký počasí a do podzima našetříme!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:16
- Nahlásit
nemethova5
pani díky za voptání, Marie se pochlapila a na ípení nekulhala, bo tam byl velmi příjemný povrch. Citově sme zaútočili na rozhodčí, dyš se ptala, proč tomu pejskovi kreslíme zeleně na nožičky, hlásili sme zraněnou nohu a pani rozhodčí řekla, že je to odvážný pejsek, když tak pěkně cvičí s bolavou nožičkou ))) Eště furt skáče po třech, ale skáče docela rychle
janika
v poho, vůbec to nespěchá, byla to jen sranda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:19
- Nahlásit
Darina1
Von se mi moc nepovedl nafotit, tak zas jen trošek:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:20
- Nahlásit
jablunka
Boha pani, nemohla byste někdy třá neplejtvat těma prachama? Dyť se vám furt něco děje - jesi je chcete mermomocí do něčeho vrazit, nerozbíjejte si kotel, ale pošlete to mně, ne?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:21
- Nahlásit
Biluška
Krtečci jsou pjekňoučký,ale já sem spíš zvjedavá co bude z borderátka,páč je ze zajímavýho spojení!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:23
- Nahlásit
Gerda
Boha pani, nemohla byste někdy třá neplejtvat těma prachama? Dyť se vám furt něco děje
Víš jak mě to se*e!!!Chtěli sme dětem předělat v létě pokoj,ale bude kotel!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:31
- Nahlásit
jablunkatak to je pech.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:34
- Nahlásit
jablunka
zvjedavá co bude z borderátka,páč je ze zajímavýho spojení!
Z borderátka zatím roste basset . I tvarem těla i povahou. Ve třech týdnech se krtci neustále hemžili, kňučeli, vypadávali z bedýnky a podobně. Borderátko leží. Celý den leží. Večer se obrátí na druhý bok, tím splní svoji denní dávku pohybu a zase leží . Mášenek si ho velmi oblíbil a tvrdí, že takhle si představuje psa
Z prachů si nic nedělejte paní, my taky nevíme co platit dřív .
Jo a dneska jsem zase vyrazila dalšího obkladače. Jiného už v celé oblasti nemůžu sehnat, takže to prdím a koupelnu si obložím sama. Co zvládnou ti degeni, to zvládnu taky Bude to hnusný, ale bude to hnusný zadarmo. Od nich je to taky hnusný a ještě za to platím těžký prachy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:38
- Nahlásit
Biluška
Borderátko leží. Celý den leží. Večer se obrátí na druhý bok, tím splní svoji denní dávku pohybu a zase leží
Prodejte ho Gerdě ,ta něco takovýho shání už léta
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:40
- Nahlásit
Biluška
Z prachů si nic nedělejte paní, my taky nevíme co platit dřív
Já spíš přemejšlím,co pozdějc......
Z borderátka zatím roste basset . I tvarem těla i povahou.
Paní,taxe ho honem zbafte,jednoho sme skoro rok hlídali a já sem vječího psího debila neviděla!!!
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:47
- Nahlásit
nemethova5
Paní vypadněte se na takové podvraťácky. To víte jsou to páni kynologové a do hudy si neviděj.
Jinač tady je moc hezký a budu ráda když přijedete.
Biluška
No paní to jsem moc ráda jak pak jste mi to odpověděla a konečně vím s kým to ta holka má i když já to věděla. Heč, jen jsem se udělala blbá.
Gerda
Paní Fidél- Havan jak vyčítej. Prosím lepší účes.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:51
- Nahlásit
Darina1vite pani,mam vztek,ten dotycny byl se mnou velky kamarad a tohle prece kamarad nedela,mel rict na rovinu,co to je za zku.....ho čokla!ja mu ho jeste nabidla,urco by vas to taky pekne nasra.o,jinak jak bude vic casu tak prijedu,hele pani,nepojedete na ostravskou vystavu?ja tam tuty budu,jak v sobotu,tak nedeli.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:53
- Nahlásit
Biluška
Borderátko leží. Celý den leží. Večer se obrátí na druhý bok, tím splní svoji denní dávku pohybu a zase leží
To je vono, to je pes pro mně! Budeme ležet spolu!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:55
- Nahlásit
Darina1
Prosím lepší účes.
No jo, ale voni už ho takhle hnusnýho dostali, te´d ho budou pjestovat, aby vypadal jak pjeknej havanáček. Pošlete mi sem taky ňákej portrét, ať vjedi, podle koho stříhat, jo?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 14:56
- Nahlásit
Gerdatak to je fajn,ze marie je uz akcni,jinak to potesi,kdyz cloveka pochvali rozhodci.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:05
- Nahlásit
nemethova5
Jo to jo, úplně sem se blaženě usmívala, říkala, že se jí líbil Mařky projev, to mě stráááááááášně moc potěšilo!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2008 15:34
- Nahlásit
Gerda
To je vono, to je pes pro mně! Budeme ležet spolu!
Dobře, je tvoje. Za měsíc ti ho tam pošlu expres . Je Marii podobné i barvou, bude ti to hezky ladit
|