Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8442 . 8443 . 8444 . 8445 . 8446 . 8447 . 8448 . 8449 . 8450 . 8451 . 8452 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 07:48
- Nahlásit

jablunka
ám samozřejmě tlustou bundu, ne opravuji KABÁT až po kolena a pod nim svetr, triko s dlouhym...atd...to už znáš
Oblíknout si to co ty,tak mi budou doprostřed čela lidi cpát šém.

Dobré ránko, paní nezlobte se, ale já se strašně moc a moc zasmála páč ta představa je KRÁSNA. No co budete rarita a mě se to libý a moc se m i to libý.
Jinak k tomu oblečení tak, že jak chodí adydaska oblíkaná v zimě tak to já jsme taky tak chodila do svých 40let a co jsem překročila věk babičkovský což je 50let a víc tak chodím oblíkaná tak jak vy a Biluš. Jinak si obléct něco jen navíc tak se rozteču.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 07:54 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

dobré ráno všem, za půl hodiny jedu za ajt´ákem at´ mi nahraje antivirák, pak s dědkem na nákup a dát na spravení řemínků krosnu a pak s bubou a tím okem k vetovi
edit-aha tak v sedlářství mají od 13 hod dneska, no neva

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 07:57
- Nahlásit

Darina1
paní a od 40 do 50 jste chodila nahatá?

bonc
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 08:00
- Nahlásit

čus jelyta, probíhám, zdravim přítomné, nepřítomní ať si trhnou, a du dřít. Už má mamka yntronét? Kolik jůpísáků přitom padlo za vlast? A už má adydaska zdravej gezicht? A už paní Vé z těch témat vůkol prdla céfka? A co na to Jan Tleskač?
Du baby, du vydělávat na slanou vodu...

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 08:32
- Nahlásit

Dobré ráno,

bolí mě celej člověk, zabte mě někdo, proč jsem do toho fitka lezla????

Darina1
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 08:42
- Nahlásit

Biluška
paní a od 40 do 50 jste chodila nahatá?
Ahoj, nene to jsme se snažila ubírat toho prádla, až jsme zůstala na tom tílku pod bundou a jediných gťatech. Tak, že ať jsem teda postava tyčkovitá, ale je mi neustále horko a musím se pramálo oblíkat páč bych to nevydržela.

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 08:55
- Nahlásit

Hele mám možnost na příští tábor zajistit indiánské típí. By jsme tem mohli dělat revíry a vůbec zákroky v místnosti. ale taky je možný, že by jsme ho celý týden jen stavěli

impact
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 09:09
- Nahlásit

Dneska vyjde nejPes Plesk s prominentním žumpím spráťou.

Já už tam teda nebudu, no.. Jsem sama zvědavá, jaký to bude. Holka, co jim píše agi, je prý docela v pérdeli z toho, jak jí všechno napsaný měněj..

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 09:15
- Nahlásit

impact
Holka, co jim píše agi, je prý docela v pérdeli z toho, jak jí všechno napsaný měněj..

V Blesku???? Nevěřím...

impact
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 09:16
- Nahlásit

jbat
Tak dokud jsme to měli pod taktovkou my, tak se nic neměnilo..

Herdek, musím jít do práce a koupit si ho. Su napnuté jak guma od trenek, jakej psíkolog tam bude.

Jinak Rosajda tam bude mít asi mooooocinky házký fotky.

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 09:20
- Nahlásit

impact
Tak dokud jsme to měli pod taktovkou my, tak se nic neměnilo..

Nj, jenže jim tam asi fakt nejde o nějaký profi rady... Jde o to, aby se to prodalo. Je to třeba o psech, ale je to pouze a jenom bulvár, takže prodat za každou cenu...
Ale to je jen ten můj maximální odpor k bulváru všeobecně, jediný, co mě baví, je Top Star magazín, bo je tam často Ivetka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 09:25
- Nahlásit

Nazdar frndiny, taky si dnes koupim Psa Bleska, asi ho vemu i Davítkový, páč vona chuděra bez netu ani neví, že něco vyšlo. Mocinky pěkný fotky, škoda, že už tam Ympaktoj neni, máme jeden heskej námět....
Jinak sem fčera 2x zabloudila v Dejvicích, když sem jela za rozbitou Míšou, má opravdickejch 10 šroupků v noze, je úplnej terminátor. Nebo robocop....jela sem tam, a netrefila odbočku, ak sm různě zmatkovala, jezdiola po kolejích, chodníku, v protisměru, přes nějaký čáry....hrůza. A cestou zpět byl zavřenej vjezd do jedinýho tunelu, kterym umim ject. Takže sem byla v řiti a jela prostě rovně a pak za ostatníma, pak už tam nikdo nebyl, jen já a tramvaje a kolona za mnou. F půlnoci!!!!! Kokoti! Tak sem se najednou ocitla na malý straně, pak někde u kontinentálu a pak už sem našla ceduli na Pankrác. Byla to velká věc, ženy. Nesnášim jezdit, dke to neznám.

Co se zimy tejče, mě chlad neva, nejdřív je mi třá strašná zima, ale pak se vždycky děsně ohřeju a mám i horký ruce. Rukavice nenosim, nemohla bych pohodlně kouřit. Nosim akorát čepici, páč mi va, když mi zastydnou dutiny. Nejvíc miluju holomráz, když je děsně mínus, sucho a do toho pere slunko. Normálně ten mráz, co ti slepuje chřípí nosový k sobě ))) Tak to milákuju moc.

bonc
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 09:35
- Nahlásit

šmarjá, vy řešíte zimu?! A chcete můj názor?

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 09:36
- Nahlásit

No zimu neřeším,jen mě sejří, že už zase ráno vstávám za tmy. Příchod zimy si radši nepřipouštím.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 09:42
- Nahlásit

Davítková žije a čumí do zdi, tímto vás zdraví. Už to zaplatila 3x a ještě jí furt nezapli ))))) Zatím zabila jen jednoho operátora, dnes zabije dalšího. Lejendička se nehlásí ani na opakované výzvy, zřejmě je na těch nepálčatech.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 09:45
- Nahlásit

Proč nemá Adydas na focení do bulváru žumpí tryko? Adydaskůůů vem si přííště žumpoúbor, prosíííííím.

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 09:46
- Nahlásit

Gerda
Davítková žije a čumí do zdi

Konečně žije naplno, holka... Taky ji zdravíme a nejsme ani trochu ironické nebo tak.

Jinak zima je rozhodně lepší než vedro. Zimou myslím něco mezi 8 - 20 stupni. Ani navrch, ani dolu. Nebo když už, tak spíš dolů. Jak to popisuje Gerda ten holomráz, to mě taky ba, to je dobrý.

impact
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 09:59
- Nahlásit

Děcka, je to ještě horší, než jsem čekala. V podstatě katastrofa.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:00
- Nahlásit

jbat
Taky ji zdravíme a nejsme ani trochu ironické nebo tak.
strašně tě zabije hned, jak se připojí...jestli teda vůbec.... ))) Ten UPC příběh byl fakt hustej, ještě teď ty diskuse dočítám, opravdu majstrštyk od tý firmy.

impact
V podstatě katastrofa.
co??? Ten časák?

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:02
- Nahlásit

Gerda
strašně tě zabije hned, jak se připojí...

Nepřipojí, známe UPC.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:11
- Nahlásit

Baico
Pani, prosím tě, kdy máte u vás ten nároďák?
My máme NZŘ 28. 9. pro zájemce - ještě máme volná místa, lidi se furt odhlašujou tak gdyby něgdo měl zájem a zároveň chtěl vidět, jak se opětovně historicky znemožňuji, tak dejte vědít

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:15
- Nahlásit

jbat
)) mizero ))))

Eldoguero
Nároďák jsou věci, který už nemůžeme, na víc než zzo nemáme, tak vám možná přijedem jenom fanditi...furt se snažim tak nějak přemluvit davítkovou, ať se mnou jede na toho Macha, jako na termín macha, ani asi ne tak na přednášku jako za vámi, ale vona je furt jek pařez. Tak eště zkusim Bajčici, ta je takovej slušnější čék, nebo Atuši, ta má zas Bůcha, to by se Machoj taky líbilo ))))

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:17
- Nahlásit

Eldoguero
Pani, prosím tě, kdy máte u vás ten nároďák?
15. října.
tak gdyby něgdo měl zájem
Bych klidně zkouškovala, ale trojku nejsme natrénovaní, Fanouškem chi ZZO zkusit až na jaře. Ale kdyby vám to hořelo, tak s tím Fandou k vám to ZZO přijedu zkusit do počtu.

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:19
- Nahlásit

Gerda
Tak eště zkusim Bajčici
Taky o tom uvažuju. Jednak proto, žechci samo vidět Eldorádovi a docela by mě zajímal i ten seminář. Do kdy se to musí přihlásit?

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:19
- Nahlásit

Baico
Hele pani a nepojedem tam prostě? Na vejlet?

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:24
- Nahlásit

nazdar blázni

Gerda
Davítková žije a čumí do zdi,
a nekývá se u toho?????

Baico
když tě tu vidím, co ty a Mrdice?????

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:24
- Nahlásit

Gerda
Hele pani a nepojedem tam prostě? Na vejlet?
Bez registrace na semionář? To se můžeme domluvit na jindy,ne? A co teda jet Eldorádo fandit na zkoušky?

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:27
- Nahlásit

Alexa
Bajko jede do mrdic 24/9 přece, to řikala, že ten termín může.

Baico
Ale my se nemusíme registrovat na seminář, můžem bejt do počtu, jako sledující, neprakticky se účastnící, myslim, že to tak eldorádo řikala, že když sme jen rádobykynolozi, že můžem stát někde vzadu nebo tak něco a nemusíme bejt předpřihlášený.

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:27
- Nahlásit

Alexa
když tě tu vidím, co ty a Mrdice?????
Do kdy ti potřebuješ vědět? Jela bych, ale čeká mě s Fanoušem bonitace na slovensku, čož znamená rtg a DNA a to vše placené v eurech. Takže na kolik by ten výlet vyšel?

Baico
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:28
- Nahlásit

Gerda
že můžem stát někde vzadu nebo tak něco

Eldoguero
Musíme být na ten seminář přihlášený, nebo můžeme přijet jen jako jelyta na kukačku?

<< 1 ... 8442 . 8443 . 8444 . 8445 . 8446 . 8447 . 8448 . 8449 . 8450 . 8451 . 8452 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání