| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:02
- Nahlásit
kejtlin
Condrosulf beru já a zázračně mi pomáhá, ale mám ho na předpis, o sáčcích nevím
máš ho na artrozu, jo?
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:02
- Nahlásit
zuzanarosakova
Pani je ted ještě novejší metoda delaj to někde v Hodoníně je to pokusný čeká se na to rok je to nákej silikon co to vyplní a huž to tak nevže včetně výrustku ale jak se ten sjrajt menuje nevím přesně je to děsně komplikovaný slovo
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:03
- Nahlásit
Pakunobecnyodkud si?
kejtlin kterou kůru už bereš?Nám říkají pacoši, kolem 60 let a víc,že při II.stupni artrozy ,když jsme jim to napsali,tak po 1,5 roce=třech kůrách zas chodí bez hůlky,lyžují,dřepnou si ke tkaničkám...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:03
- Nahlásit
datli
Tak se poptejte vet ortopedů
ptala jsem se ortopeda na Jaggy a řekl, že slyšel o nějakých injekcích, že to dělaj v Německu, ale nic bližšího nevěděl. je to teda bolestivý ty injekce, myslim pro lidi a musí se pak bejt v klidu?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:04
- Nahlásit
zuzanarosakova
máš ho na artrozu, jo?
jo už 5 let je to dávka 2 krabičky na cca 2 měsíce, pak půl roku vynechat a zase dle bolestivosti nasadit kúru nebo to nechat být až to začne bolet když je klid-to se tedy nedoporučuje, ale já to tak většinou dělám
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:05
- Nahlásit
Pakunobecny
kde to přesně dělaj a co znamená, že je to pokusný??
|
datli
Člen |
- Nahlásit
jo sáčky jsou,stojí o něco víc.Ale kdo má zničený žaludek,je pro něj ta forma granulátu rozpustného ve vodě vhodná.A taky je na předpis a doplatek,anebo plně volně prodejný.
|
Pakunobecny
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
co jsem slyšela tak to dost bolí, a pak snad musíš bejt v klidu nebo co,
Pani vůbec sem nevěděla dybych to neviděla jak mi mizí jehla jak kráva v koleně tak skoro nevím max to trošku zatlačilo spíš je to blbý pocit lepší je na to nečumět byly to náký HORMONY a koleno co bylo ůpa v haji se spravilo na 5LET DOBRÝ akorát to nejde dělat opakovaně nějak je to vomezený
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:06
- Nahlásit
datli
kejtlin kterou kůru už bereš?Nám říkají pacoši, kolem 60 let a víc,že při II.stupni artrozy ,když jsme jim to napsali,tak po 1,5 roce=třech kůrách zas chodí bez hůlky,lyžují,dřepnou si ke tkaničkám...
nevím kterou kůru ale mám Condrosulf 600 a viz popsané výše
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:08
- Nahlásit
Pakunobecny
mě chtěli píchat myslím kolagen a 4 lidi říkali že to bolí jak kráva, ale nemůžu posoudit bo jsem se na to vykašlala
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:09
- Nahlásit
Pakunobecny
haloo, Pakoňu, řekni mi o tom něco víc!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:09
- Nahlásit
bolestivé jen tehdy,když se natrefí nervík.Spíš je to o vnímání tlaku.Je to hodně hustý gel-2 ml,co se dává do mezikloubních štěrbin.Když je koleno předléčené a zklidněné,,tak lidi jen udávají mírnýtlak,ale jen jako vjem.Někomu to vadí a někoho to bolí.Je to kus od kusu.Ale jinak-když se k nám ti lidi vracej na 3-5 sérii,tak to nepříjemno je asi vyváženo vyšším efektem.ne?I ochotou si připlatit.U nás se aplikuje Sinovial a doplatek v lékárně je 260,-na jednu inj.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:11
- Nahlásit
datli
Ale jinak-když se k nám ti lidi vracej na 3-5 sérii,tak to nepříjemno je asi vyváženo vyšším efektem.ne?I ochotou si připlatit.U nás se aplikuje Sinovial a doplatek v lékárně je 260,-na jednu inj.
kurńa tak já to chcu pro psa!!!!! to přece musí jít!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:13
- Nahlásit
datli
ty vogo ale stále je to kloub....kterej by dle mýho měl zůstat neporušenej, je to ale lajckej názor....tys doktorka?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:14
- Nahlásit
Pakunobecnyn
e hormony,ale kortikoidy.Dávají se 3 dávky po sobě,víc se nesmí kvůli možnému rozpadu kostí.Opakovat se může nejdřív po 4 měsících.
Že je něco špatně lze ověřit tak,že místo vpichu začne ztrácet ,vychudávat ,propadne se jakoby dolík a zjemní se kůže.A to je stop stav.Pro to období
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:14
- Nahlásit
zuzanarosakova
kde to přesně dělaj a co znamená, že je to pokusný??
Zatím vybíraj lidi co jim na to přesně pasujou s určitým tipem opotřebení páč asi to nesedne na cokolif kámoška na tom byla ale co je to za sajrajt nevím až ju potkám tak se zeprám ale je tam nějaká radiace prostě hmota krajně podezřelá
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:17
- Nahlásit
kejtlin nepíchá se do kloubu jako do chrupavky,ale do toho prostoru mezi klouby.Ta látka má za úkol zahladit úbytek zdrsnělých ploch kloubů,promazat a vytvořit zas kluzkost kloubů.
Takže ještě jednou-říká se -pícháni do kloubu,ale je to do těch mezikloubních štěrbin.Ju?A jsem jen sestra ortopedická v tuto chvíli
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:18
- Nahlásit
Pakunobecny
Zatím vybíraj lidi co jim na to přesně pasujou s určitým tipem opotřebení
ježiš, ale já to chci pro psaaaaa!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:20
- Nahlásit
kdysi se aplikovalo stříbro,ještě se dělají derivace z vlastní krve.Stojí to tak 25 litrů.Efekt je menší,než se říká a je to spíš pro počáteční stádia
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:20
- Nahlásit
datli
mě to kdysi určitě říkali, když mi to doporučovali, ale já si představila jehlu v kloubu a dál už neposlouchala díky za info
all
a jdu už opravdu spát, sakra se chystám už od 22 hod, sem říkala že dneska půjdu brzo, dobrou
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:21
- Nahlásit
poslední věta-co se týká zátěže.V den aplikace je doporučen klidnější den.Ten gel je hustý a než se rozprostře,vadí to.Někdy je potřeba kloub zaledovat,ale jen vyjímečně,anebo vzít paralen ,brufík.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:32
- Nahlásit
zuzanarosakova
ježiš, ale já to chci pro psaaaaa
Já to pochápla,ale stejně je to nějaký pokusný sjrajt a nikdo neví co to za pár let udělá,ale zeptám se jí až ju potkám. jinak co si děsně chválí je -rázová vlna -nic se nepíchá nic se nepolyká a prej je to dobrý tipuju tak30% datli
pani máte znáte
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:35
- Nahlásit
Pakunobecny
jinak co si děsně chválí je -rázová vlna -nic se nepíchá nic se nepolyká
máme doma ňákej přístoj na geomagnetický vlny, je to vono?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:56
- Nahlásit
Biluška
ak přijeď do Jílového na voříšky
jasně, přijedu s vořechem.
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 00:17
- Nahlásit
zuzanarosakova
máme doma ňákej přístoj na geomagnetický vlny, je to vono
šíš to netuchám todle je ten zázrak ale tohle sem fakt nezkoušela http://www.razova-vlna.com/co-je-razova-vlna
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 06:42
- Nahlásit
Fstávat a makat!!!!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 07:26
- Nahlásit
bré ráno, zatím je dobré, ale obávám, že zase dneska dostanu pěkný kartáč
makrel
v kolik jdeme dneska???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 07:41
- Nahlásit
Makáte dámy? Zase nic nestíhám Jediný den co je venku léto a já ho strávím lítáním po úřadech
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 07:44
- Nahlásit
Bré ráno!
Vůbec mě neba být v práci. Ale šéfová se chová, jako by to tu be ze mě vůbec nezvládala a dokonce mi včera dala skoro 2 kg jelení kýty pro psy. Tak si kluci včera a dneska k večeři pošmáknou
Jinak doma vypuklo boží dopuštění. Máma se rozhoda, že si zrekonstruuje ložnici. Takže doma zavládnul chaos. Ale znamená to, že už jí opustill ten strašlivej nápad, že by barák na Bučině prodala, hurá!!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 07:47
- Nahlásit
rázová vlna je na rozbijení kostních výrustků-nejčastěji ostruhy proboha!!!!To byste zlikvidovali psovi vše.
Jinak se to používá i na ledvinové kameny.ZA 1é minut mi začíná ordinace-to nestíhám
|