| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:38
- Nahlásit
kejtlin
davídkový odšvihli net
šiš gdo si to dovolil jako??
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:40
- Nahlásit
zuzanarosakova
upc
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:40
- Nahlásit
Crysa
, pálej mě očka, i to kakaový očko už.. j
šiš,aviril pudr,nebo mastička to jistí
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:46
- Nahlásit
Alexa
upc
a jooo, prto to tu Gerda furt řeší!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:46
- Nahlásit
tak pudu do pelechu, asi se přižene bouřka veku je jak v prádelně a zvedá se vítr, zavřu pro jistotu velký holky do kotce
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:01
- Nahlásit
Ted´jsem zavírala psy a všimla jsem si jak se lesknou i teta mi to dneska říkala, čímže to krmím že i staříkovi Rickimu zarostla holá místa bez chlupů na těle a taky se leskne takovou srst měl naposledy tak v 8mi letech tak asi má vliv pangamin, tedy už ho nemáme máme kvasnice a olej, ale krmím i dost tučným masem-má tuk v mase vliv na srst?
Jo kamarádka koupila kvasnice 25 kg za 800 něco, ale ony ty kvasnice vůbec nesmrděj, ale jsou pivovarský sem koukala na pytel, podle čeho se pozná zda jsou kvasnice kvalitní nevíte někdo?
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:05
- Nahlásit
kejtlin
pozná zda jsou kvasnice kvalitní nevíte někdo
nevím třá dyž se daj do těsta tak vykyne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:06
- Nahlásit
Pakunobecny
nevím třá dyž se daj do těsta tak vykyne?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:11
- Nahlásit
kejtlin
tak asi má vliv pangamin, tedy už ho nemáme máme kvasnice a olej, ale krmím i dost tučným masem-má tuk v mase vliv na srst?
Hele,to hodně dělá maso jako takový.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:13
- Nahlásit
kolik toho pangaminu tak dáváte?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:13
- Nahlásit
jablunka
sem i dřív krmila napůl maso napůl grancle ted´ mají tedy maso pořád, dřív jsem i dost vařila hlavně v zimě, ted´ jim to nakydám syrový a na zahřátí budou dostávat teplej vývar
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:16
- Nahlásit
datli
kolik toho pangaminu tak dáváte?
dávala jsem krysaříkům a pinčům1-2 tbl, jezevcům trpaslíkům 4 tbl, standartce jezevčici 6 tbl, kolii 8, ovčákům 10, kavkazandě 12, ted´ mám sypký kvasnice a dostávají odhadem
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:25
- Nahlásit
kejtlin
Pani krzevá ten lososák-pakůn se mi dycky děsně poooo a to mu dám třá polífkovou lžičku a huž to jede měli to někdy i jiný psi?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:27
- Nahlásit
tak tos mi vyrazila dech,to je víc,než sem si myslela.
Začala jsem dávat teď děckám pangoš,protože začaly mít dvoufázový trénink,tak aby to i svaly ustály.Takže ráno dávám 2-3 tablety děckám,psovi pohodím jednu lentilku,tak to je asi dost málo,co?
Žrádlo denně zaliju nějakým olejem,co mi přijde pod ruku a JRT přidávám na radu Biluš Biotin,páč nějak moc jí vypadla srst a zhubla.
Měla zátěž,bylo vedro a ve finiši ji děcka asi málo krmily na táboře.Takže ji dávám dohromady srz štěně.Už víc žere a je zpět na barfu.Tak doufám ,že do měsíce to na ní zase bude vidět.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:28
- Nahlásit
Pakunobecny
Pani krzevá ten lososák-pakůn se mi dycky děsně poooo a to mu dám třá polífkovou lžičku a huž to jede měli to někdy i jiný psi?
ne, mí psi po něm neserou ani jeden, ale jim nevadí třeba ani sádlo čistý když potřebuju aby přibrali
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:30
- Nahlásit
no olej by měl dost měkčit stolici všeobecně.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:30
- Nahlásit
datli
já je předávkovávám schválně kvůli klíšt´atům, ale myslím, že je nemůžu předávkovat. jakého máš psa? jedna nemá smysl
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:33
- Nahlásit
Jack Russel terierku roční a miminko šelťáka,kterýho se bojím,bo je Biluše.Mámstrach,abych jej jakoliv nezprasila.Je to na bednu.
Já to přidávám jen tak jako vitamín,doplněk.Jinak jsme na plném barfu.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:38
- Nahlásit
datli
Já to přidávám jen tak jako vitamín,doplněk.Jinak jsme na plném barfu.
my taky, jack russelový bych se nebála dávat i 5, kolik asi váží jako standart jezevec? tessa má necelých 9 kg a štěňatům jsem taky dávala běžně, ale to ti asi poradí spíš Biluše nehci jí kecvat do chovu a tebe k něčemu navádět
my máme i jako doplněk Alavis pro koně, protože už mám dost staříků+3 psi jsou vyloženě v léčebném programu, ti dostávají bez přestání, ostatním dělám tak po 2 měsících měsíc přestávku
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:49
- Nahlásit
terierka má 6 kil.
Alavis-to je ten přípravek na klouby?Už sem naguglila.Já ti řeknu prasárnu,ju?
Pícháme lidem do kloubů tu látku.Někdy se stane,že pro hodně silnou artrozu ,zkostnatění nejde látka dopíchnout celá.Tak si to odstříknu do nádobky a občas sem to dávala psům pak do žrádla.Má se to aplikovat po půl roce v 3dávkách a během 3 týdnů.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:52
- Nahlásit
datli
Alavis-to je ten přípravek na klouby?Už sem naguglila.Já ti řeknu prasárnu,ju?
jj na klouby, ehm mě to měli píchat do kolen......
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:52
- Nahlásit
datli
Pícháme lidem do kloubů tu látku.Někdy se stane,že pro hodně silnou artrozu
hele a nejde to píchat i psům do kloubu??
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:53
- Nahlásit
jdu,pa .zejtra je taky den.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:54
- Nahlásit
zuzanarosakovajá nevím.U nás se to píchá jen do kolene.V Praze pod tuším ultrazvukem i do kyčlí.
A psům?To jsem neslyšela.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:56
- Nahlásit
datli
A psům?To jsem neslyšela.
tak to se píchá lidem na artrozu, ne? tak by to mělo jít i psům na artrozu, ne?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:58
- Nahlásit
Ale!
Kámoška vetka mi doporučila dávat staré jezevčici Condrosulf.Vygulit prosím.
Jde o to,že je to psáno jako léčivo pro lidi.To samé se prodává pod jiným názvem pro veterinární potřebu,jenže 10x dražší.A tak mi ta vetka doporučila vzít condrosulf granulát,rozdělit sáček na pět dávek .Vyjde to sakra lépe a je to i volně prodejné.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:58
- Nahlásit
zuzanarosakova
tak to se píchá lidem na artrozu, ne? tak by to mělo jít i psům na artrozu, ne?
co jsem slyšela tak to dost bolí, a pak snad musíš bejt v klidu nebo co, tak jsem se na to vysrala
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 22:59
- Nahlásit
datli
Pani já sem právě chtěla jít na ty do kolen a jedna stojí litr a má jich bejt pět tak jako pět litrů mám málo gdy vlastně nikdy!!!Jo a eště nějaká jiná ta byla ještě draží genová něco to už to koleno žije vlastním životem asi Ale hlavně mi říkala,že dyž se to pichne přímo do místa tak to má efekt zatímco dyž se to jí tak ze žaludku se do kolena nedostane nic jako třá jedno proc.z milionu takže nic
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:00
- Nahlásit
datli
Condrosulf beru já a zázračně mi pomáhá, ale mám ho na předpis, o sáčcích nevím
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:00
- Nahlásit
Tak se poptejte vet ortopedů,zda dávají Sinovial,Synecrone,NeoVisc,Erectus,Hyalgan=jedno a to samé léčivo různých firem.Cena jedné injekce je od 260-500 kč a celkem 3 dávky do jednoho kloubu.Víc neporadím.
|