Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8442 . 8443 . 8444 . 8445 . 8446 . 8447 . 8448 . 8449 . 8450 . 8451 . 8452 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 15:11
- Nahlásit

Gerda
tak to vyřešený nemají, vracíš to do Nymburka a možná ti napíšou mailem, že jim to došlo, když jim to dojde. Ty vado, trochu se už bojim mít telku u upc, ten telefon zrušim a internet si u nich nikdy neudělám.

Napsala jsem si sama papír, kde jsem napsala, že níže podepsaný pracovník UPC tehdy a tehdy převzal zařízení od UPC (modem, telefon, cokoliv), sériové číslo, typ, značka + tolik a tolik kabelů etc.
A musel mi to podepsat a dát razítko.

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 15:12
- Nahlásit

Gerda
Ty vado, trochu se už bojim mít telku u upc, ten telefon zrušim a internet si u nich nikdy neudělám.
Trochu ste mě vyděsily....měly sme gdysi dávno(7 let zpět?,možná dýl) od UPS telku a satelit i tu krabku sme vraceli poštou.

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 15:13
- Nahlásit

jablunka
telku a satelit i tu krabku sme vraceli poštou.

to už je dlouho, to už by si tě našli, neboj. asi v té době ještě nevěděli, že na tom můžou takhle vydělat. ))))

jablunka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 15:14
- Nahlásit

jbat
to už je dlouho, to už by si tě našli, neboj. asi v té době ještě nevěděli, že na tom můžou takhle vydělat. ))))

No bojím,páč jak vidno,sou to kurvy.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 15:28
- Nahlásit

jbat
Na to sem se taky ptala, jeslti přijde pracovník a přístroj si odpojí, holka řekla, že ne, že si to odpojuje každej sám a vrací poštou. Takže v tom případě nevim, kdo by mi ten předávák potvrdil...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 15:29
- Nahlásit

toš sme vyprochajděný, psi najedený, dolní část domu vytřená a uklizená, ještě jdu na vršek, pak s konečně snad najím, za celej den jsem se ještě nezastavila, kurňa jak to ta eva dělá že má tolik času na diskuze a to nemám 4 děcka, já jsem na netu celý den, když jsem v práci, jinak jen tak na skoky

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 15:33
- Nahlásit

Gerda
Takže v tom případě nevim, kdo by mi ten předávák potvrdil.

Tak to pošli doporučeně a bombarduj je každý den telefonama a mailama, jestli už to přišlo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 15:37
- Nahlásit

jbat
jedině tak, právě se asi chystám zrušit tu pevnou linku, je mi trochu na prd. Je tam nějaká dvouměsíční výpovědní lhůta...musim to rušit nějak formulářem na netu a písemně, potom sbalit přístroj, vrátit ho, modlit se, aby neposlali exekutora ))))

jbat
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 15:38
- Nahlásit

Gerda
musim to rušit nějak formulářem na netu a písemně, potom sbalit přístroj, vrátit ho, modlit se, aby neposlali exekutora ))))

Máš co dělat, co? )))
Děcka, ex jede od pátka až do čtvrtka do prdele a jako já mám být doma sama????? Zešílím.

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 15:57
- Nahlásit

jbat
já žila v domění že se ti s nim moc dobře nežije

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 15:59
- Nahlásit

jbat
Děcka, ex jede od pátka až do čtvrtka do prdele a jako já mám být doma sama????? Zešílím
proč??? Vždyť to je super, ne? Budeš mít byt sama pro sebeeeeee jupíííííí! Ty nejsi ráda?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 16:07
- Nahlásit

caute decka!chudak davidkova,ja ji to rikala ze z UPC jsou desny kurvy a maji tam totalni bordel,viz muj bracha,udelal tam silenej kraval,neco obdobneho co davidkova mel!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 16:10
- Nahlásit

jbat
miluju když jsem si sama pro sebe doma

agáta12
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 16:12
- Nahlásit

jbat
Jako , že na tebe nebude nigdo hnusnej ?
Neva , brkni Davídkový, že jsi správce jejího intronétu , a budeš mít po absťáku . Inkogonýto samozřejmě

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 16:56
- Nahlásit

Du pytlačit, abyste věděli

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 17:14
- Nahlásit

čuspitchus

Co řešíte zas nějakou šikanu internetóvu?!! , my jsme přišli z procházky se šampusama.

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 17:17
- Nahlásit

Marush

hele jak je vůbec mistr nyxovi? ani nevim, jak nedočítám...

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 17:20 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

Grin
hele jak je vůbec mistr nyxovi? ani nevim, jak nedočítám...

Nyxe neboli čupakábře je dobře,nekulhá a votravuje zrovna dožrala maséno a teď mi tu bosní a hlídkuje po bytě...vypadá to dobře,na kontrolu jde asi za týden.Měsíc jsem jí držela v klidu uplně jak to šlo a pomalu zkoušim jak moc může běhat aniž by pak kulhala,když začne kulhat zas jí dávám klidovej den, když je v pohodě má dlouhou procházku..myšleno třá hodinu ne 3hodiny,dlouhý pochody zatím ne.

Jinak se mi dnes potvrdilo jak je dobrý mít toho vlčáka bo v hospodě na zahrádce sedíme po procházce a děcku už by si to šinuly k šamponům,jé pejsci plyšácí...jenže najednou zpozas stolu vyštěkne čupakáááááááááááábřička a děti udělaly čelem vzad a vypadly lidi se jí už začínaj bát,takže jsem spokojená

datli
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 17:29
- Nahlásit

Marushmy jsme přišli z procházky se šampusama.

a u kterých měsíčků roste šampus Mařenko?

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 17:31
- Nahlásit

datli
a u kterých měsíčků roste šampus Mařenko?

tydle šampusi rostou v Průhonicích, jsou šílený pacienti a degeni a mazli a pěstuje je moje sestra adydasová

datli
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 17:35
- Nahlásit

Jé tak u našeho pacienta vyrostl dneska Kiltec obojek-je od Bayer firmy a má to jako prézent pro klienty,partnery.

datli
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 17:36
- Nahlásit

jsem si dala kafe a nějak nefunguje.Padaj mi víka.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:02
- Nahlásit

Marush
Šamponi jsou naprostý magoři. Došli sme domu, sundám baťoch a du na záchod, šamponi si lehnou. Vylezu ze záchodu, chci uklidit baťoch, čili ho vemu do ruky a šamponi za strašnýho vřískotu letěj do garáže a snažej se nastoupit do zavřenýho auta, že se jako zas jede ven!

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:07
- Nahlásit

zuzanarosakova
Vylezu ze záchodu, chci uklidit baťoch, čili ho vemu do ruky a šamponi za strašnýho vřískotu letěj do garáže a snažej se nastoupit do zavřenýho auta, že se jako zas jede ven

cha,to jsou degenííííííííííííí

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:14
- Nahlásit

Albertí měli sme křáásnej špacírek,všecko okolo bylo veselý,ryby chodily po hladině,malí marálci byli tak pitomý že si chtěli hrát s pakoněm páč jim ještě nikdo neřek že sou lovná vysoká,na mě zaůtočila vážka která po příletu na10cm k mejm zvěčovacím brejlím se jevila být převelice obrovská tudíž životu nebezpečná a za nejkrásnější považuju fakt,že v okruhu20km nebylo ani živáčka ani mrtváčka prostě krásný den.

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:25
- Nahlásit

Pakunobecny

pěkný pakoní výlet psí

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:46
- Nahlásit

tak jsme se vrátili z venčení, byly jsme venku přes tři hodiny, šla jsem dneska totiž k Dr., tak jsem byla doma po druhé hodině.
Už mám lepší náladu, snad už taková zůstane

Marush
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:52
- Nahlásit

ALL

proč nic nepíšete,čtete všechny Beníka?

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:55
- Nahlásit

Hele ženy, ještě furt si čtu to upc, to je fakt hustomasakr s nima tu smlouvu ukončit tak, aby ti nakonec nepřišel exekutor...normálně se na to musíš připravit právnicky, abys někde něco nepodělala a vše včas vrátila a měla to potvrzený....

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 18:55
- Nahlásit

Monty
to doufám

<< 1 ... 8442 . 8443 . 8444 . 8445 . 8446 . 8447 . 8448 . 8449 . 8450 . 8451 . 8452 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání