| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 20:37
- Nahlásit
Biluška
Kdybych mohla žít v zimě f Práglu nejspíš bych si ani nevšimla, že nějaká zima je
tak to já si ale všimnu! nemůžu se vůbec pohybovat po venku! Ven chodím jen a pouze se psama a to mám : elasťáky, tepláky, voteplovačky, tílko, tričko, tričko s dlouhym rukávem, mikinu, tlustou mikinu, bundu, rukavice pletené, rukavice péřové, čepici, kapucu, ponožky tenké, ponožky tlusté, sněhule! Tobě je hej, když se můžeš pohybovat v bundě hozené přez noční košili!!!!!
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 20:40
- Nahlásit
zuzanarosakova
lepčí je Xnax podle mě..
Pani ten rivotril jako to byla nádhera nísto mozku-tichá nadýchaná čistá vata prostě nic(bohužel druhej den se to zvrátilo samo do sebe jak žumpa) pak sem zjistila,že ůpa stejnej pocit lze zažít u mý kámošky v horách-na kopci vo půlnoci v dvou metrech sněhu-ticho bílí jiskřičky a všude kolem bílá vata a v dálce zvonička odbyla půlnoc a zas ticho,jako kdyby pod tím sněhem škytla myš šlo by to slyšet jak tam bylo ticho.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 20:44
- Nahlásit
zuzanarosakova
To je výhoda nás velryb, tuk hřeje . Tolik oblečení co jsi vypsala ani nemám . Tričko s dlouhým rukávem bych si musela půjčit od Mášenka a elasťáky od Lálinky, ale do těch bych se zase nevešla
V létě chodím v kraťasích (no od doby co jsem překročila jistou hmotnostní hranici už radši v tříčtvrťákách) a v tričku s krátkým rukávem. Je mi jedno jaké je počasí, prostě je léto tak chodím v tomhle Na podzim vyměním kraťasy za tepláky na doma, nebo za rifle na ven a přes tričko přihodím na ven mikinu. V době nejkrutších mrazů vytáhnu zimní bundu.
Když oblíkám rukavice a čepici znamená to, že Mášenek a Lilátko trvale hybernují v posteli pod třema peřinama a lední medvědi se začínají stahovat k lidským obydlím
Nevadí mi mráz, vadí mi ta strašná spousta práce co je v zimě navíc A tma
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 20:48
- Nahlásit
Biluška
Když oblíkám rukavice a čepici znamená to, že Mášenek a Lilátko trvale hybernují v posteli pod třema peřinama a lední medvědi se začínají stahovat k lidským obydlím
jako ty se tomu směješ, ale já se třá za celou zimu doopravdy zahřeju tak dvakrát třá když jsem byla v -14ti na cvičáku, šla jsem pak na půl hodiny do sauny a vylezla jsem a měla jsem úpa ledovou prdel! je to fakt strašný, nosim i pod každý kalhoty legíny, bo bych jinak prostě nepřežila a pak vlezu do vobchodu, kde je strašlivý vedro, tak se v tom nabalení zpotim, du ven a je mi eště stokrát větší zima, no peklo na zemi! Tma je teda taky na piču, ale pro mě je prostě nejhorší to chladno
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 20:52
- Nahlásit
zuzanarosakova
a pak vlezu do vobchodu, kde je strašlivý vedro, tak se v tom nabalení zpotim, du ven a je mi eště stokrát větší zima, no peklo na zemi!
To se nedivím. Já to teda řeším tak, že mám fakt tlustou a teplou bundu. Pod ní normálně tričko s krátkým. Jakmile někam vlezu tak bundu sundám, nebo aspoň rozepnu.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 20:55
- Nahlásit
Biluška
To se nedivím. Já to teda řeším tak, že mám fakt tlustou a teplou bundu. Pod ní normálně tričko s krátkým
tak to vůbec, mám samozřejmě tlustou bundu, ne opravuji KABÁT až po kolena a pod nim svetr, triko s dlouhym...atd...to už znáš
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:01
- Nahlásit
zuzanarosakovatřá když jsem byla v -14ti na cvičáku, šla jsem pak na půl hodiny do sauny a vylezla jsem a měla jsem úpa ledovou prdel!
taky bych chtěla mít zmrzlý něco, co nemám
až poznáš co je promrzlej špek a jak dlouho rozmrzá špatně krvenej tělesnej špek, pak zjistíš, že sice rychle zmrzáš, ale i rozmrzáš
Ale nejhorší je ta tma.. hnusná ponurá tma, ráno tma, přes den smog, odpo tma.. když koukne sluno, snamená to, že se v noci vstává a nosí psům teplej vývar 2x za noc..
Což mi připomnělo, že si musím dojet pro slámu do boud pod čolke... hmh.. už zas..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:01
- Nahlásit
zuzanarosakova
tak to vůbec, mám samozřejmě tlustou bundu, ne opravuji KABÁT až po kolena a pod nim svetr, triko s dlouhym...atd...to už znáš
mám taky jen tlustou bundu a pod ní většinou tričko s krátkým, ale mě bývá chladno málokdy hodně se otužuju kvůli imunitě
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:02
- Nahlásit
zuzanarosakova
ám samozřejmě tlustou bundu, ne opravuji KABÁT až po kolena a pod nim svetr, triko s dlouhym...atd...to už znáš
Oblíknout si to co ty,tak mi budou doprostřed čela lidi cpát šém.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:03
- Nahlásit
Crysa
Což mi připomnělo, že si musím dojet pro slámu do boud pod čolke... hmh.. už zas..
tos mi připomněla, jak jsme si eště mysleli, že šamponi budou spát venku to úpa nevyšlo teda
|
datli
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:04
- Nahlásit
zuzanarosakova tvůj způsob voblíkání zdá se mi být povědomý!
Nicméně Biluška v noční košili a péřovce není originální-to já taky.
Dvě předchozí zimy,vždy kolem silvestra chytala Barča chřipku,ale takovou se srajdou.Totál hotová,vypadala spíš na něčím otrávenou.
Blila,srandila tu a tam.Chlap v Afgánu a já lítala v noci se psem i 3x ven v noční košili a péřovce a ráno v 6 jsem vzala lopatu a šla vyhazovat sníh před garáží,abych vyjela.A pak během dne znovu alespoň 2x odhazování.Prostě super.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:04
- Nahlásit
Crysa
kam jezdíš pro slámu? a jakou máš?
|
Pakunobecny
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:05
- Nahlásit
Biluška
Já to teda řeším tak, že mám fakt tlustou a teplou bundu
Šíš pani já si vloni koupila v sekáči značkovou kombinézu původně na snoubord(vysvětlit bábe že to chci na běžky na kerých se nehejbu bo sem tažená spřežením bylo težký)ale postupem času sem zjistila že ty termo trička sou fakt super aj dyž z čéka leje jak z vola je suchej a néni mu zima přesto že triko de už skoro ždímat(to nastává v okamžiku kdy spřežení vypoví službu a už netáhne tak musím makat)
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:05
- Nahlásit
jablunka
panebože ty si vůl
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:07
- Nahlásit
Na zimě je blbá jen jedna a věc a to, že se nedá jezdit na motorce
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:08
- Nahlásit
Crysa
taky bych chtěla mít zmrzlý něco, co nemám
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:08
- Nahlásit
kejtlinkam jezdíš pro slámu?
na jízdárnu na Mělník
a jakou máš?
snažím se si nakopat neshnilou, čerstvou.. tak budu po chvílích skenovat kdy navážej čerstvý z pole a kdy zrovna nechcá, abych si toho nenabrala půlku plesnivýho.
jablunkaOblíknout si to co ty,tak mi budou doprostřed čela lidi cpát šém.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:10
- Nahlásit
Crysa
jo tak já myslela, že máš třeba kontakt na malý balíky tý dlouhý měkký slámy jako bývala dřív
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:11
- Nahlásit
jablunka
vypňy se
Crysa
když koukne sluno, snamená to, že se v noci vstává a nosí psům teplej vývar 2x za noc..
Když teplota klesne pod plus patnáct, nebo začne pršet řeší to Bagetka tak, že si otevře dveře a jde domů. S ní jdou všichni ostatní venkovní psi Samo o sobě mi to neva, ale dost mi va když jsou při mínus dvaceti celou noc dveře dokořán, v koupelně ráno visí rampouchy z kohoutku, bundu z věšáku musím napřed rozbít kladivem, aby se dala obléct a pod schodama je uhnízděná kolonie tučňáků
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:11
- Nahlásit
Do Mrdlic nejedu, je to moc daleko, tak jedině do Jílovýho nebo Dobříše. Doufám, že se uvidíme.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:17
- Nahlásit
kejtlinjo tak já myslela, že máš třeba kontakt na malý balíky tý dlouhý měkký slámy jako bývala dřív
předloni jsem měla, ale už je skoro nikdo nedělá, to by ses musela někde domluvit s nějakym maličkym rolníčkem, ani ne tak postavou maličkym, jako stroječkama maličkym, s majinkym kombajnkem, majičkou vazačkou, majičkym traktůrkem.. bo to jinak nikdo už nedělá tady po středočechách, už se to jede tak, že malej držstevníček vyseje, pohnojí a postříká a nastojato prodá velkostatkáři, kterej si to sklidí a vyplivnou mu stroje za sebou ty obr kola a nebo kvádry velikosti mého domku..
a měkkou, ovesnou už taky blbě seženeš..
Takže buď někde u koňáků esli budou mít malý balíky na objednávku a nebo náhodně.. nebo sebrat po baráku pytle a jít někam napaběrkovat a nebo vyžebrat.. nebo odkoupit.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:18
- Nahlásit
kejtlin
Crysa
Biluška
panebože ty si vůl
vypňy se
Njn,ale rabín si se mnou nepokecá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:19
- Nahlásit
Lola1
Tak přijeď do Jílového na voříšky .
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:21
- Nahlásit
Crysa
právě že strejc dělal malý balíky a měl i ovesnou ale už nedělá, bo je stár
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:22
- Nahlásit
kejtlinprávě že strejc dělal malý balíky a měl i ovesnou ale už nedělá, bo je stár
no a wo wo wo wotom to je.. všichni kolem už jsou stáři, prodali krafku a už nezaseli..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:27
- Nahlásit
špym a špym a nic nesyšim
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:28
- Nahlásit
Děcka jdu spát..
Hlásíte vůbec někdo Davítkojc, co se tu děje všechno na netu???
Hele a co taková Leyenda?? kde ta vůbec je, na prázdninách a nebo taky bojuje s nějakejma Jůpýsí??? Nebo s náma nekámoší??
Brou noc, pálej mě očka, i to kakaový očko už.. jdu spinkat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:31
- Nahlásit
Crysa
Brou noc, pálej mě očka, i to kakaový očko už.. jdu spinkat
dobrou
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:32
- Nahlásit
Crysa
Hlásíte vůbec někdo Davítkojc, co se tu děje všechno na netu???
Hele a co taková Leyenda?? kde ta vůbec je, na prázdninách a nebo taky bojuje s nějakejma Jůpýsí??? Nebo s náma nekámoší??
a co je s Davídkovou????
no jo a co leyenda? tu sem teda neviděla ani nepamatuju
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:33
- Nahlásit
zuzanarosakova
davídkový odšvihli net, ale co je s lejendou???
|