| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:27
- Nahlásit
Gerda
máš v TV Česťu. Minule Vala, teďka Česťa, jsou žádaný ty tvoji
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:29
- Nahlásit
kejtlin
ještě ráda si ji tam vezmeš aš dudem v noci ožralý duchařit a béém se bát
jo, akorát se leknu, vyjeknu a vona mě zakousne hned! to nebudu vědět čeho se mám bát dřív, ducha, vraha nebo psa
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:30
- Nahlásit
Lálinka dneska přijela z koňovacího tábora. Před odjezdem jsem jí furt vtloukala do hlavy "neloz ke koňovi zezadu, každý NENÍ HODNÝ JAKO NÁŠ BARONEK, může tě kopnout" Celý tábor přežila f poho, akorát včera prý spadla, ale nic se jí nestalo (teda odřela si loket). Ve dvě ji Mášenek přivezl domů, ve tři jsme vyrazili k rybníku. Se všema pézetkama, se psama a s koněm... Cestou se děcka střídali v jízdě, je to cca pět kiláků. U rybníka je velká velkolouka zakončená velkolesem. Barčucha jsme pustili na volno, on neutíká, ať si s klidem žere na té louce a šli jsme plovat. Pak Lála kouká, že kůň je cca v půlce louky a blíží se k lesu. Tak zaběhla pro něho, připla ho na vodítko, dovedla ho zpátky, odepla vodítko...a kůň se rozběhl zpátky k lesu. Tak se rozběhla za ním, dohnala ho (on Baron zase tak rychle neběhá, když běží tak to znamená, že v podstatě rychleji jde ), připla to vodítko...a ten zmetek se k ní normálně natočil prdelí a vyhodil Prostě když chce žrát u lesa tak bude žrát u lesa a nikdo mu v tom prý nebude bránit
Lála zůstala ležet, v první chvíli to vypadalo na zlomenou pánev, nebo kyčel plus nějaké ty polámané žebra. TAkže jsme volali rychlou - to je taky kapitola sama pro sebe, popíšu za chvíli
Zlomený teda nakonec nemá nic. Naštěstí. Ale neví se essi nemá poraněnou ledvinu, nebo slezinu, tak si ji tam nechali na pozorování. Přes celý břicho a bok má modřinu jak prase. Taky ji děsně bolí ten kyčel, má ho parádnicky naražený.
Pro Barona jsem si potom došla k tomu lesu, zmlátila jsem ho nějakou větví co jsem tam našla (ať se kolemjdoucí třeba poserou) a domů to bral pěkně klusem. Hajzl. Netroufl si udělat ani jednu jedinou blikuli, které jinak dělá děsně rád. Třá, že si v klusu najednou skloní hlavu a ukousne si jetelíčku Bude mít vojnu parchant, fakt se má na co těšit
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:34
- Nahlásit
Biluška
ty vole, tak to je hustý, snad bude v pořádku! mě chtěl takhle jebnout jeden hajzl v boxu, uplně jsem viděla jak se vodráží, ale ujelo mu to a flák sebou na zem. jsem z toho boxu vylítla jak blesk!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:34
- Nahlásit
zuzanarosakova
nezakousne neboj, je to mazlinka pokud nehlídá pozemek
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:36
- Nahlásit
Biluška
já dostala kopytem do břicha-naštěstí neokutým kopytem asi v 25 letech a normálně to byla bolest že jsem brečela bolestí a to jsem vcelku odolná, vůbec Lále nezávidím
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:39
- Nahlásit
kejtlin
je to mazlinka pokud nehlídá pozemek
A bude vědít že stan néni jeho nová letní boudička?Páč hmyzopes má letní sídlo v botníku teprv dva dni a huž ho brání
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:41
- Nahlásit
zuzanarosakova
mě chtěl takhle jebnout jeden hajzl v boxu, uplně jsem viděla jak se vodráží, ale ujelo mu to a flák sebou na zem.
kristova noho, ale neměla bys dávat ten chlast i koňům
Biluška
tak to snad bude ok, "akorát" jí to asi bude chvíli dost bolet, hlavně ať je brzy doma
Lidi ten vejcůůůc
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:43
- Nahlásit
danajasa
A bude vědít že stan néni jeho nová letní boudička?
když tam budu u ní já tak ne, jinak si hlídá i kotec na cvičáku a tak to jakože jo
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:46
- Nahlásit
kejtlin
A bude vědít že stan néni jeho nová letní boudička?
když tam budu u ní já tak ne, jinak si hlídá i kotec na cvičáku a tak to jakože jo
šmarjá, ale dyk jsi říkala, že tam s náma nebude
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:50
- Nahlásit
Tak včil ten popis příjezdu rychlé. Někde jsem četla, že mají dojezdové časy tuším patnáct minut. Tak na to zapomeňte dámy, když přijedou za třičtvrtě hodiny tak si můžete gratulovat
Uznávám, že jsme byli u rybníka uprostřed polí, mezi dvěma vesnicema...ale stejně
Volala jsem na 112. Přepojili mě na záchranku. Netuším kam, podle přízvuku operátorky bych tipla, že do Ostravy. Na místě byl mizerný signál, no dobře, to se nedá nic dělat. Slyšely jsme se mizerně, ale slyšely. Ona po mě cca třikrát chtěla nějakou ulici a já ji cca třikrát vysvětlila, že tady žádná ulice není, že vpravo je kukuřice a vlevo louka Furt dokola jsem jí opakovala "Suchý rybník (to je ofiko název, pod kterým je i v mapách) mezi Dívčím Hradem a Pitárné. Paní mi s klidem sdělila "v klidu ZLATÍČKO, už si to hledám". To mi teda málem ruply céfky, na zlatíčko jsem zvyklá leda tak od Mášenka a i to mu dovoluju dost výjimečně
Pak jsem si vzpoměla, že kolem toho rybníka vede turistická značka a řekla jsem paní, ať pošle sanitku do Pitárné a odsud dál po modré. Řekla, že OK. A čekali jsme....pořád jsme čekali...pak jsem větší pézetka poslala k Pitárné tu sanitku vyhlížet a navádět...Větší pézetka z kopce máváním signalizovali, že furt nic... Vtom si Mášenek uvědomil, že jsem kráva a že kolem toho rybníka vede zelená Modrá je bohužel v Piťáku taky, ale vede k rozhledně Takže Mášenek volal záchranku a vysvětlil jim, že nikoliv modrá, nýbrž zelená. Paní řekla, že OK a že záchranka už je na cestě a že jim to sdělí. Jestli přitom byl zlatíčko nevím, ale podle jeho výrazu soudě, že jo. A dál jsme čekali... Další kluky jsem pro jistotu vyslala čekat na cestu směrem k Dívčímu Hradu... Po 40 minutách Mášenkovi ruply nervy, znova volal a děsně křičel. Éliška (nikoliv ze mlejna, ale od barzojky Agáty) trefně podotkla, že by nechtěla být v kůži té operátorky . Po 43 přijel džíp a za ním takové to malé žluté autíčko s doktorem co teď jezdí místo sanitky. Omluvil se, že nás tak dlouho hledá, ale že dostal instrukce jet po modré. Operátorka Zlatíčko, která slíbila předat instrukce ohledně zelené se na to s klidem vykvajzla Doktor pak naštěstí potkal toho chlápka v džípu, zeptal se ho na cestu a ten ho přivedl až k nám.
Po dalších cca deseti minutách se na horizontu objevila sanitka. Taky jela blbě, ale byla přes pole vidět. Takže jsme vyslali kluky, aby pro ni doběhli.
Řeknu vám, nechtěla bych takovou situaci zažít v případě, že mám na krku zraněného, který je třá v bězvědomí, nebo nedejbože nedýchá Umělý dýchání teda zvládám, ale 43 minut bych nikoho zaručeně neudýchala
Hodně zvažuju nějakou stížnost. Jak na chování operátorky (ta s tím může počítat skoro 100%, Zlatíčko jí teda jen tak neprojde) tak na dojezdový čas té sanitky Uznávám, že jsme byli v terénu, ale bylo to na turistické značce, ne někde v bůhvíjaké prdeli. Předpokládám, že nějakou znalost místních poměrů by ti záchranáři snad měli mít
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
tak u nás už prší a hodně, to je dobře, je sucho
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
Lidi ten vejcůůůc
ráda bzch, ale vim hovno jinak ten uň byl střízlivej a já vyjímečně taky
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Ty jooo, tak to bude Lálinka dobrá, určitě nemá žádnou ledvinu! Baronek je taková hajzlyně, tož mu končí prázdniny, haranti se nekopou. POzdravuj od nás zaříkávačku, až za ní půjdeš, řekni jí, že vyhrála pomyslnou soutěž o největší modřinu, získává žumpí medajli, neboť je to velikej hrdina, medajle přijede poštou již brzy.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:51
- Nahlásit
zuzanarosakova
šmarjá, ale dyk jsi říkala, že tam s náma nebude
nebude ale přes den se možná půjde kouknout gde se válí panička v lihu opravdu se nemusíš bát!!!ne nebude s námi spát nikdo z velkejch
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:52
- Nahlásit
Gerda
To je furt samá přirozená komunikace, ježdění bez otěží, netahání koně za hubu a gde co a takhle to končí S přirozenou komunikací se hajzl může rozloučit, zato ho seznámím s traverzou XXXXXXXL
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:53
- Nahlásit
Eldoguero
Pani vejcuc nedám bo mám alzhajmr a asi otravu krve nohy.Ale dneska jak sme šly s pakůníkem na výlet tak sem ho zavolala páč jel krakonoš na kole s vozíkem k noze a krakonoš na mě"Paní já se psů nebojím"A já no jo jenže von leze pod kola ten divnej pes a von"Né já posuzoval45let dogy todle je vyrovnanej pes dobrá povaha važtesi ho ten se zajet nenechá"Tož sem byla pyšná na pakůně a pak mi došlo,že von pakůne nezná páč nechtěl vidět zuby to vo hodně přišel zážitků
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:55
- Nahlásit
Biluška
Bejt tebou, slíbim mu, že na něj přijede Hancaw. Možná se nejdřív nelekne, ale až Hancaw přijede, ještě rád se sám pokusí o sebevraždu jako Boban, když se snažil oběsit na zimní dece.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:55
- Nahlásit
Biluška
k nám přijela ted´ naposled sanitka za c ca 20 min a nejdřív mi sdělila paní, že když si jakože děda nestěžuje na bolest tak neví zda pošle výjezd, byla jsem opravdu hodně hnusná, pak mi sdělila, že tedy ten výjezd pošle
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:59
- Nahlásit
Eldoguero
nic nevím nebyla jsem tu celej den
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 23:01
- Nahlásit
kejtlin
Biluška
já jednou volala psí sanitku a dovalila za 10minut, s houkačkou, frajer v tý červený uniformě jak normální lidskej záchranář, psa dal na nosítka, termodečku a jelo se!
kejtlin
jo, vlastně pohoda, když tam Kyruška přijde, když budem v lihu, tak to se bát nebudu, předevčírem, jsem o půl noci šla s čoklama přez celý Průhonice pro cigára a přišlo mi to velice zábavné
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 23:11 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
Biluška
Umělý dýchání teda zvládám, ale 43 minut bych nikoho zaručeně neudýchala
šak vono se už prej nemá dejchat, ale jen srdcomasírovat, když teda ani netepe, a když nedejchá, tak určitě začne dřív než za 43 minut neboj, můžeš si to v klidu hodit na vostro
no blbej ftip, vím, je jsem chtěla odlehčit situaci nebo ze mě mluví to víno
zuzanarosakova
též vim prd, ale neva
nevěřím, že jste byli střízlivý voba, aspoň půl promile
kejtlin
hele dáme je vedle sebe s argem budou hlídat celej tábor a nikdo v okolí 40 kilometrů se nevyspí
danajasa
taky mám alchajmra, takže je to stejně šumák
pakůň je nejvíc nejlepčí poserón na úplně celým svjětě
mě pro změnu zlatý, hodný, mazlivý a většinu času na pohled trochu tupý Bonbonek předvedl, že rozhodně tupý nejni - mi nálem doma v kotci kousl známýho páč jsem nebyla poblíž a von si chtěl pohladit štěňátka, tak to jako už ani vomylem a včéra mi málem zabil ňákýho cyklistu, jako kolo bych nový potřebovala, vo tom žádná, no ale jako nenechat mě vybrat, tak to posral hned jsem ho zmlátila do hlavy, což nejni tak těžký, páč má hlavu děsně velkou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 23:12
- Nahlásit
zuzanarosakova
já když jdu se psema a už je tma tak si velký musím brát na vodítko a když někdo jde proti nám-divnej a to jim přijde skoro každej tak vrčej, ovčandám řeknu v pořádku klid a neřešej, ale kyra si toho dotyčnýho pořád po očku hlídá, nevyletí to by si asi nedovolila, ale není úplně v klidu jako jsou NO, většinou si ji beru když třeba v noci jedu vybírat z bankomatu, bohužel je na místě kde se slejzá vyloženě cikánská spodina a bez psa bych tam nešla ani já, a když mě viděj přes den tak ani už nemaj kecy protože to je ta s "tim velkym psem pyčo a těma vlčákama"
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 23:14
- Nahlásit
Eldoguero
hele dáme je vedle sebe s argem budou hlídat celej tábor a nikdo v okolí 40 kilometrů se nevyspí
bohužel ani my.... i když na nějakých cvičácích i vadí když pes štěká přes den.......podotýkám za provozu ně že by tam byl sám
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 23:16
- Nahlásit
Eldoguero
no ale jako nenechat mě vybrat, tak to posral
No tak bylo by to zadarmo cena-pět minut strachu a rychlý nohy-je dobrá je to dobrý pes
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 23:19
- Nahlásit
Eldoguero
pakůň je nejvíc nejlepčí poserón
Je páč po roce už máme couvačky sice nic moc do tlaku nedá ale na efekt už neupadává huž neupadává jak zralá švestka http://youtu.be/qgTiT75kgoc
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 23:22
- Nahlásit
Biluška
Lále přeju ať už je brzo v pořádku doma )
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 23:23
- Nahlásit
kejtlin
když mě viděj přes den tak ani už nemaj kecy protože to je ta s "tim velkym psem pyčo a těma vlčákama¨
jo cigáni se prej hrozně bojej psů všeobecně, jsem slyšela.. jinak já když jdu v noci (nebo kdykoli jindy) se psama, tak když někoho potkáme tak každej :a kučikučikuči, to jsou krásný medvídci, jak sou lostomilý - a šamponi samozřejmě ve svym živlu a jedou si kanysku jak víno ale věřim, že Rambík by mě bránil, kdyby šlo do tuhýho. Kokyn by zdrhnul asik
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 23:24
- Nahlásit
kejtlin
to asi ne no jediný co můžu slíbit je,že nebude štěkat na Kyru, páčo on holčičky rád, jen musí zjistit, že je to holčička ale zase u něj stačí, když mu to řeknu já, on mi věří a začne hned na čubu kníkat a vrtět celým tělem, je to magor prostě
no jo někde to vadí, mi třá na starým place ve frýdlantě jsme už taky trochu začínali mít problémy, páč lidi, který si postavili barák hned v sousedství cvičáku (kterej je mimochodem na tom místě někde od 2. světový) byli trochu rozhozený z toho, že tam jako dvarkát tejdně štěkaj ňáký čoklové no chápeš to, na cvičáku
danajasa
tsss bylo dámský a jela na něm nějaká obstarožní dáma, je to magor
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 23:28
- Nahlásit
Eldoguero
no vadilo to lidem na cvičáku, to že štěkají........ne v okolí.......no nebudu to rozvádět
zuzanarosakova
kučikučikuči, to jsou krásný medvídci, jak sou lostomilý - a šamponi samozřejmě ve svym živlu a jedou si kanysku jak víno
|