Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8172 . 8173 . 8174 . 8175 . 8176 . 8177 . 8178 . 8179 . 8180 . 8181 . 8182 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 09:35
- Nahlásit

dobré dopoledne, my jsme po procházce s makrelitovcama, Faith udělala asi procházkový rekord
Teď holky spí jak sabité, na Fejtici to byl rekord a Sophča lítala jak smyslů zbavená, včera bylo v Orientu totiž aprílové počasí, chvílu slunko, chvílu déšť, tak jsme zakotvili u našich, tak toho pohybu moc neměla

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 09:37
- Nahlásit

Crysa
dobrý den paní, co Kamilos, hodný??

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 09:41
- Nahlásit

Montydobrý den paní, co Kamilos, hodný??
vzorný chlapec, čistí si zuby, meje si nohy a zdraví nahlas a srozumitelně Každé ráno snídá krajíc chleba s máslem a hrnek melty. Pak si sedne teď o prázdninách v obývacím pokoji a věnuje se stůdyju Gutha Jarkovského.

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 09:46
- Nahlásit

Crysa
vzorný chlapec, čistí si zuby, meje si nohy a zdraví nahlas a srozumitelně Každé ráno snídá krajíc chleba s máslem a hrnek melty. Pak si sedne teď o prázdninách v obývacím pokoji a věnuje se stůdyju Gutha Jarkovského.
a nemá bratra?

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 09:48
- Nahlásit

makrela nemá bratra?
má, jeden se učí do služby na Kladně a další je určitě dlouhosrstej ještě v Domažlicích na chovce co vím

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 09:54
- Nahlásit

Biluška
Biluše, ty pako!!!!!!!!! Nedávno tohle řešila míša, ta naše logařka, spadla s kolem přímo na záda a posunula si jeden obratel v ocásku. Když se přisunula do práce a začalo se jí i blbě dejchat, konečně k dochtoroj zašla, ten jí ocásek narovnal a prd, hotovo, vyřízeno, pohoda. Druhej den už v klidu frčela na kole. Mazej k doktoru.

My jedem, čus bus antabus.

Lola1
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 09:56
- Nahlásit

Biluška
Sem včera při tréninku slítla z áčka
a proč jsi byla na áčku? Sem myslela, že to absolvují jen psi.

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 10:01
- Nahlásit

Crysa
tiše závidím

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 10:03 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

makrel
a nemá bratra?

fole, ty chceš psa????????

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 10:07
- Nahlásit

Monty
ale prt

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 10:09
- Nahlásit

makrel
tag proč se ptáš, jestli nemá bráchu???

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 10:10
- Nahlásit

Monty
bo to znělo jako celkem dobrý popis nějakého mladíčka, ne? ty zas máš vedení

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 10:13
- Nahlásit

makrel
debylééé, jsem brzy vstávala a navíc, to znělo od tebe jako zoufalství

makrel
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 10:14
- Nahlásit

Monty
ne, to byl prosím pokus o ftip, stejně jsem na staré

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 10:17
- Nahlásit

makrelo znělo jako celkem dobrý popis nějakého mladíčka
tady máš jeho obrázek ze včerejšího odpoledne:

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 10:18
- Nahlásit

makrel
já fííím
byla jsem v tom obchodě, mají tam guvno, v pondělí zajedu do kaufu... a nebo pak někdy příště zkusím, ten co jsi mi říkala

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 10:28
- Nahlásit

čus bus! Stran Mlíkošů nabízim místo ve stanu, kdyby někdo potřeboval. Krom Bambiho a Zlatovlásky samozřejmě!

Biluška
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 10:32
- Nahlásit

Lola1
a proč jsi byla na áčku? Sem myslela, že to absolvují jen psi.
Ono se na tom áčku dobře sedí . Čék je vysoko a má přehled po fšech pézetkách co gde šmoulí. Jenže pak přišel i Mášenek, přisedl si a áčko to nevydrželo a poroučelo se k zemi On stihnul odskočit, já ne a šla jsem k zemi i s áčkem

Gerda
Crysa
Nemůžu jet k dochtorovi, Mášenek by mě musel vízt a tím pádem by pézetka zůstali jenom s instruktorkama a to nejde. Navíc máme dneska po ó ukázky igelitění a kozolitění na Mysliveckým dnu a večer jedem na toho Malfoje. Tudíž doktora už tam prostě nemám kam vecpat. Zvlášť když uvážíte, že v Krnově na pohotovosti slouží jeden doktor, takže tam můžete v čekárně trčet klidně i půl dne
Sem našla nějaký movalis, musím to přežít na něm.
Pro dnešek jsem ofšem zrušila agility a najeli jsme na stopy, tam můžu sedět na louce a jenom jim říkat, že fšechno dělají úplně bubě

agáta12
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 10:37
- Nahlásit

Biluška
Hele , to máš za to že nejsi dostatečně tlustá, protože to by tě lízt na áčko ani nenapadlo.
A teď hlavně nelez do vody - myslím tím teplou vanu.
Ani nechtěj vědět jak by to dopadlo
Dochtora taky doporučuju, ale vzhledem k tvé sitauci je jasné , že nikam nepudeš a 3 x denně napíšeš jak to bolí. A protože jinak vypadáš určitě zcela normálně už teď si tvé okolí už určitě myslí, že kecáš.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 10:44
- Nahlásit

Biluška
a to jsis ty záda narazila jen nebo sis tam s něčím hnula a zablokovala?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 11:12
- Nahlásit

zuzanarosakova
dyš béé pěkně, tak tam s tebou budu spát aby ses tam nebála- kyra ti může dejchat za krk neboj z tlamy jí nesmrdí...
Biluška
hlavně si nelehej na zem, nebo nějaký prkno, že to srovnáš, to už se nezvedneš..
all
rozsekala jsem 15 kg koster kuřecích a mám tu ještě kůže na řezání-do těch se mi tedy fakt nechce

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 11:18
- Nahlásit

kejtlinrozsekala jsem 15 kg koster kuřecích včera mladej sežral jednu celou nenaporcovanou. Trvalo mu to do 15 minut A to jsem měla ty veliký, masitý, s celou páteří až k biskupu, masem a kůžema.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 12:24
- Nahlásit

Crysa
masitých měli jen 10 kg musela jsem vzít 5 těch malých.

Tinta76
# Zasláno: 16 Čec 2011 13:33
- Nahlásit

kejtlin
mám pro vás ty lososový oleje
hlavně neřikej, žes je měla uš včéra ... jsme byli v tej Prahe a na ten volej jsem si ani nevzpomněla

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 15:24
- Nahlásit

Tinta76
hlavně neřikej, žes je měla uš včéra
jo měla.....včera jsem pro ně byla, ale tak opřijedeš na tábor ne? tak ti ho dám tam

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 15:28 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Čus bus!
Hlásíme návrat z Boleslavi. Princ Hyjacynt se dnes pochlapil a vyběhali jsme si V1, CAJC a BOB junior Takže odedneška mám doma toho Junioržampijóna.
Jen mi pan rozhočí Jančík řekl, že si mám jako handlera pořídit vysokého hubeného mládence a bude to naprosto ideální )

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 15:29
- Nahlásit

Baico
tak gratulíruju

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 15:44
- Nahlásit

BaicoJen mi pan rozhočí Jančík řekl, že si mám jako handlera pořídit vysokého hubeného mládenceže by mu jisté přednosti dělaly problém?

Takže odedneška mám doma toho Junioržampijóna.
strašně moc gratuluji!! jste žůůůžastní

laguna
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 16:00 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit

Baico
gratulujuuu.
prosim tě můžeš se mi kouknout jaký má číslo Abigaill Zelená míle v katalogu. Díkes

edit plemeno leonberger samozřejmě

Alexa
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2011 16:08 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Baico
jéééé gratulace obrofská

my dopadly podstatně hůř páč moje cajcová čampionky dostala vd

laguna Baico
a můžeš se mi kouknout do katalogu essi sou zejtra pudle v hale a když jo ve který?????

<< 1 ... 8172 . 8173 . 8174 . 8175 . 8176 . 8177 . 8178 . 8179 . 8180 . 8181 . 8182 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání