| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 21:33
- Nahlásit
jbat
Fidorku v Perníku.
ty vole! Já jí mám furt ještě v batohu!!!!! Eště že si mi to připomněla! dík ty blázne.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 21:34
- Nahlásit
Gerda
aji adidasku s nima a s mlíkošskym přecedou, když už tam visí hambatá na nástěnce
ale s předsedou se budu fotit už jedině oblečená!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 21:34
- Nahlásit
Gerda
Já jí mám furt ještě v batohu!!!!!
ty vole tak ty nejen že jsi nedala mně, tys nedala nikomu, jo????? ))))))))))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 21:36
- Nahlásit
Děcka, du spát, bo to byl vcelku náročný víkend.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 21:40
- Nahlásit
jbat
ty vole tak ty nejen že jsi nedala mně, tys nedala nikomu, jo?????
nedala...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 21:41
- Nahlásit
Já jdu posbírat bačkory ze zahrady a odnosit boty od postele, Kamínek zas totiž akční (příště ho už nepoponáším a půlku cesty beru klusem, bo je málo mrtef!), nakrmím a asi taky dneska zhebnu, jak je před deštěm, taxem nějaká mrkvá už taky.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 21:42
- Nahlásit
Na pri ma love de něco na co huž čumím hodinu a doted nechápu vo čem to je napsled sem tak dopadla s kultovním filmem Muhulend drajv taky dodneška nevím pointu dvouhodin filmu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 21:42
- Nahlásit
zuzanarosakova
Ale kdyby ses slíkla do těch spoďárů z časáku, mohli bysme mít aji nějakou další slevu na pobyt....nesla bys prápor toho, jenž se obětuje za své přátele..... )))))))))
jbat
tys nedala nikomu, jo?????
vypadá to, že ne, páč je to v batohu komplet ))) jen sem je přinutila vypít kafe a čaj a vodu. Já jim neukázala ani ty vejšifky, ty byly až pod perníkem...vlastně....
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 21:45
- Nahlásit
danajasa
Muhulend drajv
tak u toho jsem se málem posrala strachy! a eště Lost Highway!
Gerda
néééé, musim bejt voblečená, bo mě tam nigdo nevyretušuje jak v tom časáku!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 21:51
- Nahlásit
zuzanarosakova
bo mě tam nigdo nevyretušuje jak v tom časáku!
neblbni, aspoň se přiblížíš plebsu ))) Notabene bychom tou fotkou mohli vydírat Alibabu, což mi přijde jako super nápad, davítková by dostala váš zahradní nábytek, Maruna gril, já beru zahradu, Bůšek by dostal jezírko a Nanda s Rambíkem konečně ty rypky....myslim, že by ses v našem zájmu měla slíknout.
Děcka, víme, jestli teta agáta závodí v sobotu nebo v neděli? Potřebujem v sobotu, páč v neděli grilujem u bajkofky, má bazén, budeme se cachtat a tak to celý musí bejt v sobotěnku....
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 21:55
- Nahlásit
Gerda jestli teta agáta závodí v sobotu nebo v neděli?
podle mě budou v pátek navečír nebo v sobotu ráno losovat teprf..
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 21:55
- Nahlásit
Lidí možu dostat otravu krve dyž su očkovaná proti tetanu????Píč sem si neska propchla rezavej hřebík nožkou na procházce dobrý ale ted to tak divně smýká tož sem si tam plácla višnák ale nefungá to(noha nemodrá zatím teda jako)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 21:58
- Nahlásit
Takže dámy, heslo "nic se nesmí postavit mezi hucula a jeho žrádlo" dostalo zcela nový rozměr
Ten hajzl nakopl Lálinku a nakopl ji tak brutálně, že ji odvezla rychlá a je hospitalizovaná na jipce. Hajzla už jsem odlovila v lese, zmlátila jsem ho děsně moc (konečně jsem pochopila odkud pochází úsloví seřezat ho jako koňa) a včil mu začne vojna parchantovi Celý dny se akorát poflakuje, hovno dělá a jezdí na něm jenom děcka (to zase jako často, to jo, ale je to prd váha). Takže od včil začínám jezdit já, ať má co nosit zmetek. Taky zaběhnu k starýmu Procházkovi co mi onehdá vzkazoval, že má chomout, vozík a dokonce snad i pluh. Hajzl bude makat až se z něho bude kouřit Já mu ty manýry vyženu z hlavy
Už dneska si se mnou dal domů tři kiláky ostrého klusu a ani ho nenapadlo udělat nějakou blikuli Měl jediné štěstí a to, že neměl sedlo, tudíž jsem nemohla cválat páč bez sedla se ve cvalu fakt neudržím Místo večeře jsem mu slíbila, že ho dvakrát zmlátím a hned ráno jdu pro ten pluh
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:02
- Nahlásit
Biluška
Ten hajzl nakopl Lálinku a nakopl ji tak brutálně, že ji odvezla rychlá a je hospitalizovaná na jipce.
držím palec ať je v pořádku..
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:03
- Nahlásit
Zdáááár, senzibilitýýýýý! Tak jsme byli opět plafčit, tentokráte
u řeky. Jsem měla těžkou schízu, že mi ta pomalá mělká a líná Svratka pana Brunhildu odnese. Když odplaval kus po proudu, hystericky jsem na něho ječela ze břehu ať se vrátí. Lidi, já jsem tak hroznej debil, mě ten autismus dostává čím dál víc. Mě bylo normálně špatně. Vono stačí už to, že pan Brunhilda u mě žije tři roky a k vodě jsem se odhodlala letos poprvé.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:04
- Nahlásit
Biluška
Ten hajzl nakopl Lálinku a nakopl ji tak brutálně, že ji odvezla rychlá a je hospitalizovaná na jipce. Hajzla už jsem odlovila v lese, zmlátila jsem ho děsně moc
Jen mu dej! A Lálince držíme palec ať je brzy doma!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:05
- Nahlásit
Biluška
Šíš tak držím palce at to dopadne co nejlíp.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:05
- Nahlásit
Biluška
Ten hajzl nakopl Lálinku a nakopl ji tak brutálně, že ji odvezla rychlá a je hospitalizovaná na jipce.
hlavně at´ je v pořádku
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:06
- Nahlásit
Biluška
Ty vole, tak to je síla. A co Lála, jak na tom je? Držím palce všechny ať je brzo v pořádku!
A tomu hajzlovi zlam hnáty, nebo aspoň jednu!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:08
- Nahlásit
Gerda
jestli teta agáta závodí v sobotu nebo v neděli?
no já myslim že v so i ne
Biluška
no ty woe, tak hlavně ať je v pořádku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:11 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
adidaska
paní ses nevyjádřila essi mužu s tebou spát ve stanu za příznivého počasí?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:11
- Nahlásit
Biluše! Hlavně ať je Lálinka v pořádku!!!!!!! Ty vado, to je strašný, kam jí vzal?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:14
- Nahlásit
kejtlin
mužu s tebo spát ve stanu za příznivého počasí?
...jako když bude teplo? )))))))
Crysa
Mám moc hezký Kamínčí fotky, když budou ostrý, budou se ti líbit. Foceno na Atušovic pozadí...jako pozadí pozadí ne jen jako pozadí )))))
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:17
- Nahlásit
kejtlin
jo můžeš, ale bojim se, že mě Kyra v noci zabije nebo šampona někerýho, určitě se probudim a bude nade mnou stát jak v Paranormal aktivity ale jsou tam dvě ložnice, kdyžtak můžem bejt každá v jedný s čoklama
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:19
- Nahlásit
zuzanarosakova
bojim se, že mě Kyra v noci zabije
To si piš, půjdeš se vyčůrat a zpět už se nedostaneš. Nezapomeň, že kavkaz jde vždycky po krku ))))) Ten tě zabije už ve třech.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:23
- Nahlásit
Gerda
...jako když bude teplo? )))))))
no vyloženě vedro, jde o to, že když mi prochladne ledvina tak svištím směr nemocnice na kapačky
zuzanarosakova
neboj, kyra s námi spát nebude, jen malý a jezevci
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:24
- Nahlásit
kejtlin
neboj, kyra s námi spát nebude, jen malý a jezevci
UFF! Slyšelas to? tak to mi spad kámen ze srdce!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:25
- Nahlásit
Zdar osoby, zkuste někdo stručnej vejcuc, já su dnes úpa upečené člověk
Biluška
zmlátilas ho pořádně doufám držím palce holce ať je brzy ok
Gerda
jo jo přesně tak, stejně jako kanárek
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:26
- Nahlásit
Gerda
Foceno na Atušovic pozadí...jako pozadí pozadí ne jen jako pozadí )))))
Jak si to mám vysvětlit? Nechápu, které pozadí tam je, jestli moje tak se Cryse líbit fotky nebudou...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 22:26 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
zuzanarosakova
UFF! Slyšelas to? tak to mi spad kámen ze srdce!
ještě ráda si ji tam vezmeš aš budem v noci ožralý duchařit a béém se bát
|