| Autor |
Zpráva |
Venta
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 16:26
- Nahlásit
Baico
Sice teda moc netuchám, co je to za zkratky, ale každopádně moc gratuluju krásnýmu žampijónovi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 16:29
- Nahlásit
Crysa
BaicoJen mi pan rozhočí Jančík řekl, že si mám jako handlera pořídit vysokého hubeného mládenceže by mu jisté přednosti dělaly problém?
no jančík je prej gay....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 16:35
- Nahlásit
laguna
prosim tě můžeš se mi kouknout jaký má číslo Abigaill Zelená míle v katalogu.
Máte 2649.
Alexaa můžeš se mi kouknout do katalogu essi sou zejtra pudle v hale a když jo ve který?????
Jste v kruhu 5, ale nevím, jestli to je v hale nebo ne. V katalogu neni plánek. Mimochodem jsi ve třídě sama.
A taky se musím poshlubit, že jsme dneska porazili pejska, který minulý týden v Paříži vyhrál nejlepšího mladýho
Crysa
by mu jisté přednosti dělaly problém?
To nevím, ale vím, že pan rozhodčí je na kluky Ale kupodivu jsem dneska nebyla sepstá od chovatelky, ačkoliv ona sama dostala VD a byla jsem i pochválena, že jsem Fandu předvedla dobře. Asi nějaké erubce na slunci či co
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 16:38 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Venta
Děkujeme, už se mu máti nemůže smát, že je ošklivej, když má glejt na to, že je krásnej
Alexa
my dopadly podstatně hůř páč moje cajcová čampionky dostala vd
No to jste dopadly stejně, jako my v Praze. Zítra to bude určitě lepší Budeme držet palce!!!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 17:00
- Nahlásit
Baico
díky
Alexa
my dopadly podstatně hůř páč moje cajcová čampionky dostala vd
zítra jim tam tvoje cajcová čampionka natrhne prdel ))
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 17:21
- Nahlásit
Zdárté dneska dobrý sme doma z bránění pakůn dělá pokroky a hele proč ho asi nikdo nechce z chlapů figurovat
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 18:21
- Nahlásit
danajasaproč ho asi nikdo nechce z chlapů figurovat
jooo, kulečníkovej rozstřel To dělala Asínka taky a Crysa to už umí taky, tak, že posledně tam chudák fík zaklekl do trávy a pár minut se kroutil
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 18:52
- Nahlásit
Byla jsem s klukama u rybníka a zjistila jsem, že nemám psa, ale koně
A Bajkonůr je evidentně kříženej s parníkem
Ale jinak vypadají jako celkem normální psi
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 18:54
- Nahlásit
Crysa
fík zaklekl do trávy a pár minut se kroutil
Náš je statečný ustál mynule mu zas pakůn cpal hnát vrchem za gatě z boku von fakt neví kam by ty hnáty vrazil Další fotky sou krásný,ale děsně rozmázlý což je ůpa na prd budu muset kolaborovat s Pawlínkou ta fotí přenádherně
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 19:28
- Nahlásit
danajasa
Hele on to Bajkonůr umí taky celkem slušně
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 19:50
- Nahlásit
Šnek a želva se čelně srazily. Hned jak se šnek probudi v nemocnici se ho ptá doktor: "Jak se vám to stalo?" Pacient sikne bolestí a odpoví : "Nevím pane doktore vše se událo tak rychle."
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 20:24
- Nahlásit
děti du pít
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 21:06
- Nahlásit
Baico
K BOBíkovi a samo, že i žampijónovi převelice gratuluji!
Ostatním držíme palce zítra!
Jaký jste měli den? Dneska je tu nějako mrtvo...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 21:26
- Nahlásit
Nazdar frndiny, už sme takiii domkiiiii, nejdříf sme ráno byli bránit, už se nikdo nediví provijantu, co s sebou taháme, trvalo to docela dlouho, ještě v jednu dojela žaneta a stíhala si zakousat obě čupky. Baribal od Jany a Jardy je ale strašně velikej, opravdu strašně moc velikej, až obrovskej, a furt je miminko, takže je muclikatej. Má tak vobrofský uši, že když spí, převažujou se mu dopředu. A totálně mu stojej, což mu činí hlavu nesmírně obrofskou. Pak sme jeli k adidasům, kde se Nanda s Rambíkem furt dívali na rybičky. Kokeš smrdí jako Nanda, když se koupe celý léto. Byla to smrdutá partička, krom Maryje, která nesmrdí, ale šla do vody násilím. Přesto furt nesmrdí. Pak sme jedli, pak mě spálili slunkem, pak sme zase jedli a kouřili, pak sme venčili, pak sme jedli a kouřili a pak sme jeli domki. No a teď už tu sme.
Zítra Zloves Zlopověstná, naplavíme pejsky a když bude focení, nafotíme pejsky.
HYJACYNTOJ GRATULACE K ŽAMPYJONOJ!!!!! JIŽ CELÝ SVĚT VÍ, ŽE JE VELMI KRÁSNÝM!!!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 21:31
- Nahlásit
Holky si hrajou
http://www.facebook.com/video/video.php?v=24291685 5732757
ale to je jen lehčí forma, dneska jak to viděla mamka jak jsou obě divoké, tak po mě řvala, ať je zklidním
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 21:33
- Nahlásit
Šíš tady zas nigdo néni?Mě to zas spadlo huž se no nechtělo připojit -motto dne-chcešli outů koupiti,nakopem ti do řiti! Jo HYJACYNTOJ GRATULACE K ŽAMPYJONOJ
To samosébě taktéže
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 22:23 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Gerda na kolikátou že je nájezd na Zloves? Já že bych si možná potrápila Crysu posloucháním, přivezu na vomuckávačku malýho Bopka a vemu paní Asíčkovou na venčení, pže jen Crys, As a malej můžou hromadně, Ferdík je hovat. Kousat nebudu. A klidně pojedu jen na venčící část
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 22:40
- Nahlásit
Crysa
přijeď normálka na 10.30, bude jen krátký kousáníčko, aby se Bůšek poničil, pak půjdem plavat fenkíííííí a Bopkííííí a Bůškíííííí ) Dagmara dnes byla výborná, skáče jako žabička, sundala Přemka až na zem. Moc sem jí tleskala, je fakt hustá a strašně rychlá. Pak byla tak hodná, že jí až Jiřík ztratil, nemohl jí najít ve křoví, kam jí uvázal ))) A baribal je fakt megaobrovskej. Jesipak Kámen bude taky tak velikej. Jiřík baribala strašil, dělal na něj bubáky, až sme řikali - jen si koleduj, až vyroste, sundá ti z hlavy kšiltofku, ani nemrkneš.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 22:42
- Nahlásit
Hele děcka, neni nějakej ouplněk či co? Svítí to jak sviňa, du rači spát, než mě zas probudí hlat ) Hají belí, koně v zelí a říbátka f pééétrrržeeeelíííííííí
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 22:44
- Nahlásit
Gerda
baribal je fakt megaobrovskej
Hele hele naše tele zabloudilo do jetele,roste skvělě do neděle z něho bude veletele. Tož taky brou
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 22:48
- Nahlásit
Gerdadu rači spát, než mě zas probudí hlat ) Hají belí, koně v zelí a říbátka f pééétrrržeeeelíííííííí
tys logik, aby tě neprobudil hlat, tak si dáš uspávanku s jídlem, z toho mám hlat už já teď Jdu načít půlkylovej jogůůrt, čeká na mě v ledničce, v ledničce kde už od odpoledne není jen osamělé světýlko a hořčice
přijeď normálka na 10.30
bře bře, to je tak akurát, jen se vyspím, nalodíme a jedeme
Jesipak Kámen bude taky tak velikej. Ještě není, ale minulej pátek měl 6Kg, včera už 8,5kg takže se prostorově zvýrazňuje a papání a spaní mu jde jako mě - poctivě a s láááskou Takže esli nebé velkej, bude klustej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Čec 2011 23:18
- Nahlásit
To byl dnes krásný den Albertí
Krom těch zat teda, ty mě bolí furt Ale přijde mi, že míň.
Odpo sem s pézetkama hrála na koncentrák. To je dobrá hra. Oni chtějí jíst a já jim odmítám jídlo vydat Krapet znejistěli gdyž zjistili, že hra není hrou, nýbrž že oběd je ještě ve stádiu syrového masa, ze kterého teprvá instruktorky okrajují tlustý
Pak sme šli na Myslivecký den,gde sme dělali ukázky igelity, kanystroterapie a výcviku vůbec. Lidi nám moc tleskali a moc se jim to líbilo. Nejlepší prý byla cvičená koza Čůza, která aportovala, chodila u nohy, tancovala a běhala slalom. Je to dobrá koza, mám ji ráda, i když je to Čůza Mě se tam taky líbilo páč nám dali gulášek. Byl z divočáka a byl mňamózní. Harantům taky chutnal, do té doby než jim jeden kolemjdoucí nakukal, že je ze psa. Pak už ho nechtěli, všichni to donesli dojíst Mášenkovi, ten se přežral a bylo mu špatně. Jak říkám, byl to krásný den . Po nás ukázkovali policejní koně z Ostravy. Bylo to suprové. Vůbec jsem netušila, že mají policajti tak skvěle vycvičené koně. Jednoho figuranta dokonce zabili, zůstal tam chcíplej ležet, ale jenom do té doby než se k němu rozběhla Puma a chtěla ho sežrat. Tak radši rychle fstal
Večer jsme zavřeli Čůzu a psy domů a jeli jsme na toho Malfoje. Tamta scéna tam teda nebyla, což je logický, páč to je mládeži přístupný Ale byli tam jiný . Celkově je ten film hodně moc gůt, děsně se mi líbil
Jdu se svalyt, sem unavené a bolavé.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 06:51
- Nahlásit
Fstávat a makat lemuřice, si nemyslete, že se budete flákat
Princovi Hyjacintovi moc gratulujeme k oficiálnímu veleúspěchu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 07:26 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Bré ránko, dneska jdu s holkama na zahradu za jorkou Mio, kterou jsme hlídali
baico
klukovi bílému i tobě samozřejmě velká gratulace!!!!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 07:30
- Nahlásit
Biluška
co záda???
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 07:37
- Nahlásit
Baico
Jen mi pan rozhočí Jančík řekl, že si mám jako handlera pořídit vysokého hubeného mládence a bude to naprosto ideální
Moc velikou gratulaci Vám posíláme my tady tři s Havířova a říkáme Vám, že jeden bez druhého by to nebylo ono a proto jste jedničky páč jste sehraná dvojka. Tvou a psí úspěšnou jízku po výstavách s chutí sleduji a držím vše, čeho se dá držet. Jen tak dále. Jste jedničky.
Jo a za tohle, že ti řekl Jančík tak ti odpověděla už Kejtlin je totiž ten 4% tak proč by se mu měla na druhé straně líbit vyvinutá baba, že jo, no tak, že příště krásného kolegu natáhnout do tangáču a šup na Jančika .
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 07:57
- Nahlásit
Dobrého jitra všem, co jsou jak lápis účinní, dobrého jitra všem, co jsou jako savo účinní, všem, co jsou účinní jak káva po ránu a taky všem, co jsou bez účinku. Dnes bude horko, utopíme pejsky ve vodičce. Biluše je s těma zádma prostě blázen.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 08:28
- Nahlásit
GerdaDnes bude horko, utopíme pejsky ve vodičce.
Bude se prvně koupat Kamínek, zatím byl jen párkrát po kotníky do vody vnořen
Zatím jsem mu řekla, že se má nasnídat, že pojedem prač a on tady vocucal tři grancle a prd. Včera dostal hrtany a pak rybu a dneska už ty kuličky lisovaný nesežere plnou dávku. Tak bude mít hlad.
Jdu si ještě lednout na Prima Kůl na Vítejte doma
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 08:30
- Nahlásit
Crysa
Jestli dopadne jako Bůšek...od tý doby, co prvně viděl vodu, jako větší vodu, nedá se z vody vyndat, je to šílenej plavec, bude s Cryskem soutěžit v těch skocích do vody. Beru s sebou perník, co se mi moc nepoved, kdyžtak ho spapká Kamínek Jedu pro Atušácíííí, ať zas n edojedu pozdě, sem teprve vylezla z gupelně )
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 09:03
- Nahlásit
Gerda
Dobrého jitra všem, co jsou jak lápis účinní, dobrého jitra všem, co jsou jako savo účinní, všem, co jsou účinní jak káva po ránu a taky všem, co jsou bez účinku.
bré ráno. pani vy dokážete čéka rozesmát ))
Dnes bude horko, utopíme pejsky ve vodičce.
My až odpoledne, páč v tom největším pařáku kolem poledne nastupujeme na plac Jedem totiž na závody a horší počasí k tomu snad ani vybrat nešlo. No ale pak se přesunujeme na Sázavu k vodě na celej tejden, tak si to aspoň vynahradíme
|