| Autor |
Zpráva |
kinta
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 09:34 - Změnil/a: kinta
- Nahlásit
Dobré ráno, žumpo! My jsme již topili hnedle po ránku, nyní pereme, válíme se a (někteří) smrdíme ještě voděnkou.
Fotografie jsou velmi hnusné, je jich velice málo, bo ty naprosto hnusné jsem smazala a těch byla většina.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 09:36
- Nahlásit
Venta páč v tom největším pařáku kolem poledne
já teda vylezla z domu, koukám kolem a vidím jen mraky a mračna, tak to třá nebé zas až tak tropy jak se zdálo
GerdaBůšek...od tý doby, co prvně viděl vodu, jako větší vodu, nedá se z vody vyndat
Tak Kamínkoj jsem smočila dvakrát v řece nohy a od tý doby začal procházet všema loužema a hňahňat se v bahýku co z louží zbyde
Myslím že bude zásadní vodomil
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 09:51
- Nahlásit
Crysa
Teď už se tu taky trochu zatahuje, ale jak jsem byla na přejímce, tak teda už pražilo sluníčko dost. No uvidíme, ňák to dopadne
hňahňat se v bahýku
zásadní vodomil
spíš bahnomil, ne?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 09:56
- Nahlásit
http://www.super.cz/3292-bozska-podivana-nadherna- dcera-jana-rosaka-nafotila-drazdive-fotky-my-je-ma me.html
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 10:30
- Nahlásit
zdar trupký!
trčím v hokně a nebaví mě to ale ještě zítra noční a pak šest dní volníčka!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 10:35
- Nahlásit
Čus, jsem tady několik dní nebyla a jsem tady zase jen na skok. Jen jsem ve čtvrtek nebo kdy zahlídla tady žumpí trička a pokud je to ještě možné a aktuální, tak prosím na mejla nějaký info. Taky bych si vzala.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 10:51
- Nahlásit
zdar debility a senylyty
sem neskutečně nasraté bo sem si na dnešek plánovala ležení u rybníčka celej den a co??? a hovno je zataženo jak kráva od rána a kuli tomu sem teda nejela do zlýfsi a ted su nasraté veeelmi
Monty
http://www.super.cz/3292-bozska-podivana-nadherna -dcera-jana-rosaka-nafotila-drazdive-fotky-my-je-m ame.html
to je toho že je maj
my včera na vlastní voka viděli jak se rosajda cpe a vůbec to nepřipomínalo 5 kukuřičnejch plátků
jinak už k nim nikdy nepojedu,od včera mám deprézi,vůbec nechápu jak můžu eště bejt naživu páč mít tak uklizeno odporuje zákonům fyziky a vůbec všem vesmírnejm zákonům
se divim že sem eště neumřela na špínu,infekci,tyfus tetanus,mor,choleru a jiný věci ze špíny trošku mi pomáhá pomyšlení,že její rodiče maj doma štěnice ,ale prej už je vyhubili,takže taky nic moc
jinak jim teda mušim poděkovat za super pohoštění,staraly se vo nás s marušdržhubu jako bysme byli jejich vlastní..i dyš to možná neni vo co stát ))) prostě staraly se dobře
co děláte kreténi??
baico
letmo sem cosi zahlídla,Hyjacyntoj pochopitelně obří gratulace,řekněte mu,že za odměnu ho vemete na nový místo na bránění gde to eště nezná
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 10:58
- Nahlásit
Je mi blbje, včera jsem šla s tím, že nebudu pít...no a vydrželo mi to do první sedmičky vajna.a mám takové divné záblesky vzpomínek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 11:03
- Nahlásit
makrel
mám takové divné záblesky
to by mohlo bejt voscícení!! nejste budha??
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 11:04
- Nahlásit
davidkova renata
vobávám se, že jsou poněkud jiného charakteru než osvíceného
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 11:15
- Nahlásit
makrelmakrel
fole, už jsem se bála vo tebe
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 11:15
- Nahlásit
Monty
fakt? to je od tebe hezké...je tam nechutně a mi je divně. ale můžeme večer na chvíli
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 11:17
- Nahlásit
makrel
takové divné záblesky vzpomínek
Někdo tě fotil a začínala bouřka klíd to sou přírodní jevy.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 11:17
- Nahlásit
danajasa
jo, to je ta lepší varianta
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 11:30
- Nahlásit
Přežrala se mi hmyzopes huž nechce jíst a já furt proč než mi došlo že chodí kocourovi do mysky-takže dnes huž jedla2kočičí kapsičky a půl koč.konzervy jako má ju zab?Dyt nemůže ani k vodě páč pude kednu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 11:31
- Nahlásit
makrel
jj, ale až fakt k večeru, po druhé hod. jedeme na tu zahradu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 11:32
- Nahlásit
danajasa
Někdo tě fotil a začínala bouřka klíd to sou přírodní jevy.
si nechutně materyjalystická
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 11:37
- Nahlásit
makrel
vy jste paní zase vyváděla, co???
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 11:38
- Nahlásit
davidkova renata
si nechutně materyjalystická
Já??Která posledních500let lítám na koštěti akorát posledních pár let sem přesedlala na vysavač,dále kam šlápnu sto let tráva neroste a dyž zaleju saláty tak se zatáhnou do země
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 12:09
- Nahlásit
davidkova renata
inak už k nim nikdy nepojedu,od včera mám deprézi,vůbec nechápu jak můžu eště bejt naživu páč mít tak uklizeno odporuje zákonům fyziky a vůbec všem vesmírnejm zákonům
Si vadná, dyť má přece uklízečku . To není žádnej problém mít uklizeno gdyž to uklízí něgdo jinej
Hlášení z Gulagu obzvlášť pro Crysu
Musím konstatovat, že žumpí děcko je úplně bubé,asi to bé tím, že je žumpí . Se to prostě pozná . Právě včil vykoupalo psa v bazénku a páč jsem jí zakázala vzít mokrého psa do baráku tak pravila "já si teda vezmu ven bedničku (to jako kenelku) a dám ji na sluníčko aby uschla". No proti tomu jsem nic nenamítala. Ale dost jsem namítala proti tomu, aby do té bedničky na sluníčku (asi tak třicet stupňů ve stínu, pětačtyřicet na sluníčku) dala psa . Dítě bylo velmi zmatené a říkalo "dyť jsi mi to dovolila". Když jsem jí nařídila restartovat a zapojit alespoň tři mozkové buňky tak jí to došlo
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 14:31
- Nahlásit
BiluškaHlášení z Gulagu obzvlášť pro Crysu
Tak to jí úúpa přesně vystihuje
Hlásím dojezd z poslední Zlovse, dneska bylo bááječný venčení, fakt se to povedlo mocinky, všem zúčastněným moc děkuji za hezké přespolední
Kamínek padl doma na dlažbu a odmítá i oko otevřít, As se nakýblovala taky dom, lehla si teda na deku, ale neprudí a Crysa si na výběhu rovnou lehla pod lísky a zdechla než jsme stihla dovyložit zbytek posádky vozu
Jdu s nima chvíli hybernovat ve stínu, než půjdem s Fedíčkem procházkovat k našim vodám
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 14:37
- Nahlásit
taky všem moc díky, bylo to fajné, přemýšlím, že dám sprchu a půjdu hibernovat do pelechu.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 14:50
- Nahlásit
Taky jsem doma, už jsem dala všemu živému doma čerstvou vodu a večer ještě zajedu do Hospozína na zahradu, aby mi strejc nasekal zelený pro králíky.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 15:02
- Nahlásit
http://www.ifauna.cz/clanek/psi/psi-a-miminka/5875 /
to jste nevěděli, že:
Existují psi, u kterých selhává i takto důkladná příprava a nad vším převažuje lovecká vášeň. Dokud miminko spí a nehýbá se, pes je v klidu. Ale stačí, aby zavrnělo, zaplakalo nebo se pohnulo, a pes se roztřese vzrušením, nervózně pobíhá, poštěkává. Pokud jde navíc o vášnivého lovce veverek, holubů a dalších drobných živočichů a miminko v něm probouzí podobné reakce, nedá se nic dělat, takový pes bohužel musí z domu. Pro miminko by představoval příliš velké nebezpečí.
Co?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 15:07
- Nahlásit
Monty
až úplně večer jsem myslela, jako kolem 21
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 15:14
- Nahlásit
Už jsem doma, prochajda byla fakt bezvadná, pejsci s kyblíčkama bylo moc hodní. Bůšek se koupal velmi mnoho, přál si abych ho tam nechala a hlavně se pro něj nevracela, že se bude koupat. Má smůlu je doma a je totál mrkef, nechce abych se hýbala aby mohl spát. Je trošilinku unaven! Díky fšem!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 15:24 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
nazdar žampioni
tak dneska to bylo vo fous lepčí máme výbornou, ale bez titulu, podle paní rozhodčí je ještě moc štěněcí tagže jí toho cajce nedá
ale povedlo se mi vyžebrat vod Salače balík vzorků na těškej závot a měl tam nějaký holistický krmení s rybama prej úpa suprdupr 6,7kg za 500 a ještě mi k němu dali baťoch
koukám že vostatní měli dobrej den
a někteří jedinci (žejo makrelko) i takovej mysteriozní
jo a mluvila sem s lagunou, ale nevim jak dopadla
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 15:32
- Nahlásit
Alexa
už jsem tu máme V3 jsem děsně unavená du se svlíknout a lehnout do bazénu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 15:34
- Nahlásit
laguna
máme V3
gartulacééééééé a jaks jí chudinku malou podceňovala
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 15:37