| Autor |
Zpráva |
laguna
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 15:42
- Nahlásit
Alexa
a to jí ještě napsal že má dobrej charakter ))
a jaks jí chudinku malou podceňovala
taky se za to stydím a už sem si vymyslela trest nejdu do bazenu ale sednu do auta a odvezu psiska k vodě.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 15:50
- Nahlásit
Čus vy mršiny...to je vedro humus....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 15:52
- Nahlásit
Nazdar děcka, už sme takiii domkiii, dnes se nám moc líbilo, přestože Atuše chtěla nejdřív mikinu a Crys přijela ve svetru. Jsou normálně pošahaný, ale naše )))) Pak už bylo vedro. Malej Kámen je božíííííííí, děsně ťape a Asína je jeho velkomamka. Kvůli ní šel aji trošku do vody, než ho zašlápl Bůšek a Žampyjon Fufin. Byl s námi i velkoknír Argonaut, krom toho, že utopil Crysu a trápil Bůška, byl moc hodný. Po cestě sme umřeli vedrem, praha byla nádherně průjezdná, nyní jsem již okoupána, peru a mám luksnutej vobejváček, kam máň nenápadně pelichá. Adidaska nám zařídila skvělou protekci v mlíkoších, takže kejtlin krásně zařídila s přecedou vše potřebné a přeceda je rád, že mu Adidaska udělala reklamu v časáku. Proto můžeme krásně až do soboty, ale děcka, pravidlo zní jasně - uklizeno musí být v sobotu ráno perfektně a odjezd DOPO.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 15:56
- Nahlásit
Tak já jsem právě vylezla z bazénu a jdu pověsit prádlo. Musela jsem vyprat, protože už jsem neměla žádnou čistou podprdu a musela bych jít zítra do práce bez a to by asi nedopadlo dobře
Ono stačí, že tady teď po baráku běhám pod šatama upá naostro
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 16:23
- Nahlásit
Baico
Tak já jsem právě vylezla z bazénu
!!!!!!!!!!!! A CO JAKOOOOO????!!!!!!!! ))))) Hambářko!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 16:43
- Nahlásit
Baico Ono stačí, že tady teď po baráku běhám pod šatama upá naostro
tys Adidasčin muš
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 16:46
- Nahlásit
Crysa
v hopsafraku )))))
Samozřejmě gratulujeme malému lvu k velkému titulu, to je snad jasná věc, ne?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 16:55
- Nahlásit
Připojuji se ke gratulantům a klepu capičkou k "výborné" výborné slečně pudlíkové a výborné slečně léfové
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 16:57
- Nahlásit
Děcká de reklamovat oprava????jak mi utek ten freonový duch z lednice tak tam ledničkoopravář dal novýho ducha a si se mu stejskalo tak zdrhnul taky za tím prvním huž mi tu teda bloudí dva ale sejří mě že zas vyfláznu 6OO za dalšího duch a co zas zdrhne za kámošama
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 16:58
- Nahlásit
Gerda
Baico
Co se stalo ve Zlofsi,co je to zas za skandál? :O
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 17:01
- Nahlásit
vrátily jsme se ze zahrady, je tam hnusné vedro a holky mi umřely leží obě dvě pod PC stolkem jak mrtvolky
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 17:03 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
danajasazas vyfláznu 6OO za dalšího duch a co zas zdrhne za kámošama
co jim dát dovnitř čekuládu, esli se třá nevrátí aspoň jeden? třá by se vrátili vobájc, jako já bych na mlíčnou čekuládu úúúrčitě přišla i kdybych byla frejónová
Bane, nějakou záruku bys tam mít asi měla, ale spíš tam bé vadný nějakejch těsnění bo něco takýho. Že může odstraňovat jinou závadu, tedy bez možnosti reklamace původní opravy a v důsledku toho opět doplní ducha. Třá jako když ti bouchne pneu, oni ti ju opraví za třá kilo a za další kilo nahodí na auto a vrátí rezervu a když se udělá díra jinde, tak máš peška a platíš znova. Neplatíš pouze, když se poničí jejich původní práce. Pokud už předtím teda neuvedli havarijní ztaf zařízení a opravu jako nouzovou před totálním umřetím zařízení. Bych to teda jako asi viděla.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 17:04
- Nahlásit
Marush
Co se stalo ve Zlofsi,co je to zas za skandál?
Nic, jen já a předseda jsme rezignovali ne své funkce, protože na to, aby jsem jim tam dělali poskoky jsme byli dobrý, ale když si Michal dovolil říct, co se mu nelíbí, tak se na nás jistí lidé sesypali jako vosy a já jsem byla obviněna z toho, že jsem dotáhla Žumpu. Protože všem vadí, vadí i to, že ste si vozili vlastní jídlo a pití a hlavně vadilo kousání. Tak jsme s Michalem řekli, že na všechno serem, že už po nikom neumejem ani hrneček a hlavně končíme s vedením kurzů.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 17:11
- Nahlásit
Baico
add zloves...
Cože? Nechápu...a proč jim(nevim vlastně komu) vadilo kousání? Já myslela že to tam ofiko bylo domluvený a hlavně že ty a předseda jste byli u zrodu toho cvičáku a celkově tam měli největší slovo. to je psycho trochu. Já tam byla asi 3x a vždycky tam krom žumpy seděli třá 2lidi...nebylo vidět že by někoho sralo,že jsme tam vozili žrádlo, spíš naopak . To jsou zase věci....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 17:21
- Nahlásit
Marush
To jsou zase věci....
Tak ono to vzešlo z hlavy jedné členky. S Michalem jsme se shodli, že jí evidentně velmi nasralo, že post jedničky ve výcvikových úspěších jsem jí vystřídala já. Od ní mě to ani nepřekvapilo. Jen mě překvapilo, kolik je tam přizdisráčů a pokrytců.
Já myslela že to tam ofiko bylo domluvený a hlavně že ty a předseda jste byli u zrodu toho cvičáku
To sice ano a dělali jsme spousto věcí automaticky, jako kupovali kafe, čaj, vodu. Michal odvážel odpadky, sekal trávu. A toho si nikdo nevšim. Takže serem na všechny a všechno a jedem si jen po vlastní ose.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 17:32
- Nahlásit
Baico
Takže serem na všechny a všechno a jedem si jen po vlastní ose.
Tomu naprosto rozumim....máte recht!
S Michalem jsme se shodli, že jí evidentně velmi nasralo, že post jedničky ve výcvikových úspěších jsem jí vystřídala já
no jo,to jsou pak tlaky zákulisní hnedle...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 17:35
- Nahlásit
čus parazitíííí
velmi pospíchám,tagže gratuluju fšem ke fšemu velmi!!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 17:46 - Změnil/a: impact
- Nahlásit
Fuuuuuuuuuuuuuj, jsem se dívala na Mlhu od S. Kinga a jsem dosraná až za ušima.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 17:50
- Nahlásit
Baico
Hlavně exjednička nám sama ještě tvrdila, že na matesa nekouše, páč jí jako figurant nevyhovuje, páč něco dělá prostě jinak, nebo tak něco ))) Kolikrát tam krom nás kousali jen dva lidi, a naše skupina měla kousače taky dva ) Hlavně že v 11.10 tam nebyla na place ani noha, všechno v klubovně na kafi a pak hned domki, úklid cvičáku přeceda-bajkofka, všechno přeceda-bajkofka, takže ať si políběj šosínek, můžou si rozdat funkce a zkoušet si to vést sami. Jen je škoda, že teď už hostovačky nebudou potřebovat, páč už tam nikdo jezdit nebude. Aspoň budou mít celou neděli na kousání jen pro sebe ))))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 18:02
- Nahlásit
Gerda
exjednička
to byla která tam? No já tam taky viděla jan Baico něco dělat...,to se jim akorát rozpadne ten klub uplně,protože nikdo nebude aktivní a nikdo se o nic nebude chtít starat!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 18:06
- Nahlásit
Crysa
když se udělá díra jinde, tak máš peška a platíš znova
Takže budu mít tři duchy esli bé jedna samyc šíš aby se nezačly nekontrolovaně množit pak
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 18:07
- Nahlásit
Marush
to byla která tam?
tu si právě ani nemohla vidět ))) Leda možná jednou - holčina se dvěma choďáky, jeden už velkej, druhej miminko. Ale už taky větší miminko.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 18:28
- Nahlásit
Baico hele já už různejch cvičákovskejch převratů zažila a viděla a sledovala a přežila.. a tím že jsem nikdy nebyla vázaná pouze a výhradně na jeden plac a jednoho fíka, tak si dělám pořád se psama, někdy něco na více fíků, někdy zas s více lidma na stopách, někdy zas kooperuju s více různejma lidma stran poslouchání.. s nikým se nerozcházím vyloženě ve zlym, jen prostě dělám s někým teď zrovna častějc a nebo míň častějc a podle potřeb a možností mejch a zvířat.
Tebe to taky tížit nemusí, minimálně dva fíci jsou ti k dispo jen zvedneš telefon, placů stačí cinknout a máš k dispo taky více.. a zbylí na cvičáku? Ať se tam umlátí, však fík jim tam taky asi nebé jezdit nadšeně pro tři lidi co to nikam vlastně ani neplánujou dotahnout..takže budou mít plac výhradně pro sebe, 5 členů, hovno příjmy a vlastně jim nezbude ani na gulášovku na členský schůzi
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 18:30
- Nahlásit
http://www.super.cz/3281-korejci-bojuji-s-horkymi- dny-polevkou-ze-psu.html
kuva, co to je???? se nudím, tak projíždím net, holky mi chrápou a já narazila na toto
jim dám silný vývar ať si udělají hňupi čínskou polévku
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 18:34
- Nahlásit
Crysa
jim nezbude ani na gulášovku na členský schůzi
No to rozhodně, protože vždycky vařil Michal
Ale já tam budu jezdit dál. Myslím, že i po dnešku zase dokážu spolupracovat s Matesem. Jen už po nikom neumeju ani hrneček, nedovezu mlíko, kafe ani čaj. Pojedu si po vlastní ose a vykašlu se na všechny, kterým jsem pomáhala, ať už s poslušností nebo stopama a ióni nebyli schopní se za mě postavit. Jedinej, kdo se za nás s Michalem v tudle chvíli postavil je Zuzka a vůbec zbytek Zdibskejch s veverkama.
Poslední, co udělám,je to že odvedoucuju ty zkoušky na podzim a pak si to patlejte jak chcete.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 18:37
- Nahlásit
Myslíte, že mám dnes zalejvat ten milijoun truhlíků nebo mi to v noci zaleje matička příroda?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 18:43
- Nahlásit
Baico
ak ono to vzešlo z hlavy jedné členky. S Michalem jsme se shodli, že jí evidentně velmi nasralo, že post jedničky ve výcvikových úspěších jsem jí vystřídala já. Od ní mě to ani nepřekvapilo. Jen mě překvapilo, kolik je tam přizdisráčů a pokrytců.
no ty woe to je ta vedoucí květnovejch zkoušek?????? Nejhorší je jeden píp a rozesere všechno okolo
a jinak přesně jak píše Crysa
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 18:52
- Nahlásit
Alexa
no ty woe to je ta vedoucí květnovejch zkoušek??????
Jak jsi to poznala?
a jinak přesně jak píše Crysa
Hele, já jim ten plac nevyklidim. Na to jsem tam nechala moc času a spoustu fyzických sil. Tak lehce nevyhrajou!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 18:54
- Nahlásit
hele voni se zlofský asi bojej,že by mohlo dojít k seksuálnímu harašení ))
dagmar..pes stromový lezoucí
zbytek zděs
http://renata62.rajce.idnes.cz/bilka/#
http://renata62.rajce.idnes.cz/u_adidasku/
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Čec 2011 18:58
- Nahlásit
davidkova renata
je, addidasci mají krásnou zahradu
|