| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 12:58
- Nahlásit
kachna_
nepsala Akyháky na fejsbuk že nejede? Se omlouvám, pokud ti sem vnášim paňýku.
ne,psala že vona jede,ale nejede kámoška s blizárdem co původně měla
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 12:59
- Nahlásit
Gerda
krásný gerdičko logo krásný, a závodit budu a asi skusím ZMT
kachna_
já jedu ale Verča s Velko blizárdem ne
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 12:59
- Nahlásit
vůbec nemam čas, musim dřít, ale květinky vedle mě zas vytáčej že to musim číst. Nemůžu si pomoct, když vidim jak dopad třá ovečkin, tak si prostě musim stát za tim že by mu bylo lepší kdyby se nenarodil.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:01
- Nahlásit
Eldoguero
tart se v žádným případě nekouše na žáden rukáf, kerej není až nahoru na rameno - buď vega, nebo takovej tedleten
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:05
- Nahlásit
Akky0Aime
davidkova renata
jsem to smázla abych neděsila Gerdičku poplašneja zprávama
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:09
- Nahlásit
kachna_
mě neděsíš, tady to koní každej )))))) Nemám tě ani v tabulce návštěvníků, takže místo, abys řešila, jestli jde Akyhák, mohla bys řešit, jestli a kdy přijedeš sama.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:14
- Nahlásit
Gerda
to logo je krásný a nádherná barva, zase ste to zařídila skvěle, pani!!!
to bude na nějakým triku nebo jen na cenách pro soutěživce??
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:15
- Nahlásit
ty woe teď sem se zakoukala na fskaz, kerej sem napsala pro kuchařku: Novák zítra ráno 8.00 zezadu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:15 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
davidkova renata
ok, tak já se dnes rozhodnu, kterou
makrel
u nás je 20 stupňů a velmi příjemně
Baico
kdy vona Kaluna vobčas zapomene zavřít hubu při hladký
na normální rukáv se pak ňák zubem zachytí, ale na vegu se nezachytí nigde jedním zubem, tak uvidíme no
Alexa
to sem chtěla vědět taky, tohle je v pohodě, čuba stejnak chodí většinou na loket, ale vegu viděla jen doma viset na věšáku, ale myslí si, že je to divnej kabát, vůbec třá netuchá, že se na to taky kouše
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:16
- Nahlásit
Alexa
huž leje
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:16
- Nahlásit
všem
přišla nám dnes chovka a přišlo Hakkami
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:17
- Nahlásit
bonc
vůbec nemam čas, musim dřít, ale květinky vedle mě zas vytáčej že to musim číst. Nemůžu si pomoct, když vidim jak dopad třá ovečkin, tak si prostě musim stát za tim že by mu bylo lepší kdyby se nenarodil.
paní naprosto vás chápu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:17
- Nahlásit
Eldoguero
to sem chtěla vědět taky, tohle je v pohodě, čuba stejnak chodí většinou na loket, ale vegu viděla jen doma vyset na věšáku, ale myslí si, že je to divnej kabát, vůbec třá netuchá, že se na to taky kouše
no moc se neraduj záleží na tom jaký rukávy přivezou fíkové, taky může Komár rozhodnout že se to celý pojede na ringo, anebo že tendel rukáf nechce. U těch stopařskejch záleží na terénech a počítej s tím že se budou dělat až odpo možná spíš k večeru
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:18
- Nahlásit
makrel
huž leje
tak si to tam nechte, tady konečně začlo slunit svítíčko
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:18
- Nahlásit
Eldoguero
kdy vona Kaluna vobčas zapomene zavřít hubu při hladký
na normální rukáv se pak ňák zubem zachytí, ale na vegu se nezachytí nigde jedním zubem, tak uvidíme no
Buď v klidu Bajkonůr se mi při ZMT taky urval a dali jsme to.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:19
- Nahlásit
Alexa
stopy budou večer?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:21
- Nahlásit
Akky0Aime
stopy budou večer?
buď odpo nebo večer, domluvíme to podle počasí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:25
- Nahlásit
jbat
na trička asi nemáme peníze, přišla jsem o potiskávací firmu, do těch 200 na těšký závod se asik nevejdem, ještě to můžu zkusit, pohledat, aspoň tílečka nějaký, co by vyšly třá na stovku a 50 za potisk...chci ale flexotisk -
NEZNÁTE NĚKDO NĚKOHO, KDO TISKNE FLEXOTISKEM PO MALYM NÁKLADU?????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:30
- Nahlásit
Gerda
na trička asi nemáme peníze, přišla jsem o potiskávací firmu, do těch 200 na těšký závod se asik nevejdem, ještě to můžu zkusit, pohledat, aspoň tílečka nějaký, co by vyšly třá na stovku a 50 za potisk...chci ale flexotisk -
NEZNÁTE NĚKDO NĚKOHO, KDO TISKNE FLEXOTISKEM PO MALYM NÁKLADU?????
Kdyby se tisklo třeba jen na závod, tak si prosím taky jedno triko či tílko. Díky. Firmu neznám bohužel.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:31 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Gerda
aspoň tílečka nějaký, co by vyšly třá na stovku
musíme do té Sapy, tam budou tílečka i trička určitě po balíku za levnějc.
Jinak co tohle? Nevím teda co je ten flexotisk http://www.t4u.cz mají tam i levný textil, ale jinak tomu nerozumim vubec.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:40
- Nahlásit
Atusch
hned jsem jim poslala žádost o kalkulaci a info. Možná sítotisk je lepší...ale to asi nebudou dělat v tak malym množství. Už to tam maj, uvidíme, co řeknou.
Nechávám kalkulovat světle modrá tílka/trička, dámská, do velikosti XXL, s jednou barvou, potisk 20x10 dopředu, vycentrovat, střed potisku se musí počítat i s pudlem vyčnívajícím z barevného rámce.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:43
- Nahlásit
nic dneska páá kdyžtak pište na mejl
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:45
- Nahlásit
Gerda
Nechávám kalkulovat světle modrá tílka/trička, dámská, do velikosti XXL
jé, já bysem chtěla velikáncký tričko na spaní, zdálo by se mi dycky o žumpě, to bych se ale asi budila furt, co... hmm... tak bych ho pučovala Matesoj na noční, ten by to určo ocenil. a rozhodně by neusl. ))
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:46
- Nahlásit
Gerda
no tak uvidíš třeba se zadaří. Jestli to máš někde textu může se to rozeslat různejm firmám.
A tadyta firma je dokonce i v Praze, snad na Strahově, což je kousek.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:56
- Nahlásit
sem se probrala, povenčila, pokrmila a letmo přečetla, poněvač sem mimo, sem mezi nočníma, sem tedy mimo i jindy, ale tet´ vo to víc,tak mi sdělte nejlíp do mailo essi mám odpovědět na nějaký votázky stran tílka, tryka........díky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 13:59
- Nahlásit
Alexa
no proto právě nevím jak s tou ZMT no, stopy odpol. nebo večer mi vůbec nevadí, klidně jdu na stopu i v poledne, pro nás pořád lepší než brzy po ránu, hlavně nesmí pršet, jinak ať je klidně plus 30
Baico
no uvidíme, jak to bude s tréninkem, jak si to pobere v hlavě ona, každopádně to teda vypadá, že se rozhodne až na místě
Gerda
o co jde v těch závode, resp. podle čeho jsou, jestli se mám hlásit nebo ne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 14:00
- Nahlásit
kejtlin
krz trika ještě ani ne, ale budeš mít velikej úkol - pozjistit počet a umístění parkovacích míst u cvičáku. Ber to tak, že přijede asi 20 aut - kam je dáme? Kam je smíme dát? Co budeme dělat?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 14:01
- Nahlásit
čus bus, Kettyna už valí vyprdnout mimino!
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 14:02
- Nahlásit
Poslední výzva : dobrovolně se přiznějte KDO bydlíte kolem Ohře? Ať se mám večer kam nagestit!
edit: Nejsem trochu divná? Venku to vypadá že béé lejt a já se jedu čvachtat k vodě? Co když do mě uhodí?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 14:06
- Nahlásit
zuzanarosakova
čus bus, Kettyna už valí vyprdnout mimino!
držíme palcééééé!!!!
hancaw
Nejsem trochu divná?
seš.
|