| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 09:15 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Gerda
kachna - XXL - pánský černý
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 09:16
- Nahlásit
kachna_
páncký, jo?
A z těch pánskejch, který? Z kterýho odkazu? xFer nebo Roly?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 09:16
- Nahlásit
Gerda
hele chci tyrkysovou případně,né marýnu!! ale sem na tom stejně jako baico,takže budu rači když nebudou páč prostě fakt nemám..klidně ho voželim pokud se sejdou lidi i beze mne a to jako fakt
jinak co děláte vy stíny modra nebe?? já mám práci (( tak nepyšte!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 09:18
- Nahlásit
Gerda
jo pánský, já to nestihla včas upravit, z kterýho odkazu nevim, přijdou mi obě stejný.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 09:20
- Nahlásit
davidkova renata
no to já taky peníze nemám, ale k tomu nemám ještě ani co na sebe, páč špičátko bylo sice hodné štěňátko, ale přesto mi zvládlo udělat z pár triček síťovaná a velký problém je, že jsem měla jen pár triček
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 09:26
- Nahlásit
Gerda
no sem právě psala, že žumpí tryka sou 200 nebo 220
Můžu to tedy změnit na prozatím jedno a černý? Bojím se že to bude průsvitný.... Pokud by se vědělo, že krz to není vidět vzala bych si i dvě, takhle, raději jen jedno.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 09:31
- Nahlásit
Atusch
Pokud by se vědělo, že krz to není vidět
Ale to vědět nebudu, protože tam nepojedu zkontrolovat trička za 88 Kč ))) Můžeme to ale celé zrušit a nedělat si násilí, už se mi sem blíží kontakt přímo na někoho známýho, kterej trika s potiskem dělá a má kvalitu, okontrolovanou známejma, takže to můžem udělat po táboře, až zase nabydem prachy.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 09:33
- Nahlásit
koupila jsem si zase veliký meloun
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 09:34
- Nahlásit
Gerda
takže to můžem udělat po táboře, až zase nabydem prachy.
No pro mě toto zní nejrozumněji. Ale pokud by jste šli do tohodle beru to jedno černý.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 09:36
- Nahlásit
Gerda
No tak to je nápad dne. Jsem pro.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 09:38
- Nahlásit
OK, je to lepší, rušim akci, uvidíme po výplatě a s novým dodavatelem.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 09:40
- Nahlásit
Gerda
Ale to vědět nebudu, protože tam nepojedu zkontrolovat trička za 88 Kč ))) Můžeme to ale celé zrušit a nedělat si násilí, už se mi sem blíží kontakt přímo na někoho známýho, kterej trika s potiskem dělá a má kvalitu, okontrolovanou známejma, takže to můžem udělat po táboře, až zase nabydem prachy.
tak klidně. můžem po tom.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 09:49
- Nahlásit
Gerda
a mohli bychom pak zkusit vykoumat nějaký polo triko dámský, ty vypadaj hrozně pěkně.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 09:50
- Nahlásit
nebo rovnou tagle...?
http://www.toteman.cz/potisk-tricek/83/94/
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 09:57
- Nahlásit
jbat
a mohli bychom pak zkusit vykoumat nějaký polo triko dámský, ty vypadaj hrozně pěkně.
přesně tak, sem zrovínka na tu polokošili koukala, teď očekávám kontakt na trykomena, známýho od kámošky, takže kdyby se to táhlo přes známostě, mohli bychom snad mít aji lepší cenu a myslim, že by nám krs to vyšli i hodně vstříct...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 10:00
- Nahlásit
Gerda
takže kdyby se to táhlo přes známostě, mohli bychom snad mít aji lepší cenu a myslim, že by nám krs to vyšli i hodně vstříct...
super, kdybys potřebovala nějak helfnout, někam doject něco prozkoumat nebo tak, tak v dosahu MHD samosébně můžu.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 10:02
- Nahlásit
Zdar osoby, tak jak to vypadá s tričkama? akce zrušena nebo přesunuta, nebo jak tedy?
Jináč je možno změnit objednávku? Chtěla bych kdyžtak pro sebe čebrené asi L a jedno pro muše (půjde to?) zeblené tmavě, nebo khaky - tak XXL
Jináč abyste věděli je mi dnes děsně blbě a vůbec nevím proč, asi začnu chlastat, po chlastu je mi taky blbě, ale aspoň vím po čem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 10:10
- Nahlásit
jbat
u tady těch totemů, pokud to bude možný, si nechám vyrobit asi jeden vzorek trička, abychom viděli, co je vlastně 155 g a jak se na to tiskne a jak to vypadá...možná akci teda nezrušíme, v případě, že budou moct dodávat i po malinkym nákladu, furt za těch 180 Kč, udělali bychom trika těm, kteří by je chtěli. Aspoň si vozkoušíme matroš. A na podzim zase polokošile, ty eště nemáme. Tam by mohl bejt jenom pejsek krokodýlek.
Jak máš daleko do Strašnic? Tam právě dělaj trika a tisky ty známostě....
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 10:11
- Nahlásit
Gerda
Já tričko -
velikost stan anebo XXL to celé na druhou
Alexa
včéra kolem 22.00 nahlášeny štítky !!!!!!!
Bude jich jen 10 , poněvadž jsme rozhodli, že ten krámskej fokál bude i nadále stát ve výloze , aby všici viděli
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 10:13
- Nahlásit
Gerda
rozměr i barva souhlasí
to se zase bude muset ale posílat poštou.
kachna_
mám pro tebe pochopení
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 10:13
- Nahlásit
agáta12
čéra kolem 22.00 nahlášeny štítky !!!!!!!
Bude jich jen 10
jj zaregistrovala jsem 10 neva buď dostene prvních 10 nebo jenom první 3-4 a zbytek skováme na další závot
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 10:17
- Nahlásit
agáta12
velikost stan anebo XXL to celé na druhou
ty dámský nebudou tak velký, po zkušenostech s mikinama ty dámský střihy vypadaj tak, že velikost XXL odpovídá normální velikosti L. Jestli mocinky veliký, potom páncký...
Alexa
jenom první 3-4
jenom první tři, zbytek skovej, nebo neber. Dál budou medajle. Mám něco malinko z práce, ale žádná hitparáda teda to neni, sou tu děsně lakomý.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 10:22
- Nahlásit
holky až zas péte kupovat do SAPY ,stafte se aji pro maso )
http://www.novinky.cz/ekonomika/239103-masna-v-trz nici-sapa-streva-a-krev-v-plastovych-lahvich-a-ved ro.html
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 10:25
- Nahlásit
Gerda
dámský střihy vypadaj tak, že velikost XXL odpovídá normální velikosti L
aha, v tom případě dámská XL pro mě - čebrené a páncký XXL zeblený pro muše
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 10:32
- Nahlásit
jenom probíham, strašně moc dřu, je to nechutný
Gerda
dorazila vesta?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 10:40
- Nahlásit
Gerda
Strašnice jsou v dosahu MHD, tedy to nemám daleko.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 10:54
- Nahlásit
chjo, musím na počtu - platit složenky, nechcete to někdo vzít za mě
a taky pro hobliny pod čokle, zas budu frkat až do večera, jsem děsnej chudák
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 11:07
- Nahlásit
Eldoguerochjo, musím na počtu - platit složenky, nechcete to někdo vzít za mě
teď jsem byla, šetka doplatek za plyn.. zkazili mi úpa náladu, krávy růžový..
Jinak zdravím z5 z práce, hůůž jsme i votkousáni ze cvičáku
Koukám zběžně zpátky, akce trika dobrý, jenom kdyby sponzor chtěl bejt.. pak bych si klidně aj tři s dovolením, takle až po další vejplatě ..začnám opravdu psát tu knihu "Kterak chudák do ještě větší nouze přišel" jsem se radovala, že z týhle vejplaty nebudu už léčit auto, tak to mám zato, ty složenky..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 11:13
- Nahlásit
Crysa
mě naposledy zkazila náladu energetika a to velmi s doplatkem 10 000 od tý doby zvažuju větrnou elektrárnu k baráku
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Čec 2011 11:15
- Nahlásit
Měl jsem toho plný brejle. Nejdřív jsem fičel jako po mejdle v pangejtu a pak mě to vcuclo do kanálu.
Mohlo to trvat minutu dvě. Nevím. Pak mě to vyfluslo někde na druhé straně silnice.
http://www.novinky.cz/krimi/239070-cyklista-v-bour ce-spadl-z-kola-s-proudem-vody-skoncil-v-kanale.ht ml?ref=boxE
|