Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8163 . 8164 . 8165 . 8166 . 8167 . 8168 . 8169 . 8170 . 8171 . 8172 . 8173 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:14
- Nahlásit

ok, zítra jdu nakoupit kukřičné plátky a ledový salát

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:15
- Nahlásit

makrelmakrelok, zítra jdu nakoupit kukřičné plátky a ledový salát

a kýbl čili, ale pokud to nebéš držet porát, tak stejně akorát docílíš Jója efektůch, kilo shodíš, tři nabereš po první čekuládě.

Venta
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:16
- Nahlásit

davidkova renata
kor dyš na něj vyjebeš ten selskej jogurt 500gr
To si ho rovnou můžeš vymáchat v majonéze, ne?

Já si ho du teda nakrájet samotnej, i když na něj vůbec chuť nemám.... a drahá polovička tu žere vepřo knedlo zelo.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:16
- Nahlásit

makrel
zítra jdu nakoupit kukřičné plátky a ledový salát

jojo hlavně žádný sacharidy, po těch se tloustne nejvíc! Těch 5 plátků kukuřičnejch je celej můj denní příděl sacharidů

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:17
- Nahlásit

zuzanarosakova
hlavně žádný sacharidy
takže jako nemám žrát ten merunkovej kuláč co mám f troubě???????

Baysha
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:18
- Nahlásit

zuzanarosakova
tywoe to se dá vůbec přežít na takovejch dávkách? jako beru, že většina lidí včetně mě žere moc, to jo, ale toto? sem čtla ňákej dokument o baletkách, co chtěly hubnout a nešlo jim to, páč toho žraly asi tolik co ty, tak je pak výživoví poradci nutili žrát víc, aby zhubly

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:18
- Nahlásit

Venta
a drahá polovička tu žere vepřo knedlo zelo.

tssse! máš děsně blbě vycvičenýho samečka! Můj, když chce ode mě večeři dostane pečený kuřecí stehno bez kůže a salát! Když chce prasárnu, žere venku, přede mnou se stydí

impact
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:20
- Nahlásit

Crysa
mě jen do tý doby než si krknu.. pak to seno slehne a žaludek hledá jídlo
Vypni se vole. Zas mám bublinky v nose. Bože, vy jste takový pindy.

Monty
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:21
- Nahlásit

makrel
a budu se přesvědčovat, že hlad je převlečená žízeň
to jsem říkala včera malé, ať se napije, že hlad je převlečená žízeň - dávala jsem ji totiž než jsme šli a hned jak přišla a cítila jídlo na stole tak ječela, že chce jíst tak jsem ji řekla, ať se napije

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:22
- Nahlásit

davidkova renata
takže jako nemám žrát ten merunkovej kuláč co mám f troubě???????

jasně že jo, ale pak ho vybleješ, to dá rozum, ne, sem myslela, že seš modelka!

Baysha
pak výživoví poradci nutili žrát víc, aby zhubly

já právě taky skoro vůbec nežrala a měla jsem 51 kg a pak jsem začla žrát a během dvou měsíců jsem přibrala 6 kilo. Tak jsem šla k výživovýmu poradci a to co jim teď to už je ono, co mi poradil, mám teď 54, když jsem fakt disciplinovaná tak 53. Zhubnout už bych mohla jedině hladovkou, můj minimální BMI index je 56,2 pro normální váhu. V podváze se hubne strašně těžko..

Venta
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:24
- Nahlásit

zuzanarosakova
tssse! máš děsně blbě vycvičenýho samečka!
Ale ne, jinak se to dá (když teda nemám zrovna hlad). Za chvíli si k vínu vybalí určitě pytlík chipsů a nebo sežere celý kakaový věnečky... vlastně sem z toho spíš vycvičená já, páč už mě to tak ani nebere

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:24
- Nahlásit

Crysa
po čekuládě nee, po klobáskách
zuzanarosakova
jo já to mám ze sacharidůch v pečivu nejvíc, nežeru smažené ani majonézy, ani čokoládu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:25
- Nahlásit

zuzanarosakova
jasně že jo, ale pak ho vybleješ, to dá rozum
jo tak to jo!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:26
- Nahlásit

Venta
Za chvíli si k vínu vybalí určitě pytlík chipsů a nebo sežere celý kakaový věnečky

tak takovýhle věci mi doma vůbec nemáme, jelikož nákupy mám na starost já, tak to taky podle toho vypadá, muš si suší jedny italský tyčinky ve skříni na chotbě, ale nic ...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:30
- Nahlásit

makrel
jo já to mám ze sacharidůch v pečivu nejvíc

pečivo, těstoviny, rejže, brambory, luštěniny, soja - všechno sacharidy a musí se to opatrně. Já nejim pečivo vůbec, jen ty kukuřičný plátky, těstoviny, picu, brambory, rejži jen když je den obžerství (po kocovině) takže vrchol jídelního hřešení je pro mě smažená rejže od číňanů, tu miluju! sladký nejim vůbec, to mi nechutná..

Venta
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:31
- Nahlásit

zuzanarosakova
tak takovýhle věci mi doma vůbec nemáme, jelikož nákupy mám na starost já
U nás je mám na starost taky já, takže kupuju solený chipsy, který nejim, věnečky jen kakaový (ty taky nemusim), čokoládu studentskou pečeť nebo hořkou (taky sou nic moc),... takže mi ty chutě zas tolik nedělá

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:33
- Nahlásit

DRŽTE UŽ HUBY!!! JÁ UŽ SEŽRALA SKORO I ČOKLŮM, BAREL GRANULÍ!!

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:34
- Nahlásit

Crysa
DRŽTE UŽ HUBY!!!
a já mám čím dál věčí hlad

impact
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:35
- Nahlásit

zuzanarosakova
rejži jen když je den obžerství (po kocovině)
Tagže denně.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:35
- Nahlásit

Venta
takže kupuju solený chipsy, který nejim, věnečky jen kakaový (ty taky nemusim), čokoládu studentskou pečeť nebo hořkou (taky sou nic moc

a jooo, máš strategii mue vykrmit, aby byl tlustej a nikomu se nelíbil a žádná ti ho nechtěla přebrat, už chápuuu!

Venta
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:37
- Nahlásit

Crysa
to naši psi měli dneska takový velký kusy vnitřností, to by ti asi moc chutě nedělali.... jak já s tim ledovým salátem

Crysa
Člen
- Nahlásit

makrela já mám čím dál věčí hlad

dej si zátěžofky, nejsou špatný a docela sytěj ale už dojíždím první barel Royalky

makrel
Člen
- Nahlásit

Crysa
grancle doma nevedeme

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:38
- Nahlásit

Crysa
DRŽTE UŽ HUBY!!! JÁ UŽ SEŽRALA SKORO I ČOKLŮM, BAREL GRANULÍ!!

uš mě ty čůzy hubený sejří,se jim to kecá,gdyš jim nechutná.......já teď sežrala mističku šery rajčat a vejce na tvrdo,co sem vařila na zejtra pro myši....budu jim muset vařit znova!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:39
- Nahlásit

Crysa
dojíždím první barel Royalky

mám tu nějakej zbytek sensitivky, když jsem eště krmila granclema, vemu ti na tábor, tak k vínu...

Crysa
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:39 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Venta to naši psi měli dneska takový velký kusy vnitřností, to by ti asi moc chutě nedělali.
jako třá jatýrka? nebo ledvinky? s vomáčkou a rejží.. hmmmmh mňam

zuzanarosakova zbytek sensitivky, když jsem eště krmila granclema, vemu ti na tábor, tak k vínu...

Venta
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:41
- Nahlásit

zuzanarosakova
a jooo, máš strategii mue vykrmit, aby byl tlustej a nikomu se nelíbil a žádná ti ho nechtěla přebrat, už chápuuu!
No ne, von by se hodil postavou spíš k tobě, sice má 190cm, ale je celkem hubenej. To je spíš strategie spokojenýho muže, abych ho mohla využívat zas jinak. Třeba nechtěl psy a má je, když jedu na závody se psem, tak hlídá děcko, teď se nechce stěhovat do baráku a stěhuje se,..... prostě nakonec de o zásadnější věci než o jídlo )

Atusch
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:44
- Nahlásit

jste fakt upa blbe, sežrala jsem tu dva cheeseburgery domácí, pak nemám být jak prase tlustá, Styďte se moc! A na pořadu večera tu mám třešně a jahůůůdky

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:45
- Nahlásit

Já pucácávám ten čaj

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 20:47
- Nahlásit

Atusch
A na pořadu večera tu mám třešně a jahůůůdky
A DOST!!!!
Nebo eště pudu na ostružiny,rybíz a meruňky!

<< 1 ... 8163 . 8164 . 8165 . 8166 . 8167 . 8168 . 8169 . 8170 . 8171 . 8172 . 8173 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání