Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8163 . 8164 . 8165 . 8166 . 8167 . 8168 . 8169 . 8170 . 8171 . 8172 . 8173 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 18:03
- Nahlásit

čus bus! co děláte. Žumpa za chvíli skončí jooo? podle mě nevydrží do tábora!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 18:10
- Nahlásit

zuzanarosakova
čus bus! co děláte
Já si užívám pohody. Chlastám vajno a dělám si nový nehty. Na psy dneska kašlu, půjdem jen vyvenčit před druhou prací.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 18:12
- Nahlásit

davidkova renatatvoje kozi??
Jo, moje. Ale štyrnohý.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 18:12
- Nahlásit

pawLINka
Chlastám vajno a dělám si nový nehty

též chlastám vajno, muš vypadl do Oryentu (vopravdovýho) tak máme s čoklama pré, budou spát se mnou v ložnici a vůbec uděláme tu děsnej bordel

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 18:18
- Nahlásit

pawLINka
zuzanarosakova
sme tu samej alkehůlík,sem nevydržela do vosmi a votevřela sem si taky flanděru.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 18:22
- Nahlásit

jablunka
sem nevydržela do vosmi a votevřela sem si taky flanděru.

já si votevřela hnedle jak muš vysmahl. žeru meloun, chlastám a čoklom vařim jatýrka. Nechápu jak někdo furt schání chlapa, když největší pohoda je, když muš vysmahne z domu

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 18:26
- Nahlásit

já dneska jen ten meloun, chlastat půjdu zejtra

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 18:28
- Nahlásit

makrel
chlastat půjdu zejtra

já i zejtra

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 18:29
- Nahlásit

zuzanarosakova
já si votevřela hnedle jak muš vysmahl. žeru meloun, chlastám a čoklom vařim jatýrka. Nechápu jak někdo furt schání chlapa, když největší pohoda je, když muš vysmahne z domu

Ale melouna bych si taky dala.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 18:42
- Nahlásit

zuzanarosakova
Nechápu jak někdo furt schání chlapa, když největší pohoda je, když muš vysmahne z domu
přesně!!!! patrně sou momentálně zavostalý pypyny páč naprosto nechápu proč se vopruzovat s nějakým samečkem! sem dycky byla nejštastnější dyš sem mu viděla záda.-)))

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 18:43
- Nahlásit

jablunka
Ale melouna bych si taky dala
právě sem se přežrala, měli fčera v lídlu za 3,4kg eště mám jednoho tak se staf

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 18:46
- Nahlásit

hej koukáe na prostřeno? Jak ten mamrdek dával tak málo bodů každýmu, že nakonec vyhrál? KOKOT!

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 18:50
- Nahlásit

Už zase dělám palačky ))) a asi upeknu na zítra perník. Nic jinýho totiž neumim....Už chlastáte frndiny?

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 18:50
- Nahlásit

zuzanarosakova
jo, debil a byl strašně překvapený, že vyhrál!!!! jinak paní co jste dneska všechno snědla? jen abych věděla, proč sem furt tlustá

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 18:51
- Nahlásit

davidkova renata
patrně sou momentálně zavostalý pypyny páč naprosto nechápu proč se vopruzovat s nějakým samečkem! sem dycky byla nejštastnější dyš sem mu viděla záda.-)))

Hele,gdyš je doma jen po večerech a o víkendu,tak mi to nevadí,ale už teď se děsím jeho 14 ti denní dovolené,páč apsolutně nevím,jak ji přežijem,kór,gdyž není ani šance nikam vyjet.

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 18:51
- Nahlásit

zuzanarosakova
čurd, sem to viděla! A přitom to ázerbajdžánský jídlo muselo bejt zatraceně dobrý!!!!!!!!!!!!!§§

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 18:52
- Nahlásit

jo a koukejte nahlásit kdo jede v nedělu do Boleslavi!!!!!!!!!!!!!!!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 18:53
- Nahlásit

Alexa
eště mám jednoho tak se staf
proč ste tak daleko paní?!?!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 18:56
- Nahlásit

makrel
paní co jste dneska všechno snědla?

5 plátků kukuřičného křehkého chleba namazaného lučinou, 1 grep, 2dkg biouheráku, 1/5 melounu červeného. Předpokládám, že během večerního popíjení sežeru další 3dkg biouheráku a možná dojde i na kousek sýra a papriku

makrel
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
hm, tak už vím proč jsem tlusťoch

Gerda
Člen
- Nahlásit

jablunka
Dej mužíku glóbus, ukaž mu stránku s cestopisem transsibiřská magistrála, vzdychni a přej si rypku z Bajkalu, co ti muš chytí na důkas lásky. Uznej, že jet musíííííí. A máš měsíc. 1.9. může bejt před školkou s Mauglím.

impact
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 18:58
- Nahlásit

zuzanarosakova
5 plátků kukuřičného křehkého chleba namazaného lučinou, 1 grep, 2dkg biouheráku, 1/5 melounu červeného
Jak na tom můžeš přežít?

@LL
Já si vodevřela to Lambrusco a jdu se asi svaliti k filmíku. Su nejaké unavené.

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 18:58
- Nahlásit

impact
taky nechápu, ale musím se to naučit, páč už nevlezu do ničeho skoro . ale šlapala jsem na stepperu dneska

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 18:59
- Nahlásit

impact
Jak na tom můžeš přežít

pro mě je to uplně normální den, jsem na to zvyklá, jím takhle už cca 8 let. a jedla jsem i míň. Tohle je v klidu, nemám ani trochu hlad, nijak se netrápim

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 18:59
- Nahlásit

zuzanarosakova
makrel
paní co jste dneska všechno snědla?

5 plátků kukuřičného křehkého chleba namazaného lučinou, 1 grep, 2dkg biouheráku, 1/5 melounu červeného. Předpokládám, že během večerního popíjení sežeru další 3dkg biouheráku a možná dojde i na kousek sýra a papriku

Já to nehodlám vůbec komentovat!!!!
Gerda
Dej mužíku glóbus, ukaž mu stránku s cestopisem transsibiřská magistrála, vzdychni a přej si rypku z Bajkalu, co ti muš chytí na důkas lásky. Uznej, že jet musíííííí. A máš měsíc. 1.9. může bejt před školkou s Mauglím.
No jo,jenže zase by se mi po něm stejskalo,vydržím v klidu jen tejden.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 19:01
- Nahlásit

impact
makrel

mám výhodu, že nejsem takovej ten žrout, vždycky jsem byla nimra jako dítě. Jako mám jídlo ráda, ale třeba chlast mám radši, takže pokud si můžu dát skleničku vína, nepotřebuju už moc ani jíst

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 19:02
- Nahlásit

zuzanarosakova
hm tak to já jsem žrout a mám roztáhlý žaludek, takže to teď bude trvat, než ho zmenším

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 19:03
- Nahlásit

zuzanarosakova
To je dobře, že sníš málo, páč aby se světová spotřeba vyrovnala, musí zase někdo jíst hodně. Tudíž vše je v rovnováze, nemusíme být nikdo nervosní z nerovnováhy, vyrovnávám tebe a jižní afriku.

jablunka
No jo,jenže zase by se mi po něm stejskalo,vydržím v klidu jen tejden.
no tak na sněžku aspoň, no...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 19:06
- Nahlásit

makrel
hm tak to já jsem žrout a mám roztáhlý žaludek, takže to teď bude trvat, než ho zmenším

hele já se taky někdy přežeru, ale prostě už to mám tak nastavený, každej den se vážim a když je to moc, tak prostě omezim žrádlo, když to takhle kontroluješ každej den, prakticky nemůžeš přibrat, protože jakmile máš kilo nahoře, omezíš žrádlo a je to. Ale neni to na tejden nebo na měsíc no, je to na celej život..

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Čec 2011 19:06
- Nahlásit

Gerda
nemusíme být nikdo nervosní z nerovnováhy, vyrovnávám tebe a jižní afriku.

Rouro,mám vo panáka červenýho míň!
no tak na sněžku aspoň, no...
To by šlo,tam by moch i pješky.

<< 1 ... 8163 . 8164 . 8165 . 8166 . 8167 . 8168 . 8169 . 8170 . 8171 . 8172 . 8173 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání