| Autor |
Zpráva |
kinta
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 06:50
- Nahlásit
Zdarec palec, tady nikdo nemaká, bo co?
Ženy, uvažuju, že se vykašlu na svou debilní práci a najdu si nějaký hlídání s panem Brunhildou. Vy některý to tady děláte, ne? Můžete mi napsat, jaký to je? Jako myslím rizikový. Já teda strach nikde nemám, jen myslím, jestli třeba při hlídání nějakýho objektu, když tam někdo vleze, jak se musí zasahovat? Pan Brunhilda by se asi ke každýmu hnal, aby ho obtančil a oslintal, ale štěkat na povel umí.
ProsimVás dámy, napište mi sem svoje zkušenostě, buďte té lásky. Já to snad večer najdu a přečtu. Díky Vám velmi.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 06:50
- Nahlásit
kinta
právě že maká
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 07:00
- Nahlásit
makrel
Tak aspoň my dvě zachraňujem dobré jméno žumpy.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 07:27
- Nahlásit
Bré ráno!
kinta
Já jsem hlídat chodila. Ale jen brigádně. Dělala jsem dvanáctky a bylo to príma. Nikdo mě nekontroloval a tak... Akorát jsem hlídala rozestavěné dálnice a v buňkách nebyla elektrika. Tak jsem pořídila petrolejku. Moc mě to bavilo a psíky taky.
Jinak co se týká nějakýho zlonávštěvníka, tak mi říkali, abych nikam nechodila, zavřela se a zavolala policii.
Velmi mnoho nočních jsem prostě prospala až do rána, pač nevím kdo by v zimě ve sněhu po kolena lezl do prostřed pole, kam se nedá dojet autem, aby tam kradl naftu.
Ale já jsem to měla růžový, jinde je to horší... Kámoška měla přímo v buňce kameru, kterou ji hlídal šéf a nesměla se dívat ani na tv ani mít počítač.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 07:47
- Nahlásit
BILUŠKOOOO
Našla jsem ti odběratelku na šelmyji.
Neustále hledám šeltii
Kdo levně prodá fenku štěně šeltie?? Jsem z Opavy. Dojedu do 90 km. ŠTĚNĚ-FENKU do 1 roku. Abych ji mohla cvičit. (zákl. povely)
Bez PP. Jsem ochotna do ni investovat max. 4000 Kč. Když to musí být. Ale maximálně do 3.000 Kč. Ale i ti kdo prodají do 4.000 můžete se ozvat. Prosím, kdyby to šlo pošlete mi foto. Děkuji všem kdo se ozve.
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/10926104/Neustale- hledam-seltii.php
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 07:56
- Nahlásit
čus vymítači,uš ste někoho zamagovali?? já bych to asi dělat nemohla páč esi se to muší dělat vo půlnoci,tak to už bohužel dávno spim ..i na to kapradí si musim řídit budíka ))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 07:59
- Nahlásit
davidkova renata
Hele co ste tady pekly včera s Alexou? Je nějaké info stran zkoušek v Mlíkoších?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 08:01
- Nahlásit
Baico
taaakže děti..věc se má tak,že akce se koná.-))) pošlu to emilkem..asi tobě a eldorádu páč nikdo jinej neprojevil zájem
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 08:04
- Nahlásit
čus ženštiny, už ste se navzájem pozaklínaly? Vy ste jelita...
včera dávali lijavec jo?! mi ho dávali jenom za voknem. krucinál, že já to vždycky všecko propásnu, možná bych si mohla pořídit tv program. Ale stejně jsem v půl 9 usnula když krze buřinu vypadla tv. Největší sranda je že vůbec nevim na co sem se to dívala, ale vůbec. sem možná usnula dřív než po reklamách vůbec něco začlo, nevim
musim dneska nechutně dřít, páč příští týden mám co? DO - VO - LE - NOU!!!
du dřít
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 08:07
- Nahlásit
makáte dámy? Essi ne tak mě pěkně krkáte
pawLINka
No to je úplně nejlepčejší majitelka jakou si může chovatel přát . Hned ji jdu kontaktovat . Jenom škoda, že nemám ty fenky dvě, páč už včera mi psal podobný pán ze Slovenska. Ten byl teda ochotný dát aj šest táců, ale zato se zajímal hlavně o možnosti budoucího chovu, essi tahle lynyje dává hodně štěňat a tak
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 08:15
- Nahlásit
davidkova renata
taaakže děti..věc se má tak,že akce se koná.-))) pošlu to emilkem
Tak to začínám propadat panice též
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 08:20
- Nahlásit
Baico
Tak to začínám propadat panice též
bud f klidu,sem na pokraji zhroucení ((
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 08:34
- Nahlásit
davidkova renata
bud f klidu,sem na pokraji zhroucení
Tak se budeme podpírat navzájem. Pamatuj si, že my dvě, když to dáme dohormady, tak vyprodukujeme kvalitu a né kvantitu. A o to nám jde v současné populární hudbě především.
Jo a Zelenina měla rozbitek alternátor. Ani jem nevěděla, že vůbec něco takovýho má. Prej únava materyjálu.
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 08:37
- Nahlásit
Ženy vařím džemy....meruňkový...anglický ...jahodový... jsem dobrá manželka, sousedka, kamarádka.....spala jsem v posteli s Bleaženoprasátkovou...byla tady tchýně, tak jsem spala s prasetem dobrovolně v kuchyni na psím gauči....je to lepší než spát s čoklem...víc to hřeje a tak se to neroztahuje...KDO CHCE PRASE?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 08:50
- Nahlásit
Vypněte to vedro hned!!!!!!!!!!!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:00
- Nahlásit
čus bus...co panikaříte zase?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:05 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
nazdar čarodějnice
šikula: http://www.novinky.cz/koktejl/238960-pes-ve-strach u-pred-bourkou-vyhnal-nemeckou-rodinu-z-auta.html
potřebuju vědět kolik cca lidí bude na Těškej závot o pohár mléka II.
makrel
Vypněte to vedro hned!!!!!!!!!!!!!
jaký??? tasdy je kosa že si ani nemůžu zapnout svojí novou klimošku
Marush
hele opakuji svůj dotas na jaký operaci byla malodudu??????????????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:08
- Nahlásit
Zdár ženy, krásnej den, nesvítí slunko.
A povolili mi do Dětenic psa, tož jedem ve třéééch a hat se na chvíli stane hatem středověkým.
Třikrát hurá.
Jako ta bouřka včera? Hustý... a Cimrmani byli včéra, koukali jste??
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:11
- Nahlásit
Alexa
si děláš kozi, tu je dusno a skoro 30. nechutnost největší
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:13
- Nahlásit
Alexa
hele opakuji svůj dotas na jaký operaci byla malodudu??????????????
na operaci lokýtku kde jí praskla nějaká kůstka,ten odštěp jí vyndali a zbrousili nezdravou chrupavku,která tam rostla...
jbat
A povolili mi do Dětenic psa, tož jedem ve třéééch a hat se na chvíli stane hatem středověkým.
Třikrát hurá
jo to je hustý budou ti řikat..dělej chlastej a žer ty děfko....hehe,to děfko asi ne,ale bylo by to milý ne?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:15
- Nahlásit
Marush
jo to je hustý budou ti řikat..dělej chlastej a žer ty děfko....hehe,to děfko asi ne,ale bylo by to milý ne?
Jako bylo by, no, nevim, jak by se na to tvářil Mates teda, ale třá hatovi klidně nadávat můžou, to on je zvyklej zase. )))
Hele ale essi na mě budou hustí, tak já se s nima asi pohádám, bo to nemám ráda...
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:19
- Nahlásit
jbat
Hele ale essi na mě budou hustí, tak já se s nima asi pohádám, bo to nemám ráda...
Naši byli v tý pražský hospodě (taky středověký) a prej u vedlejšího stolu seděli lidi, co to neustáli a odešli ... asi holt musíš počítat se vším a nebrat si to osobně
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:19
- Nahlásit
Zdravím dámy!
dneska frčkáme na vodu - proto se dobrovolně hlaste fšichni gdo bydlíte kolem Ohře bo pokud bude chnusná bouře jako dnes v noci tak ve stanu nespím ale budu chtít na návštěvu - já Džína a ještě asi 6 psůch a 10 lidůch
Biluška taková pjekná nabídka pani a vy jí pohrdáte! Tomu nerosumim
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:20
- Nahlásit
Marush
na operaci lokýtku kde jí praskla nějaká kůstka,ten odštěp jí vyndali a zbrousili nezdravou chrupavku,která tam rostla.
aha a je dobrá???
makrel
si děláš kozi, tu je dusno a skoro 30. nechutnost největší
no bohužel nedělám, po včerejší bouřkový noci je zataženo a zima
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:21
- Nahlásit
jbat
jo to jsou na každýho,chlastej a žer řikaj a tak....to musíš brát jako hru takovou no....ikdyž já to taky nemusim
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:23
- Nahlásit
Alexa
aha a je dobrá???
jo právě až moc,chtěla by skákat a běhat a je jen zavřená,má klidovej režim,ani nekulhá...dělali jí to atroskopicky,měla jen dva stehy,který si kupodivu v úterý nechala u veta uplně bez keců odstranit,že sem se až divila
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:24
- Nahlásit
Marush
jo právě až moc,chtěla by skákat a běhat a je jen zavřená,má klidovej režim,ani nekulhá...dělali jí to atroskopicky,měla jen dva stehy,který si kupodivu v úterý nechala u veta uplně bez keců odstranit,že sem se až divila
tak to je bezva, a jak dlouho musí bejt v klidu??? Hele a tak s ní začni čuchat, to jí krásně unaví a neběhá a neskáče u toho, když jí dopo uděláš 2 - 3 pachový čtverce a odpo taky tak je krásně unavená a máš začátek na stopy
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:25
- Nahlásit
Venta
Naši byli v tý pražský hospodě (taky středověký) a prej u vedlejšího stolu seděli lidi, co to neustáli a odešli ... asi holt musíš počítat se vším a nebrat si to osobně
dyk jó, já si dělám prdel simtě.
jak si myslíš, že se s náma bavila máma, když jsme byli malí, su ze čtyř dětí, tak jsem na to zvyklá.
Marush
jo to jsou na každýho,chlastej a žer řikaj a tak....to musíš brát jako hru takovou no....ikdyž já to taky nemusim
no su zvědavé teda, kdyžtak na ně pošlu psa. nějakýho...
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:34
- Nahlásit
jbat
jak si myslíš, že se s náma bavila máma, když jsme byli malí, su ze čtyř dětí, tak jsem na to zvyklá
no tak to jó, to se budeš vlastně vracet do dětství, to je dojemné ))
kdyžtak na ně pošlu psa
já myslela, že máš jen hada
Tak vyrážim ven, doufám, že je tam tak hnusně zataženo a zima, jak psala Alexa, páč počasí jak včera bych už moc nechtěla.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:38
- Nahlásit
Venta
no tak to jó, to se budeš vlastně vracet do dětství, to je dojemné
tak nějak, úpa vidím, jak vlahým okem pohlédnu na servírku a řeknu "mami....?"
já myslela, že máš jen hada
však píšu "nějakýho"... ))))
|