| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:11
- Nahlásit
danajasa
se 3x vrátí včetně české pošty.Ikdyž já furt páchám nějaký dobrý skutky a nevrací se mi nic krom myší do baráku.
bože bože
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:12
- Nahlásit
danajasa
Hele a nemáš strach,že se ti to všecko třikrát vrátí?Páč prej všecko co někam pošleš se 3x vrátí včetně české pošty.Ikdyž já furt páchám nějaký dobrý skutky a nevrací se mi nic krom myší do baráku.
nemám
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:15
- Nahlásit
omlouvám se za knírače, ale kámoška je velmi šikovná - umí skvěle fotit, to nejde sem nedát
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:16
- Nahlásit
kejtlin
aby se mu nevedlo v životě
to chápu, ale technicky, jak jsi to provedla? Cos k tomu potřebovala atd...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:19
- Nahlásit
kejtlin
nemám
seš přesně člověk, kterýho potřebuju, jsem tušila, že ty na to budeš dobrá, i ségra to řikala!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:28
- Nahlásit
zuzanarosakova
je to 7 let už si to moc nepamatuju, měla jsem mít nějaký spec, svíce ale ty jsem nesehnala, snědla jsem vajíško-natvrdo-mělo bejt syrový ale bych blila od černé slepice-konkrétně minorky , které snesla za svítání-to jsem ohlídala, ten den mít na těle na holé kůži něso jeho je jedno co jestli oblečení, vlasy nebo něco od něj-dárek třeba a opakovat 3 krát zaklínadlo který si nepamatuju, 3 krát po sobě, před zrcadlem, základ byl že to musíš opravdu myslet vážně, naprosto že chceš aby mu to ublížilo, a pak jsem už jen čekala. myslím ještě že to zaklínadlo a zrcadlo mělo být přesně o půlnoci ale nesmělo přesáhnout půlnoc po půlnoci už nastupuje bílá magie, u toho zrcadla jsi si měla svítit těma 3 svíčkama
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:33
- Nahlásit
kejtlin
a kdes na to přišla na ten rituál? Já teda myslim, že je to hlavně o síle tý negativní energie, kterou v sobě buď máš nebo nemáš a hlevně jestli máš koule na to jí použít. Já nemám nic od toho dotyčnýho a asi nic neseženu. Bez toho to nejde. Jedině mail bych si mohla vytisknout...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:37
- Nahlásit
zuzanarosakova
brácha mi to poradil, ale se už nebavíme a co vím tak už to nedělá, ale jeden čas to slušně ovládal. vím že jen taky říkal, že se nesmíš toho bát, já se bojím máločeho, tak mi to nepřišlo strašidelný. musí to být nějaká věc s kterou přišel do kontaktu, aspoň jednou, když častěji tak jen dobře, mejl asi stačit nebude.....
šiš co si o mě se ségrou myslíte.....
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:41
- Nahlásit
kejtlin
no mě právě napadlo, že ty se toho určitě bát nebudeš! já se toho taky nebojim, ale nemám tu věc, to je v hajzlu no a asi jí neseženu ani
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:43
- Nahlásit
zuzanarosakova
to je blbé, nikdo by jí ani nemohl opatřit?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:50 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
zuzanarosakova
nemám tu věc
http://www.carodejnicky-obchod.cz/ http://www.carodejnicky-obchod.cz/?p=productsMore& iProduct=666&sName=Denik-carodejky
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:50
- Nahlásit
kejtlin
joko těžko, ten člověk je dost mimo čr....jako někdo asi by něco asi opatřit mohl, ale už by to vyvolalo vzruch, že se o tu osobu takto zajímám
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:51
- Nahlásit
zuzanarosakova
jako někdo asi by něco asi opatřit mohl, ale už by to vyvolalo vzruch, že se o tu osobu takto zajímám
to neva kdo by tě podezíral z čarodějnictví?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:52
- Nahlásit
a co něco s podpisem tý osoby třá? vlastnoručnim...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:53
- Nahlásit
zuzanarosakova
a co něco s podpisem tý osoby třá? vlastnoručnim...
jo stačí, musí s tím být aspoň jednou v kontaktu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:54
- Nahlásit
kejtlin
to neva kdo by tě podezíral z čarodějnictví?
no to asi nikdo, ale už to, že se o tu osobu zajímám vůbec nějak, by vyvolalo zájem a to nechci, hlavně ta osoba by se to neměla dozvědět..
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:55
- Nahlásit
kejtlin
jo stačí, musí s tím být aspoň jednou v kontaktu
háááá, tak to by se dalo zařídit asik
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:56
- Nahlásit
zuzanarosakova
nějak, by vyvolalo zájem a to nechci, hlavně ta osoba by se to neměla dozvědět..
dobrá. kletba pokud je dobře provedený se nedá odvolat a nikdy toho nesmíš litovat, jinak se to proti tobě obrátí
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:58
- Nahlásit
kejtlin
nikdy toho nesmíš litovat, jinak se to proti tobě obrátí
s tim nemám nejmenší problém!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 22:59
- Nahlásit
zuzanarosakova
toho papíru se musí dotknout-při tom podpisu, musí v té věci být jeho energie, kterou částečně vstřebáš že tu věc budeš nosit na těle od svítání do půlnoci, abys mohla provést kletbu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 23:00
- Nahlásit
zuzanarosakova
hlavně ta osoba by se to neměla dozvědět..
Tak třá bé něco prodávat (nejlépe trenýrky v aukci)pak ti je z žumpy někdo vydraží. Nic du hají páč ráno du na houby jako houby ty radioaktivní do lesů páč hodlám pošetřit za elektriku takže když jich sežeru hodně budu svítit.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 23:03
- Nahlásit
kejtlin
toho papíru se musí dotknout-při tom podpisu,
jojo, to musim nějak zřídit...
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 23:12
- Nahlásit
kejtlin
muhehe už mám plán jak to provedu, hned na tom začnu dělat zejtra! Jupíííí, dost mě to baví!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 23:16
- Nahlásit
zuzanarosakova
super , jen už nemám minorky ani jiné černé slepice, vejce bych dodala
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 23:20
- Nahlásit
kejtlin
vejce bych dodala
budeš můj čarodějnickej guru!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 23:21
- Nahlásit
All
du spinkati čus bus
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 23:23
- Nahlásit
zuzanarosakova
budeš můj čarodějnickej guru!
nemám právě už černé slepice, dobrou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 23:46
- Nahlásit
Čus pipky, už jsem z odvozu látek domki, hustá bouřka, chytla nás v úvalech, naštěstí ne v autě. Máme nastříhaný proužky, začneme vyšívat ve velkém. Jen možná ještě zvážim výběr tmavošedý nitě...tmavší bych asi chtěla...
Co zaklínáte? Už spíte? Je čas, profesoři
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 23:47
- Nahlásit
nazdar ježibaby, tábor už spí, myslím, že je čas udělat hají buci
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2011 23:47
- Nahlásit