Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8154 . 8155 . 8156 . 8157 . 8158 . 8159 . 8160 . 8161 . 8162 . 8163 . 8164 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:39
- Nahlásit

Alexa
tak to tady prosím pošli, bez bouřek, jo? jinak umřu já, můj pes, Monty a knírači.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:43 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

K tomu čuchání:

Jak byste učili čuchat osmiapůlletýho čokla (s tou artrozou, musím ho zabavit)? Stejně jak štěňuchu?

Kdysi v pravěku ho muš čuchat učil, ale asi si z toho nic nebude pamatovat. Hlavně nevím, jestli ho to vůbec bude bavit...

Ale stejně musím počkat, až vymlátí, poořou a povláčí nějaký pole, pač tady není kde čuchat. Ale mohla bych jet za danajasou, ta chodí čuchat i teď, tak tam má asi kde. A může mi poradit jak na dědka.

Edit: jako rozum mi říká, že ho to mám učit stejně jak mimíno - čtverec, krátká rovná, do každé šlápoty kokíno atd... Ale jen se chci ujistit, že není nějaká metodika pro starý artritický čokle.

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:43
- Nahlásit

makrel
jo to potvrzuju, umřu u mě doma je nedýchatelno,. holky leží jak plcky, a to dneska v tom hnusném vedru pojedeme MHD

to píšu na svém compu po 15 minutách jsem ho nastartovala - na mamčiném noťasu mi pro změnu nešel net

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:44
- Nahlásit

Monty
jako já se nehýbu, ale stejně jsem zpocená

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:56
- Nahlásit

makrel
já jsem se jenom převlékla a už jsem zase zpocená
K Monice nejdeme, nastupuje do práce, tak jen k bráchovi.
Dneska to opět sukně jistí

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 09:59
- Nahlásit

Monty
u mě asi taky, max. si vezmu ty gatě s sebou

Marush
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:02
- Nahlásit

makrel

tady je normálně zima..to vám někdo v oryjentu zařídil to vedro!

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:07
- Nahlásit

pawLINka
Máňa když se zkoušela učit prvně, to sme byli se Sali a Tchořem, učila se jako štěňátko. A začala to zkoušet právě kolem osmýho roku věku, pak sme se nikam nedostali, ale si myslim, že pes čuchání nemůže zapomenout, musíš na něj brát stejný ohledy krs fyzičku jako u štěnce,...tak proč ne jako se štěncem? Když mu nepotáhneš třináctikilometrovou stopu příšernym terénem, nemělo by to moc činit fyz potíží ani artotickýmu čoklu....Máňa zase začne stopovat na táboře, s Agátou. V deseti, s nemocnym srdénkem A taky to pude. Vyčuchá si ZPU1 )))

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:08
- Nahlásit

Marush
Biluše beztak

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:09
- Nahlásit

Monty
tak to si z ní asi udělám panenku woodoo, jestli to byla vona a přičaruju jí další čokle a a aby PZ na gulagu vůbec nespaly

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:12
- Nahlásit

makrel
tak to si z ní asi udělám panenku woodoo, jestli to byla vona a přičaruju jí další čokle a a aby PZ na gulagu vůbec nespaly

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:14
- Nahlásit

hele ženy jakej je úpa začátek stopiček? umíte mi to někdo polopaticky vysvětlit? páč to by pro blbíse mohlo bejt zajímavý docela... hlavně jak má tu hlavičku nízko... )))

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:14
- Nahlásit

makrel
kde na to přišli, že má být 23 C°????
Bude minumálně 30, já chci 23 a bez deště
Psala jsem ti na FB

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:15 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Monty
zítra bude 23, je to na seznamu pro ostravu
a už odcházím, tak mi nepyš :-D

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:19
- Nahlásit

makrel
hm, tak snad jim to výjde...
ok fole

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:20
- Nahlásit

Monty
už jsem ti odepsala

Monty
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:20
- Nahlásit

makrel
já taky

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:28
- Nahlásit

jbat
počkej si na agátoviče, na táboře povede skupinu - když to nenajdou naše čokle, najdou to ti její. Má je chočený...

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:29
- Nahlásit

Gerda
počkej si na agátoviče, na táboře povede skupinu - když to nenajdou naše čokle, najdou to ti její. Má je chočený...

jasně, jen teda nevím, kdy budou stopičky, jestli ještě nebudem na dovči... ale aspoň základy, jako jak motivovat, jak odměňovat a tak, víš? že bych to s ním zkoušela. tož optám se toho mého kunologa. ale ten se mi asi bude jen smát.

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:30
- Nahlásit

Nenávidím tenhleten vjetnam třicet stupňů, pod mrakem, dusno jak cyp Humus Humus Humus Humus Miluju teplo, ale chci pouze teplo, nechci k němu dusno a rosný bod někde kolem devadesátky

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:31
- Nahlásit

Biluška
ok paní, takže vy za to nemůžete, tagže woodoo bude na někoho jiného

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:35
- Nahlásit

jbat
víš?
Ne....Mařena stejnak jde jen na vidinu jídla, vůbec by nehledala mě, ale jídlo, prostě jdu, přitom poházim nějaký jídlo, furt jdu, pak, když už sem moc daleko, položim pytlik s frolikama, vezmu máňu na kšnadičkách, připnu jí na flexinu, řeknu jí - Máňo, simtě najdi to, vůbec nevim, kudy máme jít -, a vona de, ani jedna nevíme, kudy to vede, tak se motáme, řikáme si - to sme to zas vymňoukli....a nakonec to najdem, ale jí to jenom Máňa. Čtverečky sme nedělali, rovnou sme šli. Rovně teda. Atuše dělá čtverečky. Bůcha bavěj. Pak chodí i pomalu.

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:38
- Nahlásit

Gerda
Ne....Mařena stejnak jde jen na vidinu jídla, vůbec by nehledala mě, ale jídlo, prostě jdu, přitom poházim nějaký jídlo, furt jdu, pak, když už sem moc daleko, položim pytlik s frolikama, vezmu máňu na kšnadičkách, připnu jí na flexinu, řeknu jí - Máňo, simtě najdi to, vůbec nevim, kudy máme jít -, a vona de, ani jedna nevíme, kudy to vede, tak se motáme, řikáme si - to sme to zas vymňoukli....a nakonec to najdem, ale jí to jenom Máňa. Čtverečky sme nedělali, rovnou sme šli. Rovně teda. Atuše dělá čtverečky. Bůcha bavěj. Pak chodí i pomalu.

aha. no tak jako někam umístím psa, aby neviděl, pak našlapu nějakou cestu, po cestě sem tam pohodím frolíka. na konec dám nějakou extra motivaci (balonek třeba??) a budu kontrolovat, essi fakt de po stopě. to můžu zkusit teda.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:39
- Nahlásit

jaký vedro???? jakej vjetnam??? někomu tu asi jebe a já to vyjímečně nejsem!je kosa jak kráva a vítr jaxvině!!! vemte si to do oryjentu laskavje!!
jbat
hele kam to deš? do nějaký středněvěký restaurace bo co?? my tam bli s neonkou taky ,tady máš foto
http://renata62.rajce.idnes.cz/stone_age/
byli chvílema akresíívní,ovšem kampa na mě žejo? su zvyklá,tagže mě to nebralo,ale jakási bochte vod vedle byla v dyzgomfortu dyš jí vytáhli vod stolu a chtěli na voltáři násilnit(nechápu teda proč nevybrali mě ),ale stejnak to nedotáhli do konce..amatéříííí

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:39
- Nahlásit

davidkova renata
souhlas, měníme počasí a to hned, protože už jsem na pokraji zhroucení

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:40
- Nahlásit

Gerda
hele kolik má bejt cen na závot????????????? kolik bude závodníků, potřebuju to aspoň odhadem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:41 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

jbat
tumáš vole čti si..dybys chtěla toho eise,můžu přeposlat..
http://www.cz-pes.cz/diskuse/1_8779_0.html
Alexa
kolik bude závodníků
jako na sranda závod? to všicíí ne? aji dagmara..se těšim celkem.-)))

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:46
- Nahlásit

jbat
hele já mařenu nechávám, aby viděla, kam jdu, kudy jdu (aspoň jeden z nás, aby to viděl a pamatoval si to), eště jí u toho řikám - bude stopičkáááááááá, budeeee, koukej, co mááám, jídlíčko, bude stopičkááááá - a vona běsní u keře, pak strašně táhne a děsně cche to jídlo na tý stopičce, tak se to snaží fakt najít, ale lítá jako nudle v bandě ))) Na konec sem jí zkoušela dát nějakou hrakču, že jako budem blbnout a hrát si, ale na to se mi vyprdla, tak sem jí tam musela dát jídlo. Tak to už je ráda.

Alexa
hele kolik má bejt cen na závot????????????? kolik bude závodníků, potřebuju to aspoň odhadem
ceny pro všechny, poháry pro první tři v každý kategorii, medaile pro každýho. Viděla bych, že budou soutěžit všichni. Zde tabulka:

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:47
- Nahlásit

davidkova renata
chci Ajce do mailu! Díky

hele kam to deš? do nějaký středněvěký restaurace bo co??

jedem do Dětenic do středověkýho hotela http://www.stredovekyhotel.cz/

ale jakási bochte vod vedle byla v dyzgomfortu dyš jí vytáhli vod stolu a chtěli na voltáři násilnit(

jéje, no tak snad tenhle zvyk přebrali...

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:57
- Nahlásit

Nazdar,
hlásím se po dlouhé době. Na tábor s největší pravděpodobností nebudem celý termín, pokud vůbec zvládneme dorazit. Nějak mi to nevychází, navíc jsem se nedočetla jestli budou nějaký semináře, případně kdy. Ještě se ozvu, jestli a kdy dorazíme.
Mějte se zase.

<< 1 ... 8154 . 8155 . 8156 . 8157 . 8158 . 8159 . 8160 . 8161 . 8162 . 8163 . 8164 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání