Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8154 . 8155 . 8156 . 8157 . 8158 . 8159 . 8160 . 8161 . 8162 . 8163 . 8164 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
agáta12
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 10:58
- Nahlásit

jbat
Ta2 hele , esi si tak nedočkavá, začíná se různě, ale sobrý je na úpa začátek ...
Přivaž si psa
najdi si v nízký trávě bod A, kterej si budeš pamatovat třá kytku , šutr nebo tam něco zapíchni nebo dej tašku , botu .....
Chvilku postůj a pak jako stará babička co se jí něco chce , se šourej cca 4 - 5 metrů do nějakého bodu B
Pak se stejnám stylem šourej zpět do bodu A
Opět šourat do bodu B
Zpět do bodu A
Opět šourat do bodu B
Zpět do bodu A
klidně 5X
Až pudeš naposledy tak do té vyšlapané cestičky vysyp co nejvíc mlsků, které pes miluje.
Nesmí nic napadat vedle !!
Největší a nejlepší mlsku si nech v kapse !!
A pak přiveď psa s vodítkem, ale to pak pusť ať ho courá za sebou.
ukaž mu první pamlsek a už se jen koukej.
Vůbec na něj nemluv jen ho nech ať si to tam sám bysbírá
Fór je v tom, že jim skoro hned dojde vocode
Když už bude SKORO hotovej, vodtáhni ho pryč - opět bez řečí, ale pomalu a dej tu nejlepčí fákotu z kapsy , pomazli , řekni mu milionkrát jak je bezva
A tohle můžeš třá 2- 3x za sebou
Vůbec nemusíš hledat nějaké pole nebo louku.
Klidně před panelákem , kudy chodí lidi ....
Je to jen hra , ale stojí za to
Když budeš mít sebou ještě jednoho psa a pustíte je tam voba je to ještě zábavnější
Hele zbytek tábor

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 11:00
- Nahlásit

agáta12
páni, děkuju!!

Když už bude SKORO hotovej, vodtáhni ho pryč
takže teda nenechat ho vysbírat i tu poslední mlsku?

agáta12
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 11:01
- Nahlásit

pawLINka
klidně jak u jbat

agáta12
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 11:03
- Nahlásit

jbat
JO musí tam něco zůstat , ale tak aby to věděl, že tam něco eště je ,
aby mu to bylo líto, že už de pryč
asi jako děcko když se táhne z kolotoče

agáta12
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 11:09
- Nahlásit

Alexa
Hele pohárů mám 9,
ty štítky naměřím, jen jsem včera omdlela hnedka po příchodu domů, snad to dneska bude lepčí i když o víkendu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 11:13 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit

Zdar, osoby, prosim vás já teda na ty zkoušky pudu, ale běda vám, běda vám jestli mi to nepude
Radši bych stopařskou ňákou jedničku, du si přečíst zkušebák, ať přesně vím co mám Kaluně říct, že má jako dělat, muš by šel s kuním ksichtem na ZMT prej. Jestli si uděláme vostudu zase, ne že se nám budete smát
Díky Gerdě za tabulku, mám tu částku brát už teda jako závaznou krát dvě v našem případku?
Su debíl, tak mi prosím vás polopaticky něgdo řekněte kolik mám za těch 5 dnů vlastně zaplatit za dva lidi, mnoho psůch a jedno dítě páč jestli jsem to dobře pochpila bylo by to 2 krát 334 tedy celkem 668 ká čé za ... den nebo těch 5 dnůch

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 11:17
- Nahlásit

Eldoguero
ale běda vám, běda vám jestli mi to nepude

to mám přece říct já!!!
ne že se nám budete smát
f klidu,roli obecního blba okupuji již dlouho

a vodpověz mi pak v mejlu třá na co deš

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 11:20
- Nahlásit

Eldoguero
hele pravděpodobně to prodlužujem až do soboty dopo, tak ta cena bude ouplně jiná

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 11:32
- Nahlásit

agáta12
JO musí tam něco zůstat , ale tak aby to věděl, že tam něco eště je ,
aby mu to bylo líto, že už de pryč
asi jako děcko když se táhne z kolotoče

aha aha, hmmmm, jo, přesně tagle jsem si to potřebovala ujasnit.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 11:35
- Nahlásit

davidkova renata

hm, budeš mít letos konkurenci se mi zdá
Alexa
šmarjá, prosím vás řekněte mi někdo kolik budu platit, bo muš mě jinak zabije a do tábora se mnou nepromluví ani slovo, klidně nadhodnoťte lehce ale buďto mluvte, pište nebo serte písmenka Uvědomte si, že muš je voják, musí mít všechno přesně, dopředu naplánovaný ...
Hlavně teda těch, řekněme 700 je na těch 5 dní nebo na den, to je důležitý

Dále mám dotaz ohledně zkušebáku TART
na zkoušce SPT1 chápu stopu, nalezení předmětu, ale při rozlišovačkách mi není jasná jedna věc - když dám čoklovi načichat, on pak pude a přinese mi ten můj předmět, proč ho mám vysílat znova
Můžete mi někdo říct, jak to vypadá v praxi - dík

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 11:41
- Nahlásit

Eldoguero
Můžete mi někdo říct, jak to vypadá v praxi - dík
leda crysa..já se svejma 94 bodama nemám žádné další ambice vim kdy skončit)

agáta12
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 11:41
- Nahlásit

Eldoguero
Hele taky nevim , ale řekni nějakou u vás eště reálnou číslu - a pak bude mít radost že je sleva

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 11:46
- Nahlásit

agáta12
Eldoguero
hele vy ste fakt paka, kdyby to gerdička tak pečlivě nerozepsala když se CELKEM !!!! platí 5000,- za plac a vydělíte to 15 lidma tak vyjde částka na JEDNOHO ČLOVĚKA NA CELÝ POBYT!!!!!! ale možná to bude 6000,- tak ta částka bude asi jiná žejo

davidkova renata
já se svejma 94 bodama nemám žádné další ambice
ty woe ty si taky debil, víš co já bych dala za aspoň 80??????????

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 11:48
- Nahlásit

Alexa
ale možná to bude 6000,- tak ta částka bude asi jiná žejo
hmm, to nedaj

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 11:50
- Nahlásit

makrel
Monty
tak to si z ní asi udělám panenku woodoo, jestli to byla vona a přičaruju jí další čokle a a aby PZ na gulagu vůbec nespaly
až včil jsem vás dočetla Za takové bekané vůdů na vás pošlu celý Gulak aj s Pumou, Bagetou a tím barzojem co tu je a co je taky pěkný éro Posadím je na vlak, za tři hoďky je tam máte

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 11:51
- Nahlásit

kachna_
hmm, to nedaj

taky se obávám

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 11:51
- Nahlásit

Biluška
ale my jsme myslely, že můžeš za to počasí a chceš ho. A ty nechceš tak to zcela mění situaci

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 11:56
- Nahlásit

agáta12
15, 60 to je dost reálný ne

Alexa
hele vy ste fakt paka,
no však jsem se k tomu hned hlásila né
JEDNOHO ČLOVĚKA NA CELÝ POBYT!!!!!!
no, tož to sem chtěla vědít, dík
davidkova renata
leda crysa..já se svejma 94 bodama nemám žádné další ambice
volééé mě bude stačit, když čubu vytáhnu z pelechu a vodčuchá aspoň na 74
kachna_
Alexa
ale možná to bude 6000,- tak ta částka bude asi jiná žejo
hmm, to nedaj

se z vás poseru už taky víte co, řeknu mušovi, že zaplatí celej tábor šestku a pojedu max do prdele

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 12:21
- Nahlásit

úpa miluju větu na konci mailu od kliošů "Předem děkuji za kladné vyřízení mé žádosti." Kokoti. Stejně to všechno vyřizuju negatývně, vůbec nechápu, o co se snaží...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 12:23
- Nahlásit

davidkova renata
hele víš co, půjdu si to dnes nanečisto zkusit, myslím tu SPT1 a přestože nejste nigdo schopnej mi říct nic k tomu rozlišování tag to zkusím podle sebe, jak myslím, že by to mohlo bejt (nechám se inspirovat nároďákem) a večír ti napíšu do mailu jestli teda prubnu tu ZMT nebo SPT1
Jinak muš a jeho kunoksicht jdou na ZMT, páč to včera dostal rozkazem a neprotestoval, takže to ber jako jasnou věc
Ještě jeden dotaz - na co se kouše při ZMT - nemohli byste tam dát normální rukáv třá Gappay? Klíďo může bejt ten dlouhej až na rameno, ale necu žádný vegy a tak, páč to čuba vůbec nezná.
Jo a vlastně ještě jeden dotaz - když to bude v podstatě dvou denní nešlo by jeden den složit jednu zkoušku a druhej jinou?
Ne, že bych byla tak děsně aktivní, ptám se čistě hypoteticky, jako třá, kdyby mi hráblo a Kájí nebyla proti

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 12:24
- Nahlásit

Děcka, neblbněte, to je částka za celej pobyt. Počítal ose to bez dětí, že platěj jen dospělí. Taky je tam +200 na startovný do závodu srandazávodu, kdo bude v tamtý skupině, jak zařizuje aleksa s davítkovou, platí si zvlášť. TakžeTeď sme s Aleksandrou udělali konspiračku a už pro vás máme medajléééééééé a nové logo, v jehož duchu se ponese druhý ročník Těškého Závodu o Pohár Mléka!

Jesi Makyna nepojede, je pěkně debilní, stejně jako Maruna. Děte do řiti vy dvě čůzy. U Maruny to chápu, má Pacientka a Autobusa, ale u Makyny ne. Je to hnusná šprtka, ve třeťáku má naučíno do páťáku, ale dojet nemůže, pročež se s ní už rok najisto počítá!!!!!!!!!! Makynice!

V pindělí dojedou medajle, bude na nich krafka. Koukejte, vy frndy:

Letos bude závod bledě modrý

potisk na medajle:

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 12:25
- Nahlásit

jbat
úpa miluju větu na konci mailu od kliošů "Předem děkuji za kladné vyřízení mé žádosti." Kokoti. Stejně to všechno vyřizuju negatývně, vůbec nechápu, o co se snaží
vo kladný vyřízení přece

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 12:32
- Nahlásit

Gerda
jé bleděmodrý, to je krásně argentinský

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 12:37
- Nahlásit

Eldoguero
nešlo by jeden den složit jednu zkoušku a druhej jinou?
nešlo páč komárek má čas tak jak má..tj.přijede v pátek kolem 14 a večer padá dom bo to má kousek,takže to nejde..
na co se bé kousat asi rozhoduje rozhodčí,tagže..ale máš 5 dní na to si to natrénovat
Gerda
šiš to je božíííííííííííííííí!!!! myluju modrou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 12:37
- Nahlásit

Gerda
Jééé, krokodýlek. Já ho žeru.

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 12:38
- Nahlásit

jbat
ráda bych konečně to ochlazení, ale bez bouřky. Předem děkuji za kladné vyřízení mojí žádosti

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 12:43
- Nahlásit

V tabulce jsou doplněni závodnící na těšký závot. NUTNĚ POTŘEBUJU VĚDĚT, KDO SE JEŠTĚ ZŮČASTNÍ, POTŘEBUJU JEŠTĚ DVA LIDI, POČÍTALI SME S ALEKSANDROU STARTOVNÝ ZA 20 LIDÍ. tEĎ JE JICH VOSUMNÁCT, A TO JEN PROTO, ŽE SEM JE TAM SAMA ZAŠKRTLA.

UŽ MUSÍTE ŘÍCT FINÁLNĚ, KDO JEDETE A KDO NE, MUSÍME UŽ VEDĚT PŘESNĚ PRACHY, KTERÝ SE BUDOU PLATIT. LASKAVĚ UŽ NIKDO NEODPADÁVEJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 12:45
- Nahlásit

Ty vole mně z těch hyder od šelmyjí jebne céfka, bože toto je fakt už vrchol ale!!!!!

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 12:47
- Nahlásit

davidkova renata
ne že se nám budete smát

Myslím, že ti zdatně konkuruju
Eldoguero
Pani ZMT musíte dát, neb ho dala i bílá veverka A dala ho v době, kdy jsem do nejezdila trénovat do Prokopáku, Jiříka viděla prvně až na zkouškách a na vegu kousal po druhé v životě.

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2011 12:51 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Gerda
pardon pardon za paňýku, Akyháky už to uvedla na pravou mírou

<< 1 ... 8154 . 8155 . 8156 . 8157 . 8158 . 8159 . 8160 . 8161 . 8162 . 8163 . 8164 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání