Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8136 . 8137 . 8138 . 8139 . 8140 . 8141 . 8142 . 8143 . 8144 . 8145 . 8146 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:13
- Nahlásit

já jsem býk podle toho adolescentu

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:14
- Nahlásit

jablunkaTak já tam hodil devítku,páč sem se narodila za dvě minuty devět. a třeba jsou ty dvje mynuti poctaný ale! Páč 8dělenoněco je jiný než 9dělenoněcojinýho

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:15
- Nahlásit

již sem zpjet a zubům nic neni, tak teda nevim proč mě hajzl bolel

jsem beran ve lvu a moc mě zaujala tadle věta : Ascendent ve Lvu může kroužit kolem záležitostí bohatství, slávy, věhlasu a obdivu těch, které si kolem sebe držíte pro jejich méněcennost.
tak teda nevim jak si to mám vyložit

Gerda
hele transparent je domluven eště musim splašit prostěradlo a vymyslet ten tekst, aby byl krátkej a údernej

Marush
páč tady se vod nikoho nic nedovim na jaký jste byly s malodudu operaci????? a jak to vypadá?????

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:16
- Nahlásit

jsem býk a nevím v čem

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:19
- Nahlásit

Gerda
jablunka
Taky jsem štír ve štíru

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:20
- Nahlásit

kejtlinjsem býk a nevím v čem

já to vím zcela přesně u sebe, já jsem štír a jsem často v prdeli
Zbytek muším vydetektivovat, bo nevím v kterou hodinu jsem se zjevila. Ale říkala máma že snad ještě na večerníček se segrou byla doma a pak mě jela vyprdnout, ale nevím esli mě teda život dala ten večer po večerníčku a nebo esli ten den s večerníčkem segřinym bylo 4. a já se třá nenarodila 5. po půlnoci? No prostě jsem v pérdeli pane hrábě a nic nevím zas, jsem dala sedm ráno odhadem a štír ve štíru nesci bejt.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:21 - Změnil/a: Pumpa
- Nahlásit

Baico

pani, prosimtě, neseženu někde komplet celej seznam všech chovnejch psůch? jinej teda než na pedigree, páč to sou stránky na prt... teda eště sem zapomněla napsat, že bšoáků....

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:22
- Nahlásit

Crysa
a třeba jsou ty dvje mynuti poctaný ale! Páč 8dělenoněco je jiný než 9dělenoněcojinýho

Hele,gdybych byla narozená f 8:30,asi bych zkusila oboje,gdyby v8:02,samože vosmičku,ale takhle je to prostě devítka.......a navíc to fšechno sedí jak hrnec na prdel a už gdysivá mi to něgdo řek.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:22
- Nahlásit

Crysa
no děda mi ted´ do tel tvrdil, že jsem se narodila v 10.15 tak to jdu vyzkoumat v jakým jsem adolescentu

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:23
- Nahlásit

kejtlin
já taky nevím v čem jsem, teda v tom nejsem - to vím

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:25
- Nahlásit

Alexa
jsem beran ve lvu a moc mě zaujala tadle věta : Ascendent ve Lvu může kroužit kolem záležitostí bohatství, slávy, věhlasu a obdivu těch, které si kolem sebe držíte pro jejich méněcennost.
tak teda nevim jak si to mám vyložit

šmarjá, aby se to tak týkalo žumpy

Jináč jsem střelec v panně a nechce se mi to číst, takže nevím co to znamená

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:25
- Nahlásit

tak jsem být v raku.... a celkem to i sedí

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:28 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Pumpa
pani, prosimtě, neseženu někde komplet celej seznam všech chovnejch psůch?
Tady http://www.berger-blanc-international.com/#FCI%20- %20Stud%20Dogs
Ale jsou tam jen psy členů BBI.
Edit: Teď jsme na to koukala a oni to předělali, takže tam spousta zvířat chybí. Hledáš nějaké konkrétní zvíře?

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:29
- Nahlásit

EldogueroJináč jsem střelec v panně
to je až skoro érotycký a ne mystycký

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:40
- Nahlásit

Crysa
to mě teda nenapadlo, myslíš, že jsem jako měla bejt asi původně chlap jooo šiš ale už nechcu bějt chlap, nechcu jít na operaci mozkůůůů

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:43
- Nahlásit

asi bych zas měla jít, malá spí, ale mě se ňák dneska nechce, jsu hrozně líné, co s tím mám dělat

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:44
- Nahlásit

Eldoguero
co s tím mám dělat
jít ven

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:45
- Nahlásit

jezis ze ja to vubec otvirala,jsem ascendent v kozorohu,no a upa to teda sedi.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:46
- Nahlásit

Monty
dík za radu
nemůžu odlepit prdel od gauče

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:47
- Nahlásit

Ty voe, dostali jsme anonymní dotazník v práci a půlce otázek ani nerozumím. Co gdyž mě pak vyhodí.

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:47
- Nahlásit

Eldoguero
co doma? venku se psama je lépe

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:52
- Nahlásit

Monty
vím vo tom, ale já mám dnes asi nějakou chorobu lenivou nebo co, dopoledne jsem se ještě překonala, ale pak jsem si udělala dobrej oběd a to jsem asi neměla dělat, páč se mi po něm nechce nic, ani se jít vyčůrat

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 13:54
- Nahlásit

Dobře no, jste mě překecaly, jdu dřít, ale jestli mě z toho klepne, máte mě na svědomí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 14:12
- Nahlásit

já zase v tý hokne usínám to je v hajzlu

Pumpa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 14:18
- Nahlásit

Baico

chtěla bych příští rok štěňě, tak koukám po možném otci líbí se mi Ahepjuk a Gero z Veselé rodiny, po tom je můj. Vyhovujou mi silnější kostry a ty mohutný hrudníky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 14:24
- Nahlásit

Tak co, už máte adolescenti? Vy ste vážně nevěděli, že musíte znát přesnej datum narození i s hodinou? To je jasně vidět, že je to tu samej štír ve štíru a kozaaaaa ))))
Děcka, mám nádherně veselou náladu, je to způsobeno takovou menší satisfakcí...ještě nevim podrobnostě, ale zcela pravděpodobně někdo dostal na držku. A dostal od někoho, koho dlouho hájil, že na držku nedává. Nevěřil tomu, kdo už na držku dostal, že dostal právě od toho, od koho dostal nyní sám...asi tomu nerozumíte, ale mě to tak těšííííííííííííííííííííí...ono to dokonce v prvních úryvcích nejčerstvějších zpráv vypadá, že dostali jednim vrzem na držku celá ta hájící partička a teď jsou strááášně mocinky moc překvapený ))))) Jsem zvědavá na podrobnostě a detaily )))))

Takže jestli to klapne Crysoj, jsou tu štíři ve štíru tři a vede je maruna se štírem ve štěnici?

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 14:25
- Nahlásit

Pumpa
líbí se mi Ahepjuk a Gero z Veselé rodiny
Ahepjuk má křivý zadní nohy a není uplně nekomfliktní. Napadá psy a to celkem fest. Ten pes je mi prostě nesympatický. A Gero už nežije, myslím.
Mohutnější zvířata bývají i po Aicovi (Baicův táta), ale ten je už taky devítiletý. Pak je v Čechách ještě Baicův polobratr Darkan, taky pěkně mohutný pes.
A byla by jsi ochotná investovat i do importu nebo chceš zvíře narozené v Čechách?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 14:27
- Nahlásit

Gerda
Mluvilo se tady o těch žumpohadrech?

Já cííí kšiltofkůů. Musí na ní být ten pejsek krokodýlek hlavně, toho žeru, je parádňáckej.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 14:32
- Nahlásit

pawLINka
Musí na ní být ten pejsek krokodýlek hlavně, toho žeru, je parádňáckej
ok, uděláme kolekci i s pejskem krokodýlkem )))) Potřebujem ale nějaký pěkný kšiltovky, ne žádný čongařský, pěkně bavlnekča či plátýnko na hlavinku, žádná umělina velká. Prostě luxusní kšiltindu. Kde je prodávaj?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 14:43
- Nahlásit

Baico

Ku.a!!!! sem teď udělala něco, jakousi klávesovou kombinací a všecko co sem měla napsaný sem smázla

Gero už nežije?, jakto, nevíš?, to byl kus psa.
Ahepjuka neznám, no, jenom podle výsledkovek jsem ho vybrala, páč má výsledky a je to docela pěknej čokl.

A byla by jsi ochotná investovat i do importu

to Ti povim, až mi řekneš v jakých cenových relacích se to pohybuje. ne vážně, já bych asik čecha, abysme si rozumněli až na mně bude štěkat jiným jazykem......

<< 1 ... 8136 . 8137 . 8138 . 8139 . 8140 . 8141 . 8142 . 8143 . 8144 . 8145 . 8146 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání