Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8136 . 8137 . 8138 . 8139 . 8140 . 8141 . 8142 . 8143 . 8144 . 8145 . 8146 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:11
- Nahlásit

bonc
jj, já se spíš ztotožňuju s tím Lvím...tady ty odpady mě nějak nezaujaly

bonc
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:12
- Nahlásit

makrel
á se spíš ztotožňuju s tím Lvím
jj, a dost mi vadí býti krysou v tom čínskym.... moje jediná fóbie je z krys... nechcu být krysa. a eště jedna z nejagresivnějších krys. Krysa co se coby štír hrabe v odpadu lidstva.... fůůůůůůj. nechci.

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:16
- Nahlásit

makrel
tak co nebo co? kdy chcete jít vy?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:20
- Nahlásit

dyš sme u těch čínskejch, tak brácha když byl malej se mě ptal co je on f čínskym, nějak jsem se o tom bavili, a já že on je ve znamení štěnice.......věřil tomu několik let......

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:20
- Nahlásit

Monty
až později. tak to necháme na ten čtvrtek

agáta12
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:21
- Nahlásit

Baico
Tady pude taky o prachy - ideál nějakej nešťastník zralej na outulek nebo tam vocaď.
Máme to spojené s dobrými skutky ! Ale troch prověřenej, aby to nebyl ganc průšvih.

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:22
- Nahlásit

makrel
ale budeme tam určo až tak do šesti

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:24
- Nahlásit

kejtlin
a já že on je ve znamení štěnice.......věřil tomu několik let......

jsi hrozná svině.

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:25
- Nahlásit

Monty
budete jenom na louce?

danajasa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:27
- Nahlásit

Zdáár sem VELMI INTELIGENTNÍ DĚFČÉÉ zelenání pakoního bazénku sem vyřešila zcela NECHEMICKY zapla sem do něj starej filtr vod rybiček huž je křásný!!!!!!!!Dále dnes pakůn učil s klikrem nosit houbařskej košík nosil moc pěkně do okamžiku než přežvejk držátko budu to muset nějak dovymyslet možná ho vobalím rozřízlou hadicí asi Jooo a mám tejden volna pak mám podezřelý oběkt bé to na palicu pakůn si mákne moc pater moc chození

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:28
- Nahlásit

jbat
Ale to je jasný, že jo, udělá, jak bude chtít, půjčení mě napadlo právě kvůli častým kejtlinovým poznámkám o nedostatku prachůch a jen čistě soukromě považuju knížky o míchání krmných dávek za zbytečný, šak hodím, co je, nevážím, nekoumám, dám, co mám, pročež to vidím pravděpodobně blbě )))))

agáta12
hele a co třeba vyřazenýho čokla od terapeutů, toho, co třá z nějakýho důvodu neprojde zkouškou? Už by byl jakoby i připravenej na kanystry, odpadla by prvotní výchova, už by na odrostlym viděli, jestli je fakt klidnej....jen nápad...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:29
- Nahlásit

tak jsme zpet a nasli jsme velky kulovy!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:31
- Nahlásit

agáta12
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:33
- Nahlásit

Gerda
Klidně vše o čem víte, se slečnou a paní matkou uděláme konkurz a poslední slovo má jasně budoucí majitelka, že jo.
Našla jsem mimi na Bouchalce, a pak tam maj rok starou labradorku, ale zadání je zatím co nejvíc šampónní

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:36 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Gerda
mám tu složenkxy za 15 000, 250 už mě fakt neposere

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:42
- Nahlásit

Gerda
jen čistě soukromě považuju knížky o míchání krmných dávek za zbytečný, šak hodím, co je, nevážím, nekoumám, dám, co mám, pročež to vidím pravděpodobně blbě )))))

tak já jsem ty knížky taky radši koupila, netroufla bych si míchat jen tak od oka bez zkušeností, navíc se tam čék dozví, čeho je v čem dost a čeho málo atd.. než dávat psu blbě jíst, byť pár dní, radši nakouknu do knížky teda. hlavně blbě postavená krmná dávka se může projevit až za moc dlouho a je to zbytečný.

ALL

jdu se napapat a hurá do kina.

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:42
- Nahlásit

makrel
asi jo, malá toho moc neujde, ony pořád doma řádí, tak se divím, že vůbec chodí
proč?

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:43
- Nahlásit

Monty
no asi proto, abychom vás nehonili po celém lese Dojdeme tam po 17. hod.

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:44
- Nahlásit

nemethova5
paní, krásná fotka v té trávě

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:45
- Nahlásit

makrel
jo super, no nás by jste asi moc dlouho nehonili po metru by jste nás našli

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:48
- Nahlásit

Čus!
Dlouho jsem tu nebyla, je něco zásadního novýho? Nechci vejcuc, stejně by ho nikdo nevycucnul,takže tak

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:55
- Nahlásit

kejtlin
250 už mě fakt neposere
jasná věc, byl to jen nápad.

jbat
netroufla bych si míchat jen tak od oka bez zkušeností
já na to koukám strašně amatérsky a hlavně z toho pohledu, že u sebe to taky neřešim, co jim, jistě to nějaké neblahé důsledky mít bude, když se krmí granclema, krmíš šrotem extrudátem a taky to neřešíš, tak jestli fláknu kuřecí stehno s mrkví nebo s kedlubnem nebo s rejží...jasně že je asi důležitý nějak dbát na to, co čék a čokl žerou, jen právě mě je to fuk, pes jí, co já, zbytky z kuchyně, co projde v záruční době, do toho má i maso, i zeleninu, i pangoše, i byliny, i grancle...prostě co je, dávky neřešim, ani u jedné z nás. Ale vim, že je to teď takový živý téma, ta výživa. Určitě užitečný, bezesporu.

agáta12
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 12:00
- Nahlásit

Marush
Jen že přespříští víkend bude něco odsud u vás kousek za barákem a už teď je jasné že to bude strašné.

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 12:02
- Nahlásit

agáta12
Jen že přespříští víkend bude něco odsud u vás kousek za barákem a už teď je jasné že to bude strašné.

ješíšmarjá co to budéééééééééé?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 12:03 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Gerda
nebudu platit ani dobírku ani nic, mají sklad v horoměřicích a v pátek nebo v pondělí ke mě pojede kamarádka, nebo já k ní, bydlí od horoměřic asi 5 km tak si ji tam vyzvednu, nebo ona mě ji vyzvedne s paní už jsem mluvila

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 12:04
- Nahlásit

agáta12
Tady pude taky o prachy
Hele ten pejsa je na tom v deseti týdnech jak Baico, nemá sestouplé varle,takže cena by se odvíjela od této skutečnosti. Nehledě na to, že mám zkušenost, že tady se dá domluvit na čemkoliv.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 12:10
- Nahlásit

kejtlin
jako bych nic neřekla, byl to jen nápad, uznávám, že blbej )))))))

Marush
jedeme podpořit tetu Agátu na závod do Dobříše Už děláme transparent s nápisem nějakym fajnym.

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 12:12
- Nahlásit

Marush
Už mi přišel dopis od pojišťovny. Ale zeleninu mám teď v nemocnici, protže mě nechala při návratu z Paříže v neděli o půlnoci na magistrále. Kdy se domluvíme na podpis těch formulářů?

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 12:18
- Nahlásit

čus ascendentííííí
Sem štír ve štíru,celkem sama nechápu jak se sebou vydržím,ale uš to táhnu štyrycet let,tak to snad doklepu.

A jak vám dupou králíci?.)

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 12:19
- Nahlásit

jablunka
ty blázne...tuplovanej štír....taky se válíš mezi odpadkama?

<< 1 ... 8136 . 8137 . 8138 . 8139 . 8140 . 8141 . 8142 . 8143 . 8144 . 8145 . 8146 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání