Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8136 . 8137 . 8138 . 8139 . 8140 . 8141 . 8142 . 8143 . 8144 . 8145 . 8146 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 08:56
- Nahlásit

Nazdar ženy, farmáři sou vtipný, ale myslim, že mohli šáhnout i někam mezi nějaký slušnější modely, ne? Tihle teda moc šance nemaj...

Alexa
musíme promyslet ten transparent .-)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 08:57
- Nahlásit

čus dyzharmonycy,dnes nepyšte neb jdu k rybníčku a pak na vobrany já kráva..jaxem měla vjedět že bé taghle krásně

jinak sem se zabouchla a du bud do Jéni)))))(sme asi tak na stejný duševní úrovni) anebo do teho reformisty katolickýho..pak mě eště napadá ta devatenáctka co ví co chce,rajcuje mi na tom to,že Neonka by měla vo 2 roky mladšího tatku))))

pawLINka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 09:02
- Nahlásit

davidkova renata
eště napadá ta devatenáctka co ví co chce,rajcuje mi na tom to,že Neonka by měla vo 2 roky mladšího tatku
Blbčéééé.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 09:11
- Nahlásit

davidkova renata
Neonka by měla vo 2 roky mladšího tatku))))
mohli byste klidně mít děcko, ale nesmíte mít svatbu. navíc ta jeho mamka řikala, že kdyby si žencká přivedla svýho haranta, vůbec by to nevadilo. Takže klidně můžeš neonku dotlačit na farmu, bába bude ráda, že má ňoučátko starší než syňátko )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 09:14
- Nahlásit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 09:24
- Nahlásit

Gerda
mohli byste klidně mít děcko,
to by bylo samo bezva))úplně přesně se v tom neorientuju s tim věkem neonky a maloneonky,ale schrnula bych to asi jako něco V zemi kde zítra jiš znamená fčera))))))) du mu napsat)

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 09:25
- Nahlásit

davidkova renata
du mu napsat
nene tomu nepiš, piš panicovi

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 09:28
- Nahlásit

Děcka, zítra budu vidět tu flísovou vestičku, co děláme Míše za ta loga, která nám vymejšlí, když bude hustopěkná - měl byste o ní někdo nějakej zájem? Že bychom se švadlinkou dokoupili ten mikroflís, pokud ho tam ještě mají...

Jinak asi sjedem s Atuší do Sapy, vokouknem tam taky nějaký ty mikošky, jak psala Cryska, kdybychom je nakoupili za pár frndiků tam, nechali si je vyšít, byla by to podzimní várka, tak to uděláme, že jo? Jakou budeme chtít barevnost na letošní podzimek?

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 09:29
- Nahlásit

Gerda
Jakou budeme chtít barevnost na letošní podzimek?

Jsem pro fijalovou.

Dobré ráno žumpo, neska jdem konečně na ty Lidice, tak mi neřikejte, jak to dopadne!!!!!!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 09:30
- Nahlásit

Já asi nemůžu napsat nikomu Protože jsem Lev, dominantní a ještě kouřím, tím pádem už mě minimálně 4 nechtějí

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 09:43
- Nahlásit

jbat
béte v sobotu v mlíkoších zase?

Venta
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 09:44
- Nahlásit

Brý ráno
To si tu jako žumpa rozebere všechny ty zoufalý farmáře? Já se snad na některej díl budu muset taky podívat

Simvás nevíte někdo, jak se hledá v katastru? Jako jak zjistit majitele pozemku?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 09:50
- Nahlásit

makrel
Já asi nemůžu napsat nikomu Protože jsem Lev, dominantní a ještě kouřím, tím pádem už mě minimálně 4 nechtějí
klidně napiš mě.-))) gdyž béš hulit na balgoně tak mi to neva)))

odjebávám se,zatial
Alexa
nene tomu nepiš, piš panicovi
musim to eště probrat s neonkou,sem mu řekal že esi chce mít vo 2 roky malčího tatku,že by spolu mohli hrát Země město a Lodě atak..povidal Ty krááávo.. nevim co to znamená esi souhlas nebo jak mušim to vyšpionit)

Atusch
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 09:57
- Nahlásit

Venta
Pokud hledáš parcelu tak zadáš obec, a číslo parcely, což není jako číslo popisné. Nebo se dá podle jako mapy to hledat. Dům se hledá líp - zadáš obec a čp. a je to.. http://nahlizenidokn.cuzk.cz/

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 09:59
- Nahlásit

Atusch
jedeš bránit?

Venta
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:01
- Nahlásit

Atusch
Hledám majitele pozemku, u kterýho nevím žádný číslo. Našla bych to jen podle mapy. Tak díky, jdu to tam projet, jsou tam i mapy to vypadá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:03
- Nahlásit

vobjednávali ste něgdo tu knížku o barfu - tu novou jak je vodkaz na krmení klas. stravou?já jen za jak dlouho přišla? bych potřebovala aby mi přila bud´ domu v pátek nebo v pondělí, to mám volno, nebo do hokny v úterý nebo středu, sem volala na zákaznický centrum a nic nikdo to nebere

bonc
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:12
- Nahlásit

Gerda
poslušně hlásim že vesta i prašule odeslány.

Jinak asi sjedem s Atuší do Sapy, vokouknem tam taky nějaký ty mikošky, jak psala Cryska,
jé tak pak dej vědět jaký jsou, že bysem si vzala hnedka teďka nevyšitou a výšivku dořešily pak

Atusch
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:13 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit

davidkova renata
Hele asi ne, Jirka včera psal, že odvoz má tak asi v tomhle horku vynechám... Je 10 a už je tam vedro

Jinak dobréééé ráno! Farmáře sem samosebou neviděla, takže jak to tu čtu o moc jsem nepřišla.
Do Sapy samosebou chcí, mají tam děsně moc věcí.

bonc
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:17
- Nahlásit

makrel
Protože jsem Lev, dominantní
S lvicí se žít nedá - zcela jasné resumé mého kamaráda. Sem mu hned řikala že je debil a že já se sebou umim žít docela dobře

agáta12
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:17
- Nahlásit

Alexa
Gerda
Ježíší, já se vás začínám bát ! hele vy ste schopný i vvuvuzelovat jak to koukám , oni ten cacit rači zruší a bude se říkat cacit před žumpou a po žumpě bojim bojim

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:18
- Nahlásit

Atusch
Gerda
JÉÉÉ JÁ CHCI JET S VÁMA DO SAPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:20
- Nahlásit

agáta12
Gerda
hele vy ste schopný i vvuvuzelovat
hele dobrej nápad co myslíš

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:20
- Nahlásit

bonc
však já taky a neměnila bych

jbat
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:21
- Nahlásit

kejtlin
béte v sobotu v mlíkoších zase

to nevím, podle toho, jak se domluví Matěj s Tomášem, možný to je. Dneska jdem do toho kina, tak se zeptám.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:28
- Nahlásit

bonc
poslušně hlásim že vesta i prašule odeslány.
jsi laskavá a už si tě píšu. Lolinka je taky laskavá a už dávno odeslaná, chybí teda jenom pawlínka picbumová a jimmijová a atušová.

Atusch
Alexa
hele jako měli bychom ject vám řikám!!!! Co nejdříf. Dokud mi máma ještě půjčí penísky.

agáta12
Ježíší, já se vás začínám bát !
je to častá věta lidí, které navštívíme, jenom zvrácená Jabloň chtěla, aby nás bylo víc a těšila se dva dny před a dva dny po...

kejtlin
na co si kupuješ barfovací knížku? Pawlinka jí má, určitě ti jí půjčí a nemusíš si nic kupovat ty blázne starý.

bonc
S lvicí se žít nedá
hele když je někdo lev s ascendentem ve třináctym znamení, jako já, dá se s nim žít celkem dobře. Hlavně na mě nesmí nikdo mluvit, nesnášim si povídat.

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:30
- Nahlásit

Gerda
gdes vzala ten ascendent? já vím jen, že jsem Lev. A povídat si klidně budu, ale jenom když chci. Pomě zase nikdo nesmí nic chtít a hlavně mi nesmí nikdo nic oznamovat a organizovat. Za to vraždím.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:33
- Nahlásit

makrel
gdes vzala ten ascendent?
ty vole, ten je mnohem důležitější než znamení, jak máš dobrý znamení a blbej ascendent, seš chudák člověk. Po mě taky nesmí nikdo nic chtít, ale děsně ráda někomu něco organizuju, jakože to vymyslim, vyhledám lidi, který to udělaj, pak už mě děsně obtěžuje se tim zabejvat, páč už mě to přestane bavit. Chtěla bych bejt vizijonář, že bysem dycky něco viděla, lidi by to hned udělali, to bych pak z toho měla radost, to by mě bafčilo.

Atusch
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:35
- Nahlásit

makrel
hlavně mi nesmí nikdo nic oznamovat a organizova
sem také lef a s tímhle se naprosto ztotožňuju

Gerda
bezva mě sice nikdo nic nepučí, ale můžeme třeba o víkendu, nejlépe aby nebylo moc horko...

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:35
- Nahlásit

Gerda
tak mi ho zjisti. no nejhorší je, když jako někdo přijde a oznámí, že něco domluvil a nezeptá se mě předem. To je fakt jedna z nejhorších věcí, co znám.

<< 1 ... 8136 . 8137 . 8138 . 8139 . 8140 . 8141 . 8142 . 8143 . 8144 . 8145 . 8146 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání