| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:35
- Nahlásit
Gerda
když je někdo lev s ascendentem ve třináctym znamení,
?? prosim vysvětlit
makrel
nikdo nesmí nic chtít a hlavně mi nesmí nikdo nic oznamovat a organizovat.
asi tak. jako jsem schopná kompromisů... pokaď jsou podle mě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:35
- Nahlásit
Gerda
na co si kupuješ barfovací knížku? Pawlinka jí má, určitě ti jí půjčí a nemusíš si nic kupovat ty blázne starý.
jen jaksi pawlinka bydlí na moravě že.......
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:36
- Nahlásit
makrel
http://ascendent.najdise.cz/ - mám ho ve štíru, prostě sem jakoby divnej čék a chci usedlej vztah se spoustou jídla, to myslim sedí. Najdi si to taky.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:37
- Nahlásit
bonc
já nejsem líná, klidně udělám něco pro ostatní, ale musí se mě předem zeptat. Ne takové jako:zítra jedem tam a tam. Domluvil jsem, že jim přijdeme pomoct atd.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:37
- Nahlásit
Atusch
ale můžeme třeba o víkendu, nejlépe aby nebylo moc horko...
no nevim essi o víkendu maj otevříno a tendel víkend určo nemůžu páč v so jedu se Sisinou do Poděbrad a v neděli do Boleslavi
tak vás opouštím jedu k zubaři, gdyž to přežiju pak se připojim
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:38
- Nahlásit
makrel
nejhorší je, když jako někdo přijde a oznámí, že něco domluvil a nezeptá se mě předem.
to dělám davítkový furt. Fčera sem jí voalal odpoledne s tim, že JEDEM na cacit, páč je to naše soudružská povinnost. Ani s z toho moc neposrala.
bonc
?? prosim vysvětlit
třináctý znamení je ledová krychle.
kejtlin
jen jaksi pawlinka bydlí na moravě že.......
ale umí posílat balíček poštou, máš to do druhýho dne doma.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:39
- Nahlásit
Gerda
ty wole, taky Lev se štírem. pomoóóóóóc.Ale usedlej vztah nechci. chci svůj klid.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:41
- Nahlásit
Gerda
http://ascendent.najdise.cz/ - mám ho ve štíru
Já v raku, a vůbec tomuhle nerozumím. Znamená to tedy, že si dole najdu toho Ascendent v Raku – Descendent v Kozorohu?
Tyjo ono to dost sedí...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:41
- Nahlásit
Gerda
to jo ale pošta 100 tam, 100 zpátky, to si připlatím 50 a mám svoji
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:42
- Nahlásit
Gerda
třináctý znamení je ledová krychle.
no teď jsem vo moooc moudřejší
udělala sem si to podle toho odkazu, vychází mi taky štír, ale netucham v kolik sem se narodila tak sem to vožulila... ale ono je to jedno, já na todle stejně nevěřim, nevěřim vlastně ani moc na ty znamení - jenom na lvy páč lvy jsou prostě lvy a hotovo
makrel
jo jo, mě taky nedělá problém pro někoho něco udělat, navopak ráda pomůžu, sobec jsem jenom v odpočinku a jídle, ale nesmí mi nigdo řikat co a jak mam dělat. Třá mi nedejbože kecat do řízení nebo tak. To prostě vraždim.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:45
- Nahlásit
bonc
hej tak to je sranda, jestli jsme všichni tři Levo-štíři
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:47
- Nahlásit
makrel
tohle je u nás moc pěkná věta pani:
Ve světě plném odpadu snadno vyhrajete jakýkoliv krysí závod, přičemž si neuvědomujete, že tím pouze dokazujete, že jste sami tou největší krysou. Prostě jak se patláme v tom odpadu společnosti...asi proto sme v žumpě...
Atusch
Znamená to tedy, že si dole najdu toho Ascendent v Raku – Descendent v Kozorohu?
jo
kejtlin
to jo ale pošta 100 tam, 100 zpátky, to si připlatím 50 a mám svoji
pošta je cca 30 Kč, takže to zas nepřeháněj )))
bonc
jako jesi si taky ve štíru, tak si tu taky dobře. Taky se patláš s odpadkama:
Štír je znamením vylučování a odpadu společnosti, můžete pociťovat silnou nespokojenost a frustraci ze všeho, co pokládáte za sebe sama. Můžete být rozhněvaní, podráždění, zatrpklí nebo odmítaví
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:48
- Nahlásit
Gerda
no odpad a krysy...to jsou teda vyhlídky
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:50
- Nahlásit
makrel
hej tak to je sranda, jestli jsme všichni tři Levo-štíři
žumpa je strašně mystický místo
Gerda
Štír je znamením vylučování a odpadu společnosti, můžete pociťovat silnou nespokojenost a frustraci ze všeho, co pokládáte za sebe sama. Můžete být rozhněvaní, podráždění, zatrpklí nebo odmítaví
ee tak to mi na mě moc nesedí, du zjistit v kolik sem se vlastně narodila, tu šťastnou hodinu kdy byl svět obohacen o MĚ
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:53
- Nahlásit
makrel
a co si v čínckym? To sem ohnivej had, píšou, že krásnej a hodnej čék (ale nepíšou nic o bohactví), žádný vodpadky nikde....dokonce píšou, že:
Oheň vnáší do znamení Hada laskavost a vlídnost. Tento Had bývá přátelský a hodný. Bývá obdařen velkou pracovitostí, dobrotou a mírumilovností. Je to neškodný Had dobrák. Patří mezi nejoblíbenější Hady vůbec.
...a pak taky píšou, že takovej had často zabije svýho partnera....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:54
- Nahlásit
Gerda
nevím po mě chtěli 98 kč za poslání balíčku a váze asi 0.5 kg....posílala jsem to obyčejně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:54
- Nahlásit
bonc
ee tak to mi na mě moc nesedí
ale karmicky, ty ichtyle, to je něco jako rozervaná duše, prostě jak vnitřně bojuješ s odpadkama, ne?!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:55
- Nahlásit
Gerda
Koza v zemi, což vůbec neodpovídá. číňanům nevěřím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:55
- Nahlásit
kejtlin
nevím po mě chtěli 98 kč za poslání balíčku a váze asi 0.5 kg....posílala jsem to obyčejně
posílám balíčky neustále na vyšívání, teď naposled sem posílala vestu, obalenou v obálce i s pojistkou, stálo to asi 45 kč...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:56
- Nahlásit
makrel
Koza v zemi
tak to chápu, že tomu nevěříš )))), bych nechtěla bejt koza v zemi...to je něco jako mrtvej kamzík...to fakt nejsi...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 10:58
- Nahlásit
dobré dopoledne, co nového?
My byly za Montíškem, představit mu Faith
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:00
- Nahlásit
Gerda
před 3mi lety jsem posílala od nás 3 cd do roztok u prahy a chtěli po mě 98kč
all
taky jsem v čínským znamení myslím koza-jaká je charekteristika kozy???
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:00
- Nahlásit
Monty
zdar, dneska tam není vedro, že? kdy půjdete odpoledne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:02
- Nahlásit
kejtlin
před 3mi lety
)))) já před třemi týdny )))) Kozu si najdi, vůbec nevim, jaká je koza...
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:02
- Nahlásit
Gerda
tak sem fakt ve štírzu, des. v býku. Du si to pročíst.
v čínskym jsem krysa. Krysa ve dřeve - to by i odpovídalo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:03
- Nahlásit
makrel
nevím, nám je to jedno, ale chtěly jsme tak kolem 16hod.
je tam docela dobře
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:05
- Nahlásit
Hele , dívčata koukám, že se tu už zase hrabete v odpadu a se štírama. Potřebuji nějaké směrofky - mám tu slečnu - vypadá slušně, odhodlaně a chce psa - zatím je to víceméně jedno esi pes nebo paní od psa . Má to vypadat jako šampón a ne víc jak rok. Bacha - bude bydlet v paneláku , normální pracovní dobu bude sám doma - tedy zákaz kraválu - a bydlí s nimi ležák babička - takže nějakýho nadějnýho kanystra aby babičku neokousal. Slečna chce parťáka a určitě něco na sport piánko ale neví ještě co , ale to já jí ukážu co všechno jde se šamponem
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:08
- Nahlásit
Gerda
kejtlin
Myslím, že si to Kejtlin nakonec stejně udělá jak chce ona, ne...? A osobně bych tu knížku taky radši měla doma nafurt, abych mohla kdykoliv nakouknout. To já jen tak.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:09
- Nahlásit
agáta12
Má to vypadat jako šampón a ne víc jak rok.
A může to být štěndo? Naše chovatelka má teď volnýho bělouše, je mu deset týdnů.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 12 Čec 2011 11:09
- Nahlásit
Gerda
ale karmicky, ty ichtyle, to je něco jako rozervaná duše, prostě jak vnitřně bojuješ s odpadkama, ne?!
sem se do toho pokusila proniknout, ale na mě jsou to moc nadnesený plky o ničem, rozervaný duše, vnitřní boje, mimokarmický nebo jaký cítění.... ee, na to já sem příliš přízemní červ na todlecto, jediná věta která mě zaujala je:
Jste schopní dokázat, že máte pravdu, i když ji nemáte.
to je takový můj řekněme ideál
|