Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8145 . 8146 . 8147 . 8148 . 8149 . 8150 . 8151 . 8152 . 8153 . 8154 . 8155 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 18:22
- Nahlásit

Ventaale problémy s erekcí nemám a nebo o nich zatim nevim.
jen počkej, jak se ti za pár let bude špatně vstávat

danajasa třeba ho za TO drží jako za madlo?

http://indiansky-horoskop. tak já sem hat

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 18:38
- Nahlásit

sem vám zas zarazila psaní, co? Taxi pyšte, bo já jedu do lesa a na stope. Héč

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 18:42
- Nahlásit

Crysa
Nevím, co Zelenina, protože mi ze servisu nevolali. Jsem z toho docela v nervu. Zítra jim zavolám sama.

hancaw
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 19:30
- Nahlásit

Venta to těžko páč Jelen jsem podle toho horoskopu já, naštěstí - málem jsem byla bobr

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 19:32
- Nahlásit

Jde medvěd za zajícem a řekne mu: "Pojď se mnou na diskotéku" a zajíc na to "Ne nejdu ještě by mě tam někdo tak malýho zbil!" Medvěd ho nakonec překecá a u v chodu vidí zajíc velblouda a řekne: "Ne já tam nejdu, dívej jaký boule udělali koňovi."

jablunka
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 19:35
- Nahlásit

Crysa
tak já sem hat
Já taky.

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 19:36
- Nahlásit

jablunka

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:00
- Nahlásit

Lidi sem tak neskutečně nasraná, že dneska asi někomu ublížím S největší pravděpodobností tomu hajzlovi Dýžejovi
On nesnáší když je někde zavřený, je schopen normálně vegetovat pouze na zahradě a nikde jinde. Jenže to teď nejde kvůli Gulaku. Ono by to teda šlo, kdyby se hajzl nechtěl rvát s borderákem, s jezevčíkem, s bišonkem a nejlíp se všema naráz Takže jsem ho dala do kotce. Zdůrazňuji do nového kotce. Byl tam takový dobrý....no možná aj půl hodiny Zdevastoval ho tak, že ho Mášenek vykopal s tím, ať si ho dám doma do klece.
Pak jsme se šli s pézetkama koupat. Dýžeje jsem nechala doma, protože se stehama a nezhojenýma jizvama do vody beztak nesmí. Vzal si to osobně, rozmlátil klec, ve které byl zavřený, rozkousal okenní rám a následně tím oknem vyskočil ZAVŘENÝM Bohužel se mu nic nestalo, to je ofšem prd proti tomu co se mu stane až dostanu účet od sklenáře Už zcela chápu proč toho krásného, huňatého pejska někdo vyhodil

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:10
- Nahlásit

Biluška
rozmlátil klec, ve které byl zavřený, rozkousal okenní rám a následně tím oknem vyskočil ZAVŘENÝM
čikovné zviržatko))))))))))))))) prodej ho do cyrgusu)

ALL GDO BRÁNÍ A GDO JEDE DO MLÍKOŠŮ!!!!!
děcka za prvé..sobota na 10 na Bílce,krom obran se to tam pokusíme trošek posekat,jarda s janou vemou motorofku,možná dvě,páč taghle to nejde,upeču bábofku a pyknyky u cest se rozjedou aji tam.Tagže gdo chce at příde
a za druhý..to je důležitý,hlavně aleksa at si to taky přečte

Jarda s Janou by se dogestili průběžně též do mlíkošů,jana nadýl,jarda bé asi dojíždět bo bude sloužit..ale pojali sme hromadnej nápad udělat tam tarový zkoušky,jarda ,fanda,jirka,jana opt1 a opt2,já opt3 bych se pokusila..je potřeba rychle dát vědět kdo by na co eště případně šel páč jana by hned zavolala p. Hlaváčkovi nebo komárkovi esi maj čas to pískat..možná eště Součci,ale ty asi nebudou čas mít.Tak prosim vás,kdo by chtěl na něco jít dejte hned vědět at to můžem objkednat dokud je čas.Figurovat bé zlatovláska určitě,druhej fík zatim nevíme,třá bambi nebo někdo,fíků tam bé dost

Venta
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:12
- Nahlásit

Crysa
jen počkej, jak se ti za pár let bude špatně vstávat
Jo takhle, no tak to už teda mám problémy s erekcí už teď.

hancaw
to těžko páč Jelen jsem podle toho horoskopu já
Já sokol, ale jsem jelen z toho, že jsem sokol a eště střelec v beranu

Venta
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:15
- Nahlásit

Biluška
Tak to je mi skoro až líto, jak neakční psy mám doma

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:15
- Nahlásit

davidkova renata
hele já to opt1 klidně zkusím sem pro fšema 10, akorát si nejsu jistá u tebe, páč mám pocit že opt3 se skládá jenom na mistráku. Klidně bych šla s Slexou i na zmt, kdyby byly někde možný našlápnout stopy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:16
- Nahlásit

Crysa
Matka fory kecá že jede na obrany, mám fotku z kástyngu z Farmářů, kterak na rukou nosí katolíka Jiříka
tysidebil přeci)))))))))))))))))))))))) ted sem to vobjevila,myslím,že tě zmlátim až tě uvidim,fyzičku evidentně mám)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:17
- Nahlásit

Alexa
s tebou sem samo počítala..já to taky myslela s tim mistrákem,jirka řikal,že snad je to fuk,že je to hlavně proto že to je dvoudenní bo tam sou noční..hele nevim,uvidíme prostě,nezávisle na mě se hlašte

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:19
- Nahlásit

all
na nově mi bježí manžel Jarííín!!!!!! plechová kavalerie!! ty voe.-)))

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:23
- Nahlásit

davidkova renata
udělat tam tarový zkoušky
O.K. My bychom zkusili s Bajkonůrem to OPT 1.
Ale v sobotu nemůžu, protože jedu do Bolky na výstavu a kromě toho ještě nevím, jestli budu mít auto.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:26
- Nahlásit

davidkova renata
Alexa
Baico
Takže by se tábor musel nahlásit jako veřejná akce? Nebo jenom ty zkoušky by se nahlásily? Páč by se musel sehnat ještě veterinář. Jak to je?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:30
- Nahlásit

Baico
My bychom zkusili s Bajkonůrem to OPT 1.

s tebou sem taky počítala))
Gerda
zatim jen zjištuju esi by byl vůbec zájem a sešel se počet lidí minimální..pak to řeknu janě a pokud jo,zjistí esi by byl volnej rozhodec..pak teprf můžem řešit další

laguna
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:31
- Nahlásit

tak dnešní den se dá shrnout do jedné věty
VY STE SE ZAS KOCHAL DOKTORE

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:33
- Nahlásit

laguna
si taky rozmlátila auto, )

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:34
- Nahlásit

davidkova renata
pak teprf můžem řešit další
to si právě nejsem jistá, minule aleksandra řikala něco o měsících dopředu k nahlášení...takže to si zjisti určitě.

laguna
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:41
- Nahlásit

davidkova renata
si taky rozmlátila auto,
jste chytrá žena.
trošku jsme políbili prdel auta před náma.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:41
- Nahlásit

Gerda
tak až dorazí aleksa,ta bé vědět,každopádně pokud nebudem vědět esi kuli počtu lidí něco vůbec proběhne,nemá smysl něco hlásit a vobjednávat veta..chcem to zkompletovat nejpozdějc do tý soboty,to je za chvílu

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:44
- Nahlásit

Gerda
davidkova renata
zkoušky se musej nahlásit veterinářům a městu, na přejímku musí bejt vet,

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 20:48
- Nahlásit

Alexa
no gerda se ptá jak dlouho před.-)))
každopádně teda 5 lidí by bylo esi dobře počítám,tagže by to šlo ne??

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 21:01
- Nahlásit

davidkova renata
no veterinářům to hlásím cca 2 měsíce předem, jako když sem někdy vod dubna se zkouškama votravovala tak nikdo na nic nechtěl

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 21:32
- Nahlásit

davidkova renatatysidebil přeci)))))))))))))))))))))))) ted sem to vobjevila,myslím,že tě zmlátim až tě uvidim,fyzičku evidentně mám)

Jinak zkoušky se hlásím že s ničím nejdu.

Tak vám řeknu, že to byl úúúžasnej večír Krteček Kamínek měl první stopu, celejch 15 slepičích kroků, ukázala jsem mu dva pamlsky po sobě jdoucí a zbytek už si našel sám. Talent to je Teda on z toho vydupanýho koridoru ani moc vybočit nemohl

Biluška tak kaskadéra psa fakt nezávidím.. to je terno takej pes.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 22:06
- Nahlásit

celej den mi bejvalej psal, nereagovala jsem tak mi píše na icq taky nereaguju

laguna
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 22:07
- Nahlásit

kejtlin
hlavně vydrž
dávám bolševíkovi rok maximálně dva

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Čec 2011 22:10 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

kejtlin tak mi píše na icq taky nereaguju

ignore list
nebo jestli to chceš řešit http://www.kamoska.cz/kultura-a-spolecnost/stalkin g-nebezpecne-pronasledovani.html

http://tedeska.rajce.idnes.cz/Osinalice_venceni_12 .7.11/
jen mi nejdou pootáčet fotky :-/ už jsem to jednou smazala, v tom nahrávacím programu znova všechno pootáčela a nic.. když na to koukám přes průzkumníka v počítači na ty fotky, tak je mám normálně otočený, otáčela jsem je ještě na kartě.. taxem nasratáá
edit: fotky otočenýýý

<< 1 ... 8145 . 8146 . 8147 . 8148 . 8149 . 8150 . 8151 . 8152 . 8153 . 8154 . 8155 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání